O Slavii

Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

Slavia ve spolupráci s Baníkem Ostrava přijala soubor bezpečnostních opatření pro utkání 19. kola Gambrinus ligy mezi oběma kluby, které se odehraje v pondělí 9. března od 17:15 v pražském Edenu. Další podrobnosti byly zveřejněny také na stránkách Baníku - zde. Jejich fanoušci obdrží pouze 610 lístků!

"Rádi bychom se všem slušným fanouškům za nesnáze způsobené bezpečnostními opatřeními omluvili, Slavii k nim nutí okolnosti a události, které proběhly na některých stadionech v prvním jarním kole.Věříme, že příznivci tato opatření pochopí, jejich cílem je bezproblémový a bezpečný průběh utkání s Baníkem na hřišti i v hledišti našeho nového stadionu," uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal"Chtěl bych se ještě jednou za nesnáze způsobené našim fanouškům omluvit. Bezpečnostní opatření nejsou namířena pro nim, naopak víme, že Slavii v Edenu vytvářejí vynikající atmosféru, a nedošlo k žádnému incidentu. Není to ve stávající situaci vůbec snadné, ale chceme zamezit takovým incidentům, které se děly v Brně a ochránit náš stadion. Ještě jednou prosím všechny věrné a slušné slávisty o pochopení," doplnil.

Prodej vstupenek

Předprodej vstupenek nebude z bezpečnostních důvodů realizován na internetu. Prodej nebude probíhat ani v den samotného utkání - tedy v pondělí 9. března.

Vstupenky do všech sektorů budou prodávány na pokladnách v Edenu. Při zakoupení vstupenky fanoušci předloží občanský průkaz, na vstupence bude uvedeno jméno, příjmení a datum narození. Vstupenka je nepřenosná - při vstupu na stadion musí odpovídat údaj na vstupence totožnosti návštěvníka. Na základě této identifikace bude umožněn vstup na stadion.

V předprodeji může jeden zákazník zakoupit maximálně dvě vstupenky najednou - také druhá vstupenka bude vystavena na základě předloženého občanského průkazu nebo jeho kopie. U nezletilých bude vstupenka vystavena na jméno doprovázejícího dospělého.

V den zápasů se vstupenky neprodávají

Předprodej vstupenek bude od pondělí 2. března do neděle 8. března na pokladnách v Edenu, ve všední den od 9 hodin do 18 hodin, o víkendu od 10 do 16 hodin (otevírací doba  bude ve středu do 20 hodin) Pozor v den zápasu se vstupenky prodávat nebudou! Cenové rozpětí je v kategorii Z2 od 250 Kč do 350 Kč.

Vstup na stadion

Při vstupu na stadion diváci předloží kromě platné vstupenky nebo permanentky k nahlédnutí také občanský průkaz. V případě, že permanentka byla vystavena jako dárek na jiné jméno, s údaji v občance se shodovat nemusí.

Vstupenky do sektoru hostů

Po dohodě klubů a na základě doporučení ČMFS budou všechny vstupenky do sektorů hostů prodávány výhradně prostřednictvím Baníku Ostrava, který zajistí distribuci na svých pokladnách v Ostravě.

Zakázané předměty

Na základě Návštěvního řádu multifunkčního areálu Eden nesmí do hlediště být vnášeny žádné nebezpečné předměty včetně zapalovačů. V den utkání bude na stadionu prodáváno pouze nealkoholické pivo. Všechny nápoje budou distribuovány v bezpečných obalech. Návštěvní řád najdete zde http://www.stadioneden.cz/navstevni-rad

Členové fanklubu Slavie

Členové fanklubu Slavie si budou moci objednat a zaplatit vstupenky na tento zápas prostřednictvím fanklubu. Informace zveřejní fanklub v nejbližší době, sledujte web slavista.cz.


