Rozhovory

Otázky na Aleše Řebíčka

Majitel a prezident klubu Aleš Řebíček přislíbil zodpovězení otázek fanoušků Slavie, které sesbíráme prostřednictvím našeho webu.

Otázky na Aleše Řebíčka pište do komentářů pod tento článek. Stejně jako při podobných rozhovorech v minulosti vás žádáme:

1) než zašlete svůj dotaz, zkontrolujte, zda jej už nepoložil někdo jiný před vámi,
2) omezte diskuzi pod tímto článkem na naprosté minimum, v ideálním případě nulu. Příspěvky, které nebudou otázkami na Aleše Řebíčka, budeme mazat,
3) pokuste se klást i v této zjitřené době otázky pokud možno slušnou formou.

Konec zasílání dotazů vyhlašujeme na pátek 14. října, 23:59. Dotazy pak sesbíráme a zašleme Aleši Řebíčkovi k zodpovězení. Jeho odpovědi pak naleznete opět na našem webu.

Komentáře (56)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    petrjir     před 13 lety 11.10.2011 13:21 |  
    0 0

    Dobrý den,
    pokud se potvrdí informace o převedení stadionu do vlastnictví Natlandu, co z toho vyplývá pro Slavii a uvažujete také o vlastnictví stadionu, což by hodnotu klubu velice zvýšilo?
    Přeji jen ty nejlepší myšlenky se Slavií a úspěch s ní.

  2. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    RazorRamon     před 13 lety 11.10.2011 13:32 |  
    0 0

    Dobrý den.
    Kdybyste sestavoval základní sestavu v pondělí na Žižkov, koho byste nominoval k zápasu?
    Díky RR

  3. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Tonda     před 13 lety 11.10.2011 13:39 |  
    0 0

    Dobrý den,
    mám na Vás jednoduchý dotaz, máte Slavii opravdu rád? Uvědomujete si že pro spoustu obyčejných lidí je Slavia celoživotní láska, zdroj radosti a zápasy Slavie potom jsou událostí, na kterou se celý týden těší? To není jen tak - brát lidem něco co jim jejich život zpříjemňuje. Chápu že jste majitel Slavie a že si můžete dělat co chcete. Ale proč jste si Slavii kupoval pokud jste s ní neměl jen ty nejlepší úmysly. To nedává smysl. Pokud nemáte zájem přinášet skrze Slavii jejím fanouškům radost do života, potom Vás prosím abyste Slavii prodal někomu pro koho jen to slovo Slavie znamená životní postoj. Osobně si myslím, že pro Vás slavie důležitá není, a její fanoušci jsou Vám v podstatě ukradení. Pro Vás je důležité jedno - peníze, nikoliv Slavia. Nemyslím si, že kroky které podnikáte jsou ku prospěchu Slavie.

  4. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    EdCable     před 13 lety 11.10.2011 13:54 |  
    0 0

    Dobry den,

    budu tise predpokladat, ze se snazite delat veci pro dobro Slavie. Zajimalo by me, kdo a s jakou erudici se bude starat o celkovou sportovni koncepci Slavie - prestupy, uceleny herni system v ramci vsech kategorii, vytipovavani hracu s dostatecnym predstihem, aby se dalo vcas reagovat na blizici se odchody.. V poslednich letech v tomhle vsem ve Slavii vladl chaos a bez toho se herni stranka nezlepsi. Dale by me zajimalo, jestli mate vytipovaneho ci i domluveneho trenera od pristi sezony a pripadne koho.

  5. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    lassiter     před 13 lety 11.10.2011 13:55 |  
    0 0

    Souhlasíte s tím, že pokud stojí člen představenstva nějaké společnosti před soudem jako obžalovaný a podezřelý ze spáchání poměrně závažných trestných činů, může to dobré jméno této společnosti poškozovat? Přišlo by Vám slušné vůči této společnosti, pokud by takový člen představenstva ze své funkce až do konečného rozhodnutí odstoupil?

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      edenian     před 13 lety 11.10.2011 18:18 |  
      0 0

      Podtrhuji tuto zasadni otazku.

      • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

        edenian     před 13 lety 11.10.2011 18:39 |  
        0 0

        A pridavam:

        2. Nepripada vam silene poverit tuto osobu oficialnim stykem se zastupci fanousku?

        3. Rikate-li sam, ze jmeno Rebicek zrovna nepomaha pri jednani se sponzory, nemyslite ze v souvislosti se situaci zmineneho clena predstavenstva je to pochopitelne a mel byste to jednoznacne vyresit?

        Jenom dodavam, ze nikdo nikoho nesoudi, ale akceptace presumce neviny je pripustna, pokud si clovek nafackuje se sousedem, nikoli v pripade tohoto obvineni.

  6. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    spino     před 13 lety 11.10.2011 13:59 |  
    0 0

    Dobrý den pane Řebíček. Krátce poté co byla na jaře zveřejněna informace, že vlastníte přibližně třetinový podíl v klubu vám byla položena otázka jak jste se k tomuto podílu dostal. Prohlásil jste, že prostřednictvím svého kamaráda Tomáše Rosena.

    Chtěl bych se teda zeptat, jakou roli hrál Tomáš Rosen ve vašem příchodu do Slavie, když od 24. 2. 2011 neměl pan Rosen ve společnosti oficiálně žádné funkce ani nevlastnil žádný podíl v klubu. Děkuji.

  7. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    lassiter     před 13 lety 11.10.2011 14:15 |  
    0 0

    Proč jsou v obchodním rejstříku stále zapsány údaje již několik let neaktuální? Proč Slavia nezveřejňuje v obchodním rejstříku výroční zprávy tak, jak jí to ukládá zákon?

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      Tonda     před 13 lety 13.10.2011 13:40 |  
      0 0

      Tohle je hodně důležitá otázka a musí padnout, na odpověď čekají slávisté už hodně dlouho. Podle odpovědi a ochoty uvést tuto věc na pravou míru bude možné leccos odvodit. Nezvěřejnění těchto informací totiž spíše znamená podvodné jednání ze strany vedení a majitelů klubu, než že se špatně hospodařilo.

  8. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    travel (přítel SN)     před 13 lety 11.10.2011 14:25 |  
    0 0

    Pane Řebíčku,můžete mi sdělit ,kdy skončí p. Platil ve Slavii ?Pokud vím,tak do Slavie přišel ,aby ji zachránil před zánikem,či pádem do nižší soutěže.To se podařilo ,tím úkol splnil a tak by měl logicky skončit.
    Můžete mi sdělit,pokud počítáte s někým novým na místo sportovního ředitele,kdo to bude?

  9. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    naplavnik     před 13 lety 11.10.2011 14:32 |  
    0 0

    Dobrý den pane Řebíčku, nejen já, ale i další slávisti jistě stále tápou v tom, co že se to ve slavii před vaším příchodem vlastně dělo. Věřím, že vy nemáte co skrývat (jste náš transparentní vlastník), proto vás chci poprosit o vaší verzi, jak jste celou situaci pochopil. V tom vystětlení nelze jistě pominout roli pánů Doležala, Rosena, Sisáka, Franze a dalších. Děkuji za odpověď

  10. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    naplavnik     před 13 lety 11.10.2011 14:46 |  
    0 0

    Dobrý den pane Řebíčku, jistě i vy si přejete úspěšnou slávii, koneckonců, je to váš "podnik". Součástí úspěchu fotbalového týmu jsou spokojení klienti. Myslíte, že angažmá pánů Platila (sparťansko-machovská minulost), Straky (sparťanská minulost a neprokázání trenérských kompetencí) a koneckonců i Adama Řebíčka (racketeering není dosud v našich končinách považován za legální způsob podnikání) vede k spokojenosti klientů- tedy slávistických fandů? Je pro vás tedy natolik obtížné obklopit se lidmi alespoň na stejné profesionální úrovni, aniž by stíny své minulosti odrazovali široké skupiny slávistických fandů u televizivních obrazovek a nebo přímo na stadionu v edenu?

