Rozhovory

V. Šmicer: Chci hrát dál

Přínos Vladimíra Šmicera pro tým byl v letošní sezóně nesporný. Pan Fotbalista čelil čtvrt hodiny otázkám, zatímco okolo pobíhali spoluhráči se šampaňským. "Ať si to kluci užijou, já už to prožil. Ještě ale něco v kabině přichystám," glosoval Šmicer svou absenci při oslavách.

Můžeš srovnat týmy, které získaly titul v roce 96 a nyní?

Před 12 lety si myslím, že jsme měli hodně kvalitní mužstvo, že rozdíl mezi námi a ostatními týmy byl větší. Letos to bylo hodně vyrovnané, Ostrava i Brno hrály na jaře výborně, kdyby neměly po podzimu takovou bodovou ztrátu, boj o čelo by byl ještě vyrovnanější. V roce 96 jsme se dostali do semifinále Poháru UEFA, letos zase do Champions league, je to srovnatelný úspěch, ale přesto si myslím, že tehdejší mužstvo bylo kvalitnější.

Jarní výkony byly ze strany Slavie velice rozpačité...

V zimě přišlo šest hráčů, odešel nám klíčový útočník, bylo jasné, že než si sedneme, bude to chvíli trvat. Po prohře s Viktorkou to z nás všechno spadlo, přeci jen jsme odehráli dva dobré zápasy venku a vyhráli je. S Viktorkou jsme byli hodně dole, podali jsme katastrofální výkon, přístup od nás nebyl dobrý. Začalo to už zápasem v Teplicích.

Jaký byl klíčový moment toho, že Sparta titul nevybojovala?

Myslím si, že prohra se Žižkovem paradoxně neublížila nám, ale Spartě. Sparta si asi byla hodně jistá, že titul získá, ztratila koncentraci, "Řepa" dostal červenou kartu, to byl podle mě rozhodující moment. V roce 1996 byl titul očekávaný, to letos nebyl.

Pomůže titul Slavii udržet na špičce?

Doufám, že titul je začátek něčeho, na čem můžeme stavět, doufáme v postup do Ligy mistrů, kde bude hodně záležet na losu. Jinak v oblacích moc nejsme, protože víme, že nám titul trošku spadnul do klína i cizí vinou.

Jak se ti dnes spalo?

Musím říct, že nervózní jsem byl. Jak je člověk starší, tak ví, že šancí něco vyhrát bude méně. Proto jsem si dneska moc přál, abych zahrál dobře a mužstvu pomohl. Kvůli zranění jsem však trénoval jenom včera, to je pak těžký.

Tebe celý rok provázela různá zranění...

Pan Luhový mě vidí na golfu, ale já jsem celý rok poctivě pracoval na tom, abych si těch pár zápasů mohl zahrát. Když se člověk zraní, tak se neválí, ale pracuje na tom, aby se vrátil, což už v tomhle věku je někdy zdlouhavé.

Jaká je tvoje hráčská budoucnost ve Slavii?

Přál bych si hrát ještě rok, ale za poslední sezónu bylo zranění opravdu hodně. Teď v klidu oslavíme titul, potom si odpočinu, pojedu se podívat na Euro jako komentátor. Věřím, že letní přípravu ve Slavii začnu, ale asi si nechám udělat smlouvu jen abych to měl jako plezír. Chtěl bych však pomoct klukům, když budu zdravý, půjde to dál, když ne, tak skončím. Moje přání je pokračovat dál. Strašně mě láká stadion, mužstvo bude dobrý a myslím, že příští rok i silnější, uzdraví se marodi. Určitě posílíme, takže věřím v dobré výsledky.

Lákavá je jistě i spolupráce s Patrikem Bergerem, který by mohl do Slavie zamířit.

Taky bych si přál s ním hrát, kdyby se to povedlo. Jestli se Patrik vrátí do Slavie, je to pro mě další motivace. Pořád mě fotbal baví, a tak ho chci hrát. Hlavně se teď musím dát dohromady, nastupoval jsem se sebezapřením, nebylo to ono. Nicméně jsem šťastný i za to a doufám, že jsem týmu alespoň pomohl.

Jak se ti líbila organizace oslavy titulu?