Na systému prodeje vstupenek na rizikové utkání se shodly oba kluby. Řídily se doporučením ČMFS a všech bezpečnostních složek, které se na chodu utkání budou podílet. Je nám všem jasné, že systém prodeje představuje pro řadu fanoušků komplikace, bohužel jde o následek událostí, které provázely utkání 17. kola Gambrinus ligy Brno - Baník Ostrava.

Komentáře (50)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    lassiter     před 15 lety 27.02.2009 15:47 |  
    0 0

    Hmm, vzhledem k tomu, že dřív než na pátou se ke stadionu z práce nedostanu, tak to vypadá v hledišti nejdřív na druhej poločas...

  2. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    coolair     před 15 lety 27.02.2009 16:02 |  
    0 0

    Návštěva bude o dost menší, zároveň ale budou u vchodů velké fronty. Přesto: výborná opatření!
    Myslím, že je vidět, že vedení chce za každou cenu zabránit problémům. Opatření jsou hodně tvrdá, ale vzhledem k tomu, co se dělo minulé kolo, jsou na místě. Nic jiného by baníkovcům ve výtržnostech nezabránilo. Takhle se do svého sektoru dostanou jen na své jméno a do jiných sektorů se nedostanou vůbec, protože o den dřív kvůli tomu do Prahy nepojedou.
    Chválím vedení!

    • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

      malan (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 16:04 |  
      0 0

      jde o to,jestli na pokladnách v ostravě budou chtít po někom občanku,když tam bude sedět nějakej mladej jantar kterýmu to bude jedno,tak prodá lístek i Kájínkovi....

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        (host)     před 15 lety 27.02.2009 16:07 |  
        0 0

        Ale lístek s občankou musí ukázat u vstupu do sektoru a když to nebude stejné, tak se do sektoru nedostane.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          coolair     před 15 lety 27.02.2009 16:09 |  
          0 0

          Hele, jak jsi dokázal vložit komentář jako anonym?

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            Troubi     před 15 lety 27.02.2009 16:11 |  
            0 0

            ty ses fakt sasek ty vole:D

            • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

              coolair     před 15 lety 27.02.2009 16:22 |  
              0 0

              Jasně, Jani!
              Pro ty, kdo nevědí - on je Troubi rozdvojená osobnost. Dokud to na SN ještě šlo, podepisoval se Troubi pod ty nejsprostější komentáře jako Jana. Myslím, že ,,ji" mnoho z nás ještě pamatuje.

              • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                brekekeSKS     před 15 lety 27.02.2009 16:34 |  
                0 0

                Nakej chytrej ty prdolo :))

              • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                Troubi     před 15 lety 27.02.2009 18:19 |  
                0 0

                Az na to, ty soukrome ocko nevalnych uspechu, ze jako Jana jsem se nikdy nepodepsal. A navic, Jana nebyl jeden clovek, tech lidi se na "kultu" Jany podilelo vic. V dobe anonymnich komentaru jsem mel naprosto jiny druhy nick a mi dobri pratele a napriklad i Richi ho zna.

                Takze suma sumarum: nevis o co jde,drz hubu a priste ty tvoje sracky vyklop o dum dal.

                • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                  coolair     před 15 lety 27.02.2009 18:28 |  
                  0 0

                  A víš, že jsem ani moc nečekal, že se k tomu budeš hlásit?
                  Ale poslední věta jako by Janě z úst vypadla, že? :-) Nojo, Troubi se nezapře.

                  • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                    Troubi     před 15 lety 27.02.2009 19:07 |  
                    0 0

                    a) Nemam se k cemu hlasit, ba naopak jsem se prihlasil k jinemu nicku. To jenom proto, aby sis uvedomil, ze se svejma teoriema jsi uplne mimo.
                    b) Nevim, kdo anonymne na moje prispevky reagoval vetou "jasne jani" dlouhou dobu. Pak ses vsak uklik i jednou, kdyz jsi byl prihlasenej. Takze asi tak..