  11. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 11.10.2011 15:01 |  
    0 0

    Dobrý den, tiskem proběhla informace, že jste oslovili Vladimíra Šmicra a nabídli mu místo ředitele Slavie. Znamená to tedy, že již s panem Platilem do budoucna nepočítáte anebo byste mu nabídl jiný post ve Slavii ? Děkuji za odpověď.

  12. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Citrus (přítel SN)     před 13 lety 11.10.2011 16:01 |  
    0 0

    Dobrý den, plánujete nahradit fotografii Pepiho Bicana jinou významnou legendou (např. Františkem Veselým)? V jaké fázi je instalace loga a zřízení síně slávy, se kterými podle vašich odpovědí z konce června počítáte?

  13. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    1rytir     před 13 lety 11.10.2011 16:29 |  
    0 0

    Pěkný den,
    události nejen posledních dnů, zdá se, rozdělili slávistické fanoušky na minimálně dva tábory. Uznáváte, že to není dobře a že je třeba najít životaschopný projekt komunikace s příznivci Slavie a víte, jak na to? Děkuji a přeji úspěch.

  14. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Jachym     před 13 lety 11.10.2011 16:29 |  
    0 0

    Plánuje se příští rok zdražení permanentních vstupenek? Podařilo se částečně prolomit ledy, co se týče vztahů se sponzory? Na jak dlouho je podepsána spolupráce se Synot Tipem?

  15. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    TlustyTony     před 13 lety 11.10.2011 17:09 |  
    0 0

    Dobrý den

    Nepřemýšlel jste o hostování Marka Suchého?

  16. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    marek018     před 13 lety 11.10.2011 17:50 |  
    0 0

    Dobrý den, mám jen jednu otázku, protože ptát se na věcí jak proč Straka, proč Platil je asi ztráta času.
    A tak se ptám: Proč neexistuje ve Slavii sportovní úsek? Na papíře možná, ale v reálu tomu tak určitě není. Nikdo se zkušenostmi jako sportovní manažer, potažmo bývalý hráč Slavie. Pak přestupová politika vypadá tak jak vypadá. A to tak, že přijdou jen hráči, kteří jsou problémoví a kluby jsou rády, že se jich zbaví. Opravdová posila je ve skutečnosti jen Martin Latka a Čontofalský (kterého jste ostatně přivedl vy a ne sportovní úsek). Díky Bohu za ně. Ptát se na scouting alespoň Balkánu je asi také utopie, tuším.

  17. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    petrjir     před 13 lety 11.10.2011 18:06 |  
    0 0

    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat, zda plánujete zřídit scoutingové oddělení pro hráče ze zahraničí nebo zda se již konečně nějaký zahraniční hráč objeví ve Slavii(po tom, co odešel cizojazyčně nemluvící Petrouš).
    Dále bych se chtěl zeptat, jak to vypadá s Petroušem-zda definitivně skončil ve Slavii či nabídku přijal. A asi by bylo hned po angažování Straky hloupé hovořit o novém trenérovi, ale onen trenér, jenž je pod smlouvou a kterého chcete oslovit v zimě je stále ve hře pro příští sezonu? Do kdy má smlouvu Platil, respektive jak dlouho ho ještě v edenu uvidíme a neuvažujete konečně angažovat do sportovního úseku či na jiné posty bývalé slávisty.
    Díky za odpověď.

  18. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    SKSvojta     před 13 lety 11.10.2011 18:09 |  
    0 0

    Dobrý den , jak už jistě víte slavističtí fans jsou v poslední době rozdělení na 2 možná více táboru a na hodně věcech se nemužeme shodnout , ale na jedné věci se shoduje 90% všech SKS fans - že Miroslav Platil je zlo proti , kterému se musí bojovat , odvolejte ho , jinak nemůžete čekat nic pozitivního... S pozdravem , Vojta!

  19. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    petrjir     před 13 lety 11.10.2011 18:14 |  
    0 0

    Že vidíme ve VIP v Edenu Rosena, to jste vysvětlil a i chápu. Ale že tam vidíme i France(ne Straku), to nepochopím. Můžete vysvětlit vztah k němu a jeho roli při budování ,,nové,, Slavie? Vždyť on nechtěl Slavii prodat a radši ji chtěl nechat potopit, atd........!!!!

