Přípravná utkání

Koblenz - Slavia 2:0

Fotbalisté Slavie nezvládli poslední utkání na herním soustředění v Německu, s druholigovým týmem Koblenz prohráli 0:2 brankami v závěrečné desetiminutovce. V sestavě opět chyběl Vladimír Šmicer, jenž má drobné zdravotní problémy s kolenem.

Ve slávistické sestavě chyběl kromě Vladimíra Šmicera i Dušan Švento, který je na testech v Derby County, nezahrál si ani Brabec či Šenkeřík.

Slavia byla v prvním poločase lepší, vytvořila si územní převahu i více brankových příležitostí, přesto jsme se do vedení nedostali. Největší příležitosti měl Stanislav Vlček, ale ani v jednom případě nebyl úspěšný, jednou minul branku, podruhé ho brankář vychytal. Soupeř výrazně zahrozil pouze jednou, jeho pokus však skončil těsně vedle branky.

Druhý poločas byl z naší strany nevydařený. Šance jsme si nevypracovali a nebezpečný byl jen soupeř, několik příležitostí domácí zahodili, ale v poslední desetiminutovce se během krátké chvilky dvakrát radovali. Nejdříve se křižnou střelou prosadil Mavric, poté další střelou ve vápně nedal Vaniakovi šanci Pektürk.

Koblenz - Slavia 2:0 (0:0)
Slavia: Vaniak - Krajčík (46. Volešák), Šourek, Švec, Aračič (46. Kopřiva) - Tavares, Belaid, Kalivoda, Vrzal - Vlček, Gaúcho (46. Necid)
Branky: 84. Mavric, 86. Pektürk

Slavii čeká ve středu 25. července od 17:00 poslední přípravné utkání s Bohemians 1905, které bude generálkou na druhé předkolo Ligy mistrů. Utkání se odehraje na hlavním stadionu Rošického na Strahově. Cena vstupného bude 40 Kč.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Koblenz - Slavia 2:0

    (host)     před 17 lety 21.07.2007 18:01 |  
    0 0

    njn...holt se nemůže pořád vyhrávat.Asi unáva po soustřu byla znát.Jen se bojím o toho Šmícu,jestli má zase zdrav.problémy nejní dobrá zpráva.Snad se z toho dostane a zaválí v lize.SKS 4ever.....Tanty

  2. Re: Koblenz - Slavia 2:0

    carfi-sks (přítel SN)     před 17 lety 21.07.2007 18:03 |  
    0 0

    Doufám, že se Šmíca co nejdřív vyléčí a prohra zase tolik nevadí, únava asi byla znát...

  3. Re: Koblenz - Slavia 2:0

    Rottax (přítel SN)     před 17 lety 21.07.2007 18:14 |  
    0 0

    Těch dobrých výsledků už bylo docela hodně,takže je dobré,že se občas i prohraje! Je taky dobré,že až na lehčí zranění Šmicra žádné zdravotní problémy kluky nepotkalo. Už se nemůžu dočkat, za 11 dní to začne!!

    • Re: Koblenz - Slavia 2:0

      (host)     před 17 lety 21.07.2007 20:59 |  
      0 0

      No jen aby to bylo opravdu jen lehčí zranění. Všichni víme jak na tom Šmíca s těma kolenama je. Nemám z toho dobrej pocit. Cibuk

  4. Re: Koblenz - Slavia 2:0

    (host)     před 17 lety 21.07.2007 21:10 |  
    0 0

    Nechci sejčkovat, ale nikdo mi nevěřil, když jsem psal, že je Šmíca zdravotně v pytli a proto to podepsal u nás.To jsem tady byl ten nejblbější, psal jsem že to mám z okruhu jeho rodiny.Vykládá to i Paska, že je ydravotně špatnej a nebudou riskovat zahraničí, protože by ho poslali hned domu.Pořád ale chci věřit tomu, že nám maximálně pomůže do LM a bude alespon nastupovat v důležitejch zápasech.

    • Re: Koblenz - Slavia 2:0

      Huzgi (přítel SN)     před 17 lety 21.07.2007 22:03 |  
      0 0

      Ty jo, co to tady zase máme za chytráka. Ty mu táhneš s manželkou nebo sis už nic blbějšího než "z okruhu jeho rodiny" neuměl vymyslet. Takových chytrolínskejch sralbotků je nám tady opravdu třeba. Všichni víme, že fotbal je kontaktní sport a fotbalista, kterému se vyhnou vážná zranění kolene, může děkovat pánubohu. Zranění zaskočí i hodně mladé hráče (viz utržené křížové vazy u Fořta či Černého). Šmíca absolvoval celou přípravu a kolena určitě průběžně lékaři při takové extrémní zátěži kontrolovali. A kdyby sám Šmicer věděl, že to nejde, tak může skončit s fotbalem rovnou, věk na to má. Nechci tu tvrdit, že v průběhu sezóny se neukážou jeho zdravotní problémy jako závažné, ale dělat velblouda z toho, že nenastoupí do dvou přípravných zápasů, mi přijde hodně ubrečené.

    • Re: Koblenz - Slavia 2:0

      (host)     před 17 lety 21.07.2007 22:59 |  
      0 0

      Hele nerikas si nahodou *malan* ?