O Slavii

Slavia je blízko dohody

Včerejší vypadnutí z Poháru UEFA nezměnilo nic na plánu přivést do kádru Slavie avizované posily. „Usilujeme o přestup Martina Zbončáka i Stanislava Vlčka, v současné době se jeví jejich příchod velmi nadějně,“ řekl dnes manažer Josef Jinoch.

Jinoch zároveň dodal, že záležitost je věcí rychlosti faxu mezi oběma kluby. Vzhledem k tomu, že Slavia fax ještě neobdržela, nemohl specifikovat částku, kterou Dynamo za oba hráče inkasuje. Jinoch uvedl, že Slavia už o jiných než těchto dvou hráčích nejedná.

Na druhou stranu může dojít i k uvolnění některých hráčů z kádru Slavie. „Dá se to očekávat, bude záležet, zda někdo přijde,“ řekl Jinoch. Ke konkrétním jménům se nechtěl vyjádřit. Už dříve však probleskla zpráva v médiích, že by Ostrava chtěl Martina Lukeše, a vzhledem k tomu, že vůbec nehraje, je jeho odchod zřejmě nejpravděpodobnější.

Komentáře (18)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia je blízko dohody

    jarmakarma (host)     před 20 lety 27.08.2004 19:55 |  
    0 0

    A? klidně odejde, když nám za něj dají 10 miliónů, není problém. Ve Slavii se mu nikdy dařit nebude, je línej!

    • Re: Slavia je blízko dohody

      Boo_SKS     před 20 lety 27.08.2004 20:16 |  
      0 0

      sakra,kde se dá sehnat co nejrychlejší fax ??? právě jsem se rozohdl pomoci Slavii a nakoupit ji nějaký dobrý fax,ale tu ti dva byli co nejříve...:o) NIC NAS NESRAZÍ,ONLY SLAVIA !!!!

  2. Re: Slavia je blízko dohody

    Sesivany     před 20 lety 27.08.2004 20:59 |  
    0 0

    Proč nedá Lukešovi šanci? Od začátku sezóny nenastoupil ani k jednomu utkání. A? ho postaví do jednoho utkání a když zahraje tužku, tak a? ho pošle pryč. Jenže takto letos nedostal jedinou šanci.

    • Re: Slavia je blízko dohody

      Boo_SKS     před 20 lety 27.08.2004 21:55 |  
      0 0

      loni dostal šancí až až a nikdy výrazně neobstál...

  3. Re: Slavia je blízko dohody

    (host)     před 20 lety 27.08.2004 22:16 |  
    0 0

    To si snad pane Csaplare delate legraci! Jestli vinu za vyrazeni byt jen kouskem svalite na Martina Lukese, ktery ani v jednom utkani jeste nehral, tak uz ztratite posledni kousek uznani, co u me mate.

  4. Re: Slavia je blízko dohody

    (host)     před 20 lety 27.08.2004 22:39 |  
    0 0

    To je čí nápad, ten příchod Vlčka? Já si ho ještě pamatuju jak utíkal ze Slavie za každou cenu a taky si vzpomínám, že to bylo spolu s Horváthem když záhadně odchodili konec ligy, který jsme měli rozehraný na titul. Tenkrát to díky těmhle nějak nevyšlo, ale co necháme ho aby si na nás ještě něco vydělal. Fakt dobrá přestupová politika. Bravo.

    • Re: Slavia je blízko dohody

      (host)     před 20 lety 27.08.2004 22:42 |  
      0 0

      Není Vlček jako Vlček. Tohle je Vlček ofenzívní, tam ten byl obránce.

      • Re: Slavia je blízko dohody

        (host)     před 20 lety 27.08.2004 23:00 |  
        0 0

        To mi spadl kámen ze srdce. Dík za opravu.

    • Re: Slavia je blízko dohody

      Richi (admin)     před 20 lety 27.08.2004 23:00 |  
      0 0

      Si pleteš osoby. Toto je Stanislav Vlček, který ve Slavii nikdy nepůsobil. Hrál pokud se nepletu v Olomouci.

  5. Re: Slavia je blízko dohody

    (host)     před 20 lety 27.08.2004 22:59 |  
    0 0

    Jsem přesvědčen, že ani nákup pěti největších hvězd Realu Madrid by nepomohl klubu, jehož vedení je rozhádané, kde jeden štve proti druhému a kde existují vzájemně znepřátelené skupinky hráčů.
    Předpokládám, že z hlubokého bahna, ve kterém teď milovaná Slavie vězí, by především pomohlo, kdyby se začala mluvit pravda, a to pěkně otevřeně. Ty problémy musí vyhnít a hnis vyříznout z ložiska, a to co nejrychleji.
    Když Csaplár mluví o nějakých nejmenovaných, kteří hru neustále kazí, jen problémy přidělává. Musí říct jasně a otevřeně ten a ten mě potěšil, ten a ten mě zklamal proto a proto.
    Rád bych také věděl, co je to za záhadná svalová zranění několika hráčů, která už měla být podle předpovědí vyléčená před měsícem, ale stále se neví, co to vlastně je.
    Měla by se zveřejňovat rozhodnutí ENICu, aby se ukázalo, zda ryba smrdí opravdu odtud, nebo zda je to zásluha Lešky.
    A v neposlední řadě bych zase svolal slavisty do Slovanského domu jako před čtyřiceti lety. Tenkrát fanoušci vyvedli Slavii z bídy. Jenže tenkrát se šlo jen proti přežilým blbcům, zatímco teď je potřeba se vyrovnat s gaunery, kteří jsou při síle.
    tantalos