  20. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    dejva     před 13 lety 11.10.2011 18:46 |  
    0 0

    Dobrý den pane řediteli,

    otázka 1. Plánujete stáž v některém ze zahraničních klubů, abyste viděl jak se doopravdy dělá velký fotbal, nebo máte pocit, že se do LM prosadíte se zkušenostmi z teplického futsalu? otázka 2. Kolik hodin trávíte denně na Slavii?
    Děkuji za odpověď.

  21. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Eluin (přítel SN)     před 13 lety 11.10.2011 20:14 |  
    0 0

    Dobrý den, chodíte pravidelně na slavistickenoviny.cz? Kterého z diskutujících si nejraději přečtete?

  22. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    sksJakoubek     před 13 lety 11.10.2011 21:47 |  
    0 0

    Dobrý den,
    1 :kdý odejde z funkce a celkově z SKS p.Platil.
    2: Jak vnímáte situaci,že u nás bude hrát Bohemka,která by měla mít lepší a vylepšenou nájemní smlouvu než máme my. Necháte to tak být nebo budete proti Bohemce u nás bojovat a ta by se mohla přesunout zpět do Ďolíčku nebo na Strahov.
    3: Je pravda,že v nové sezoně má přijít jako hlavní trenér p.Komňacký.

  23. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Aerosmith     před 13 lety 11.10.2011 22:51 |  
    0 0

    Dobrý den,
    sledujete bývalé a úspěšné hráče Slávie v zahraničí? Uvažujete o jejich návratu do Slávie? Do Jablonce loni přišel Karel Piták, kapitán a symbol Slávie. Karel je Slávista a určitě by se do Slávie vrátil a hráč jeho kalibru nám v záloze hodně schází. Bude mu končit smlouva, zkuste se s ním domluvit a přivést ho! To samé ostatní hráči co maji klubu co nabídnout Ruda Skácel, časem Dušan Švento atd.
    Nemusíte odpovídat, jen to prosím berte navědomí...dobří a zkušení hráči by se měli samozřejmně v rozumné míře vracet zpět do klubu.
    Díky

  24. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Philliip     před 13 lety 11.10.2011 23:16 |  
    0 0

    Dobrý den pane Řebíček,

    jak vnímáte a jak se stavíte (řešení situace) k problémům, které po Vašem příchodu do klubu nastaly, či zůstaly? Konkrétně jde o tyto body:

    - složení realizačního týmu
    - nedůvěra v členy vedení klubu
    - mizerná komunikace s fanoušky
    - dlouhodobě pošramocená pověst a značka SLAVIA
    - hráčský kádr, chaotická hra

  25. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Socrates (přítel SN)     před 13 lety 12.10.2011 01:10 |  
    0 0

    Dobrý den pane Řebíčku!

    Máte v plánu do budoucna věnovat alespoň trochu pozornosti bývalým významnějším hráčům - o některých se dá hovořit jako o legendách - Slavie? Mám na mysli sebemenší finanční podpory, donášky upomínkových předmětů a čestných permanentek !až do domu! apod., jako tomu bývá u každého slušného klubu (pravda, hlavně v zahraničí)?
    Doposud, jak možná víte, tyto záležitosti nebyly realizovány na patřičné úrovni.

    Děkuji
    Socrates

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      Socrates (přítel SN)     před 13 lety 12.10.2011 01:27 |  
      0 0

      Edit:

      Na mysli mám samozřejmě především starou gardu. V případě Pavla Kuky nebo Vládi Šmicera by určitě bylo vtipné zasílat např. 2.000,- Kč měsíčně jako příspěvek na SIPO, ale rozhodně by to neocenili tolik jako naši milí senioři :-)

      Socrates

  26. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    hovnar     před 13 lety 12.10.2011 09:36 |  
    0 0

    Dobrý den,
    probíhají v současnosti nějaké konkrétní kroky, které by vedly k vlastnictví stadionu Slavií? Nemůže se stát, že stadion v budoucnu bude vlastnit jiný subjekt, tak aby zde bylo ohroženo výsadní postavení Slavie, např. Bohemka? Děkuji

  27. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    vamos     před 13 lety 12.10.2011 10:42 |  
    0 0

    Dobrý den platí stále to že příští sezonu bude Slavia útočit na titul?Dle mého názoru to bude chtít výrazné posílení kádru+navýšení rozpočtu jinak to nepůjde. Děkuji za odpověď.