Oslavy po zápase byly sympatické, lidi vydrželi sedět ze začátku, takže jsme mohli udělat kolečko. Moc bouřlivě slavit nebudu, to je pro mladý kluky, já si to spíš vychutnám.

Vsadili jste se před zápasem, že se třeba všichni ostříháte dohola, když skončíte první?

Žádná sázka nebyla, nechtěli jsme to zakřiknout, věděli jsme, že letos je v lize možné všechno. Teď něco ale určitě vymyslíme.

Komentáře (59)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        (host)     před 16 lety 18.05.2008 17:23 |  
        0 0

        fotky ne www.bene2.unas.cz

  1. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    (host)     před 16 lety 17.05.2008 21:27 |  
    0 0

    Dobrý večer Vám všem,
    děkuji a věřím. Věřím, že se povede dát dohromady mančaft na příští sezonu s dobrými hráči a v Eden bude opravdu náš domov. Nezapomeňmě a správně to pověděl V. Šmicer, že tenhle titul k nám přišel hodně se štěstím a hra jako taková ani dnes zase tak až super nebyla. To by mělo být to poznání, z něhož je nutné vycházet a připravit se na novou sezonu. Já jsem byl moc rád, že jsem si mohl chvilku popovídat s D.Šventem. Pokud budou ve Slávii takto slušní, skromní a pracovití fotbalisté, tak nemám o Slávii strach. On sám je moc rád, že se dostává do formy, noha ho nebolí a doslova se těší na letní přípravu. Titul je náš a ten nám už nikdo nevezme ani hloupými řečmi a ani zákulisními intrikami. Teď užívejme tu krátkou chvilku vítězů a všechny Vás tu chci pozdravit, protože jsme tu také vytvořili takovou rodinu slávistů a prožívali jsme tu všechno společně i v dobrém i ve zlém. Hlavně je třeba držet pohromadě, spíš si snažit rozdílnost názorů v klidu a slušně vyjasnit, věřím že zase slušně.
    Teď nám nastanou takové malé prázdiny, kdy se budem bavit fotbalem z ME, jen doufám, že tam něco uhrajeme. Tak "Mistři bíločervený" děkuji Vám. Sokrates 55

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 12:06 |  
      0 0

      Dobré ráno,
      včera jsem neměl sílu dělat nic než sledovat záznam a vychutnávat. Těch zážitků je už nějak moc, LM, otevření Edenu a pak titul. . Zkrátka sezona snů. Jak říká klasik: "Jsem ateista, díky Bohu!" Zkrátka Šmicer zase "zafungoval". Ale že to byla křeč. . Jablonec kopal jako kůň, naši zase nedali co se dalo :), bez nervů to holt neumíme, ale v ochozech byl hukot jako v úle, a pak to přišlo. Máme titul a můžeme slavit. Bylo to nádherý odpoledne. Budeme doufat, že se i v dalším roce něco takovýho zažijeme a že zase budeme mít o čem debatovat, protože a teď přídám citát mého oblíbence: " The show must go on. . "

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 12:09 |  
        0 0

        A co jsem chtěl povědět, pan Luhový se dosti ztrapnil, hovořit o přijímání kritiky tím nejarogantnějším tónem, jakého je schopen. . to je tedy apel se vší vahou.

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          (host)     před 16 lety 18.05.2008 13:36 |  
          0 0

          Dobrý den Bulldocku,
          neslyšel jsem pana Luhového, ale je zajímavé,jak se z namyšleného dukláckého lampasáka stane odborník na fotbal. Toť vše co k tomu říci.
          Máme titul, pěkný nový stadion a přiznám se, že snad po včerejšku i fandů, kteří budou do Edenu chodit pravidelně na ligu snad přibude. To je lepší než celý Luhový. Teď jsem zvědav na EURO a na fotbal, který tam předvedeme. Tak nějak mám brnění, že to nedopadne nejlíp. Ale třeba se mýlím. Taky jsem zvědav na hemžení a přípravu u nás na Slávii.
          Tak si to užijme přátelé a tím myslím i pana Jiřího, někdy se to prostě vyvrbí jinak, tak nevěšte hlavu pane Jiří, já Vás urážet ani zesměšňovat nehodlám. Sokrates 55

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        bongor     před 16 lety 18.05.2008 17:55 |  
        0 0

        No tak ty bys za ty slíbené peníze od sralty taky máknul jako kůň Bulldocku.No nevyšlo jim to podvraťákům,i když i my jsme jim v tom vydatně jednu dobu pomáhali,viz.promrhaných pět bodů.Ale hlavní je,že konec dobrý...všechno dobré.Taky se ukázalo,že ta proklamovaná rumunská bohorovnost taky není tak silná ,jak si namlouvají oni.Taky mají nervy miláčkové.

