O Slavii

Jefferson se blíží

Včera nám Slavia představila novou brazilskou akvizici. Všichni jsme určitě zvědavi, co nám předvede. Slavia s tímto hráčem počítá do zálohy, kde bude hlavně podporovat útok.

Hráč, který u nás bude dlouhých osmnáct měsíců, dominuje svojí levou nohou. „Je to levonohý ofenzivní záložník,“ prozradil tiskový mluvčí Alexandr Kliment. Je to tedy odlišný typ, než byl Tulio. Na post obránce se uvažuje s Maďarem Györgym, který si to již proti Žilině v defenzivě vyzkoušel. Jefferson Luis je také dobrý v hlavičkových soubojích. „Vyniká i ve hře hlavou,“ řekl manažer Josef Jinoch pro deník Sport.

Oproti Tuliovi získávala informace také od ověřených zdrojů. „Zprávy jsme získali od brazilských spolupracovníků, ale také od Adautova manažera,“ říká Kliment. To je rozhodně pozitivní, kdyby vše dopadlo jako v případě Adauto, byl by velkou posilou.

Po skončení hostování může Slavia na Jeffersona Luise uplatnit opci. „Po skončení hostování mu v klubu ještě poběží kontrakt, ale máme opci na přestup,“ komentuje Alexandr Kliment. Pokud ho v té době budeme i nadále chtít, jeho klub bude tedy požadovat odstupné.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)