Přípravná utkání

Slavia - České Budějovice 2:0

Slavia vstoupila vítězně do Tipsport ligy 2008, když porazila České Budějovice. Premiérově se prosadil David Střihavka, druhou branku přidal Zdeněk Šenkeřík. Představily se i další posily. Prohlédněte si 10 fotografií ze zápasu.

V utkání se představily čtyři zimní posily - Jarolím, Černý, Střihavka a Toleski, po zranění také Martin Latka. Ukázal se také chorvatský obránce Lovre Vulin.

Do utkání jsme vstoupili dobře, v 6. minutě jsme podnikli brejk, Šenkeřík přihrál na levou stranu Jarolímovi, který zatáhl míč ke středu, poslal centr do vápna, kam si ideálně na hranici ofsajdu naběhl Střihavka a hlavou do protipohybu překonal brankáře Křížka. To však byla jedna z mála vydařených akcí, pak dokázaly zlobit České Budějovice, v 10. minutě Mrkvička z dálky orazítkoval břevno, ve 28. minutě Homoláč na zadní tyči zblízka přestřelil a ve 34. minutě se Svátek dostal za obranu, ale také přestřelil. Bylo vidět, že hráči ještě nejsou sehraní, takže jsme dělali i dost chyb.

Do druhého poločasu nastoupili hráči, co většinou odehráli podzim a bylo to znát. Ve 49. minutě jsme zvýšili skóre, když po rohu Kalivody prodlužoval Švec a Šenkeřík v záklonu střílel k tyči. Hra byla z naší strany živější, aktivní byl na levé straně Pudil, z čehož profitoval i Vulin, který byl stále lepší. Soupeře jsme k naší brance moc nepouštěli, takže jsme si výsledek pohlídali. V závěru po centru Vulina hlavičkoval k tyči Šenkeřík, ale brankář s námahou vyrazil.

"Jsem spokojen, že jsme vyhráli, protože v jakékoliv fázi chceme vždy vyhrát, každopádně to nechci přeceňovat. Stále je co odstraňovat, ale máme dostatek času a určitě to bude stále lepší a lepší," řekl k zápasu trenér Karel Jarolím. K novým posilám se zatím nechtěl vyjadřovat. "Přišli k nám, protože ve svých klubech prokázali kvalitu. Zatím každý prakticky odehrál polovinu utkání, tak je předčasné cokoliv hodnotit," řekl. O možnostech využití nových hráčů toto střetnutí nenapovědělo. "Věnovali jsme se všeobecné síle, vytrvalosti, takže na hřišti jsme toho moc nenatrénovali a nemohli se věnovat herním činnostem," doplnil.

Ve slávistickém dresu se poprvé představil chorvatský levý obránce Lovre Vulin, který přítomné diváky několikrát přiměl k potlesku. S přibývajícím časem se neustále zlepšoval, několikrát si pohrál s protihráči. V závěru dokonce přihrál do vyložené šance Šenkeříkovi. Můžeme tedy říct, že nezklamal, ale jaká bude jeho budoucnost je těžké předvídat. "Je brzo hodnotit, je tady na zkoušku, neměli jsme možnost ho zatím tolik sledovat, tak ještě uvidíme," řekl Jarolím.

Premiérově se ve Slavii prosadil David Střihavka, který přišel z anglického Norwich City. "První střela na bránu a hned mi to tam spadlo, což je pro mě jen dobře, každý gól mi dodá sebedůvěru," uvedl. Ve Slavii bude zřejmě spokojen. "Od první minuty Slavia předvádí kvalitní hru, nesnaží se nakopávat balony, hraje fotbal a hned z první akce ukázala, že to mělo myšlenku. Mára Jarolím perfektně centroval a já byl včas na správném místě," doplnil. Nakonec však neodcházel příliš spokojen, ve 40. minutě střídal pro zranění. "Přišlápl jsem si kotník a doufám, že to nebude nic vážného. Pak jsem to ještě zkusil, ale bolelo to, tak jsem si raději řekl o střídání, aby nedošlo k něčemu vážnějšímu. Teď to zaleduji a uvidíme, snad to zítra či pozítří bude v pohodě," uzavřel.

