O Slavii

Pro fanoušky cestující do Itálie!

Prosíme všechny naše fanoušky, kteří cestují do Florencie podpořit náš tým v utkání 3. předkola a nejedou s organizovanými zájezdy, aby si objednali vstupenky do našeho sektoru prostřednictvím Fanklubu na emailu subrt@slavistickenoviny.cz.

Je potřebné uvést jméno, příjmení a datum narození - tyto údaje je potřebné uvést pro každou vstupenku. Zašlete na sebe i mobil, pro případ telefonické domluvy.

Bezpečnostní opatření na italských stadionech vyžadují, aby vstupenka byla vydávána na jméno, Slavia jedná o možnosti, aby se prodávaly vstupenky našim fanouškům také před zápasem, ale zatím se nepodařilo tuto možnost zaručit. Proto se prosím nejpozději do neděle do 18 hodin přihlaste na výše uvedenou emailovou adresu.

O způsobu platby a distribuci vstupenek vás budeme informovat na webu. Cena vstupenky do našeho sektoru je 10 euro.

Kontaktní telefon je +420 602 660 488 a pan Šubrt na tom telefonu bude k dispozici od pondělí a také následně v Itálii.

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

    Pedro08     před 16 lety 07.08.2008 15:42 |  
    0 0

    To je dobré, 10 Euro. Pochybuji, že i ten nejlevnější lístek na odvetu bude stát 240 korun. Ale je to pochopitelné, v Česku se hraje lepší, atraktivnější fotbal, je zde více hvězd světového fomátu, reprezentantů z celého světa, takže logicky je u nás v ČR i dražší vstupné než někde ve Florencii.

    • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

      bongor     před 16 lety 07.08.2008 16:54 |  
      0 0

      No když se na to podíváš,s údivem?!zjistíš,že je u nás všechno daleko dražší než třeba v Německu/ a to nejen s přihlédnutím ke kupní síle/.
      Prostě u nás vždycky všechno přeženeme.

      • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

        Viking     před 16 lety 07.08.2008 17:12 |  
        0 0

        No myslím, že cena vstupenek na Fiorentinu bude stanovená až po úvodním zápase s ohledem na výsledek. Pokud bude naděje, čekám nejdražší lístek za litr.

    • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

      Jakubisko     před 16 lety 07.08.2008 17:11 |  
      0 0

      A víš jak vypadá jejich stadion? Z roku 1920 bez jediné úpravy, každou chvíli na spadnutí...to se s Edenem nedá ani srovnat

      • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

        Pedro08     před 16 lety 07.08.2008 17:45 |  
        0 0

        Vím jak vypadá, dokonce jsem tam jednou byl. Loni jsem byl za 1300 na Arsenalu a za 1100 na Seville. A víš jak vypadal ten stadion - byl to stadion E. Rošického.

        Očekávání nejdražšího lístku za litr je dle mého bláhové. Moc bych tomu nevěřil. Ale lidem z kotle bych to dal za 250 před slevou, tj. 200 po slevě, ačkoli mám místa jinde. Tahat peníze z mladých lidí, kteří často za Slavii dávají skoro všechny peníze co splaší mi nepřijde úplně šťastné.

        • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

          Pedro08     před 16 lety 07.08.2008 17:50 |  
          0 0

          Jo, ještě k těm cenám v ČR. Mám teď aktuální srovnání. Parkování Vinohrady - 50 Kč/h, parkování Hřensko 30 Kč/h., parkování St. Moritz 14 Kč/h., parkování Chamonix 0 Kč./h atp. Čili Slavia se chová jako každý jiný subjekt v Česku a byla by hloupá, kdyby se tak nechovala, pokud jsou lidé ochotni uvedenou cenu zaplatit. Jen mě není jasné proč potom nemůžeme přivést jedinou posilu, když tu zdroje jsou. Nebo mizí v černé díře?

        • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

          Viking     před 16 lety 07.08.2008 18:06 |  
          0 0

          Obávám se, že stále splácíme dluhy.

      • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

        Viking     před 16 lety 07.08.2008 17:45 |  
        0 0

        Mně zase stadion tolik nevadí, primárně jdu na Slavii. Každopádně je vidět jak k tomu přistoupila italská strana, jde jim o to naplnit stadion. Krok naší strany očekávám s napětím.

    • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

      KING25     před 16 lety 07.08.2008 22:27 |  
      0 0

      No 10 Euro je fakt pro nás velmi dobrá cena, ale když se na to koukneš pořádne, tak my jako Slavisty budeme mít nejlevnejší lístky. Většina Italů si bude muset připlatit víc. Je pravda, že 20 Euro taky není hodne, ale prostě Slavia není Arsenal. A když se koukneš, kolik stojí u nich pernamentky http://it.violachannel.tv/prezzi-abbonamenti-20082009.html a přitom se koukneš na jejich stadion http://it.violachannel.tv/piantina.html , tak si taky musíš říct, že to ty Italové nemají nejlevnejší.

      • Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

        Pedro08     před 16 lety 07.08.2008 22:32 |  
        0 0

        To určitě, ale považ také to, že za ně hrají Mutu, Kroldrup, Gilardino, Frey aj. a že ta permanentka platí na utkání s Juve, Laziem, Interem, AC, AS Řím....

  2. Re: Pro fanoušky cestující do Itálie!

    Wommi     před 16 lety 08.08.2008 16:12 |  
    0 0

    ..prijemne prekvapeni..priznam se ze jsem toto necekal!!!

    EDEN – Zástupci vedení Slavie se ve středu sešli s vedením společnosti Eside a jednali o průběhu ligového utkání s Příbramí, které se neobešlo bez některých nepříjemných obtíží.

    Kromě řady poznatků byla projednána také zpráva o průběhu celé akce, kterou zpracoval fanklub Slavie.

    „Slavia ve spolupráci s provozovatelem stadionu intezivně řeší všechny podněty od fanoušků. Pro příští utkání bude nastaven jiný režim pro vstupy na stadion tak, aby došlo k odlehčení zátěže nejfrekventovanějších vchodů,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

    Urychlení vstupu na stadion však nemůže být na úkor bezpečnostních kontrol, kterými musí každý fanoušek projít. Bezpečnostní kontroly budou lépe organizovány.

    „Provozovatel občerstvení v Edenu, společnost Nopanera a.s., která do jara provozovala také občerstvení v 02 aréně, bude kromě plné kapacity svých stánků nabízet také možnost občerstvení v okolí stadionu,“ dodává slávistický mluvčí. Podněty od fanoušků byly tomuto samostatnému subjektu předány, majitel společnosti přislíbil intenzivní spolupráci s fanklubem.

    Řešen bude také problém s porušováním zákazu kouření. Pořadatelská služba bude kuřáky ze stadionu vyvádět.

    Fanklub Slavie také připraví den otevřených dveří, zaměřený na použití audiovizuální techniky na stadionu, kde budou fanoušci mít možnost se nejenom s technikou seznámit, ale také přijít se svými nápady na její využití.

    Při utkání s Příbramí byla poprvé využita spolupráce s kotlem, kdy text chorálu běžel na obrazovce. Tato spolupráce bude nadále pokračovat.

    Prosíme všechny naše fanoušky, aby své náměty a připomínky směřovali na adresu fanklub@slavista.cz, kde budou zpracovány do souhrnného dokumentu a předloženy zástupcům klubu a stadionu. Slavia sleduje samozřejmě také příspěvky do diskusí na oficiálním webu, přesto bude lepší koordinovat náměty na emailové adrese fanklubu.