Ženský fotbal

Den ženského fotbalu včetně finále poháru

V neděli 24. května se chystá na pražském stadionu SK Prosek velký Den ženského fotbalu, v rámci kterého proběhne finále soutěže přípravek za účasti Slavie, All-stars game souboj hráček (Jana Pakostová, Kateřina Nedvědová), finále poháru žen AC Sparta Praha - SK Slavia Praha a na závěr bude k vidění vystoupení muzikálu Děti Ráje.

Dopoledne bude patřit přípravkám a finálovému turnaji čtyř nejlepších celků sezóny. Na hřišti se představí děvčata AC Sparta Praha, SK Slavie Praha, TJ Sokol Třebeš a TJ Sokol Dobrovíz. Duely začnou v 10:30 hodin a mistra poznáme ve dvě hodiny odpoledne.

Zápasy Slavie:
10:30 Slavia - Třebeš
11:30 Slavia - Sparta
12:30 Slavia - Dobrovíz

Následovat bude All-stars game (14:30 hod) - souboj hráček. Dvě zástupkyně z osmi celků první a druhé ligy žen budou měřit síly v dovednostních soutěžích. Na hráčky a brankářky jsou připravené trestné kopy, pokutové kopy a rychlost střelby. Tento souboj vybraných hráček bude moderovat Jakub Kohák. První tři dvojce dostanou poháry a ostatní upomínkové předměty ženského fotbalu.

Vrchol dne však přijde v 17:00 hodin odpoledne, kdy se ve finále poháru KFŽ střetnou družstva AC Sparta Praha - SK Slavia Praha. Velké derby o pohárový triumf, ve kterém SK Slavia Praha obhajuje loňské vítězství, kdy zvítězila ve finále těsně 1:0 brankou Kateřiny Svitkové.

Po skončení finálového klání a slavnostním vyhlášení se na podiu představí protagonisté muzikálu Děti Ráje (cca 19:15 hod), kteří během svého představení živě zazpívají známé písničky Michala Davida.

Celý den (od 10:00 - do 17:00 hod) je pro malé i velké návštěvníky připraven doprovodný program, DJ, dovednostní soutěže o ceny, například lístky na EURO U21 a propagační věci ženského fotbalu, skákací hrady, cukrová vata, ledová tříšť a zajištěno je samozřejmě i další občerstvení.

Program:
10:30 Finálový turnaj přípravek
14:30 All-stars game – souboj hráček
17:00 Finále poháru KFŽ: AC Sparta Praha – SK Slavia Praha
19:15 Děti Ráje LIVE

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Den ženského fotbalu včetně finále poháru

    Viking     před 9 lety 22.05.2015 09:07 |  
    0 0

    Vy kdo plivete po Horníkovi - také jste nechodili na Slavii a zakázali si jásat, když dva Jarolímovy tituly byly opentlované Pučkem? Pokrytci.