Po dlouhé pauze, kdy ho zlikvidoval Stracený ze Žižkova, naskočil do zápasu také František Dřížďal. "Jsem rád, že mi drží noha po dvou měsících. Dnes ráno jsem byl ještě na zátěžových testech, takže jsem toho měl plné zuby," prozradil. První poločas sice dohrál, ale také kulhal. V závěru poločasu došlo ke střetu. "Vzal mě tam hráč a trošku se mi otočil kotník, takže jsem již zpátky nemohl a musel jsem to odkulhat. Byl jsem rád, že mě pak trenér vystřídal, aspoň se zátěž rovnoměrně dostane mezi všechny hráče," řekl. Kotník by měl být v pohodě. "Zaleduji to a snad to bude dobrý," dodal.

Slavia - České Budějovice 2:0 (1:0)
Slavia, 1. poločas: Diviš - Dřížďal, Latka, Brabec, Vulin - Šmicer, Tavares, Jarolím, Černý - Střihavka (40. Toleski), Šenkeřík
2. poločas: Diviš - Krajčík, Latka, Suchý, Vulin - Kalivoda, Švec, Volešák, Pudil - Toleski, Šenkeřík
Branky: 6. Střihavka, 49. Šenkeřík

Komentáře (41)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 15:54 |  
    0 0

    Podle onlinu se docela předvedl Vulin, prý mu lidi tleskali... fakt doufám, že je dobrej - levýho obránce potřebujeme!! To už by bylo dokonalý posílení.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 17.01.2008 15:57 |  
      0 0

      snad vypadá dobře i v reálu... ale už před začátkem sezony se člověk musel učit skoro celou (novou) sestavu, teď po zimě to vypadá podobně.... snad se kluci do půlky února pořádně sehrají a natřou to všem

      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

        (host)     před 16 lety 17.01.2008 18:03 |  
        0 0

        musim potvrdit že vulin hrál hlavně druhý počas velmi dobřa a s jistotou,na začátku se rozkoukával ale pak hrál bez respektu a i se nebál udělat si párkrát vílet za střed zakličkovat si a odcentrovat.můj subjektivní názor- je kvalitní,perspektivní a převišuje několik obránců v náší sestavě(bral bych ho) !!

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          (host)     před 16 lety 18.01.2008 09:07 |  
          0 0

          no nechci bejt pedant, ale slyšel jsi někdy o tvrdém "y" a pár slov o pravopisu? :-)

          • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

            (host)     před 16 lety 18.01.2008 09:54 |  
            0 0

            víš jak,sem technik a ne jazikovědec:-D

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          PetCC     před 16 lety 18.01.2008 13:01 |  
          0 0

          Určitě je dobrj individuálně dopředu. Druhá a možná významnější věc, je jak brání. Mě se ale včera, za tu hodinu co jsem viděl, docela libíl.

  2. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:05 |  
    0 0

    Ale zranil se prý Střihavka, takovýho útočníka potřebujem, všichni ostatní jsou malí.....připomíná Forda

  3. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:05 |  
    0 0

    Copak je se Střihavkou,psali že odkulhal ze hřiště snad to nic nebude :-(

  4. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:07 |  
    0 0

    Tak mě zajímá hodnocení Vulina, dle online skvělý výkon! A co zranění Střihavky? Jak se líbil Černý a Toleski? Kdo byl?

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:09 |  
      0 0

      Kdo ví, odpoví.. :))

      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

        (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:48 |  
        0 0

        Tak na fotbale jsem byl a musím říct, že mě příjemně překvapil! Všem doporučuju zajít alespoň na jeden zápas - když je člověk tak blízko hřiště, je to úplně o něčem jíném než na Strahově...
        Jinak Vulin byl opravdu dobrej - zezačátku ho nebylo moc vidět, ale pak se zviditelnil. Měl chuť hrát hodně dopředu, byl důraznej a v obraně žádný chyby nedělal - dokáže v tísni docela rychle a daleko odkopnout balon. Takže já bych ho ve Slavii určitě rád viděl...