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            Richi (admin)     před 15 lety 27.02.2009 16:11 |  
            0 0

            Protože jsem to byl já a byl jsem jako admin přihlášen.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 16:18 |  
        0 0

        Přeji pěkný den,
        rozumím tomu a vzhledem k tomu, že to takto bude i se Spartou a Brnem, budeme aspoň vidět, jestli to má své opodstatnění. Pokud na vstupence nebudou uvedné iniciály, tak tam stejně ten Kájínek vpuštěn nebude. Prostě vstupenka bude označená a když nebude doklad mají smůlu. To bychom se pak dočkali toho, že by nám Eden zdmolovali tak, jako sparťani Andrův stadion v Olomouci. Uvidíme. Teď nás čeká Bohemka, bude to boj. Sestava bud muset být z lidí, kterří se nebojí a půjdou do toho naplno, natvrdo a celých 90 minut. Jen hříšná myšlenka, která by stála za přemýšlení pro "bafuňáře". Když budou fanouškové např. Baníku či Sparty dělat takový "čurbes" a ničit stadion na hřišti soupeře. Hned příští domácí zápas bych jim dal hrát za "zavřenými" dveřmi (když jim hráči ještě "děkují za fandění"). Pak by si snad fanoušci uvědomili, komu budou vlastně škodit. A bylo by vymalováno. Pro všechny kluby stejné a spravedlivé. Kdo má za fanoušky "zvířata", co ničí stadiony svých soupeřů, tak holt bude mít doma smůlu.
        Sokrates55

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          Bulldock (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 16:39 |  
          0 0

          Zdravím. Ono se někde píše, že když přijde Kájínek s občankou, že mu to neprodaj? To se musíte mít taky čistý rejstřík? Vždyť on neni zrovna typ fotbalového chuligána, ten by nanejvýš zmordoval sudího:-)

          Ne, vážně, v téhle době anarchie není radno nic podcenit, jenom si myslím, že na derby se bude normálně prodávat i v den mače, to by přece nemělo smyslu u pražskejch týmů. Tam to bude asi vůbec větší kolotoč, ale už to bude v pokročilejší fázi sezony.. i těch zkušeností a rozsudků bude, počítám, víc.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          bongor     před 15 lety 27.02.2009 19:36 |  
          0 0

          Ahoj Sokrate,to není špatný nápad s tím zavíráním stadionů.Pochopitelně by to ale zase mohlo mít v našich končinách
          vyčůranou reakci.Třeba fandové sralťani by si koupili lístky na zápas Slavia-Ostrava,něco by nám tam rozmlátili a Ostravě by disciplinárka zavřela stadion.Nebo spíš by si zajeli do Ostravy na náš zápas.
          U nás jsou lidi děsně vynelézaví

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          Kactus     před 15 lety 27.02.2009 19:47 |  
          0 0

          Sokrate toto nejde, u nas neni zavedeno pravidlo ze kluby zodpovidaji za svoje fanousky i pri vyjezdech. Tak je to na zapasy poharu v uefe ale tady to bohuzel neni.

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 20:14 |  
            0 0

            Já vím, byl to jen nápad. Ale pokud jsme udělali "A" (smlouva mezi policií a ČMFS), měla by následovat další návzná řešení toho stavu, který bohužel jedním opatřením vyřešen asi nebude. Tohle se mi zdála jako jedna z možných variant. To že si klub určí, kolik tam pustí (dle vlastního uvážení) fandů spoueřova týmu je taky jedna z možností, ale sám nevím. Když jsem viděl ty šílenosti z Brna či Olomouce........? Rozum mi to nebere. Ale asi souhlas s Kactusem, teď to prostě asi legslativně nejde. Sokrates55

    • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

      Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 16:10 |  
      0 0

      Promiň ale napadlo tě že spousta lidí mimo Prahu se na ten stadion taky nedostane? Pochybuju že se někdo třeba z ....... (doplňl jakékoliv město kromě Prahy) vydá jeden den do Prahy pro lístky a druhej den tam pojede znova na fotbal. A co lidi z permanentkama, kteří je dostali darem a mají na nich jiné jméno? Ty nebudou vpuštěni na stadion protože se to neshoduje s jejich občasnkým průkazem? Preventivně trestat většinu protože si nedokážu poradit s menšinou? To chválíš? Nestačilo udělat předprodej pro ty co maj permice a nechat je koupit třeba 10 lístků nebo lístky distribuovat před stadionem lístky jenom lidem s šálou či jiným slávsitickým doplňkem? Dát pořádnou slevu aby přišlo co nejvíce slávistů? Kolik myslíš že přijede chacharů v podnělí od 17:15? Na tenhle zápas si musejí vzít dovolenou, ne jako v Brně kdy byla neděle odpo.. Takhle tam bude pár čumilů, do kotle nepřijde nikdo a bude to fakt super. Absolutně nechválím, je to největší blbost jakou jsem zažil a uvažuji že tam radši nepudju..

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        Troubi     před 15 lety 27.02.2009 16:13 |  
        0 0

        presne tak, opatreni uplne nesmyslny. O Zlamal se evidentne podelal strachy...

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        Richi (admin)     před 15 lety 27.02.2009 16:18 |  
        0 0

        1) Lidi mimo Prahu mohou využít Fanklubu.

        2) Kdo má permici darem, tak se tam dostane, to se neboj.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        coolair     před 15 lety 27.02.2009 16:21 |  
        0 0

        Však píšu, že bude návštěva o dost menší - právě proto, že si plno mimopražských slávistů nebude moct koupit lístek. To je nevýhoda, ale co se dá dělat? Dovedeš si představit, jak by to v Edenu jinak vypadalo? Viděl jsi někdy ten plůtek, co odděluje sektor hostí? Jasně, je to vůči spoustě lidí nespravedlivý, jenže kdyby to udělali spravedlivě (čili jako obvykle), dopadli bysme jako v Brně nebo ještě hůř.
        S těma permanentkama - kdo mluvil o permanentkách? Jasně je tu napsáno, že se budou kontrolovat jména na LÍSTCÍCH. Kontrolovat permanentky nedává smysl, protože žádnej chachar permanentku na Slavii nemá. Kontrolovat se budou lístky.
        A s tím, že by baníkovci stejně v 17:15 nepřišli, ani kdyby nebyly tyhle opatření? S Baníkem často hrajeme my nebo Sparta v pondělí a vždycky přijedou stovky chacharů - oni si tu dovolenou fakt berou, i když to ty zpochybňuješ.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        wector     před 15 lety 27.02.2009 16:21 |  
        0 0

        Asi tak, bude mě to stát o cestu do Prahy navíc, to je asi tak kilo navíc a půl dne v prdeli, možná se na to vyprdnu. Tyhle kolektivní tresty jsou skvělé, až někdo vykrade mojí banku, tak mi to taky strhnou z účtu? Nejsmutnější je, že kvůli cizím jsou nejvíc trestáni vlastní. Tak měli jednoduše uzavřít sektor hostů a do Ostravy neposílat nic.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          coolair     před 15 lety 27.02.2009 16:26 |  
          0 0

          Jenže to by si pak baníkovci koupili v den zápasu lístky do jiných sektorů, to tě nenapadlo??

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            wector     před 15 lety 27.02.2009 16:36 |  
            0 0

            Jak padlo výše - ono jich zase tolik nepřijede a holt by se muselo domluvit s policií (klidně jim i něco zaplatit), aby je čapli hned na nádraží a poslali zpět. Vždycky vytvoří jasně rozpoznatelnou skupinu. Securiťáci snad taky nejsou takoví dementi a poznaj aspoň ty nejhorší, co by se tam chtěli dostat, to museli poznat jak v Brně, tak Olomouci. Mějí dělat pořádný kontroly, sebrat batohy a vrátit jim je po zápase.