  28. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    rekodlak     před 13 lety 12.10.2011 10:59 |  
    0 0

    Vážený pane Řebíčku,

    Vy i před Vámi Natland jste tvrdili, že si necháváte dělat interní audit k prošetření možného zneužití financí ze strany předchozího vedení SK Slavia Praha - fotbal a.s. Do dnešního dne nebyl zveřejněn ani náznak.. Nevěřím, že byste investoval své peníze do společnosti aniž byste tyto výsledky neměl pečlivě prostudované.

    Jak máme my fanoušci investovat své peníze do klubu, o kterém si naprostá většina z nás myslí, že takové peníze zneužívá, či přinejmenším zneužíval, ke svému obohacení a ne k povznesení fotbalu?! Viz případ Suchý, 1mld Kč z LM, UEFA, vstupného a prodeje hráčů, předplacený nájem v Edenu na 50let za 150mio Kč, vyštvání zahraničních reprezentantů za 0,- a mnoho a mnoho dalších.. ..vzhledem k nulové komunikaci se takové šumy stávají skutečností..

    Dle předchozího vedení představují fanoušci 17% rozpočtu, myslím pro to, že máme alespoň morální právo vědět jak bylo s našimi penězi zacházeno.

    Děkuji za odpověď, s pozdravem,
    Honza Řehák

  29. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    petrjir     před 13 lety 12.10.2011 11:04 |  
    0 0

    Dobrý den,
    říkal jste, že část svého podílu převedete na někoho, kdo Vám pomáhal se Slavii. Stalo se tak nebo ještě ne. A komu chcete onen podíl prodat či darovat, není-li to tajemství(pokud to bude tajemství, pak se vracíme do doby Sisáka a spol.).
    A druhá otázka ke kádru. Komu v zimě z hráčů končí smlouva? A jaké posty budete chtít posílit v zimě?
    Poslední otázka. V jaké umístění doufáte tuto sezonu?
    Díky za odpověď.

  30. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    slavista-kuba     před 13 lety 12.10.2011 13:04 |  
    0 0

    Dobrý den! Chtěl bych se zeptat na podrobnosti kolem angažmá pana Straky na místě trenéra Slavie. Vedení Slavie v nedávné době informovalo o tom, že vybraný kandidát na místo trenéra je v současné době pod smlouvou. Jak je to tedy s panem Strakou? Přišel jako dočasné řešení, anebo je s ním plánována dlouhodobá spolupráce? Díky předem za odpověď.

  31. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    slavista-kuba     před 13 lety 12.10.2011 13:10 |  
    0 0

    Dobrý den! V minulosti jste uvedl, že zahraniční scouting bude ve Slavii v budoucnu nějakým způsobem obnoven. Jak tedy momentálně situace v tomto směru vypadá? Byly již podniknuty nějaké konkrétní kroky k obnovení oddělení zahraničního scoutingu? Je v plánu do budoucna přivádět z Afriky a ze zemí jako Jsou Bosna a Hercegovina, Černá hora, Litva, Estonsko,... hráče, které by mohla Slavia později při prodeji výhodně zpeněžit? Díky za odpověď.

  32. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    slavista-kuba     před 13 lety 12.10.2011 13:20 |  
    0 0

    Proč nevyšlo angažmá Martina Filla ve Slavii? Pokusíte se jej do Slavie získat ještě v dalším přestupním období, nebo už jeho nákup v plánu není?

  33. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    slavista-kuba     před 13 lety 12.10.2011 13:25 |  
    0 0

    Jak probíhala jednání s panem Ivanem Bicanem ohledně sundání fotografie jeho otce Pepiho ze stadionu v Edenu? Celá věc sice tak trochu působí jako pokus pana Bicana mladšího o mediální zviditelnění, nebylo by však lepší podobným situacím do budoucna nějakým způsobem předcházet? Třeba lepší komunikací s bývalými hráči nebo v případě Pepiho Bicana jejich příbuznými?
    Za odpověď děkuji.

