Rozhovory

Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

Domácí remízu 2:2 se Zlínem zhodnotil střelec vyrovnávací branky Muris Mešanovič.

Nakonec vyrovnání v závěru a remíza 2:2. Asi ji po tom průběhu berete, že?

Po tom průběhu, kdy jsme prohrávali 2:0, ji určitě bereme, bod dobrý. Ale dnes to moc dobré nebylo.

Překvapil vás Zlín svou taktikou a tím jak aktivně hrál hlavně v prvním poločase?

Já jsem většinu první půle viděl z lavičky a musím říct, že mě průběh překvapil. Hráli opravdu dobře kombinačně a výborně jim to šlo po krajích. Dařilo se Vukadinovičovi i Štípkovi. I ta první gólová akce byla vlastně po kraji, kdy to dával Vukadinovič pod sebe. Pak to za stavu 2:0 bylo těžké otáčet. Naštěstí jsme to zvládli dotáhnout alespoň do remízy.

Čím to, že jste soupeře dokázali zatlačit až takhle v závěru?

V závěru jsme hodně zjednodušili hru, vlastně jsme jenom nakopávali. A i když hráli v podstatě na tři stopery, tak se nakonec povedlo ten gól vstřelit.

Jak byste popsal váš gól v nastavení?

Myslím, že tam byl dlouhý balón a Zmrhy to pak dával do malého vápna. Nějak mi míč zůstal pod nohama a pak už jsem se to snažil jen prostřelit. Byl tam ještě hráč a gólman, ale naštěstí se to povedlo.

Před zápasem byste asi remízu nebrali...

Za ten zápas nejsme rádi, protože to dnes určitě nebylo moc dobré. Musíme to zlepšit do dalších zápasů.

Vy jste tam měl ještě před gólem břevno. Věřil jste, že přijde ještě jedna šance to prolomit?

Těch centrů bylo hodně a bylo důležité se tam dostat. I když jich tam bylo 7-8 ve vápně a bylo málo prostoru. Ale naštěstí jsme dokázali vyrovnat.

Vy jste ještě vybojoval míč pro van Kessela při prvním gólu, takže vlastně máte dnešní bilanci 1+1. Jste z osobního pohledu spokojen?

Jsem spokojený, že jsem dal gól a že jsem se přimotal i k tomu prvnímu. Ale s tou remízou určitě nejsme spokojení celkově a ani já.

Překvapilo vás, že jste šel na hřiště z lavičky tak brzy?

Nečekal jsem to, ale trenér chtěl něco změnit, protože to vypadalo špatně a naštěstí z toho byl aspoň bod.

Byla o poločase v kabině bouřka?

Byla, určitě. Trenér si v kabině řekl svoje, jaký na to má názor a snažili jsme se vyburcovat, abychom ze zápasu ještě aspoň nějaký bod urvali.

Trenér vás tam poslal jako spasitele a vy jste vlastně úlohu splnil.

Teď jsem vlastně 3 zápasy vůbec nehrál a když mě tam teď trenér poslal, tak jsem se snažil odvést maximum. I když tam bylo dost dlouhých balónů a já nejsem moc hlavičkář. Ale naštěstí se mi povedlo dát ten gól.

Nějaké první doteky byly nejisté, občas jste si nerozuměli - je to tím, že ještě nejste sehraní?

Já si nemyslím, že nejsme sehraní. U mě to bylo hlavně tím, že jsem teď nehrál vůbec 3 poslední zápasy a ta rozehranost je pak trošku cítit. Ale myslím, že to bude čím dál lepší.

Myslíte si, že jste dnešním výkonem a statistikou 1+1 ukázal trenéru Uhrinovi, že jste hráč do základní sestavy?

Nevím, to je na trenérovi. Já se snažím na tréninku i v zápase odvést maximum a pak je to na něm, jestli mě do základu dá.

Dal jste už někdy gól v posledních vteřinách nastavení?

Teď nedávno jsem dával za Jihlavu také proti Zlínu v nějaké 85. minutě na 2:2. Ale v nastavení jsem gól určitě nedal.

