Ženský fotbal

Slávistky sehrály přípravné zápasy

Fotbalistky Slavie čekaly v sobotu dva zápasy, nejdříve dopoledne proti dorostu, odpoledne pak exhibice v Křižanovicích. Prohlédněte si 15 fotografií z exhibice.

Ještě před víkendovým dvojzápasem sehrály slávistky v úterý utkání proti Karlštejnu a bez problémů vyhrály 8:0. Stejný soupeř nás čeká i v Poháru ČMFS, které se hraje v neděli 24. srpna od 17:00 na jejich hřišti.

V sobotu nás čekal starší dorost Sparty Krč. Přes dobrý výkon jsme však nedokázali vyhrát, i když o poločase jsme vedli. V závěru jsme inkasovali zbytečné branky, ale o výsledek v tomto utkání nešlo.

Odpoledne odcestovaly slávistky do Křižanovic, kde se zúčastnily exhibice proti místnímu týmu, za který nastoupili hráči starší 35 let. Před samotným utkání proběhlo symbolické přestřižení pásky a k otevření nových šaten, který slávistky jako první mohly vyzkoušet. Dorazilo i hodně fanoušků a zdrželi se i fans z Rožďalovic, kteří po celý den hráli turnaj. Zápas si holky užívaly, předvedly plno pohledných akcí, které se divákům líbily. Výsledek skončil podle tradice - remízou.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. RAI due

    mart     před 16 lety 11.08.2008 17:33 |  
    0 0

    Omlouvam se fotbalistkam i Richimu. Zenskemu fotbalu moc nerozumim, a naposledy jsem na nej chodil na zacatku sedmdesatych let ( to byla vlastne jenom Slavie, ...nikdo jinej to neumel). Jde mi o prenos z Florencie. Podle netu to bude Na RAI due. Nevedel by nekdo jak se to da chytit? Bud na netu, nebo na satelitu. Na UPC jsem to nenasel, tam je jen RAI uno.
    Jeste jednou se omlouvam za misto, kam umistuji svou prosbu o pomoc. dik mart

    • Re: RAI due

      urs (přítel SN)     před 16 lety 11.08.2008 18:15 |  
      0 0

      zkus tento odkaz:

      http://www.rai.it/dl/portal/guidatv/12-08-2008.html

      a nebo jukni na tohle:

      http://myp2p.eu/competition.php?&competitionid=&part=sports&discipline=football&ebNewBandWidth__myp2p_eu=&allowedDays=2 ,3,4,5,6&bblastactivity=&bblastvisit=&standings=&archive=&selseason=&p=1

      klikni na tu zlutou ikonku (maly TV) napravo od loga slavie a cervenyho live!

      bude tam hafo prenosu ruznych webu, kazdy je ovsem zpristupnen pod nejakym free programem (sopcast, TV-Ants apod. ) tyhle programky neni problem na jejich domovskych strankach stahnout a po jejich instalaci (nejvic pouzivam sopcast ;-) ) staci kliknout na jmeno toho porgramu a potvrdit OK... (u sopcastu se ti otevre okno a Ty musis zkratka pockat jestli ti to nabehne... :-) casto se stava ze jsou stanice offline, to ovsem uvidis, kdyz se ti nic nenacte :-) zalezi na rychlosti pripojeni jako vzdy.., tak mnoho zdaru ahoj

      • Re: RAI due

        mart     před 16 lety 11.08.2008 19:29 |  
        0 0

        dik. Myslel sem si, ze kdyz si poridim UPCko tak mam vyhrano :(. Drive jem tu MyP2P pouzival, ale byla to dost hruza, a dost se to trhalo (nevim, jestli treba uz nemam lepsi pripojeni :).
        Jeste zkusim "poskadlit" par silencu, co maj sky-scand (ty severani obcas vysilaj sileny veci ....,treba dal talose ???)
        Vecer na to nabehnu, a kdybysem neco (nahodou) vymyslel, dam sem vedet.mart

    • Re: RAI due

      zz     před 16 lety 11.08.2008 18:33 |  
      0 0

      Zdravím Marte, kdyby jste to nechytil na satelitu nebo netu, tak druhý poločas bude přenášet Český rozhlas. Není na rozhlasový přenos, to se člověk tolik nenervuje a docela se pobaví. Ale hlavně, aby to zítra chytil Vaniak, to je nejdůležitější. Zdravím Vás do kolébky fotbalu a jak to tipujete. Já to vidím na 1:1, gól dá Vaniak z penalty.

      • Re: RAI due

        mart     před 16 lety 11.08.2008 19:34 |  
        0 0

        :D, ...dik, i kdyz ta MyP2Pka je taky nekdy trochu jako rozhlas (obraz je povetsinou dost nekvalitni), ...akorat to ma vetsinou tu vyhodu, ze je to v cinstine (nejsem si jist jestli Cantonese, nebo Mandarin,....ne ze by to hralo az tak dulezitou roli :D).
        Jinak 1:1 beru, ... este radeji bych 2:1 pro nas, a pak zivy vstup z rozhlasu:" Rychly vstup z Edenu, pata minuta utkani a domaci tym prave vstrelil goool, ......", hezky sem se zasnil :).mart