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          slaviator     před 16 lety 18.05.2008 19:27 |  
          0 0

          Oni nemuseli mít od Sparty nic slíbeného. Stačí, že "šéfem" Jablonce je pan Pelta... To by si vypustit ani nedovolili...

  2. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    (host)     před 16 lety 17.05.2008 22:42 |  
    0 0

    Kde je ten rudý odpad,co si říká Jiří????:))Jsme MISTŘI,tak si táhni na svůj letenský web a už tu neobtěžuj!!!!

  3. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    (host)     před 16 lety 18.05.2008 09:11 |  
    0 0

    Já se vsadil s kámošem když vedla spa... o 4 body že když vyhrajem tak den dohola :-)

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      (host)     před 16 lety 18.05.2008 10:22 |  
      0 0

      to ja jdu tak jako tak dohola...xD je titul tak kuwa budem vsici dohola ne??VIVA LA SLAVIA

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        (host)     před 16 lety 18.05.2008 10:31 |  
        0 0

        taky jdu, rikal sem to po Zizkove

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          (host)     před 16 lety 18.05.2008 10:43 |  
          0 0

          jo dem :-D

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      (host)     před 16 lety 18.05.2008 13:05 |  
      0 0

      škoda tvejch dlouhejch vlasů.

  4. pro slávisty

    (host)     před 16 lety 18.05.2008 14:23 |  
    0 0

    odcizená bunda - chtěl bych vás všechny poprosit o hledání mé bundy červenobílá Arsenal . ukradli mi ji včera když sme slavily titul . gorgino.29@seznam.cz

  5. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    quelhar (admin)     před 16 lety 18.05.2008 16:58 |  
    0 0

    Souperi pro treti predkolo LM: Posledni mista se dnes a vcera vyjasnila, do predkola LM nepostoupil v Holandsku Ajax a bude hrat tak pouze pohar UEFA. Ve Francii se v poslednim kole dostal do predkola Olympique Marseille. Nas souper se tedy bude rekrutovat z nasledujicich tymu:

    Arsenal
    Liverpool
    Barcelona
    Juventus
    Fiorentina
    Schalke 04
    Olympique Marseille
    Steaua Bukurest
    Olympiakos Pireus
    Sachtor Doneck
    Spartak Moskva

    a nasledujici tymy museji hrat druhe predkolo:
    Panathinaikos
    FC Basilej
    Fenerbahce
    Anderlecht
    a druhy tym skotske ligy, pravdepodobne Celtic

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      (host)     před 16 lety 18.05.2008 17:20 |  
      0 0

      zdravím Quelhara a děkuji za informaci,
      asi máme telepatii mezi námi slávisty, protože jsem si to tady dával taky dohromady. No, přátelé soupeři jako hrom, ale proč stahovat kaťata, když brod je ještě daleko. Hlavně Ti soupeři nahoře, to je teda masakr.
      Uvidíme jak dopadneme, ale ono už to bude zajímavé v II. předkole, že?
      Prohlížím i fotky ze včerejšího krásného dne a večera. Dneska jsem to nevydržel a šel jsem na procházku a no víte kam, už se tam uklízelo a stadion se mi začíná líbit čím dál tím víc. Ano, je tam třeba ještě dost věcí vylepšit a to včetně hlavně odchod diváků po zápase, ale to se všechno vytříbí. Taky jsem moc rád, že jako fandové jsme naprosto jednoznačně uspěli ve slušném fandění a nestal se žádný exces, nikoho jsme neuráželi a hráči nás vnímali. Toje moc dobře. Za pana Ondříčka jsem moc rád, že je v pohodě a byla to jen slabost. I když ten doutník? ...... nevím, nevím. Tak kdopak nás asi čeká za soupeře?
      Sokrates 55

