Ženský fotbal

Slávistky v Lize mistrů čeká Brøndby

Fotbalistky Slavie si v Lize mistrů zahrají proti Brøndby. Rozhodlo o tom dnešní losování.

Brøndby IF je účastník semifinále Ligy mistrů, kde podlehl Frankfurtu (0:6 a 0:7). Předtím hráli s týmem Linkoping (1:0, 1:1), Gintra (5:0, 2:0) a Apollon (1:0, 3:1).

V loňské sezoně v lize dominovali, ztratili pouze dva body. V roce 2013/2014 skončilo Brondby na druhém místě za Fortunou Hjorring, se kterým se pravidelně přetahují o ligový primát.

V letošní sezoně mají za sebou odehrány dva zápasy, nejdříve výhra a poté domácí remíza s rivalem Fortunou.

"Myslím si, že Brøndby je jeden z těch přijatelnějších soupeřů, byly tam lehčí soupeři, ale na druhou stranu byly tam i mnohem těžší soupeři. Každopádně uděláme vše proto abychom postoupily," řekla po losu útočnice Tereza Kožárová.

"Dánskou ligu abych pravdu řekla vůbec nesleduji. Jedině co vím tak získaly double v uplynulé sezoně. Dánsko nedosáhlo ani na postup na šampionát. Čím méně zvučné jméno v ženském fotbale, tím větší šance s nimi uhrát dobrý výsledek. Jsem ráda že jsme nedostaly top týmy. Šance na postup jsou stejné pro oba týmy, více budeme vědět po prvním zápase," uvedla Petra Divišová.

"Já jsem doufala v přijatelnějšího soupeře - Liverpool. S každým týmem se dá hrát a my uděláme vše pro to, abychom postoupily. Popereme se o to," řekla Veronika Pincová.

První zápasy se hrají 7. a 8. října v Edenu, odvety jsou na programu o týden později 14. a 15. října.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)