Takže Zlín vás má rád.

Spíš já mám rád Zlín (smích).

Komentáře (56)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Tchue22     před 8 lety 09.08.2016 22:48 |  
    13 0

    "Teď jsem vlastně 3 zápasy vůbec nehrál a když mě tam teď trenér poslal, tak jsem se snažil odvést maximum"
    Muri je zářný příklad toho jak jsou hráči na lávce namlsaní na svoji šanci. Trenér by toho měl začít využívat a trochu více to točit :-)

  2. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    buri     před 8 lety 10.08.2016 07:41 |  
    4 0

    Murimu věřím. Měl by se střídat s GVK vedle Milana.

  3. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Obr     před 8 lety 10.08.2016 07:48 |  
    7 4

    Mesanovic je dric, kterej nic nevypusti, ale trochu ho brzdi nabehy do nevhodnejch prostoru a spalovani sanci. Ne tak v pondeli vecer. Dneska jsem si precetl clanek ve Spartu, ze jsme obnovili zajem o Claessona. Hned mi vytanulo na mysl, ze kdyby vyhodili trenera i s jeho metodicky hozenym otcem, tak by to rozhodne vyslo levneji. Rodinna firma Urinu, jak vidno, fotbal kvalitni neprodukuje. Podminky pro to ma vsak idealni, mysleno i dostatek tvorivych resp. kvalitnich hracu. Ostatne, sam si na ne ukazal. Neschopnosti naordinovat utocny a vubec efektivni herni styl/system, tape v sestave a nedokaze techto kvalitnich hracu smysluplne vyuzit.

  4. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 10.08.2016 10:17 |  
    1 14

    Remízu berete jo? Doma se Zlínem berete remízu hm tak jestli jste naladěni na takovou strunu, tak se nedivím, že jste si dali vycházkové tempo! Vy byste měli dostat totální čočku a ne se vymlouvat, že se to prostě nepovedlo! Kdyby hořela tráva a jezdili jste po zadku a zápas skončil 2:2, nikdo neřekne ani slovo, ale takový ubohý výkon a nesnaha jsou neodpustitelné !!

    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

      Alanor (admin)     před 8 lety 10.08.2016 10:31 |  
      6 0

      Tak si ten rozhovor pořádně přečti. Vždyť tam Muris jasně říká, že s remízou nikdo spokojený není, ale když v poločase prohráváš 0:2 a vyrovnáš v poslední sekundě, tak víc chtít nemůžeš.

    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

      Obr     před 8 lety 10.08.2016 10:42 |  
      6 6

      Uplne me rozsekala reakce Uhrina, kterej tam po vyrovnavacim golu skakal, jako kdyby prave vyhral minimalne titul. Misto toho aby byl zalezlej a zpytoval svedomi co zase udelal spatne....

      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

        Tomski     před 8 lety 10.08.2016 10:46 |  
        2 4

        ??? co udělal se Zlínem Uhrin špatně prosím tě ? to, že hráči podcenili outsidera a přistoupili k tomu v první půli laxně ? o přestavce provedl změny a ty vyšly...

        • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

          Obr     před 8 lety 10.08.2016 11:39 |  
          5 2

          Spatne toho je hrozne moc. Copak to nevidite? Volba zakladni sestavy, jednotlive posty a hraci na nich, stridani, nulovy system, pozapasove rozhovory, hodnoceni zapasu, alibismus....to je malo?

          • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

            Tomski     před 8 lety 10.08.2016 12:15 |  
            2 1

            a prosím jakou měl postavit sestavu ? Mingazov, Ščuk zranění, Barák nemocný...střídání ve 30. minutě a v 45...otázka systému...nevíme co mají hráči dělat a jestli to plní...pozápasové rozhovory ? co by si chtěl od něj slyšet ?

            • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

              Obr     před 8 lety 10.08.2016 13:24 |  
              6 8

              Pro me je napr. velkou zahadou, proc hraje Mikula, kdyz je na lavici Svento. Evidentne pripraveny byl....Pripadne proc kdyz tedy hraje Mikula, proc pred nim hraje GVK, kterej je tak totalne zabitej. Mikula totiz neni schopnej prunikovy prihravky natoz presnyho a dobre nacasovanyho centru za beka, kam by si GVK mohl event.nabehnout. S prichodem Borila na pravyho beka se to zlepsilo, protoze to je fotbalista a je toho schopnej. Pozice GVK na pravym halvu je vubec pro me zahadou, kdyz je evidentni od prvniho zapasu, ze mu nesedi, ac z ni tedy dal goly a nebo na ne nahral. Ale naplno vyuzity tam neni. Jeho pozice je podle me na hrotu, kde muze vyuzit svoji rychlosti a strelecky potence. Je mi zahadou, ze pri domacim zapase nehrajeme s GVK a Skodou vepredu. Skoda muze hrat klidne pod nim. Aspon,kdyz uz tedy budeme hrat od stoperu dlouhy balony (Uhrin hrace zrejme ucinejsi rozehravku neuci), bude nekdo za Skodou a bude sbirat jeho vyhrany hlav. Ovsem rozehravka to je kapitola sama pro sebe. Nerozumim napr. tomu, proc pri rozehravce od stoperu Husby a Suk prebiraji mice na pozici beka a veprostred je potom prazdno. Chapal bych to, kdyby se bek vysunul vys na pozici halva a halv doprostred a nabydl se pro prihravku. Event.by na to museli zareagovat i ostatni hraci a pohybem vytvorit prostor pro prihravku a kombinaci. To se ale dlouhodobe nedeje. Z toho usuzuju, ze se jedna o systemovou chybu. Dalsi vec do oci bijici je neuveritelne dlouhe hriste a prazdny stred pri "zakladani utoku", hlavne nakopavanych balonech od stoperu a potom postaveni ofenzivnich hracu, kteri stoji v jedny lajne se Skodou. Stridani je taky kapitola. Suk byl po puli zralej na vystridani za ofenzivniho hrace. Ale Uhrin strida Keniu za Zmrhala. Rozhovory to je alibismus na druhou. Napr. po Zline nezapomnel nekolikrat pripomenout strevni potize, ale urcite se na to nechtel vymlouvat. Evidentne ma problem s Keniou, od kteryho v kazdym rozhovoru ocekava vic. Jeho hodnoceni je taky zazitek....uz mi to nebavi na mobilu psat takze koncim :-)

              • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                Kenny     před 8 lety 11.08.2016 17:11 |  
                1 0

                Obdivuju tě žes to ťukal na mobilu, takhle sdílnej bych nechtěl být ani u PC. Ten poslední zápas jsem neviděl, ale když jsem si přečetl výsledek tak jsem nemohl usnout a přemýšlel jsem přesně o všech těch věcech co píšeš. Taky nechápu že máme pětičlenou zálohu a kraje vlastně zavírají prostor bekům, který máme (Bořil i Švento nebo Jablonský) typologicky vhodný pro náběhy. A Škoďák vyhrává hlavy sám pro sebe. Prostě tohle podepisuju od prvního do posledního písmenka.

          • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

            Sedrousek     před 8 lety 10.08.2016 13:51 |  
            2 2

            Obr: jakou sestavu by si postavil ty.?

            • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

              Obr     před 8 lety 10.08.2016 14:24 |  
              2 2

              Ja bych tam rozhodne nedal Mikulu, ale Sventa. Nechapu, proc nebyva nominovan Jablonsky. Kdyby byl Jablonsky, tak event. Jablonsky vlevo a Boril vpravo. Dalsi padox je Holik, ktery si od Uhrina vyslouzil pochvalna slova v priprave a po jednom nevydarenym zapase nikde. Nerikam, ze je Holik na ligu pripravenej, ale od trenera docela obrat o 180. Urcite bych hral na dva vepredu - GVK se Skodou. Jinak co se tyce ostatnich jmen v sestave, nechal bych to stejne.

              • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                dubas     před 8 lety 10.08.2016 16:57 |  
                3 1

                Obr kdybys třeba poslouchal pozápasový rozhovor z Dušanem, tak ten jasně řek, že si první utkání představoval jinak, že půjde na posledních 15 minut a že je otázka jak tělo zareaguje. Já chápu že DU je zlo ze všech zel to nejzlejší, ale jsou věci které fakt neovlivní.

              • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                vršek     před 8 lety 10.08.2016 22:52 |  
                3 0

                Je to jeden z principů přístupu k hráčům v Čechách! Princip "ten na to nemá"! Mladý hráč většinou ve svém prvním soutěžním zápase nepodá dobrý výkon, a končí, "nemá na to"! A pro experty není podstatné, že v tom zápase byla špatná většina sestavy - Holík v Tallinnu, Bazal v zápase s Duklou.... možná si vzpomenete na další, no, snad i to jak lehce se Slavia zbavila Gebreho a nedostalo se mu příležitosti se ve Slavii postupně prosadit - no, ve srovnání s Krajčíkem to byla slabota. Trenér "láme hůl" a tito hráči mají poté velké problémy se prosadit, bohužel. Pak jsou zde další hráči, kteří i přes své dobré výkony nejsou potřební v týmu, i když jejich alternativa není výrazně lepší. Pro mne je to právě Jablonský, nesmyslně odstavený, a když tedy máme virózu je to naprosto nepochopitelné! Vím, že se budu opakovat i to, že většina se mnou nebude souhlasit, ale byl to i případ nepotřebných Švece a Štohanzla v minulé sezóně. Dalším příkladem je pro mně Mešanovič, tři zápasy po sobě nedá gól, nastřelí "jen" dvakrát tyč a je trenérem odstaven, a to přesto, že je to jeden z nejprůbojnějších a nejefektivnějších hráčů ligy, o kterém si snad nikdo nemůže říkat, že to fláká!

              • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                dauby     před 8 lety 11.08.2016 10:34 |  
                0 0

                Svento je po zraneni a urcite by jeste nebyl schopen odehrat cely zapas. Az potrenuje, tak to bude jina!

            • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

              vršek     před 8 lety 10.08.2016 22:57 |  
              3 0

              Na tu sestavu je tam snad trenér!!!!!!!!
              Každý z nás by jistě mohl "sestavovat" a také se tady objevují návrhy jak a kdo, ale ten na lavičce by měl mít dostatek erudice, aby na hřiště poslal tým úspěšný, připravený na soupeře a dostatečně motivovaný. Kádr na to má už druhý půlrok opravdu na naši ligu nadstandartní!

        • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

          Obr     před 8 lety 10.08.2016 11:43 |  
          2 1

          Po puli jsme hrali to stejny. Kdyby Zlin od 70te minuty nezalezl (asi jim dosly sily) tak je nejsme schopny dostat pod tlak.

      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

        Alanor (admin)     před 8 lety 10.08.2016 10:47 |  
        9 0

        Tady se fakt najde chyba ve všem. Já jsem taky skákal do vzduchu, podobně jako zbytek stadionu. Remíza určitě lepší než prohra. A proč by neměl mít z gólu radost i Uhrin? Aspoň se ukázalo, že to nemá na párku a že tím žije.

        • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

          Obr     před 8 lety 10.08.2016 13:49 |  
          1 3

          No ja sem taky skakal, to je jasny :-) Ale pro nej by to melo byt malo. A mel by svoji nespokojenost dat najevo. A nebo kdyz uz se chce projevit, tak ne takhle, kdyz je celej stadion na....ej

          • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

            Hesmir (přítel SN)     před 8 lety 10.08.2016 14:56 |  
            5 0

            Počky, tak si skákal, nebo byl nasranej! Je sakra rozdíl, dát průchod aktuálnímu nadšení a dlouhodobé zklamání. A jeho nevoli mají primárně pocítit hráči, nebo to se má tvářit jako že má depku abys byl spokojenej? Jo, kdyby celý zápas seděl na lavici a smál se jak sluníčko, to by mne sralo. Ale že byl nadšený z golu, tak to by mne ani nenapadlo kritizovat... boha jeho.

            • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

              Obr     před 8 lety 10.08.2016 15:03 |  
              0 5

              No jasne vyskocili jsme, to je jasny. Je to takovej reflex, ale nasranej sem byl furt. Ale on by se mel trochu krotit a ne tam skakat jako blazen, po takovej bide...

              • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                Boss82     před 8 lety 10.08.2016 17:09 |  
                5 0

                Sorry, ale řešíš fakt blbosti.

                • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                  Travinho     před 8 lety 11.08.2016 13:22 |  
                  0 1

                  Ale :D Za copak jsi dostal kartičku?

                  • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                    Boss82     před 8 lety 11.08.2016 15:26 |  
                    1 0

                    Aaaaale, jenom jsem několika místním demagogům napsal, co si o nich myslím:-).

                    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                      Travinho     před 8 lety 12.08.2016 00:02 |  
                      1 0

                      Šetři si karty na hanspaulku...

                      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                        Boss82     před 8 lety 12.08.2016 09:37 |  
                        0 0

                        Neboj, věřím, že v následujícím půlroce srazím průměr obdržených karet na sezonu o něco níže:-).

                    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                      JS (přítel SN)     před 8 lety 12.08.2016 00:20 |  
                      1 4

                      Demagog poučuje demagogy... :D

                      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

                        Boss82     před 8 lety 12.08.2016 09:44 |  
                        1 0

                        Prosím Tě, Ty buď raději zticha po tom co tady předvádíš v posledních týdnech.

      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

        Eluin (přítel SN)     před 8 lety 10.08.2016 11:44 |  
        5 0

        Já jsem po vyrovnávacím gólu také skákal. Uhrina chápu.

      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

        jufoun (přítel SN)     před 8 lety 11.08.2016 12:20 |  
        2 0

        Myslím že v minulém tématu někdo psal, Uhrin stojí jako solný sloup a nic nedělá, teď se raduje z vyrovnání a zase špatně..:-D

  5. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 10.08.2016 10:51 |  
    2 3

    Ještě mě neopustil vztek a zklamání z 1.poločasu, tak mi nějak řeči, že se jim to nepovedlo, nestačí...ale máš pravdu, že jsem si článek přečetl až následně. Jediná možná slabá náplast a omluva může být fenomenální výkon v Jihlavě a výhra 0:3, bez té ať se do Prahy ani nevrací, musí jezdit každý zápas 90min bez odpočinku, Uhrin na to má 14 kvalitních hráčů a jestli jim to nedokáže vysvětlit, tak se na něj bude muset vytvořit trochu nátlak...

  6. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Bukovina     před 8 lety 10.08.2016 14:47 |  
    2 1

    hlavně doufám.. že nám proti Jihlavě bude fungovat střed zálohy..estli to bude stejné jako proti Zlínu ..tak nás čeká další katastrofa...kazit přihrávky na 3 metry, nepodržet balon , nic kloudného nevymyslet to jde na vrub jak Součka,Pepíka tak i Levana..který krom jedný dobrý přihrávky nepředvedl zhola nic..i když s Pepepu bojovali.. ale to je od zálohy sakra málo..tam musí být i myšlenka..která tam není..bohužel

    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

      Robinator     před 8 lety 10.08.2016 18:30 |  
      0 1

      nesmí spolu hrát Souček a Hušbauer...Pokud je zdravý Scuk,místo Součka bych ho dal, Místo Hušbauera bych zkusil Baráka..aspoň pro jednou,proč to nezkusit což? Dopředu bych dal Mesanovice se Škodou..a jedeme si pro tři body,..jinak to nejde po ty blamazi..Jestli bude hrat Soucek a Husbauer tak nevím no..Jihlava je doma silná, nebude to lehký

      • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

        Bukovina     před 8 lety 10.08.2016 19:29 |  
        0 0

        Scuk bude asi ještě nepoužitelnej..pokud je pravda že je pořád zraněný..a Barák je nemocnej...tak náš trenér nemá asi moc na vybranou..ale tak třeba jako střídající hráči se na plac dostanou..nevím jak je to u nich vážný

    • Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

      vršek     před 8 lety 11.08.2016 20:49 |  
      1 0

      Ono pro tu myšlenku resp. skvělou přihrávku v kolektivním sportu potřebujete spoluhráče a jejich pohyb. Když budete sledovat Keniovu hru všimnete si, že on jediný se nezbavuje míče ve chvíli, kdy není možné efektivně přihrát - jak velký rozdíl proti většině hráčů v lize. Příkladem může být nahrávka do náběhu Škodovi i jeho akce v druhé půli zápasu se Zlínem, kdy postupoval k vápnu, nahrát nebylo komu, čekal, čekal, až si posunul míč do středu a zakončil, bránu netrefil. Ono v té chvíli moc jiného dělat nešlo.

  7. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    (#58882)     před 8 lety 11.08.2016 08:26 |  
    0 1

    Některé věci do sebe zapadají,jiné si protiřečí.Souhlasně zní,když trenér říká,že hráči byli nabádáni k jednodušší hře a Mešanovič potvrzuje,že v závěru byla zjednodušena hra,takže míče byly jenom nakopávány.Výsledek to přineslo,tak to bylo to asi účelné.Potom bylo ale falešné Beránkovi předhazovat,když se jenom nakopávaly míče na Škodu.Možná,že na nakopávání míčů by nebylo třeba ani dalších nákupů.A rovněž mne napadá,že někteří hráči se budou těžko prosazovat,když chtějí hrát fotbal a ne jenom nakopávat.Zvlášť špatné by to bylo u mladých hráčů,kteří by mohli jít ještě výkonnostně nahoru .Třeba to může být Barák,Mihálik a všelijak hodnocený GvK

  8. Stred zalohy

    dauby     před 8 lety 11.08.2016 10:44 |  
    1 3

    Podle me, pokud by byli vsichni zdravi, tak stred zalohy by meli tvorit Scuk, Husbauer a Barak. Suk je uplne tragickej a srazi hodne i Husbauera, ktery se kvuli nemu musi stahovat a chybi bepredu. A Kenia hral taky spatne, proti Zlinu zbytecny hrac na hristi. Barak je lepsi. A vubec bych se nebal znovu napravo postavit Holika, musi se otrkat. Vlevo vzadu Boril, pred nim Svento. Alternativa: hrat na 4 zalozniky a 2 utocniky: GvK,Skoda (Mesanovic). A taky obcas nechat hrat Frydrych, vzdyt Deli je hroznej...

    • Re: Stred zalohy

      Robinator     před 8 lety 11.08.2016 10:57 |  
      1 4

      záloha - Ščuk - Barák - Švéd

      Deli je hroznej? Pod slovem hrozný si teda představuju jinej výkon..Nemůžes posadit tak kvalitního stopera, že se mu nepovedl jeden ostrej zápas, to je kravina

      • Re: Stred zalohy

        Travinho     před 8 lety 11.08.2016 13:24 |  
        1 0

        Za nás hraje nějaký Švéd?

        • Re: Stred zalohy

          Robinator     před 8 lety 11.08.2016 14:01 |  
          0 1

          nehraje, ale bude

      • Re: Stred zalohy

        dauby     před 8 lety 11.08.2016 15:04 |  
        2 1

        Deli byl hroznej ve 4 zapasech z 5. Samozrejme nad nim nelamu hul, ale mame spoustu dobrych hracu. Proc nezkusit treba na 1 zapas Frydrycha? V Jihlave? Proc musi neustale hrat hraci, kteri jsou uplne z formy (Suk, Deli)? Na co tedy mame tak siroky kadr?

        • Re: Stred zalohy

          Boss82     před 8 lety 11.08.2016 15:34 |  
          2 1

          V jakých 4 zápasech byl údajně Deli hroznej? Doma s Tallinem nebo s Riem, kdy jsme udrželi nulu a soupeře k ničemu nepustili? Doma se Zlínem, kdy hasil chyby za jiné? Jo Ty myslíš tu jednu chybu v Tallinu a jednu v Riu, ano to byly chyby. Ale na základě dvou chyb napsat, že byl hráč ve čtyřech zápasech hroznej, to je vážně mimo.

