Rozhovory

Rozhovor s Tomášem Kuchařem

Potřetí za sebou v základní ligové sestavě se v dnešním utkání objevil záložník Tomáš Kuchař, přičemž na začátku sezóny plnil jen funkci náhradníka. Odradilo ho to, že hraje, od úmyslu odejít ze Slavie?

Brno jste porazili 2:0, ale jste spokojeni se hrou, kterou jste předvedli? Věděli jsme, že Brno urputně brání, nehráli jsme nic moc, ale zapla?pánbůh, že jsme dali dva góly a dopadlo to tak, jak dopadlo. V čem byl hlavní problém, že jste nedokázali předvádět lepší hru? Dělali jste velké množství chyb... Brno dobře bránilo, skoro k ničemu nás nepustilo. Pak jsme dali š?astného góla a zlomilo se to. Dělal vám problémy silný vítr a déš?? Vítr je vždy nepříjemný, ale na déš? jsme si už zvykli. V létě jsi uvažoval o odchodu ze Slavie. Proč si nakonec zůstal? Největší problém byl v tom, že mě Slavie nepustila, proto tu stále jsem. Ocitnul ses počtvrté za sebou v základu, když počítám i pohárové utkání s Mouscronem. Může fakt, že budeš hrát víc, změnit tvé rozhodnutí odejít? Každý si myslí, že když chci odejít, tak tu nejsem rád, ale já tu ve Slavii rád jsem. Když ale fotbalista nehraje, tak pokaždé chce odejít. Navíc jsem tu šest let, takže jsem dost okoukaný, chtělo by to změnu. Uvidíme. Kde by sis chtěl zahrát? To říkat nebudu, to se mi nesplní. Chtěl bych zkusit něco jiného než českou ligu.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Rozhovor s Tomášem Kuchařem

    PETR7     před 22 lety 31.10.2002 13:21 |  
    0 0

    AHOJ.VERIM,ZE BY TOMAS RAD ODESEL VEN,JE VE SLAVII PRECE JEN DLOUHO.ZDA SE MI ALE,ZE PRAVE NYNI MA VELKOU SANCI BYT V ZAKLADNI SESTAVE A POKUD SE VYVARUJE PONEKUD KOLISAVE VYKONOSTI,MUZE BYT PRO SLAVII VELMI UZITECNY A FANOUSKUM NABIDNOUT POKOUKANI.FANDIM MU.