            Jako cokoli, ale trestat slušné kvůli těm grázlům je to nejhorší řešení. Co plánujou na derby, otisky sítnice? Tam to bude teprve sranda, protože při takovém "opatření" se tam nikdo mimo Prahu nedostane a půl stadionu budou rumuni.

            • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

              lassiter     před 15 lety 27.02.2009 16:54 |  
              0 0

              Pořádný kontroly... já nevím jestli máš představu, jak to asi vypadá, když se ti ke vstupu navalí tisíc ožralejch ostraváků a poláků. Vytáhnout z tohodle davu někoho a říct mu, ne ne, ty sem dneska nepůjdeš demente, je ,řek bych, za hranicí osobní statečnosti normálního člověka...

              • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                wector     před 15 lety 27.02.2009 17:32 |  
                0 0

                Takže je tam pustíme a místo průseru u vchodu bude průser na stadionu, velkej rozdíl. Holt by se to muselo dělat za asistence policie, bez které to do schválení nové legislativy nepůjde a policii něco zaplatit. Za ten zásah v Brně chtěj 80 tis, to mi nepřijde zase tolik s ohledem na rozpočet a počet utkání, kde by to bylo nutné (v podstatě jen s Ostravou, Brnem a buznama). Dělat se to formou prevence (kontroly), tak je ten účet možná ještě nižší.

    • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

      lassiter     před 15 lety 27.02.2009 16:11 |  
      0 0

      Stejně tak o den dřív nepojedou slávisti, kteří nejsou z Prahy... Je smutný, že slušnej člověk si kvůli televizi a teď ještě kvůli partě polskejch buziků skoro nemůže normálně zajít na fotbal.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        Richi (admin)     před 15 lety 27.02.2009 16:19 |  
        0 0

        Je-li členem fanklubu, lístek si může zajistit.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 17:40 |  
          0 0

          A lidi co ze spousty důvodů nejsou nejsou členy fanklubu? Já chápu, že se staráš o svoje ale tady se bavíme o celku? Proč lidi co mají permice nemohou koupit třeba deset lístků a zajistit tak distribuci i ostatním fanouškům (kamarádům), kteří se pro lístky nemůžou dostavit? I takhle by se dalo zajistit aby se na zápas nedostali nežádoucí osoby.. Tohle prostě neni vůbec dobře nastavený..

  3. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    LordEdmund     před 15 lety 27.02.2009 16:10 |  
    0 0

    nj, situace si to žádá:-( . Mám permici, tak mě to zas tak nemrzí, akorát by to chtělo, aby bylo otevřeno co nejvíce vstupů, protože ve všední den, každej pŕijde na poslední chvíli.

  4. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    M0nkej     před 15 lety 27.02.2009 16:35 |  
    0 0

    mno kdyz sem to videl, tak jsem se trochu zhrozil, pze do Prahy to mam cca 250 km a jet tam dvakrat, na to fakt nemam...ale jestli jsem to dobre pochopil...fanklub to zaridi tak, ze i neregistrovani uzivatele fanklubu budou moci koupit vstupenku?...respektive, vecer se to objasni...?

  5. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    fucek     před 15 lety 27.02.2009 16:36 |  
    0 0

    Zdarec,chci se zeptat,jak to bude s permicí.mam svojí to je vpohode.ale kámoš marodí a chce me jí půjčit,že bych někoho vzal pustí nás tam ??? dik

  6. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    taximan     před 15 lety 27.02.2009 16:48 |  
    0 0

    Tak obecne nejsem proti. Je to blbe pro mimoprazske a najednou se ukazuje, jak je vyhodne byt ve fanklubu. Proto je myslim potreba, aby fanklub v tuto chvili zase vice propagoval svoji cinnost, udelal na sebe trochu reklamu, ukazal, jake jsou vsechny jeho vyhody. Proste rict - takova uz je doba a podobne zpusoby mohou byt cimdal casteji, tak se na to pripravte a vstupte do fanklubu. Chtelo by to i lepsi podporu fanklubu od samotneho klubu. Taxi

