O Slavii

Jiří Koubský nepřijde

Jednání o příchodu talentovaného hráče Jiřího Koubského byla ukončena bez úspěchu. Vše ztroskotalo na výši odstupného.

„Představy Zlína na odstupném byly pro nás nereálné, takže jsme veškerá jednání ukončili,“ prozradil dnes večer manažer Josef Jinoch. „Požadovaná částka pětadvacet miliónů korun byla pro Slavii nepřijatelná,“ dodal manažer pro komunikaci Alexandr Kliment. Slavia podle iDNES nabízela dvanáct miliónů.

O mladého reprezentanta do jednadvaceti let jsme se zajímali delší dobu. „V posledních dnech nejednala Slavia vzhledem k požadavkům Zlína intenzivně,“ řekl tiskový mluvčí.

Jelikož se požadavky dosti rozcházely, mohla aspoň Slavia přihodit nějaké hráče. „O hráčské náhradě se neuvažovalo,“ prozradil Kliment.

V poslední době se Slavia ale zaměřila na příchod libereckých hráčů. „Ano, byla to absolutní priorita,“ uvedl Alexandr Kliment. „A jsme moc rádi, že se nám po dlouhých a složitých jednáních podařilo získat zkušeného Václava Kolouška.“.

Přestože Jiří Koubský nepřijde, tak to není zas velká tragédie. částku, kterou Zlín požadoval, byla příliš velká. Proto je dobře, že se zaměřila na důležitější hráče. Je jen škoda, že Liberec nechce o Miroslavu Holeňákovi dále jednat. Ale protože hráč je nyní v béčku, tak je stále možnost, že do čtvrtka by se postoj Liberce mohl změnit. Ve hře je však stále Sparta, která se ohání smlouvou, kterou s ní údajně hráč podepsal.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jiří Koubský nepřijde

    (host)     před 20 lety 26.01.2004 21:41 |  
    0 0

    25 milionů mi zas tak moc nepřijde, za takovou cenu by ho koupil v pohodě nějaký druholigový bundesligový tým. 12 milionů je výsměch, měli jsme před Zlín položit 19 milionů a říci že přes 20 nejdeme, a? berou nebo si ho nechají. Na to by možná slyšeli.

    KenX

    • Re: Jiří Koubský nepřijde

      EdCable     před 20 lety 26.01.2004 21:47 |  
      0 0

      A proc myslis, ze ho nekoupi? Koubsky je mozna talentovany, ale neni to zase zadnej supertalent, z ktereho s velkou jistotou vyroste vyborny hrac. To radsi dat 25 melounu za dva nadejne 21kare nebo vyhraneho zkuseneho hrace z nas ligy.

    • Re: Jiří Koubský nepřijde

      (host)     před 20 lety 26.01.2004 22:41 |  
      0 0

      Myslím si, že management Slavie se snaží nastolit reálnější cenovou hladinu přestupů, která "chodí po zemi" a snaží se nepodléhat kolotočům šílených milionů. Pro srovnání: za Voříška dala Sparta 25, je Koubský srovnatelný? Podle mě ne je dobře, že Slavie neletí na Zlínské fikce. Otázkou ale je, jestli to není boj proti větrným mlýnům. Na to nám odpoví budoucí výsledky v lize a v pohárech.

      • Re: Jiří Koubský nepřijde

        (host)     před 20 lety 26.01.2004 22:44 |  
        0 0

        Opravuji a omlouvám se: ... je Koubský srovnatelný? Podle mě není a je dobře, že....

      • Re: Jiří Koubský nepřijde

        (host)     před 20 lety 27.01.2004 13:22 |  
        0 0

        S takovou strategií by se dalo souhlasit, ale.... Slavia vloni zaplatila za Fořta 24 milionů a za Voříška odmítala dát víc než 20 milionů. Je mi tohle někdo schopen vysvětlit? Mladý kluk, který se objevil v druhé lize, kde se mu pravda dařilo a proti němu opora mistrů Evropy do 21 let, člen širšího reprezentačního kádru. Tuhle stratigii jsem nepochopil a asi nikdy nepochopím

        • Re: Jiří Koubský nepřijde

          EdCable     před 20 lety 27.01.2004 21:50 |  
          0 0

          No, myslim ze Fort je (tehdy urcite byl) srovnatelny s Voriskem a Beranek pozadoval spis vysokeho utocnika nez dalsiho zaloznika (to bylo jeste pred odchodem Skacela)

  2. Re: Jiří Koubský nepřijde

    (host)     před 20 lety 27.01.2004 10:04 |  
    0 0

    To bylo od začátku jasné, že Koubský nebude. Má tam ještě nějakou dobu smlouvu, nepotřebují nutně peníze, on se do Slávky taky nehrnul a spíš chce ven. Ve Zlíně čekají, že buď přijde někdo ze zahraničí (třeba si dělají zálusk na pohár UEFA) nebo Sparta nebo ožulí Slávku a čas je netlačí. Takže od začátku blbost si myslet, že by mohl přijít. To byly jen Jinochovy plané keci a oblbovačky fanoušků, jako že se snaží a dělají vše pro posílení. :o))))).