    • Re: Slavia je blízko dohody

      (host)     před 20 lety 28.08.2004 11:08 |  
      0 0

      No jo jenze kdyz to rekne ted kdyz nema na jejich mista adekvatni nahrady a oni budou vedet ze treba v zime stejne odejdou tak se mu na to taky muzou vybodnout! Treba ,a to by mel, jestli se povedou ten Zboncak s Vlckem a ted bude moct hrat i Rychlik a konecne se dostanou do hry Gedeon s Holenakem tak to rekne! Ale vubec se mi nelibi jak dnes v blesku naznacovali ze by jeden z nich moh bejt Pitak! Jinak by me ty jejich svalovy zraneni taky zajimali zvlast u Holenaka!

      • Re: Slavia je blízko dohody

        (host)     před 20 lety 28.08.2004 12:37 |  
        0 0

        Utkání jsem neviděl . Ale pokud se Piták podepsal na tom, že Slavia byla vyřazena, tak bych ho přeřadil do béčka mnohem spíš než třeba úplně mladé kluky, kterým to sice tolik nejde, ale alespoň bojují. Jedno zkažené vejce dokáže zkazit omeletu ze stovky dobrých.
        Tantalos

        • Re: Slavia je blízko dohody

          (host)     před 20 lety 28.08.2004 14:11 |  
          0 0

          Nejsmutnější na tom je, že právě ti mladí kluci vůbec nebojovali... Skoro to vypadá, že vyřazení z UEFY vadí z hráčů snad jen Bejblovi, Kukovi, černýmu, Gedeonovi a Švecovi... Zatímco pánové Kratochvíl, Fořt nebo Chleboun jsou na hřišti k pláči, ale zřejmě z toho všeho, co se teď děje, mají velkou srandu...

          • Re: Slavia je blízko dohody

            (host)     před 20 lety 28.08.2004 14:27 |  
            0 0

            Blbost. Nikomu to jedno není. Kratochvílovi už vůbec ne, ale nemění to nic na tom, že to není hráč pro Slavii. Jedno to je podle mě nejvíc Csaplárovi.

            • Re: Slavia je blízko dohody

              (host)     před 20 lety 28.08.2004 16:25 |  
              0 0

              Nikomu to není jedno? Zaměř se na Fořta - sleduj ho jak na hřišti, tak mimo hřiště. Na hřišti hraje tak, aby se moc neunavil a hlavně aby dobře vypadal, jestli se vyhraje nebo prohraje je mu taky jedno, minutu po zápase už o nějaký Slavii ani neví...

              Chleboun se v poločasový přestávce (když Slavie prohrávala doma s Dinamem 0:1) místo nějakýho rozcvičování vykecává s Lukešem, hubu od ucha k uchu, náramná sranda asi... Pak jdou hrát bago a než se stihnou tyhle dva dohodnout kdo pude do baga, tak už pomalu začíná druhá půle...

              Přitom speciálně u těhle dvou hráčů by člověk čekal, že budou na sobě makat, když už jsou v kádru evidentně nejhorší (s Kratochvílem máš možná pravdu - tomu to jedno asi nebude, ale nic s tim neudělá, protože na to prostě nemá; u Kratochvíla s Chlebounem je spíš problém, že je někdo do Slavie dostal a nechává je hrát).

              Nějakej Švec je o x let mladší než oni a tyhle "machři" mu fotbalově ani nasazením nešahaj ani po kotníky...

              • Re: Slavia je blízko dohody

                (host)     před 20 lety 28.08.2004 20:55 |  
                0 0

                Viděl jsem Chlebouna hrát za béčko a tam nevypadal špatně. Jestli bude makat, bude za rok, dva schopný hrát stabilně první ligu v zadních řadách. Ale popravdě řečeno, mnohem víc než Chleboun se mi kdysi líbil Jakub Hottek, ale tomu někdo řekl, že se na něj ptal nějaký fanda z Manchestru United, on z toho zblbnul a teď má potíže udržet se v druholigové Viktorce Žizkov. Prostě když fotbalista má sebevětší talent, ale v hlavě bordel, tak to s ním dopadne špatně.
                Ale takových případů bylo víc. Veliký talent býval otec obou Zachariášů, ale kdo o něm dneska něco ví?
                tantalos

  6. Re: Slavia je blízko dohody

    vizzir     před 20 lety 28.08.2004 21:57 |  
    0 0

    tak panove,vstavame..za par dni konci prestupni termin tak s tim hnete..aspon jednoho privedte..doufam,ze zas na konci prestupniho obdobi neodjede Leska nekam na dovolenou jako v zime..

  7. Přestupy a fanoučci!!!!!!!!

    (host)     před 20 lety 29.08.2004 12:09 |  
    0 0

    Koukám, že tady krituzují někteří přestupovou práci SKS, ale ty vypatlánci ani neví, který hráči mají přijít do SKS!Tak vole, když kritizuješ, tak se první podívej, že ten Vlček, který má přijít není Petr, ale Standa a hrál za Olomouc.Tak příště raději dvakrát mysli a pak piš nesmysli!!!