  34. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Slawek     před 13 lety 12.10.2011 15:33 |  
    0 0

    Zajímalo by mě, jestli jste si někdy vyhodnotil, zda můžete na radách resp. informacích, které dostáváte od svých poradců, vůbec stavět ? Myslím, že nevyhodnotil, ale udělejte to. Je to teď nejdůležitější ze všeho. Pokud to neuděláte a tzv. neoddělíte "zrno od plev", neuspějete, ale jen si trochu pohrajete se slavnou značkou a to je za ty prachy dost málo, Co Vy na to ?

  35. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    VitK     před 13 lety 12.10.2011 17:34 |  
    0 0

    Rád bych Vám, vážený pane prezidente, předem rád poděkoval za záchranu Slavie. Na druhou stranu to, co se děje, ve mě trochu vzbuzuje rozpaky, nejistotu či nedůvěru. Myslím si, že kdybych měl tak bohaté děti, jako Vy, a mohl si díky tomu dovolit koupit fotbalový klub, tak bych se asi hodně zlobil na ty, kteří způsobili, že jsem musel za nákup kvůli jejich, řekněme předchozímu hospodaření, dát o několik set milionů víc. Asi bych se na ně především snažil posvítit, a jelikož se nejedná o chudé lidi, snažil bych se, aby za svou činnost nesli i nějakou zodpovědnost. My však můžeme vidět údajné bývalé majitele pány Rosena nebo France ve VIP lóžích. Trochu to ve mě vzbuzuje nejistotu, jakpak to asi doopravdy bylo. Můžete mi to vysvětlit?

    Věřte mi, že jsem byl velice proti násilí, ke kterému došlo na stadionu 4.5. Můžete si přečíst můj komentář, se kterým mnozí nesouhlasili. Nechápu však, jak je možné, že Slavia přispívala k postižení těch lidí, kteří jí řáděním na stadionu způsobili škody za statisíce, když ti, kteří ji přivedli téměř k zániku, chodí dál do VIP lóže. Už jsou známy výsledky několika auditů, které si noví vlastníci údajně nechali vypracovat? Přijdou nějaká trestní oznámení? Jinak to bohužel vypadá, že celá akce se zánikem Slavie a její záchranou byla jen kamufláž, nějaká bouda, nevím proti komu namířená.

    Rád bych slyšel, čím Vás přesvědčil pan Platil, že pokračuje jako generální ředitel. Rád bych slyšel o některých z jeho zásluh, pak na něj třeba změním názor. Pro mě jako nezasvěceného fanouška se pan Platil kromě podivných transakcí s panem Peltou zasloužil o Slavii především tím, že:
    - veřejnou kritikou fotbalistů Ragueda a Belaida snížil jejich cenu na minimum, takže místo, abychom při jejich prodeji něco získali, museli jsme ještě při jejich odchodu snad i něco doplatit
    - že neustále lhal a mlžil o zájemcích o koupi mužstva
    - "nešťasným" vystoupením napomohl k propuknutí násilí 4.5.2011
    - systémovým odhadem situace po odchodu 4 "nepodsatných hráčů" , takže doplnění nebylo třeba, napomohl k skvělému startu v letošní lize
    - systémovou prací s trenéry umožnil, že u B mužstva se tito mění prakticky každý týden
    - přikryl pana Petrouše, že v rámci zařazování mladých hráčů jeden z nejtalentovanějších, tedy Dembelé, byl odejit. Za kolik?
    - Spolu s panem Petroušem umožnili odejít bez odpovídající náhrady před začátkem letošní sezóny všem stoperům, které jsme měli.

    Proč se při snaze získání peněz prostřednictvím prodeje práv za Adama Hlouška neobrátil pan Platil třeba na Vás místo pana Pelty? To by snad nedošlo k odchodu dalších talentovaných hráčů za hubičku.

    Vyvraťte mi prosím nějakými konkrétními činy můj možná nespravedlivý pohled na pana Platila.

