O Slavii

Brazilec Jefferson Luis je Praze

Dnes konečně do Prahy přicestoval avizovaný brazilský ofenzivní záložník Jefferson Luis, jež u nás bude hostovat osmnáct měsíců. Jako jediní máme pro vás exklusivní společnou fotku Adauta a Jeffersona.

V Ruzyni se objevil ve čtvrtek v podvečer. Poté zamířil do hotelu Slavia za doprovodu vedoucího mužstva Pavla řeháka a svého manažera. Zde se krátce po půl osmé ubytoval, jeho krajan Adauto ihned přispěchal, aby ho se vším seznámil. „V hotelu bude do 29. ledna, pak odletí s mužstvem do Turecka,“ řekl Pavel řehák, jež již v úterý opustí naše řady. Proto je toto jeho poslední větší pracovní zátěž v česku. „Až se vrátí z Turecka, dostane od Slavie byt,“ dodal řehák.

Je možné, že za naše barvy nastoupí již v sobotu, kdy hrajeme přátelský zápas s Regensburgem. „Možná pojede s námi, aby se seznámil s mančaftem,“ prozradil kouč Josef Csaplár. „Je však ještě příliš brzo,“ dodal.

Proto příležitost dostane spíše až na Tipsport Cupu proti Viktorii Žižkov. „Předpokládám, že jako Brazilec umí fotbal a bude to podobný hráč jako Adauto,“ říká Csaplár.

Jefferson Luis Teixeira Silva, jak zní plné jméno levonohého středopolaře, působil v mládežnických mužstvech v klubech Paraná Curitiba, EC Internacional Limeira, FC Santa Cruz a GE São José, kde také vstoupil do dospělé kategorie. Ve svém posledním působišti vybojoval v juniorské lize druhé místo a v dvaceti zápasech nastřílel šestnáct gólů. Z Brazílie o něm přicházely vynikající reference.

Jefferson Luis Teixeira Silva
* 23.11. 1983
Post: Ofenzivní záložník
Kariéra: Paraná Curitiba, EC Internacional Limeira, FC Santa Cruz a GE São José
Výška/váha: 182 cm/81 kg
Velikost kopaček: 40



Autorem fotografie je Richi. Vše foceno v hotelu Slavia chvíli před odchodem do pokoje.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Brazilec Jefferson Luis je Praze

    Danny_CZ     před 20 lety 22.01.2004 21:33 |  
    0 0

    Skvělé!!!Jsem opravdu velmi potěšen touto zprávou o příchodu dalšího brazilského fotbalisty!!Jestli se svými kvalitami vyrovná Adauto bude to opravdová posila. Ještě bych velmi rád přivítal příchod libereckého dua Koloušek-Holeňák.....+ ten maďarský hráč....Jestli všichni přijdou...BUDE TITUL!!!!Jo a vítej JEFFE!!!!!!!!SLAVIA FOREVER