Fortuna liga

Zachráněná Slavia zajíždí do Ostravy

V rámci předposledního kola letošního ročníku Gabrinus ligy změří Slavia síly s Baníkem Ostrava. Hraje se ve středu od 18:00, utkání můžete sledovat na sazkatip.cz.

Sešívaní již mají jistotu ligové příslušnosti pro další sezonu, to samé se však nedá říct o Baníku Ostrava. Slavia se v posledních dvou kolech utká jak s Baníkem, tak i s Bohemians 1905. Ač zachráněni, stejně budeme mít velký vliv na podobu Gambrinus ligy pro další sezonu. 

"Na Baník jedeme po vítězném utkání s Hradcem, ve kterém jsme si spravili střeleckou chuť. Motivace je určitě velká, rádi bychom v Ostravě potvrdili zlepšenou výkonnost. Navíc je to naše poslední venkovní utkání v této sezoně, po nepovedených zápasech v Českých Budějovicích a v Plzni chceme venku konečně naplno bodovat. Do Ostravy se chystá také řada našich fanoušků, rádi bychom je potěšili výhrou," uvedl trenér Slavie Martin Poustka.

Na marodce zůstal jen Čonka, svůj první zápas za béčko dnes odehráli po zraněních Koreš, Hurka a Šimeček. Otazník však visí nad startem Petráka a Trubily, kteří mají šrámy z posledního zápasu proti Hradci. Úplně v pořádku není ani Milutinovič.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Čontofalský - Dostál, Latka, Hubáček, Trubila - Nitrianský, Petrák, Jarolím, Veselý - Škoda, Pospěch

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zachráněná Slavia zajíždí do Ostravy

    japhy     před 12 lety 08.05.2012 21:35 |  
    0 0

    Tak hlavně toho Berkovce, že...

    • Re: Zachráněná Slavia zajíždí do Ostravy

      patapuf     před 12 lety 09.05.2012 07:02 |  
      0 0

      obávám se že je mladý a perspektivní takže chytat nebude aby se náhodou nezvýšila jeho cena až ho budeme prodávat...

  2. Re: Zachráněná Slavia zajíždí do Ostravy

    slamacek (přítel SN)     před 12 lety 09.05.2012 11:11 |  
    0 0

    mam obavu, ze dnes jedem jen a vylet, ze body jsou uz v zakulisi rozdane. Mise zachrante banik tak bude splnena. :((