Fanoušci Slavie

Fanklub řešil výjezd do Florencie

Fanklub Slavie se na svém pondělním jednání zabýval událostmi z Itálie včetně vyhodnocení autobusového výjezdu, ve kterém nastaly problémy a došlo ke škodám. Zabýval se i problémy fanoušků a italské pořadatelské služby.

Problémy v autobuse
Během autobusového výjezdu do Florencie došlo k nevhodnému chování některých účastníků a také ke škodám na autobusu. Dopravce vyčíslil škody a výslednou částku předkládáme v níže uvedené příloze (osobní údaje dopravce byly kvůli ochraně údajů začerněny). Díky hříšníkům Fanklub nepřispěje na choreografie na utkání Slavia - Fiorentina, což měl původně v úmyslu. Částka je podobné té, která je uvedena na níže uvedené faktuře. I do budoucnosti platí, že pokud někdo hodlá dělat škodu na výjezdech, doplatí na to příspěvky na choreografie.

Zároveň výboru Fanklubu rozhodl, že tři lidé budou zařazeni na černou listinu a nebudou se moci účastnit dalších výjezdů Fanklubu Slavie. O případném omilostnění může rozhodnout pouze výbor Fanklubu v budoucnosti. Kromě toho dostalo dalších pět lidí podmínku (žlutou kartu) a v případě budoucích drobných provinění proti přepravnímu řádu budou automaticky zařazeni na černou listinu.

Nový přepravní řád
Fanklub Slavie se na podkladě událostí z výjezdu do Florencie rozhodl pro úpravu přepravního řádu a zpřesnění některých formulací. Nově je zakázáno přijít na výjezd v podnapilém stavu a bylo více specifikováno, za jakých okolností může být vyloučen z výjezdu i v jeho průběhu. Je třeba brát na zřetel na to, že veškeré škody, které nebude možné vymáhat na konkrétních hříšnících, budou hrazeny Fanklubem na úkor podpory Ultras Slavia!

Do přepravního řádu bylo zahrnuto, že člověk, který je přihlášen a neomluví se v případě neúčasti, dostane podmínku a v případě opakování stejného prohřešku může být také zařazen na černou listinu.

Nový přepravní řád čtěte zde.

Události v Itálii
V Itálii potkali slávisty nepříjemnosti, některým bylo odtáhnuto auto, další lidé byli podrobeni buzeraci pořadatelů a nemohli mít na sobě ani pásek, o zabavení vlajky nemluvě. Proto se výbor Fanklubu událostí zabýval, sepsal zprávu, kterou si můžete přečíst na www.slavista.cz a předal ji klubu, který by měl tento výstup tlumočit italské straně.

Naskenovaná faktura:

Komentáře (37)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    bongor     před 16 lety 20.08.2008 17:17 |  
    0 0

    Jestli je z toho co jsme si zde přečetli jenom desetina pravdivá a nemám důvod tomu nevěřit úplně,je to otřesný přístup k fanouškům soupeře.Mělo by to být podkladem pro stížnost UEFě se žádostí o potrestání viníků tohoto skandálu.Bohužel se s podobnými případy
    i když ne tak křiklavými mohou setkávat i naši turisti.Myslím,že my se chováme k návštěvníkům naší republiky ze zahraničí slušně a tolerantně.Ovšem to by nemělo být pravidlem v tom případě,kdy by mělo platit staré ale osvědčené pořekadlo "nahrubý pytel,hrubá záplata".Popsaný scénář chování italské strany plně splňuje důvody
    k tomu,aby jsme se i my chovali podobným způsobem,protože čeho je moc,toho je příliš.

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      chrobak     před 16 lety 20.08.2008 18:26 |  
      0 0

      Nejlepší by bylo vrátit jim to v podobě tři banánů a poslat je domů, bohužel to se ale asi nezdaří.

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Viking     před 16 lety 21.08.2008 09:11 |  
        0 0

        Ač jsem ve Florencii nebyl, mám s italskýma špínama totožné zkušenosti.

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          bojler     před 16 lety 21.08.2008 15:47 |  
          0 0

          Jak kde. Mne naopak prijdou velmi srdecni, vztahy mame vrele a navstevy se pocitaji za poslednich par let na desitky. Je to asi tak, jako kdybych rekl, ze vsichni kotelnici sou hovada. Urcite se jich tam pekna radka najde, ale minimalne stejne tolik jich tam je rozumnych..

          • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

            PUMAKING     před 16 lety 21.08.2008 22:11 |  
            0 0

            No když si vzpomenu na výjezd do Udine tak to zvláště s chováním místních fans směrem k nám bylo absolutně super, takže určitě nesouhlasím s některými z vás, ale naopak souhlas s bojlerem. Poprvé jsem tam viděl SIESTU, kdy nás pomalu vyhodil majitel z prodejny FANSHOPU ( kde by jsme mu udělali dost velký kšeft a já v tu dobu majitel podobné prodejny to absolutně nechápal ) a pak nás naopak pozval na víno a posezení do vedlejší hospůdky :-) -- Ani poté co jsme je vyřadili se nepřestali chovat vlídně a s uznáním. Prostě je to o lidech a ne národech nebo klubové příslušnosti

  2. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    Jachym     před 16 lety 21.08.2008 10:23 |  
    0 0

    Klub musí podat oficiální stížnost. Jinak, proboha, co to jezdí na výjezdy za trotly? I kvůli těmto hovadům (co třeba na pumpě v zahraničí napadli cyklisty z klubu Sparta) se těchto akcí neúčastním. I když uznávám, že se asi jedná o menšinu, ale přesto dokáže znechutit život všem.

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      Horis79     před 16 lety 21.08.2008 11:31 |  
      0 0

      nejezdíš, nic nevíš, tak nevynášej rozumy, já tam taky nebyl, nechť si to přeberou lidi, co tam byli.

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Jachym     před 16 lety 21.08.2008 13:26 |  
        0 0

        Totéž co panu Troubimu.

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          Gordon (host)     před 16 lety 21.08.2008 17:30 |  
          0 0

          Nemel by ste se vyjadrovat a vynaset soudy k necemu, o cem nemate dostatek informaci, to delaji vetsinou jen hlupaci... , pak jsou ostatnim pro smich.

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      Troubi     před 16 lety 21.08.2008 11:55 |  
      0 0

      Ty idiote debilni, drz kurva hubu o nakym napadeni cyklistu Sparty. Tisickrat propirana "akce", kde jsou nejvic rozumny trotlove jako ty, kteri nikde nebyli!
      Letos jsem taky nejel,ale castka 11 litru za opravu busu mi prijde smesna. To si Rudi opravil vsechny zavady za pet let dozadu.

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Jachym     před 16 lety 21.08.2008 13:25 |  
        0 0

        Aha, pane Troubi, takže vyjadřovat se mohou pouze lidi, kteří na akci byli? Tak k čemu ta diskuse tady? Takže pokud to bylo tehdy jinak, rád se poučím a změním názor. Argumenty typu idiot, debil, však u mě moc velkou váhu nemají. Děkuji a přeji hezký den.

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          bojler     před 16 lety 21.08.2008 15:49 |  
          0 0

          Je urcita skupina lidi, kteri maji svou pravdu a kdo s nima celou cestu nekde neporvaval smrt Zikove, ten se nesmi vyjadrovat...

          • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

            Troubi     před 16 lety 21.08.2008 16:57 |  
            0 0

            jsou urciti lide,kteri jenom melou a pak dostanou TRI hlasy. co k nim jenom rict?

            • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

              bojler     před 16 lety 21.08.2008 18:37 |  
              0 0

              Ze holt rikaji veci otevrene a nepotrebovali mluvit tak, aby byli zvoleni. Hlasy byly v realu celkem ctyri, kupodivu. A su rad, ze byly od lidi, od kterych byly. U nas totiz neni v mode rikat nazory proti proudu a jenom se tupe prikyvuje, nebo nadava v hospode. Jenom se septa o tom, ze Slavia nefunguje jak ma, ze Dolezal ac pravnik pouziva praktiky podvodniku. Ze tento web rezignoval vicemene na jakoukoli opozici vuci prasarnam vedeni a zameruje se hlavne na glorifikaci chorea. O kampani po derby na tema ublizenych kotlikaru nemluve. Moskyta to nebude mit vubec lehky...

              • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

                Veta (přítel SN)     před 16 lety 21.08.2008 21:34 |  
                0 0

                Nebudu komentovat, ze vycitate svobodnemu webu/mediu, ze si pise, jak redakce chce. Takova vytka je typicky znak cenzury.

                Nechapu ovsem uz vubec, co sem pletete "kampan ublizenych kotlikaru po derby"? Byl jste na tom derby nebo jste ho videl v televizi? Ja oboje, v televizi zaznivaly lzi a je dobre, ze alespon nektera media se (i kdyz podle mne nedostatecne) odvazila rici pravdu.

                Jinak Vam rovnou rikam, ze nejsem kotelenik, ani teenager, ani nevolim na VH fanklubu.

                • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

                  bojler     před 16 lety 22.08.2008 00:09 |  
                  0 0

                  Ja mu nic nevycitam, chova se ciste trzne. Konstatuju, ze od te aferky s "odchody hracu zadarmo" se z byvaleho dost ostre ladeneho media stal hodny beranek..

