O Slavii

Maličkosti

Děje se vůbec v současné době něco ve Slavii? Ano, čile se pracuje na řešení....

stadion - 27. listopadu 2001 se koná závěrečné jednání ohledně pozemků pro stadion. Snad již vše dopadne dobře.

posily - Určitě během zimní přestávky nastanou změny v kádru. Enic je připraven nové hráče zaplatit. O nových posilách se usilovně jedná.

Dále nedávná cesta pana říčky do Anglie, do Tottenhamu, dopadla výborně. Prý zanechal skvělý dojem, tak snad i na této frontě se ledy pohnou.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Maličkosti

    DDS     před 22 lety 19.11.2001 19:19 |  
    0 0

    No, z toho, co vím, není Richi žádnej blbec. Proto si myslím, že by se Leškou ani Smithem nenechal oblbnout. Jestli je to, co tady jacko píšeš pravda, pak se můžem na jaře ještě nadát velkejch věcí...
    Jsem velice zvědavej na posily i na to, co pan říčka v tom Tottenhamu domluvil. Nevím sice, čím nám budou chtít Hotspurs pomoci, ale jestli to bude pomoc více než symbolická, vřelé díky za ni.
    P.S. Doufejme, že důležitá rozhodnutí (zejména územní) padnou ještě do konce roku.

  2. Re: Maličkosti

    (host)     před 22 lety 20.11.2001 08:10 |  
    0 0

    Ale toto už jsem slyšel mockrát. Moc tomu nevěřím, doufám, že budu mile překvapen.

  3. Re: Maličkosti

    (host)     před 22 lety 20.11.2001 08:54 |  
    0 0

    Že by se ENIC konečně rozhoupal? Pokud ano, pak na tom mají velkou zásluhu revoltující fanoušci, protože předtím se ENIC sám od sebe k ničemu neměl. Zatím ještě není důvod k přílišnému optimismu, ale ENICu a Leškovi už je asi jasné, že nemohou z fanoušků nadále dělat blbce.

  4. Re: Maličkosti

    (host)     před 22 lety 20.11.2001 17:37 |  
    0 0

    Zpočátku je to vždy o diskusi a vyjasnění názorů-tady je jasný posun k lepšímu. Dál musí přijít činy. Pokud se schválí územní rozhodnutí, tak by to mohlo vyjít. Jinak upozorňuji všechny, že dle mého názoru, některé podrobnosti ohledně strategie vedení nelze sdělit, protože příliš mnoho lidí kolem (a bohužel i uvnitř Slavie) Slavii nepřeje. Nicméně plnění slibů kontrolovat lze! Takže uvidíme.

  5. Re: Maličkosti

    Richi (admin)     před 22 lety 20.11.2001 18:19 |  
    0 0

    Ke stadionu. Dostali jsme do ruky kopii o uzemnim rozhodnuti, kdy se presne ma konat, coz je toho 27. listopadu. Pokud se to schvali, pak je jeste 15denni lhuta, kde se mohou zucastneni vyjadrit. Pokud to schvali a pote jiz nebude mit nikdo namitky, tak uz je stadion blizko, na toto se cekalo dosti dlouho. Zatim nezaslechli zadne negativni informace. Takze ted to neni na nich, ale na ted lidickach, co udeluji povoleni. Kdyby preci jen byly namitky, pak mi to slo na ministerstvo, ktere ma dalsi dva mesice na posouzeni, coz by bylo dalsi zdrzeni!! Tak verme, ze to dopadne dobre.

  6. Re: Maličkosti

    kopejtko     před 22 lety 22.11.2001 12:25 |  
    0 0

    To jsou opravdu jen maličkosti, opravdu bych Tě chtěl porosit o větší podrobnosti. Nevěřim, že jenom takhle stručnejma větama by vás Leška přesvědčil.I my bychom rádi věděli víc. Já z toho mam takový smíšený pocity......