Přípravná utkání

U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

Slávisté dnes sehráli první ze dvou přípravných zápasů na herním soustředění na Gran Canarii. Druholigové Las Palmas porazili 1:0 brankou Jiřího Böhma.

U.D. Las Palmas - Slavia 0:1 (0:1)
Branky:
10. Böhm

Slavia: Berkovec - Nitrianský, Latka, Cicman, Čonka - Prošek (78. Vondráček), Petrák, Jarolím, Hurka (68. Trubila) - Vlček (58. Blažek), Böhm

Trenér Straka ani tentokrát nemohl použít zraněného Kamila Čontofalského, který tak v přípravě neodchytal ještě ani minutu a nad jeho uzdravením do začátku ligy se začíná pomalu vznášet otazník. Do hry nemohli zasáhnout ani Milan Škoda a Martin Voráček. Do zápasu však nastoupila sestava, která by se měla blížit té, ve které nastoupí Slavia za necelé dva týdny k prvnímu jarnímu ligovému zápasu v Příbrami. Slávisté se už v desáté minutě ujali vedení, když se po Proškově centru na Hurku dostal míč k Böhmovi, který se nemýlil. Ve zbytku poločasu se podle zpravodajství Slavie hrála celkem vyrovnaná partie, největší šanci domácího druholigového celku neproměnil Antonio.

Do druhé půle vyběhla v sešívaných dresech stejná jedenáctka a až v průběhu poločasu se do hry dostali náhradníci Blažek, Trubila a Vondráček. Tento poločas byl na šance bohatší, gól však nepadl. Druhou branku mohl přidat Böhm po Proškově akci, ovšem prudkou střelou trefil jen boční síť, Blažkovu střelu zase vyrazil domácí golman. Las Palmas zahrozilo rohem na zadní tyč, kde na poslední chvíli zachraňoval Nitrianský.

Druhý zápas na herním soustředění odehraje Slavia už zítra dopoledne proti třetiligovému Vecindariu, lze tak očekávat, že nastoupí hráči, kteří dnes nehráli.

Komentáře (14)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

    Stahler     před 12 lety 08.02.2012 14:52 |  
    0 0

    Las Palmas je poměrně kvalitní celek,viděl jsem ho hrát v druhé lize doma proti San Sebastianu.Vedli si dobře,měli hodně šancí a gólman soupeře se překonával.Domácí dostali gól z penalty,prohráli 0:1,ale hráli opravdu dobře.San Sebastian v té sezoně postoupil do první španělské ligy kde je dosud,to svědčí o jejich kvalitě a Las Palmas mu byl vyrovnaným soupeřem.Vyhrát na půdě Las Palmas má určitě svoji váhu,podle mě je to nejlepší výsledek z celé dosavadní přípravy,lepší než rozsekat rozdílem třídy amatérské týmy z ČFL.

    • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

      Jiri1     před 12 lety 08.02.2012 16:04 |  
      0 0

      Zdravim, vysledek lze hodnotit pozitivne , je fakt ze Spanele jsou pomerne rozehrani a utkani meli jako spestreni misto treninku. Sestavou hodne tocili , setrili i nektere klicove hrace , U nas jsem vlastne jen tise nesouhlasil se sestavou stoperske dvojice , kde je Cicman hodne nejisty , spois bych vsadil na Cepelaka , ktery se v priprave ukazoval velmi dobre a podle je skoda , ze Straka mu nedal sanci. Snad by take uz mohla skoncit nase neustala marodka , ktera cita celkem stabilne 7 az 8 jmen, uz vlastne nekolik let a nic nezmenilo ani novym lekarskym tymem ani zmenou fyziterapeutu a bohuzel ani zlepsenim rehabilitacni pece.Podle me soukrome statistiky jsme v cele dlouhodobe zranenych ci nemocnych hracu a zcela bezkonkurencne vedeme v delce lecby. To je dusledek spatne a casto povrchni lecby , angazovani nedolecenych hracu a nefukcnich vstuopnich testu, na to by jsme v acku potrebovali 30 fotbalistu , aby se jakz taks dusledky eliminovaly. Tio se musi zmenit, jestlize vedeni chce hrat Evropske pohary.

      • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

        lassiter     před 12 lety 08.02.2012 16:16 |  
        0 0

        Když ty nefunkční vstupní testy jednou zafungovaly, tak se tady hned vyrojila řada konspirativních příspěvků o "pravých" důvodech neangažování Madoua, že pane Jiří. To je potom složité, protože někteří nebudou spokojení nikdy.

        • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

          Jiri1     před 12 lety 08.02.2012 16:22 |  
          0 0

          Ja si myslim, ze jsme jasne popsali duvod , bohuzel treba u Freilacha , Pospecha to moc nezafungovalo. Tady nejde o moji spokojenost tady jde spis o to , aby koupeni hraci nepromarodili roky a nestali zbytecne prachy.

          • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

            lassiter     před 12 lety 08.02.2012 16:41 |  
            0 0

            Já to chápu, ale třeba Pospěch odehrál celé jaro i podzim bez zranění. To, že ho za rok začnou zlobit třísla, má jako zjistit vstupní prohlídka? Já nejsem doktor, ale nejsem si jistej, že zrovna potíže s tříslama jdou nějakou prohlídkou odhalit...

        • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

          Gino     před 12 lety 08.02.2012 16:39 |  
          0 0

          Víte vůbec někdo kde Madou je a jak hraje? Docela by mě to zajímalo. Tenkrát jsem si moc přál mít ho v týmu. Byl by to prakticky nás Wilfried/Kweuke.

          • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

            mirecek1111     před 12 lety 08.02.2012 16:42 |  
            0 0

            No právě...že ani omylem nanaplňuje to naše zklamání, když to tenkrát nevyšlo. Nevím kde přesně ted hraje ale všiml jsem si, že po tom co to ve Slavii nevyšlo vystřídal několik klubů a vesměs to byly tragedie (tedy ty kluby) takže nevím no..jestli nezažil to nejlepší ve své kariéře v těch Čelákovicích tenkrát :)

            • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

              lassiter     před 12 lety 08.02.2012 16:44 |  
              0 0

              asi jo, Johana ještě dneska nechápe :-)

              • respond this post

                LynnBlanchard     před 12 lety 15.02.2012 22:36 |  
                0 0

                I am sure that some thesis service [www.primethesis.com"] or dissertation [www.primethesis.com"] writing services can hire you to finish a kind of great thesis help about this good topic.

            • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

              Ladislav (přítel SN)     před 12 lety 08.02.2012 17:44 |  
              0 0

              Franck Madou hrál stabilně a v základu za sotva průměrné ukrajinské mužstvo Zorya. Teď tam mají přestávku do 3.března.

              • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

                Fallen (přítel SN)     před 12 lety 09.02.2012 08:22 |  
                0 0

                Ono je totiž v EU zakázaný hrát na revers. Takže, když na to na Kypru přišli, tak se s nim asi rozloučili.

                • Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

                  Ladislav (přítel SN)     před 12 lety 10.02.2012 11:38 |  
                  0 0

                  To ne Fallene, na Kypru byl Madou nejlepší kanonýr mužstva a Kypřani na jeho prodeji ještě slušně vydělali. No, ono když vystaví jeden doktor potvrzení takové, druhý pak třeba makové, že ...

  2. Re: U.D. Las Palmas - Slavia 0:1

    DrFe1     před 12 lety 08.02.2012 23:20 |  
    0 0

    Trochu mimo téma - Martin Abrahám se vrací do Edenu ! Dnes jsem potkal v metru kohosi povědomého v teplákové soupravě Bohemians 1905, nejdřív jsem trochu váhal jestli je to opravdu Abrahám, ale teď koukám na net a vidím že před pár dny opravdu podepsal smlouvu v Bohemce. Asi na tom chlapec není finančně úplně nejlíp, když se tahá s taškou metrem. Je to ale slušnej kluk (Jarolím zase lhal), když jsem mu udělal místo, aby se tam s taškou vešel, tak mi narozdíl od mnoha jiných poděkoval :-)