      P.S: "Člověk je chudákem teprve tehdy, když už opravdu nic nechce".
      (E.M.Remarque)

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        quelhar (admin)     před 16 lety 18.05.2008 17:36 |  
        0 0

        :o) Neni zac.
        Osobne se mi zda, ze loni ti souperi byli horsi. Tedy ze tech nehratelnych tam bylo vice nez letos. Anglicti a Spanelsti souperi jsou vrazedny los a letos muzeme byt radi, ze spanelske Atletico spadlo do nenasazenych tymu. Hned o silneho soupere mene. V Italii to taky mohlo dopadnout hur, preci jen je pripadna Fiorentina hratelnejsi nez AC Milan. Jasne, vetsina souperu je objektivne silnejsi nez my. Teda vlastne vsichni. Ale na druhou stranu dle meho nazoru jsme schopni tak s pulkou z tech tymu hrat vyrovnany dvojzapas.
        Takze pokud se vyhneme klubum z prvni napsane ctyrky, Recku a Turecku, muzeme mluvit o hratelnem losu.

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      bongor     před 16 lety 18.05.2008 17:49 |  
      0 0

      Tohle je teda výběr.Já osobně si přeju Barcu,Juve nebo Schalke.Přes ty postoupíme.Nepřeju si Fenerbahce,Basilej,Spartak,Doněck,Steauu,Arsenal.

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 18:18 |  
        0 0

        Myslím, že tak od půlky dolů už jsou ty týmy zhruba nastejno a hrát by se s nimi dalo. Aspoň, že to není zápas o všechno jako s Žilinou, ale věřím, že když nenastane velký výprodej a přípravu všichni ve zdraví odtrénujou, tak se můžem s LM úspěšně popasovat.

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          slaviator     před 16 lety 18.05.2008 19:18 |  
          0 0

          ... naopak ještě kdyby přišla jedna, dvě SKUTEČNÉ posily... Myslím tím Rajnocha a Bergera... Tak proč by ne?

      • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

        slaviator     před 16 lety 18.05.2008 18:26 |  
        0 0

        Hodně pikantní by pro mne osobně byl zápas s Juventusem... Po Slavii můj nejoblíbenější klub :-) A pikantní by to bylo i z hlediska toho, že v základu Juve jsou dva Češi, v létě možná přibude další... Uvidíme, uvidíme. Coby hratelného soupeře si pak přeju třebas ten Besiktas, Basilej...

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 18:50 |  
          0 0

          To jako Necid? Jinak si tu pikantnost nech pro kolegy z Letný. . ať to má Grande Paolo se vší parádou:-) Basilej bych bral, ael Turky raděj ne. . Jsou podceňovaní, ale silní. Basilej by byla ideální, ale lehkej nebude žádnej soueř. Já bych možná bral zase Doněck, dvakrát jim to vyjít nemůže:-)

          • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

            (host)     před 16 lety 18.05.2008 19:06 |  
            0 0

            Přeeesněěě, stejně jako Tottenhamu viď ;-)
            Kmotr

            • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

              Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 19:34 |  
              0 0

              No bóóže, tak nás dali dvakrát. . Zkusíme a třikrát už určitě. . :-)) Myslim, že by to člo, ael zas po stránce fanouškovský a bezpečnostní. . čili tu Basilej no:-)

          • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

            slaviator     před 16 lety 18.05.2008 19:16 |  
            0 0

            Necid ne, bohužel.. :-)) Není to útočník a není to ani záložník... :) A jelikož v brance je Gigi, tak brankář taky ne, co.. :-) Jinak tohohle bych se bál asi u Juve nejvíc: brankáře. Ten je přece jen o fous lepší než "náš" Vaniak. Pokud je Vaňous Čaroděj, tak Gigi je "Mág mágů":-) V současnosti fakt nejlepší brankář na světě, Čech promine...
            Turky bych bral z jednoho důvodu: ta jejich mentalita by nám seděla. Snadno se nechaj vyprovokovat a pokud se nepletu, v Besiktasi je v sestavě většina (nebo dost) hráčů z Turecka... Není to tak kosmopolitní tým... A to by byla voda na náš mlýn. Hrát disciplivovaně a třebas je i trošku se snažit vyprovokovat, v rámci pravidel.... Basilej je naopak zase velká neznámá, ale Brába by měl dostatek informací.. :-))) (Jinak zajímavost: Ten Thun, kterej se Spartou uhrál dvě rovnocenné partie předloni v LM, tak letos sestupuje z první švýcarské ligy...!). Otázkou v sestavě Basileji by bylo i to, zda zůstane Lokvenc a zda by na něj nehráli "vše na Kollera"... S tím bychom asi měli problémy, i když pravda, menší než třebas s rychlostním fotbalem Arsenalu :-))
            Doněck bych osobně si přál snad nejmíň ze všech. Na rozdíl od Arsenalu, Juventusu či Barcelony je to tým, kterej není ve středu mediálního zájmu - ale na rozdíl od té Besiktase, Basileje a dalších, které v tom centru mediálního zájmu také nejsou, je daleko méně hratelnej...

            • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

              Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 19:40 |  
              0 0

              To jo. . a s Besiktasem v Turecku se taky nechá snadno vyprovokovat rozhodčí. . známe z roku 03, což? :( Ale máš recht, že když už vpydnout v předkole, tak ať je to s nějakym finančně zajímavym klubem. . Já bych se snad nebránil ani tomu Panatinaikosu, ale to by mi zas kmotr něco napsal, tak už raděj budu držet pysky:-)))

              • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                slaviator     před 16 lety 18.05.2008 19:57 |  
                0 0

                ... tehdy jsme neměli Pučka hele.. :-))))) Ne, jako tohle si nevybereš. A proč by nemoh podhlednout zase atmosféře na Barceloně, na Juventusu...? Nebo na Doněcku? Musíme hrát prostě disciplivovaně, pak na nás rozhodčí nemůže...

                • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                  Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 20:04 |  
                  0 0

                  Mysíš, že tenkrát nám ten blbec odmával ofsajd za nedisciplinovanost? :-))) Ale je fakt, že kdyby tam hoší půl hodiny nepozorovali vlašťovky, či co místo fotbalu, tak jsme postoupili.

                  • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                    slaviator     před 16 lety 18.05.2008 20:27 |  
                    0 0

                    Právě. 100% koncetrovanost a disciplinovanost a můžeme porazit každého. Ne porážet pravidelně, ale ve dvou zápasech jej porazit můžeme. Ale musela by být i ušita taktika přesně na míru - ne proti týmu typu Arsenalu "hurá fotbal", pokud nemáme obranu světových parametrů a jakýkoliv kontr soupeře může být tak smrtící... Ale hrát to, co se mi taky nelíbí, ale proti těmhle týmům je to účinné... Ze zabezpečné obrany. Ne hrát vyloženě beton, to je cesta k záhubě, ale hrát bezpečně dozadu, zbytečně neriskovat... A klidně to uhrát dvakrát 0:0. Ne hrát na ten výsledek cíleně, ale když to tak dopadne, tak pak jsou pencle loterie... Ale během těch samotnejch zápasů, když se přistupuje k soupeři, když se hraje dobře... Když se nenechávaj propastné rozdíly mezi obranou a zálohou, zálohou a útokem... Tak se dá uspět. A proti tomuhle soupeři i se dá strávit sestava se dvěma DZ... (Rajnoch a Suchý... Záloha Berger, Rajnoch, Šmicer, Suchý, Švento by byla pomalu smrtící.. :-))

            • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

              martyni (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 20:11 |  
              0 0

              diky quelharovi za info, souperi jsou to tezky, hlavne ne prvni tri, to je opravdu nehratelny, jinak se s tim neco delat da, pro davce stesti a maximalnim vykonu, i kdyz Juve..taky nic moc..ze by to tedy byl, slaviatore, muj oblibeny klub, to nemohu rict, Nedveda a Grigeru mam rad asi tak jako spartu a k obdivovatelum italskyho fotbalu taky nepatrim.

              • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 20:26 |  
                0 0

                Já jim "jako" fandil v LM kvůli Nedvědovi a Ibrahimovicovi, ale koukat se na to nikdy moc nedalo:-))

                • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                  slaviator     před 16 lety 18.05.2008 20:30 |  
                  0 0

                  Ibrahomovice přede mnou radši nezmiňuj... Vola jednoho :-( Proč nemoh přestoupit jako jiní, jako to udělal Cannavaro, Emerson, Viera a další..? Proč musel kecat, jak je rád, že je fuč a pod...? Švéd jeden pojebanej... Takhle si vážit klubu, kterej mu dal čuchnout k TOP fotbalu. To je jako kdyby třebas teď Spartu přeřadili do II. ligy kvůli korupci před dvěma lety, Slepička přestoupil k nám a začal říkat, jak je rád, že je pryč z toho týmu, že to tam bylo vše prohnilé... Přece za tohle hráči nemohou, za to co dělá nějakej Moggi, co dělá nějakej Pelta či kdo... Většinou si to chtěj sami uhrát na hřišti a jsou rádi, když hrajou.

                  • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 20:52 |  
                    0 0

                    O tom už nějak nevim. . Mě jenom fascinovalo, jak hrál. . třeba s Larssonem na euru:-) A jestli teda měl nějaký blbý pindy, tak je to hovado, nicméně připomněl bych ti dvě jména: Poborský, Horváth.

                    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                      slaviator     před 16 lety 18.05.2008 21:20 |  
                      0 0

                      Jenže ti se vrátili ze zahraničí, bylo tam alespoň nějaké časové rozmezí, u Poboráka kolik... šest let? A u Horvátha taky tak nějak, pět šest let...? Kdežto Zlatan šel hnedka.

              • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                slaviator     před 16 lety 18.05.2008 20:39 |  
                0 0

                Dávka štěstí, maximální výkon - ale taky plná koncentrace...! A musí si ti hráči věřit. Dejme tomu, že 20-30% úspěchu i neúspěchu je v hlavách hráčů!
                Mno, tak z hráčů, kteří prošli Spartou, mám rád málokoho... Grygera je sympaťák docela, navíc ve Spartě nebyl ani tak dlouho. A nikdy neměl proti Slavii řeči. Mno a Nedvěd, to je snad po Suchopárkovi a Kukovi třetí fotbalista, kterýho si z mého velmi raného mládí pamatuju... :) Navíc na něm je příkladné, jak je to vítěznej typ. Někoho takového bychom potřebovali. Nevím, možná by jím mohl být Matej, ale musel by mít vyrovnanější výkony. Nebo by jím mohl být Abrc, ale musel by hrát na svém místě a se spíše defenzivníma ukolama, s ukolem bořit - než s ofenzivníma. Nedvěd na hřišti vždycky nechá duši, což se cení. Navíc ta jeho levačka... Takovejch je fakt málo. Ovšem jak to tak někdy bejvá, je i komplikovaná povaha. Nechá se snadno vyprovokovat (pokud se nepletu, má snad dokonce více červenejch ve své kariéře než Řepka..! Nebo jsou hodně, hodně na tom podobně...) a to by zase mohla být naše zbraň při utkání s Juve. Navíc už jen ta přezdívka... "Stará dáma"... A porazila by ji "Nová Slavia"... Jéééj..:-) To by bylo:)) Jinak i ta atmosféra... Pusť si jejich hymnu a bude ti běhat mráz po zádech. takovej mi běhá jen v jednom dalším případě: při děkovačce Slavie.
                Jinak kdo by byl hodně zajímavej soupeř, by byl Anderlecht. Vlastně 13 slávistů na hřišti... :-))) Pokud Polák ještě Vlčákovi odolá. Zítka už je prý slávista.. :)))

                • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                  (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:42 |  
                  0 0

                  Ze spar*anů mám celkem rád kováče, hübschmana a taky jirku novotnýho, sice spar*an jak poleno, ale proti Slavii pokud si pamatuju nikdy nic neřek, narozdíl od jiných.
                  Jindra

                  • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                    slaviator     před 16 lety 18.05.2008 22:05 |  
                    0 0

                    Pravda, Novotný taky docela sympaťák... I na vůči většině ostatních fotbalistů, nejen sparťanů.