    Jako nezasvěcený fanoušek vnímám pana Peltu nejen jako člověka, který hovořil o cinklém jaru, ale také jako škůdce Slavie, který z ní různými triky vytahal nemálo mladých talentovaných hráčů. Čím si tento člověk vysloužil Vaši podporu pro volby předsedy fotbalového svazu?

    Jistě nemálo Slávistů nevidělo rádo, jak rozhodčí za tichého přihlížení nebo přímo za pomoci komise rozhodčích, po dlouhá léta tlačili Spartu. Proč jsme my, Slavia, museli tak bojovat za našeho rivala, když byla tato zvláštní komise rozpuštěna?

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      urs (přítel SN)     před 13 lety 12.10.2011 19:58 |  
      0 0

      shrnuto krásně, já bych zde jen opakoval pravděpodobně něco z vyřčeného - čili se těším ponejvíce na odpovědi na vaše otázky (ad Platil), bo mi mluví z duše a sám bych to tak hezky a posloupně fakticky nesestavil..
      omlouvám se všem, ale ptát se už asi neni na co - nyní se vyplatí čekat
      :)

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      capi (přítel SN)     před 13 lety 12.10.2011 20:23 |  
      0 0

      Velmi diplomaticky shrnuto to, co já jsem již několikrát shrnul méně diplomaticky. Jsem zvědavý na odpovědi. Ty nám hodně napoví...

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      siskin     před 13 lety 13.10.2011 05:07 |  
      0 1

      Vidim to naprosto stejne. Platilova kvalifikace je ucetnictvi a to jeste socialisticke. Zatim vaham jestli je to profesni nedostatecnost ci umysl. Asi jen obycejnej slendrian. Cim drive bude pryc, tim mene hur bude v budoucnu.

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      Slawek     před 13 lety 13.10.2011 08:41 |  
      0 0

      Zmiňované násilí bylo 5.5.2011, ale jinak nezbývá než smeknout. Je tam vše co tam být má a super,super,super !!!
      Odpověď přesně na tohle mě moc zajímá.

  36. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    petrjir     před 13 lety 13.10.2011 12:13 |  
    0 0

    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat,kde skončil Dembele a proč po odchodu Petrouše není opět zařazen do týmu. Věřím, že Straka, narozdíl od Petrouše, by se s ním domluvil.
    Děkuji za odpověď.

  37. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    DrFe1     před 13 lety 13.10.2011 13:29 |  
    0 0

    Níže dávám odkaz na rozhovor s velkým slávistou Vladimírem Čechem. Pan Čech odpovídá velice sympaticky, doporučuji si jeho odpovědi pročíst. Vůbec by neškodilo, kdyby si to přečetli i pánové Řebíčkové, aby pochopili co fanouškové cítí a jak co vnímají. Možná by to od známého člověka také vzali spíš nž od nás neznámých lidí:



    http://fotbal.idnes.cz/on-line-rozhovor-s-hercem-vladimirem-cechem-o-fotbalove-slavii-pbt-/odpovedi.asp?t=ECH6

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      quelhar (admin)     před 13 lety 13.10.2011 14:14 |  
      0 0

      Odkaz jsem dal do aktualit...

      Pratele, jeste jednou vas prosim, abyste pod timto clankem nediskutovali, mazat prispevky nebudu, ale byl bych rad, aby dalsi nepribyvaly :o) Diky za pochopeni...

  38. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    podol (přítel SN)     před 13 lety 13.10.2011 16:55 |  
    0 0

    pane inženýre,jak jsem se teď dočetl na Slavie 98.cz,naši žáci
    vvyhráli turnaj města Brna.Ani jednou neprohráli,ve finále
    potazili Spartu 2:0.Jistě Vás to též těší,po té ostudné prohře
    našeho 1.mužstva.Neměla by se zintenzivnit práce s mládeží,
    scauting a vyhledávání talentů?Jaké jsou budoucí plány Slávie
    v této oblasti?Nemusím zdůrazňovat,že dobrá práce s mládeží
    sice nepřináší okamžitý efekt,ale dlouhodobě se musí vyplatit.
    Podol

    • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

      podol (přítel SN)     před 13 lety 13.10.2011 17:26 |  
      0 0

      Oprava:2:0 byl poločasový výsledek,naši mladí kluci vyhráli nad
      Spartou 5:0!!!!.Za 5 let mohou svůj dnešní potenciál přenést do
      prvního mužstva,samozřejmě i s podobnými výsledky v GL.Podol

      • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

        bongor     před 13 lety 13.10.2011 20:04 |  
        0 0

        myslím podole,že jsme v nedávné minulosti měli mládežníky s podobným potenciálem,Sucháč,Necka a plno dalších kolem nich a všechno se vytratilo do ztracena.Škoda.

        • Re: Otázky na Aleše Řebíčka

          capi (přítel SN)     před 13 lety 13.10.2011 20:45 |  
          0 0

          Co by bez nich dneska byl Jablonec...?

  39. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Tochal (přítel SN)     před 13 lety 13.10.2011 18:13 |  
    0 0

    Poškozuje podle Vás morální kredit Slavie, že v jejím představenstvu sedí člověk, na jehož adresu soudce prohlásil: „Jsem vnitřně přesvědčený,
    že obžalovaní trestnou činnost spáchali, ale chybí
    důkazy“ ? Zároveň bych byl rád, abyste Vy sám uvedl, o koho a jaký typ trestné činnosti se jedná. Děkuji za odpověď.

  40. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    pc115     před 13 lety 13.10.2011 19:11 |  
    0 0

    Nemám otázku jen vám chci napsat ,že nejste Slávista. Jste ubohej zlatokop kterej chce jen nahrabat další peníze. Vím že mi neodpovíte ale je mi z vás smutno . Takhle se Slávista nechová. Ztrácíte dalšího fanouška!!!!!!

  41. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    pc115     před 13 lety 13.10.2011 19:11 |  
    0 0

    Nemám otázku jen vám chci napsat ,že nejste Slávista. Jste ubohej zlatokop kterej chce jen nahrabat další peníze. Vím že mi neodpovíte ale je mi z vás smutno . Takhle se Slávista nechová. Ztrácíte dalšího fanouška!!!!!!

  42. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    KuKuKuKu     před 13 lety 14.10.2011 11:26 |  
    0 0

    Z jakého důvodu necháte řídit klub svého bratra Adama, když za a) jeho rozhodnutí a kroky jsou evidentním amaterismem b) byl, je, a vždy bude trnem oku všem fanouškům c) vzhledem ke své minulosti s podezřením z vydírání je naprosto nedůvěryhodná osoba?

  43. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    Betynka58     před 13 lety 14.10.2011 21:53 |  
    0 0

    Dobrý den, mám dvě otázky.
    1) Necítíte jako taktickou chybu jmenování Vašeho bratra Adama (navíc s rozporuplnou minulostí) do představenstva Slavie? Rozumím mnoha lidem, kteří tento krok chápou jako snahu udělat si ze Slavie rodinný podnik, což podle mne zbytečně snižuje Vaši důvěryhodnost.
    2) Řekněte, prosím, upřímně, stála za angažováním trenéra Straky snaha pomoci kamarádovi k prestižnímu angažmá, nebo opravdová snaha pomoci Slavii v těžké situaci? Pokud platí druhá varianta, považuji za chybné, že jste prezentoval Vaše přátelské vztahy, neboť za tímto Vaším rozhodnutím každý hned vidí právě prvně uvedený důvod, což svědčí o neprofesionalitě.
    Děkuji

  44. Re: Otázky na Aleše Řebíčka

    vamos     před 12 lety 19.04.2012 10:43 |  
    0 0

    dobrý den při jednání s Enicem si zástupci Natlandu nemohli vynachválit spolupráci s Vámi proč ta nenadálá změna v jejich chování vůči Vám a potažmo celé Slavii kterou zachránili.
    2.budete vyvíjet snahu vstoupit majetkově do vlastnictví stadionu podobně jak tomu bilo při koupi Slavie popřípadě neodkoupíte celý stadion věřím že peníze by se našli děkuji za odpověď.