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          (host)     před 16 lety 17.01.2008 18:04 |  
          0 0

          taky musim pochválit šenkyho.ten ani jednou nezaváhal.momentálně je nejlepší ůtočník kterýho máme.a je i tvořivej

  5. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    KING25     před 16 lety 17.01.2008 16:20 |  
    0 0

    No že by se Diviš přeci jenom dostal do pozice naší jedničky? Pořád jste tady psali, jak máme dost brankářů a dneska byl k dispozici jen Diviš.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:24 |  
      0 0

      priprava...

  6. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:31 |  
    0 0

    náš trend co zápas to zraněný stále pokračuje, to neni vůbec dobrý!! a to v ostřejších zápassech míváme dva zraněný..viz derby se sprtou žižkovem atd..

  7. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:51 |  
    0 0

    Na zapase jsem byl a prislo mi, ze Lovre za kazdou cenu nechtel chybovat a byl dost nervozni, ale v druhym polocase uz to bylo o moc lepsi. Obcas netusil kde stat, ale to je jasny kdyz neni sehrany s tymem.

    Ostatni takovy klasicky vykon. Goce bude dobrej, Cerny byl takovej nemastnej neslanej, docela dost kazil.

    A ke zranenim - To je tezky, kdyz Strihavku nemohli zastavit jinak nez faulem, ma skvely pokryti mice. Pudila taky 2x sjeli, protoze byl na ne moc rychlej.

    Osobne se mi nejvic libil Senkerik. V 1. pulce Drizdal a v druhy Svec... Zadny novinky.

    Petr B.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      martyni (přítel SN)     před 16 lety 17.01.2008 23:45 |  
      0 0

      ze byli nejlepsi Senkerik, Svec a Drizdal? to me vuuubec neprekvapuje...:-)))

  8. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 16:53 |  
    0 0

    Tak vykon nebyl tymu nebyl spatnej, nekolikrat jsme i hezky zakombinovali. Strihavka si ledoval levy nart, tak uvidime, snad to nic nebude. Jinak Černý nebyl moc videt, jen dobre kopal standartky. Jarolím, to uz bylo lepsi, fakt pekny centr na prvni gol. Goce nedostal skoro zadny kvalitni balony, takze nic moc, jedno pekne zakoncoval z voleje vedle. Lovre hral velmi dobre druhou puli, od zacatku zapasu se jeho vykon evidentne lepsil. Kvalitni centry, hra hlavou i technika. Latka velim solidni vykon.
    Urcite nam ten zapas pomohl k sehrani se, coz nejvic potrebujeme, takze bych ho hodnotil urcite kladne nejen vzheldem k vysledku.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 17.01.2008 17:03 |  
      0 0

      to víš náhradník nalevo za 10mega, černýho krom KJ snad nikdo nechtěl..

      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

        (host)     před 16 lety 17.01.2008 17:58 |  
        0 0

        ale no ták... Párkrát jsem ho viděl a byl výbornej. Navíc ho budějičáci dobře znají. Musíme jen chvíli počkat a ukáže, co umí.

  9. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    adauto10     před 16 lety 17.01.2008 17:20 |  
    0 0

    Tak zápas celkově byl typický první zápas po hrubé přípravě.Slavia byla jasně fotbalovější, Budějovice herně nepředvedli téměř nic,ale je brzy hodnotit.Hodnocení by bylo asi takové :
    Diviš 6 - Dřížďal 6,5, Latka 6,5, Brabec 6,5, Vulin 6,5 - Šmicer 6, Tavares 7, Jarolím 6, Černý 5 - Střihavka7,5 Šenkeřík 8

    Náhradníci - Krajčík 4,5, Suchý 6, Kalivoda 5, Švec 6, Volešák 5, Pudil 7,5 - Toleski 6,5

    K posilám : Jarolím-technický,dobré centry,někdy zbytečně brzdil hru (to asi mají Jarolímové v krvi :-),půjde ještě nahoru, Černý - nijak zvlášť nenadchnul, hrál cca jako celý tým Budějic,odkud přišel, dle mě zbytečný nákup, Pudil je úplně na jiné úrovni,o Dušanovi nemluvě
    Střihavka - skvělé pokrytí míče,rychlý na svoji výšku, jasná základní sestava,Toleski - skvělý výběr místa,náběhy,bohužel dnes nedostal míč, až se sžije s týmem bude skvělý, Vulin - ze začátku nervózní, poté se oklepal, dobrý dopředu,kvalitní centry a technika,ale ne tak kvalitní dozadu,což je u obránce handicap(levých záložníků máme už dost :-)

    nejlepší hráč zápasu jednoznačně Šenkeřík-technika,pokrytí míče,rychlost,důraz...KJ bude mít příjemné starosti s výběrem mezi 4 špičkovými útočníky..