          • Re: Stred zalohy

            vršek     před 8 lety 11.08.2016 20:56 |  
            2 0

            Tedy přečíst si tady, že je Deli hrozný a místo něj má hrát Frydrych to mi přijde opravdu nepochopitelné.

          • Re: Stred zalohy

            dauby     před 8 lety 12.08.2016 08:12 |  
            0 1

            No, mozna tedy byl hroznej jen ve 3 zapasech. Ale se Zlinem byl hroznej. Nebo Ty jsi tu jeho minelu nevidel? Jestli ne, ta k jsi asi byl na jinem zapase...

            • Re: Stred zalohy

              dauby     před 8 lety 12.08.2016 08:14 |  
              1 1

              A navic, Deliho chyby jsou takoveho charakteru, ze to vzdycky skonci golem. Na jarre to proste byl jiny hrac nez ted na podzim.

              • Re: Stred zalohy

                Boss82     před 8 lety 12.08.2016 09:32 |  
                0 0

                To je smůla, nic jiného. Klidně bych se vsadil, že po zbytek jara už žádná jeho chyba gólem neskončí, v nejhorším jich bude naprosté minimum.

                • Re: Stred zalohy

                  spravnej_jezedak     před 8 lety 13.08.2016 16:56 |  
                  1 0

                  Beru.. o pivko na posledním zápasu? ..jen bych tu sázku aplikoval klidně už na podzimní část soutěže;-)

                  • Re: Stred zalohy

                    Boss82     před 8 lety 14.08.2016 21:30 |  
                    0 0

                    Domluveno:-)

            • Re: Stred zalohy

              Boss82     před 8 lety 12.08.2016 09:25 |  
              0 1

              Takže 1 chyba v zápase = hráč byl hroznej? Zajímavá logika. V tom případě Škoda byl taky hroznej - nedal přeci samostatný nájezd, Mihalík - hroznej, ztratil asi 2 míče na půlce, Bořil - hroznej, zkazil několik snadných přihrávek, Mikula - hroznej, to samý jako u Bořila, GvK - totálně tragickej, ztratil zbytečně spoustu balonů, které ztratit nemusel.....a tak bych mohl pokračovat. Vlastně všichni hráči (naši i Zlína) byli hrozní, protože u každého bys našel spoustu chyb, které v tom zápase udělali. Už chápeš nelogičnost své logiky?

              To, že Deli hasil chybu za Bořila, a byl tam tím skluzem o vteřinu později, a ta akce zrovna bohužel skončila gólem, neznamená, že byl hroznej. Bohužel chyby defenzivních hráčů v obraně jsou vidět více, než chyby jiných hráčů v jiných částech hřiště. Nesmíš však zapomínat, kolik toho Deli uhasil, kolik soubojů Deli vyhrál, kolik zastavil akcí soupeře. Vedl by si podobně úspěšně jiný stoper? Pochybuji!

    • Re: Stred zalohy

      vršek     před 8 lety 11.08.2016 21:01 |  
      0 0

      Já bych tedy jednoznačně zapracoval na zakomponování Ngadeua do sestavy! To je hráč, který má předpoklady se stát oporou obrany i lídrem týmu!

      • Re: Stred zalohy

        Gino     před 8 lety 12.08.2016 08:29 |  
        0 0

        Tak to sis měl přečíst komentáře po Tallinu ;-) :D Jako nic proti, já mu taky z dlouhodobého hlediska věřím, ale tady na foru je to jednou hop a podruhé trop :-)))

  9. Re: Mešanovič: Remízu po průběhu bereme, ale spokojeni s ní nejsme

    Divizni (přítel SN)     před 8 lety 12.08.2016 06:53 |  
    0 0

    Chlapi, možná jsem to někde přehlédl, jestli to tu bylo. Napište prosím vás někdo, co se dělo v tom Brně. Ani nechci věřit, že by tam někdo z nás něco ničil. Nedalo se tomu zabránit? Dík