  7. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    koudys2 (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 17:15 |  
    0 0

    Takže když si pudu koupit vstupenku a budu chtít vzít i kámošovi tak nebudu moc ? nebo i jeho vstupenka bude na mé jmné ? díkys

  8. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    Eluin (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 17:25 |  
    0 0

    Opatření určitě myšlená dobře, jen se obávám, aby neodradila i některé slušnější fanoušky a aby nás nakonec na stadionu nebylo málo.
    Jinak to s tím zapalovačem chválím, stejně se tam přece kouřit nesmí (i když na zápase s Plzní jsem byl obklopen cigaretovým kouřem lidí kolem sebe..).

  9. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    Gino     před 15 lety 27.02.2009 17:38 |  
    0 0

    Ja vim, ze se to spouste lidi tady nelibi, ale osobne to hodnotim jako krok spravnym smerem.

    Muzete mi oponovat, ale jedina cesta jak prilakat nove fanousky do ochozu je predvadet pekny fotbal + zajistene bezpecne a prijemne prostredi na stadionu.

    Ono mozna prijde o par stovek blbcu mene, ale vyhledove diky tomu treba o par tisic vic "obycejnych" lidi. A vysoka navstevnost je taky jista cesta k prosperite.

    • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

      Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 18:03 |  
      0 0

      Ale dyť o to jde - dostat ze stadionu problémové fanoušky ale pokud jsi nevšiml tyto kroky směřují k tomu aby tam nepřišli obyčejní fanoušci Slavie protože Ostráváků se dotkne akorát to, že si budou muset koupit lístek už v Ostravě. Kolik si myslíte že sem pojede v pracovní den ostráváků? Jich bude míň než kolik jsme jim dali lístků (610). Jestli řikáš lidem, který nemůžou jet na dvakrát do Prahy pro lístek blbečci tak si asi blbeček sám. A co mladí ultras od nás? Bez rodičů si nemůžou koupit lístek ani přijít na fotbal. Takže nás v kotli bude půlka ne-li míň protože spousta lidí se na tuhle buzeraci radši vysere.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        Eluin (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 18:34 |  
        0 0

        Já osobně změny - i přes jisté drobné výhrady - vítám. Přeci jen, minulé kolo by mohlo být určitým mementem.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          Kmotr (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 18:58 |  
          0 0

          Jakým mementem? Že měli špatně zajištěnou bránu? Že pod sektorem bylo 50 místo 300 securiťáků? Že do Brna je to blíž než do Prahy? Že byla neděle a ne pondělí? Že to byl první zápas od změny pravidel? Já osobně změny taky vítám ale rozhodně ne stupidní, které vedou převážně k tomu, že do hlediště přijde mnohem míň slávistů.

          Stačí dát Ostravákům 610 lístků a veřejně prohlásit, nejlépe ústy činitele PČR, že fanoušci, kteří přijedou do Prahy bez lístku budou při sebemenší problémech tvrdě potrestáni bez výjimky. A nejlépe pouštět do speciálně vypravených vlaků v Ostravě pouze lidi s lístky. Se zbytkem si už policie v Praze poradí. Zároveň umožnit permanentkářům aby měli v týdnu možnost na koupit si další lístky - nechápu na co jim budou jména slávistů. Ty jsou jim úplně k ničemu protože nemají databázi problémových fanoušků a ze zákony jí myslím ani nemůžou mít a ještě ke všemu nemaj právo po tobě chtít se prokázat, to může jenom pouze Policie a ještě ne úplně vždycky.