    adauto

  10. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 17:36 |  
    0 0

    Vulin sqelej a divis dobry zakroky, krajcik spatny, cerny nejhorsi. Gordon

  11. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    Alfabet     před 16 lety 17.01.2008 21:41 |  
    0 0

    Kdo byl na lávce jako druhý golman? Richi, máš ke zveřejnění nějaké informace o našich golmanech? Jak je na tom zdravotně Martin Vaniak? Půjde někdo na hostování? Zůstane Míša Vorel? - jeho odchod by mě moc mrzel.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 17.01.2008 21:45 |  
      0 0

      Druhy golman nebyl ... tedy byl, Pribyl :-)) ... nevim kde byli ostatni a info nemam.

  12. Re: Slavia - České Budějovice 2:0

    (host)     před 16 lety 17.01.2008 23:16 |  
    0 0

    Obě výše uvedené smluvní strany se dohodly jako pořadatel a spolupořadatel 11. ročníku mezinárodního zimního fotbalového turnaje TIPSPORT LIGA 2008 na níže uvedeném prohlášení:

    1.SK Slavia Praha fotbal, a.s. se omlouvá za nedodržení svých závazků jako účastníka a spolupořadatele turnaje, které bude způsobeno předčasným odjezdem týmu na soustředění do Dubaje (již 20. ledna). Tento odjezd Slavii neumožní nastoupit ve zbývajících utkáních TIPSPORT LIGY 2008 (po 20. lednu) v sestavě odpovídající ustanovením Propozic turnaje a vzájemné smlouvě.

    2.Důvodem předčasného odjezdu je zrušení dlouhodobě plánovaného soustředění v Jižní Africe (Bylo plánováno od 28.1.2008). Pořadatel Slavii na poslední chvíli toto soustředění neočekávaně odřekl.

    3.Česká fotbalová agentura s.r.o. se rozhodla vzhledem k dlouhodobé a budoucí spolupráci tuto omluvu přijmout a pomoci tak v neočekávané situaci řádné přípravě A mužstva Slavie Praha, které je na jaře jediným českým účastníkem v pohárové Evropě a již 14.února sehraje prestižní souboj proti Tottenhamu Hotspur.

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      mart     před 16 lety 17.01.2008 23:42 |  
      0 0

      ... no, tak to je zase teda od nich hezky. Klobouk sice nemam, ale smeknul bych. Takhle se chovaj opravdovi frajeri. DEKUJEM. mart

      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

        (host)     před 16 lety 18.01.2008 10:24 |  
        0 0

        Zdravim, Takze Strihavka si opet pochroumal uz mnohokrat zraneny kotnik, docela ho to boli , prvni vysetreni vsak snad vyvratilo podezreni se zavaznejsiho hrajici protihrac, musim priznat, ze hra soupere byla hlavne v prvnim polocase daleko jistejsi, chybela sehranost, byly hodne videt individualni nedostatky u nekterych hracu, v druhe puli jsme zabrali a stridajici hraci odvedli lepsi vykon, nahradnim brankarem byl Kubasek , ktery ale nenastoupil,celkove si myslim, ze KJ ceka jeste hodne velka prace , aby se vytribily hlavne herni navyky nasich hracu. Vubec to pro mne byl vcera hokej, poznat nove hrae bylo hodne nad my sily, pokud jsem s hraci hovoril, rikali , ze fyzicka priprava nebyla nejhorsi dala se vydrzet a jednotlivi hraci, kteri nemusi lyze ocenovali treba spining ci jine pohybove aktivity.Kolektiv zatim spis poznava nove hrace a zacinaji se utvaret nove vazby a pratelstvi. Treba u Cerneho bylo ale jasne videt, ze srdicko ma zatim jinde , coz tento velmi superclovek ani nezapiral. Hodne mne mrzela takrka stopro neucast naseho kotle, kde zatim prevlada zimni spanek , tak co to treba zkusit v sobotu a probudit fotbalovy emoce . Jinak , ale faktem zustava, ze Slavisticka fotbalova generalita tady byla ve stoprocentnim slozeni a dokonce pozde ale prece dorazil i Tomas Rosen strujce letosnich prestupu. Jiri

