Ženský fotbal

Slávistky udělaly další krok k titulu

Fotbalistky Slavie udělaly další důležitý krok k obhajobě titulu. Na hřišti Bohemians dokázaly vyhrát vysoko 9:0 i díky čtyřem brankám Divišové, takže si i v případě výhry Sparty v zítřejším zápase na Slovácku udrží pětibodový náskok dvě kola před koncem.

Již příští týden je na programu derby se Spartou, hraje se v neděli od 15 hodin na Strahově. Zde slávistkám bude stačit k jistotě prvenství remíza. Přijďte holky podpořit!

"V úvodu utkání jsme měli tři šance, které jsme neproměnili. Po změně rozestavení před poločasovou přestávkou jsme vstřelili první gól, po důrazu Necidové, průniku a střele Divišové. Ve druhém poločase jsme se dostali ke své hře a vstřelili hezké góly. Pochválit bych chtěl celý tým za předvedenou hru, hlavně ve druhém poločase a za velmi dobré výkony Divišovou, Necidovou, Tomáškovou a Benýrovou," řekl trenér Anton Mišovec.

Bohemians - Slavia 0:9 (0:1)
Slavia:
Votíková (46.Sladká) - Tomášková, Budošová, Necidová, Benýrová (86.Chlastáková) - Malinová, Juračková (88.Němečková), Pěničková (73.Bartovičová), Svitková, Divišová - Kožárová (84.Houzarová)
Branky: 42., 59., 72. a 74. Divišová, 55. a 81. Kožárová, 66. a 83. Necidová, 90. Svitková

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)