O Slavii

Petrouš

V týdeníku Gól vyšel článek o týdnu Adama Petrouše, kde se bohužel zmiňuje o zájmu Sparty a říká, že by se nebránil. To mě hodně od něj mrzí. Přečtěte si to sami - zde. Na iDnes se objevila informace, že s přestupu naštěstí sešlo, Slavia prý požadovala Zelenku a Lengyela.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Petrouš

    Sesivany     před 22 lety 06.12.2001 21:01 |  
    0 0

    Jestli chce jít Petrouš do Sparty, tak a? jsi jde! My nepotřebujeme hráče, kteří prahnou jenom po slávě a penězích. Neudivilo by mě to, kdyby to byl hráč, kterého Slavia koupila, ale odchovanec. Já hrát ve Slavii od 10 let, tak kašlu na to, že ve Spartě bych hrál LM a brál dvojnásobek. Ale naopak bych se za Slavii pral, aby tomu bylo naopak. Kde je dnes fotbalové srdce?! čím dál víc si vážím hráčů typu Kuky, kteří by pro svůj mateřský klub prodali duši. Kam ten fotbal opravdu kráčí, bohužel víc a víc platí rovnítko fotbal = peníze!

    • Re: Petrouš

      Serf     před 22 lety 07.12.2001 10:21 |  
      0 0

      Víte to má dvě roviny. Na jedné straně chápu Pavla Kuku, že po návratu z Německa nepotřeebuje hledět na nejvyšší nabídku a kde klidně do klubu svého srdce. Adamovi je 24, zatím kopal maximálně ve Slávii (myslím, že to je jeho sportovní vrchol) a na Olympiádě. Ten, jako každý fotbalista potřebuje zajistit finančně. Skončí v 35 a co bude dělat. Vy i já budeme chodit do práce do 60 a možná i víc :-), ale on ne! Velmi by mne mrzelo, kdyby odešel, ale dokážu pochopit jeho zájem. Je to škoda, ale situace se má tak, že přestup do Sparty je pro něj totéž jako přestup Rosického do Dortmundu. Prostě je to opět stupeň výše...

      • Re: Petrouš

        ERIK (host)     před 22 lety 07.12.2001 11:19 |  
        0 0

        Chápu, že je to bohužel dnes asi o stupeň lepší. I když nemyslím si, že si tam vydělá o moc víc, ale co je hlavní. Kdo může za to, že je ta situace, jaká je. Především hráči. a tím pádem svojím dílem i Adam. A místo toho, aby s tím něco udělal, tak zdrhne za lepším. Prostě uteče z potápějící se lodi, a to ještě přestoupí na loď největších konkurentů, kteří se smějí a radují, že se naše loď potápí.

      • Re: Petrouš

        (host)     před 22 lety 08.12.2001 12:00 |  
        0 0

        tyhle řeči nesnáším!!! Jakýpak co bude dělat on???!!! grrrrrrrrr!!!!!!!!! Bude prostě makat jako my všichni. copak je to nějaká primadona nebo co??

  2. Re: Petrouš

    ERIK (host)     před 22 lety 07.12.2001 08:01 |  
    0 0

    Promiňte všichni, že užiji tenhle výraz, ale ten Petrouš je pěknej debil. To co píše o zájmu sparty je vrchol a ani se nedivím, že to ve Slavii vypadá, tak jak to vypadá, když mají naši hráči takové názory. Píše, že konkurence ve Spartě se nebojí, ta musí být, aspoň pak každý odvádí maximum. Z toho teda vyplývá, že ve Slavii, kde není taková konkurence na to sere a maximum neodvádí. Adame, profesionál odvádí maximum vždy a ne jenom když je velká konkurence. A to, že chce jít ve fotbale o kousek dál, chce hrát v repre nebo v zahraničí a proto ho Sparta láká. Adame, když budeš makat ve Slavii na maximum, tak se do repre dostaneš bez problémů i ze Slavie. a když budeš makat, tak aby jste v Evropě něco uhráli, tak se můžeš dostat i do zahraničí. Tak si nedělej nějaké alibi, že ze Sparty to bude lehčí. Je to typická česká valstnost, místo abych zabral a makal a vytáhl potápějící se loď, na jejímž potopení mám taky svůj díl viny, tak rád přestoupím na luxusní parník. No podobné názory hráčů Slavie, jen dokumentují stav v klubu. Podobné názory jsou minimálně na velkou pokutu. Kdyby tohle řekl zaměstnanec mé firmy, myslím tím podobné názory na největší konkurenci, tak dostane okamžitě padáka, protože takový zaměstnanec už pro firmu víc udělat nemůže. To už je opravdu hrůza. Už mě jen napadá Quo Vadis Slavia!!!

    • Re: Petrouš

      whiplash     před 22 lety 07.12.2001 13:09 |  
      0 0

      Souhlasim s Vami, a to stoprocentne.

      Nicmene kdyz se k tomu hraci Slavie stavi tahkle,
      tak se nema vubec smysl rozcilovat. Z rozhovoru
      s p. Petrousem vyplyva, ze ho ve Slavii uz nic nemotivuje k lepsim vykonum. Prestoze ho nic nemotivuje, ma pravdepodobne stale dost penez.
      (Otazka zni za co...)

      Jsem hluboce presvedcen o tom, ze na Sparte by
      akorat delal nosice vody....sedel na lavicce, pripadne zaskakoval (...maximalne 2x do roka,
      jako sveho casu P.Novotny).

      Paradoxne musim uznat, ze kdyby se prestup uskutecnil (Petrous za Zelenku a Lengyela), Slavie
      by na tom podle me neprodelala.

      Situace ve Slavii je zla. Hraci nemaji natrenovano,
      vysledky nejsou a zda se, ze i presto jsou se svou
      situaci spokojeni.

      Vsechny bych je vyhazel (...az na golmany).

      Trener Pesice je pro me taky obrovskym zklamanim.


  3. Re: Petrouš

    DDS     před 22 lety 07.12.2001 23:04 |  
    0 0

    COOOOOOO ?
    To myslite vazne ? At si jde, my ho nepotrebujem ? Ale MY HO POTREBUJEM ! Je to odchovanec a navic jeden z nejlepsich obrancu ligy...
    Ze by rad do Sparty ? A vy se mu divite ?
    1) VEDENI NA HOVNO
    2) MANCAFT ROZHADANEJ
    3) POZICE V TABULCE UPLNE TRISTNI
    4) VYKONY SPOLUHRACU SPATNE
    5) STADION VLASTNI ZADNEJ

    Mam pokracovat ?
    (Ale jsem taky zklamanej, ocekaval bych neco jineho, ale nedivim se...)

  4. Re: Petrouš

    Sesivany     před 22 lety 07.12.2001 23:18 |  
    0 0

    To máte tak. Podívejte se na dřívější podmínky. Planička aby mohl jet na MS, tak si musel vzít dovolenou z práce. Já nekritizuju jen Petrouše ale celý systém fotbalu. Já osobně bych do Sparty nešel ani za desetinásobek. Je to otázka přístupu.

  5. Re: Petrouš

    (host)     před 22 lety 08.12.2001 12:08 |  
    0 0

    tak ted jsem si přečetl ten článek v Gólu a říkám - Adame táhni!!!!!!!!!!