                  Na derby sem byl a videl sem blbost na obou stranach. A nelibi se mne, kdyz hovadko hazejici sedacku na policajta krici, ze dostalo pres drzku. Taky se mne ale nelibi, ze pres drzku dostalo i spousta lidi, doufajicich v rozum na obou stranach. Reklo se tady A, dostali pres drzku. B - mohli si za to z velke casti sami se vyslovovat nesmelo, kdo to rekl, byl nepritel kotle. C - selhal mimo jine klub na cele care, ktery pak kontroloval duchodce ve veku 75 let a bral jim slany tycinky, to uz nerekl nikdo.

                  Neni to o tom, ze bych jedny strane fandil. Ale nelibi se mne prezentace cernobilych faktu. Pak tady mame dva tabory. Jeden tvrdi, ze za vsechno muze PCR. A druhej, ze fetaci konecne dostali napametnou...

                  • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

                    Socrates (přítel SN)     před 16 lety 22.08.2008 00:27 |  
                    0 0

                    :-)))) Ty jsi vždycky mimo byl a mimo i zůstaneš :-))))) Ale pobavíš ! ......... A zároveň i nasereš ! :-/////// :-))

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          Troubi     před 16 lety 21.08.2008 17:00 |  
          0 0

          tak mozna jsem reagoval podrazdene, ale absolutni nesmysl o napadeni chudaku cyklistu Sparty se tu objevuje pravidelne v naky periode a uz me to nebavi cist. Bud si holt ti co tam nebyli vyslechnou ty, kteri tam byli a nebo verej tv nova a vypovedi zdesenejch cyklistu a jsou to pro me idioti.

          • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

            bojler     před 16 lety 21.08.2008 18:39 |  
            0 0

            Hm, proc teda ti co tam byli dali rudochum zaminku? Jak to teda bylo? Povidej.

  3. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    romann     před 16 lety 21.08.2008 10:37 |  
    0 0

    Nic mi do toho není, ale proč je datum vystavení faktury za opravu autobusu 6/8/2008. To už dopravce počítal předem s tím, že bude muset autobus opravovat ?
    Ale jinak sice souhlasím s tím, že někteří se chovají jako hovada - pro toho kdo zde ale připomíná incident s cyklisty Sralty na benzince, byl jsem u toho a to co bylo v tisku byla velká lež !!!
    Roman

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      bramburek (přítel SN)     před 16 lety 21.08.2008 11:56 |  
      0 0

      to jo, to datum je opravdu vtipný, zřejmě už předem věděli co všechno se zničí a za kolik...
      jinak je smutný, že kvůli těmhle bezmozkům, to odnese choreografie

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Socrates (přítel SN)     před 16 lety 21.08.2008 12:20 |  
        0 0

        A nenapadá tě nějaká souvislost mezi tebou zmiňovanejma věcma, bezmozku ? ;-) :-)

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          Jakubisko     před 16 lety 21.08.2008 16:32 |  
          0 0

          Jo, řidiči si ten autobus rozbili sami! :)

          • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

            Socrates (přítel SN)     před 16 lety 22.08.2008 00:28 |  
            0 0

            A já rozbiju příště asi tebe ! :-))

  4. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    Moskyta     před 16 lety 21.08.2008 11:52 |  
    0 0

    Tak jsem právě před chvílí dostal zprávu, že některé věci, o kterých jako Fanklub píšeme nejsou pravdivé.
    1) Policisté byli přítomni celou dobu u vstupů, jelikož však byli v civilu, nemohli jsme je vidět.
    2) Zabavený zapalovač byla skutečná dýmovnice a dotyčný strávil hodinu u výslechu italskou Policií, za přítomnosti i českých strážníků.
    3) Zabavaná vlajka byla po zápase vrácena.
    Pravděpodobně budeme muset zprávu nějak přepracovat, či se omluvit za některé nepravdy. Bohužel jsme vycházeli z autentických svědectví účastníků. Nenapadlo nás, že budou v některých bodech slavisté tak neobjektivní, jak se ukazuje. :( Pokud se má Fanklub, případně Slavia za své fanoušky postavit, je potřeba abyste sdělovali co možná nejobjektivnější svědectví, jinak budeme za blbce!!!