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          (host)     před 16 lety 18.01.2008 10:57 |  
          0 0

          Jiri,..a kde ma cerny srdicko?..v budejovicich?....
          Martin


          ps..dnes jsem jel rano okolo stadionu..jinak jezdim pouze vecer domu..a je to parada..kraaasne roste a verim ze do brezna bude bezproblemu hotovo..roste jak z vody!

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          mart     před 16 lety 18.01.2008 11:21 |  
          0 0

          diky za zpravy Jiri. S novymi hraci mam take (asi pochopitelne, znam je povetsinou jen z fotek) problem, napriklad obrazek c 4 (nahore), kdo to je? A kdyz uz jsem u tech obrazku, tak me docela tesi, ze se mi podarilo uspesne prelozit (uhadnout?, slo o francoustinu :D), co pisi o Louvrem na webu St. Lutych - obr. c. 6 .... ma dobry vyskok :D.mart

    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

      (host)     před 16 lety 18.01.2008 11:06 |  
      0 0

      Martine , takze temer na 99 procent nebude, ale je asi skutecne jedno jestli to bude konec brezna, nebo duben ci o mesic pozdeji, stavba opravdu finisuje, nebyt volnych vikendu pro venkovske delniky , tak veru , by bylo hotovo o hodne drive, snad jen perlicka nakej nas fanda se vsadil o temin otevreni se svym sefem , o tucet lahvi dobreho Kubanskeho rumu, takze uvidime. Jinak bohuzel to znamena stopku temer jiste pro cast mladeze, ta bude muset zrejme trenovat v pronajmech pobliz Edenu, byl bych hodne nerad , aby ji cekal osud Bohemky a nasi zaci hrali a trenovali rozstrkani po cele Praze. Snad se povede treba s atlety dojodnout naky rozumny podminky pro nase trenovani, u ragby to necekam, protoze to hriste je stopro vyuzito a navic oddil chce zvysit clenskou zakladnu a tim zvysit i prinos penez do kasy. Jiri

      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

        (host)     před 16 lety 18.01.2008 11:32 |  
        0 0

        Jiri,..asi jsi informovan..

        je jasny ze jsou tam nejaky zmeny od puvodnich planu a vizualizace...ale zajimaloby mi..jestli neco blizsiho ohledne toho cinzovniho domu vedle?..bude se to stavet?...

        predpokladam ze garaze budou taky jak mely byt vedle vychodni tribuny..ale nevim jestli nakonec postavi ten dum,..urcite, i kdyz jsou to naklady,..tak by to mohl o prinest zajimavy zisk..

        ..i kdyby to tedy bylo pozdeji..cert to vem..zase na druhou stranu,.pak by hochtief musel platit penale..

        kazdopadne....mysli ze to bude paradni stavba..je jen skoda,..ze tu normalne na fotbal nechodi treba 40-50 tis lidi..bylo by pekny mit takovej stanek

        Martin

        • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

          (host)     před 16 lety 18.01.2008 11:55 |  
          0 0

          Martine nejsem odbornik a to uz jsem ti napsalnekolikrat stran stadionu mohu vyjit jen z velmi strohych informaci, ani i Ja myslim, ci spise vim, ze doslo ke zmene puvodniho planu, ostavbe toho domu se zatim nemluvi , ale nejake dostavby maji byt, Garaze maji byt prostorne a budou zcela jiste zpoplatnene i po dobu utkani, jinak si myslim, ze ekonomicky je to spocitane dobre , takze se zaplacenim bance ci jinym subjektum by nemeli vyvstat problemy, nebudu zapirat , ze me info ukazuje na castku blizici se 1.8 miliarde, takze celkove naklady asi prevysi onech 950 mil. Ale hlavne , ze to bude, to je hodne dulezite nejen pro nas , ale pro dalsi generace Slavistu. Jiri

          • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

            (host)     před 16 lety 18.01.2008 12:01 |  
            0 0

            ..no ja jsem akorat zvedavej..zajima mi stavitelstvi jako takovy...a dokonce manzel my spoluzacky z VS stadion mj. "kreslil"..takze mozna mu zavolam:)

            sam jsem zvedavej jak jim to pujde..ale myslim, ze pokud by to nebylo propocitane..ze by do toho proste nesli....myslim ze to neni zadna kostalovina(=rozumej leva:))) )

            ..jinak co se stavby tyka..nemyslim ze by tam nutne musely byt nejake prutahy...kdyz se treba podivame 3 mesice zpet..myslim ze rozdil je neskutecnej...a jestli se tam pohybuje tolik lidi..je mozny.ze se to i podari..uvidime..

            v soucasny dobe..je to "par skladacek " a kus je hotovej..neni to jak driv..kdyz se muselo stavet cihlu po cihle..
            jsem zvedavej jaka bude fasada...vypada to,..ze bude temer vsude nejaka barva..a u vchodu na zapade..to bude proskleny!

            a porad koumam nas tim, jestli uzavrou i jih...protoze tam ten prstenec je otevrenej
            Martin

            • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

              (host)     před 16 lety 18.01.2008 12:23 |  
              0 0

              Martine , s tim souhlasim ekonomicky to snad vyjde, tak snad v sobotu na Bohemku vezmu svyho prubojnejsiho kamose a nejak tam prolezem, navnadil jsi mne i kfyz muj nejvetsi kamos asi prijede az na derby hokej/ ten by vokecal i mrtvyho vratnyho . Jiri

              • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

                (host)     před 16 lety 18.01.2008 13:14 |  
                0 0

                Jiri..no je to hruza..ja tim ziju..pustenou webku mam porad..a kazdej vecer cestou domu se tam zastavuju


                ..porad nad tim spekuluju.....
                ted jsou celkem dobry ty novy fotky na slavii.cz

                ..ja jsem driv chodil zezadu....a to bylo i dobry podivani..akorta ted to zastavili a delaj tam tu cestu nove:(((((
                taky bych si to rad prolez..alespon z toho prstence..a nakouknout jen na stadak..a nikam bych treba ani neodesel..jen tak a byl bych spokojenej..

                ..jinak jak jsem psal..myslim ze tech x lidi by docela mohlo maknout...kdyz se podivas na emirates..arsenalu..vypada to 3 mesice pred ukoncenim podobne..a tady uz se davaj sedacky..a vypada to ze by..asi az na vyjimky to byt proste mohlo..ve finale i ty garaze..kdyt je to jen par kusu betonu...

                • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

                  (host)     před 16 lety 18.01.2008 13:25 |  
                  0 0

                  Martine musim koncit, ale je moc dobre , ze jses tady, ze kontrolujes svuj stadion, na ty fotky se mrknu k veceru, na ty Arsenalu taky, tak uvidime, ale preu nam, zejtra superfotbal a nam Martine zejtra nikym nerusenou prohlidku, Jiri

                  • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

                    (host)     před 16 lety 18.01.2008 13:36 |  
                    0 0

                    ..muzete mi nekdo rict jak se zitra dostanu na to hriste?..to je hned vedle stadionu v edenu?....

                    diky
                    Martin

                    • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

                      (host)     před 16 lety 18.01.2008 13:57 |  
                      0 0

                      Pujdes k hale a u ni se das vpravo do arealu Slavie SKS, hned za hotelem uvidis vpravo umelku / novou/, jinak kdyz budes chtit platit/ 50 Kc.pudes dovnitr kdyz ne stoupnes si na nejakou vyvyseninu a uvidis jeste lepe/ Turnaj v nasem arealu porada Ceska Sportovni a my jsme jen ucastnici, vytezek ze vstupneho jde teto spolecnosti

                      • Re: Slavia - České Budějovice 2:0

                        (host)     před 16 lety 18.01.2008 14:31 |  
                        0 0

                        aha

                        diky
                        M.