  6. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    jack09     před 16 lety 18.05.2008 17:35 |  
    0 0

    musim rict ze to vcera bylo bajecny a kdyz sem to tede vydel ze zaznamu TV tak kdyz kamera zabirala nas kotal na severu tak sem se neubranil dojmu ze to vypada jak ta slavna tribuna na liverpoolu...bylo by krasny kdyby treba aspon tu severni tribunu pojmenovali "tribuna pepiho bicana"

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      bongor     před 16 lety 18.05.2008 17:46 |  
      0 0

      Vláďo díky,i když jsi toho zas tolik nenahrál,stačí Tvoje přítomnost třeba jen v zákulisí a už jde všechno všem mnohem líp.Vždyť hrát v jednom mužstvu s držitelem trofeje Ligy mistrů,kdo to o sobě může v Čechách říct?Tak ještě tak tři roky vydrž,věř mi,že na Tebe nebude pískat nikdo,!

  7. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    (host)     před 16 lety 18.05.2008 18:28 |  
    0 0

    četli jste Bosáka a jeho Názory na stadion a jeho Nedodělky? Co je na tom Pravdy? "jsou na něm stále patrné některé nedodělky. Některé jsou úsměvné, třeba chybějící dveře na jinak dobře vybavených a fungujících toaletách, takže jejich použití zavání poměrně velkým dobrodružstvím. Určitě bylo dobře, že v sobotu jen tak trochu sprchlo, protože stříšky nad střídačkami jsou miniaturní a pod nimi sedící hráče nijak nechrání. Problematické je i umístění jinak krásných velkých obrazovek v rozích tribun, které vadí několika řadám diváků ve výhledu. Ale předpokládám, že všechny tyto nedorazy, rozhodně nejde o fatální problémy, budou ve velmi krátkém čase napraveny, protože už zanedlouho se bude v Edenu hrát předkolo Champions League. A inspekce pracovníků UEFA bývají hodně přísné, při nich se toho moc ukecat nedá."

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 18:55 |  
      0 0

      Má pravdu, no. . teda o těch lávkách nevim, ale to je to nejmenší. Je tam ještě dost práce. . Když jsme se mačkali u vstupu, tak to seshora pozoroval chlapík s montérkama a válečkem v ruce a dobře se bavil:-) Dveře tam prej dávat nebudou, páč by si je tam stejně skauti z Evropy jenom podávali. . :-)

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      (host)     před 16 lety 18.05.2008 19:29 |  
      0 0

      je to tak ale nejsou to fatalni nedodelky!!! s tou televizi se to myslim uz resilo trochu a brzo to bude napraveny na zachodech byla eletrika nezapojena ale to vse se dodela ;) NO FEAR

        • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

          Viking     před 16 lety 18.05.2008 20:47 |  
          0 0

          Jj, s tím komentářem lze vesměs souhlasit. Hlavně ta obrazovka v sektoru hostů je naprosto tragická, byl jsem v tom sektoru podívat a cca 150-200 diváků nevidí ze svého místa polovinu hrací plochy. Slavia o tom ví, nicméně je otázka, jak je technicky možné jí přemístit.

          • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

            (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:02 |  
            0 0

            Ta obrazovka je celkem fatální problém, jediná možnost jak to řešit je její přemístění. Nechápu jak tohle moh někdo navrhnout. Měli dát obrazovky nad střechu (tak jak je např. na Strahově) a bylo by po problému, stadion pak sice nevypadá z leteckého pohledu tak hezky, ale to že diváci kvůli obrazpovce nevidí je podle mě řádově závažnější nedostatek.

            • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

              (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:02 |  
              0 0

              Napsal Dr. Fe1

            • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

              (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:10 |  
              0 0

              To snad nemyslíš vážně s tou střechou. Vždyť bys byl první, kdo by začal urážet ty lidi, který by jím tam dali. Od začáku kritizuješ všechny a všechno, aniž by sis k těm věcem sehnal jakýkoliv informace. Dát obrazovku na střechu by byl naprostej hnus a opravdu nechápu, že slávistovi (???) může tak vadit to, že z pár míst v SEKTORU HOSTŮ není vidět druhá branka. Zprznit stadion jen proto, aby Sparťani a Ostraváci (nikdo jinej ten sektor plnit nebude) viděli kus hřiště?

