Rozhovory

Rozhovor s Pavlem Kukou.

V dnešním zápase se poprvé od září předvedl kanonýr Pavel Kuka po celý zápas a navíc se dostal do několika příležitostí. Zároveň je už úplně v pořádku a v utkání proti Žižkovu může nastoupit i od začátku.

Dnešní výsledek se asi nedal před utkáním předvídat, vždy? proti slabšímu soupeři nastoupilo sedm hráčů z áčka.

To je fotbal, mohlo by se to stát, i kdyby proti čelákovicím hrálo kompletní áčko. My měli šance, které jsme neproměňovali, na druhé straně, do čeho soupeř kopnul, tak to skončilo v bráně, takové zápasy se stávají. V takovém vedru se náskok špatně dohání a pak když jsme měli příležitosti, tak jsme je zase neproměnili a inkasovali jsme z rychlých protiútoků.

Vyvíjel by se zápas jinak, kdybys místo tyčky trefil bránu?

Určitě by se odvíjel jinak, protože hra obou mužstev by se musela změnit a výhodu, kterou měly čelákovice, bychom měli my.

Jak velký podíl měl na gólech Michal Václavík?

Vzhledem k tomu, že si v určitých fázích nesáhnul na míč a pak na něj šla střela, tak myslím, že žádný.

Jak se ti hrálo, byl to tvůj první zápas po zranění.

Musím být spokojený s tím, že se mi konečně podařilo nastoupit, že jsem zdravý a odehrál jsem celý zápas. člověk cítí pauzu, ale jsem spokojen, samozřejmě pro sebevědomí je důležité vstřelit gól, což se nepovedlo, takže doufám, že uspěji příští týden s Viktorkou.

Budeš tedy již k dispozici? Cítíš se na to, že bys mohl naskočit od začátku nebo to spíš zatím vidíš na lavičku?

Toto rozhodnutí vždy zůstává na trenérovi, ale když budu připraven k zápasu, tak vždy do základu, neznám rozdíl mezi základem a lavičkou, buď člověk hrát může anebo ne. Je na trenérovi, pro jakou sestavu se rozhodne. Já po tomto utkání mám ještě týden na to, abych se rozhodl, jestli do zápasu půjdu nebo ne, ale cítím se dobře, takže snad ano.

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Pavlem Kukou.

    (host)     před 22 lety 04.05.2002 20:48 |  
    0 0

    Na pana Kuku bylo vedro... Tak to snad ani nemusel hrát...

  2. Re: Rozhovor s Pavlem Kukou.

    kozi     před 22 lety 06.05.2002 16:34 |  
    0 0

    Pavle,hlavně se pořádně uzdrav,nic neuspěchej,a? jseš v příští sezoně v plné síle.Pokud však nastoupíš už v pátek,tak myslím,že potěšíš hodně slávistických fanoušků a bude to stát za to.Hodně štěstí !!!!!!!