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      Jachym     před 16 lety 21.08.2008 13:31 |  
      0 0

      To je přesně to, co bych chtěl - maximální objektivitu - za cenu padni komu padni . Zatím to z reakcí některých kolegů spíš připomíná ono rčení o potrefené huse. Jinak si reakce typu "jsi debilní idiot" nebo "víš hovno" apod. můžete ušetřit, dnes už tu nebudu. Hezký den všem

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Troubi     před 16 lety 21.08.2008 17:01 |  
        0 0

        stejne tak ja muzu rict,ze ty si muzes usetrit komentare o deni, u kteryho si vubec nebyl a mas o nem poneti jen z televize.asi tak

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          Jakubisko     před 16 lety 21.08.2008 17:39 |  
          0 0

          Třeba se ještě dozvíme jak je možné, že na derby fanoušci propašovali tolik pyrotechniky! :o)

          • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

            Troubi     před 16 lety 21.08.2008 22:20 |  
            0 0

            meli je na stromech,to se prece vi! teda aspon O.Cerny to rikal,ten totiz,kdyz jde na fotbal,tak jde do trenek pratele. DO TRENEK!

            • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

              Jakubisko     před 16 lety 21.08.2008 23:19 |  
              0 0

              :o))))))))))) no hele už se nahoře dozvídáme něco o ublížených kotlíkářích, tak sme se přecejen dočkali... jinak otíka v trenkách bych docela nerad potkal na fotbale...

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Gordon (host)     před 16 lety 21.08.2008 17:34 |  
        0 0

        Pokud vyzadujes maximalni objektivitu, tak si vyhledej maximalne informaci a potom teprve vynsej nejaka moudra.... trosku vyvracis svoje predchozi prispevky

  5. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    Socrates (přítel SN)     před 16 lety 22.08.2008 00:55 |  
    0 0

    Tak kdopak se nám vyjádří k tomu datu vystavení faktury ? ;-) Nejsme účetní, takže tomu moc nerozumíme ;-) :-))

    • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

      Troubi     před 16 lety 22.08.2008 10:02 |  
      0 0

      chtelo by to aby se vyjadril primo Rudi. Jak k datu vystaveni faktury,tak k incidentu na benzince se spartanskejma cyklistama:D

      • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

        Jachym     před 16 lety 22.08.2008 10:44 |  
        0 0

        Mohu se tedy zeptat, proč se tehdy vedení Slavie za "incident" omlouvalo? Zatím jsem se akrorát dozvěděl, že jsem idiot, debil, že vím hovno, ale nikoli informaci o tom, bylo to tak a tak, Sparťani si to vymysleli nebo dokonce bitku vyprovokovali...

        • Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

          Jachym     před 16 lety 22.08.2008 10:45 |  
          0 0

          Pardon, mělo to být k Tobě, ale v jiném vlákně diskuse.

  6. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    Danny_CZ     před 16 lety 23.08.2008 00:46 |  
    0 0

    RUDI 4 PRESIDENT!!! Dluží mi troje cigára, parchant :-///

  7. Re: Fanklub řešil výjezd do Florencie

    Dobi     před 16 lety 24.08.2008 07:55 |  
    0 0

    Dobrý nedělní den!Zprvu jsem byl informacemi z Florencie dost vyděšen, ale jak se pak ukazuje, takž vždy není vše černé ani bílé!Zatím vzpomínám na svoje poslední stevardování do Amsterdamu, kde mi Richi přidělil autobus s bezproblémovými lidmi a musím říci, že to byl jeden z nejhezčích mých zážitků...
    Talošové - krásně to napsal někdo na konci. Já parafrázuji: Kotelník udělá incident } kotel je špatný a poškozuje Slavii. Ital byl zlý } Italové jsou gauneři. My už máme hold tendenci generalizovat. Kolektivní vina - a je to! S Italy jsem měl na fotbale větší problémy jen v Římě, tam opravdu (při fotbale a po něm!!!) převažovala zloba! Boloňa a Palermo - bez problému, ale tam jsem vypadli (až na jednoho idiota u vrat pro novinářský autobus..). Udine bylo SUPER! (někde jsem se možná vyjádřil, že jsou to tak trochu poitalštění Slovinci...). Na Tottenhamu (2006) mě vytočil černoch s postavou Abakumovové, kterého rozčílila moje stevardská vesta, naštěstí tam byli další rozumní. Ale nebylo mi dobře... Mám kus chorvatské a německé krve. Jsou vždy ideální? každý jistě najde pro i proti, i když si myslím, že třeba s Němci se za posledních 20 let vztahy výrazně vylepšily. Hamburk, Schalke, Kaiserslautern, Stuttgart a nejlépe Freiburg - bez problémů. Naprotiu na Kodaň mám strašně špatnou vzpomínku. Baba u informací dopravních podniků - to byla čarodějnice na 100% a okénkem mi málem přerazila prsty. Jsou tedy Dánové špatní? Je to často o lidech... Prakticky vždy - o lidech a jejich zkušenostech... Asi tak. Dobi