              Totéž s hrou Slavie, na eside ses vyjádřil, že na Slavii v podstatě nechodíš, ale kritizovat a vyhazovat Jarolíma, to ti jde. Vykládat o tom, jak neumí v těžkejch zápasech připravit tým k dobrýmu výkonu... doporučuji ti podívat se na zápas s Ajaxem, hrálo se to v létě a šlo o postup do Ligy mistrů.

              • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                Viking     před 16 lety 18.05.2008 21:16 |  
                0 0

                Tady bych se zastal Dr. Fe 1, jestli chceme vystupovat navenek jako evropský klub a hrát např. LM, tak hřiště musí být viditelné z každé sedačky. Navíc si myslím, že pro evropské poháry je toto naprosto nepřípustné. Představ si, je budeme hrát zase LM a přijede k nám 1500 zahraničních fanoušků, z nichž třetina neuvidí. To smrdí pokutou a hlavně obrovskou mezinárodní ostudou (odhlédnu od bodu, že UEFA toto v žádném případě neschválí).

                • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                  (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:23 |  
                  0 0

                  Tak se tý třetině vyhraděj jiný místa. Mně to prostě jako nějakej zásadní problém nepřijde, možná jste architekti nebo co, tak vás to drásá, mě to nevadí a na pohled to rozhodně vypadá líp než nějaká krabice na střeše...

                  Nevím, proč by to smrdělo pokutou. Pokud to UEFA neschválí, tak se ty místa nebudou prodávat a budou jim muset najít jiný místa. Rozhodně mi to přijde lepší, než montovat něco na střechu.

                  • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                    (host)     před 16 lety 18.05.2008 21:31 |  
                    0 0

                    ježiš buďte v klidu,jedna obrazovka je špatně nastavená,prý se to o přestávce do nového ročníku zpraví,tak tu přestaňte řešit kokotiny.....

                    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

                      (host)     před 16 lety 19.05.2008 14:17 |  
                      0 0

                      ..no uprimne receno nemyslis ze je divny vyhrazovat jiny mista,...nebo neprodavt je kdyz jsou k dispozici?........to je trochu postaveny na hlavu...a ,myslim ze by bylo dost usmevny a trapny kdyby se prflaklo ze slavia ma sice moderni stanek ale ze půlka lidi z toho sektoru nevidi resp nemohla by videt a proto jsou mista volny!!..at uz je to v GL a nebo v souvislosti s cizinou!!!!!!!!!!!!!!!!
                      ....jasny je ze se to opravi a nevidel bych tu upravu jako nejakej zavaznej a tezkej problem..osobne bych ji dal na stejnou stranu jak je ta druha ale do druheho rohu..koukal jsem na to a myslim ze by to bylo viditelne z obou stran a nevypadalo by to blbe..a premisteni?..tak jak se tam dala, tak se sunda, privari se kontrukce na druhou stranu a bude...!
                      Martin

  8. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    martyni (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 22:11 |  
    0 0

    Ja myslim ze na tomhle miste by se hodilo rict, ze Vlada Smicer je obrovska osobnost slavie, a to nejen z pohledu dneska, ja myslim ze se smele muze radit k nejvetsim osobnostem slavisticky historie, nejen tim, co dokazal na hristi - 2 tituly se slavii (jo, tech 12 let bez titulu se presne rovna 12 letum slavie bez nej), vitesztvi v LM, v poharu UEFA, 2. misto na ME, ale i tim, jak se chova mimo hriste, za kazdy situace noblesni a objektivni (viz i tento rozhovor), dela slavii velikou reklamu a moc se zaslouzil o zvyseni jeji prestize v tyhle sezone i v mediich, ve spolecnosti, sronejme prosim s ikonami sparty, typu Repka, Nedved a podobni inteligenti. Takze Vlado, diky a hodne zdravi.

    • Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 18.05.2008 22:44 |  
      0 0

      Ještě bronz z Portugalska a vyprodanej Staromák na svatbě:-))

  9. Re: V. Šmicer: Chci hrát dál

    (host)     před 16 lety 19.05.2008 10:59 |  
    0 0

    Mám dotaz, resp. prosbu - nemáte někdo zápas nahranej na DVD? Rád bych ho měl v archivu, ale technika selhala. Díky

    Karlik003@email.cz