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            slaviator     před 15 lety 27.02.2009 21:57 |  
            0 0

            Dokud nebude databáze problémovejch fanoušků a ti se nebudou muset vždy hlásit na stanici PČR v čas utkání, tak mohou být opatření jaká chtěj, ale ti se tam vždycky nějak dostanou... V Ově sice to bude na prodej na OP - ale zase: není databáze problémovejch fanoušků, tak ten lístek mohou prodat vlastně všem žadatelům, ne?

  10. Richi jeden dotaz

    Kactus     před 15 lety 27.02.2009 19:49 |  
    0 0

    Cau Richi, na podzim tu byl dotaz jestli je mozno vyvesovat info o nejblizsim zapasem tak dva tri dny predem at je mozna diskuze s kym a jak na ne. Si rikal ze by to mozne bylo, tak se ptam jestli tu bude forum o strizkovu. To abychom zdrbali jeste i kapra :)))

    • Re: Richi jeden dotaz

      TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 22:16 |  
      0 0

      Dělá se na tom :) Možný to je, ale pokaždý musim počkat na tiskovou zprávu. Takže když vyjde, tak se dávám do psaní. Nezáleží to jen na mě, každopádně píšu co nejdřív můžu

  11. Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

    KING25     před 15 lety 27.02.2009 20:09 |  
    0 0

    Tak to jsou dost zajímavé opatření a dá se sníma i v celku souhlasit. Jen jsem zvědav v pondelí na ty fronty. A pokud to mám brát s výhledem dopředu, tak rudochů by se na stadion taky mohlo dostat jen tak 600.

    • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

      TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 22:42 |  
      0 0

      1) V pondělí nebudou, když se v den utání neprodává. 2) Jo a jak asi 600 sparťanů? To má někdo v občance napsáno že je sparťan?

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        slaviator     před 15 lety 27.02.2009 22:48 |  
        0 0

        Rumuni maj jiný OP, nemyslíš? :))) Navíc by byli schopni prokazovat svoji totožnost rudou knížkou.

      • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

        quelhar (admin)     před 15 lety 27.02.2009 23:08 |  
        0 0

        Tak dalo by se alespon pokusit o to, at je na stadionu co nejvice slavistu. Napriklad k jedne permici moznost prednostniho prodeje peti listku pro kamarady a az co po tydnu tohoto prodeje zbyde dat do volneho prodeje. Proste nejakou snahu dostat listky prioritne ke slavistum (jedina proveditelna cesta je podle me to, ze to jsou kamaradi permanentkaru a fanklubaku) a teprve co zbyde dat volne k dispozici.

        • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

          TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 27.02.2009 23:53 |  
          0 0

          Ale na stadionu přece bude co nejvíc slávistů!!! Promiň, ale tohle je prostě buzerace. Akorát odradíš odhadem několik tisíc slávistů. Ostraváku přijede o dvě stovky míň. Lidi mimo Prahu (někdy i z Prahy) nemaj čas na to, jezdit do Prahy pro lístky. Můžou si opatřit lístky přes Fanklub. Pokud nejste členy - haha, máte smůlu. Bude o dost menší návštěva, spousta lidí se nechá odradit. Navíc spousta mladých nemá šanci se dostat na stadion.

          Tady se pořád rozšiřujou konspirační teorie jak banda nadrženejch baníkovců (sparťanů atd..), jsou strašně žhaví na to, se dostat do slávistických sektorů...On ten hlavní oficiální důvod zas tak žhavej neni. A i když se něco semele, tak k čemu jsou jména?

          Závěrem bych jen rád dodal, že i když plně chápu lidi, kteří se nechaj odradit, tak tuhle komedii překousnu, a na fotbal samozřejmě půjdu

          • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

            quelhar (admin)     před 15 lety 28.02.2009 00:43 |  
            0 0

            To, co jsem psal, se netykalo zapasu s Banikem, ale derby - a byla to ciste jen ma myslenka, jak by se mohlo dat zaridit, aby listky nekoncily u spartanu ale u slavistu.

            • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

              TKutnik (přítel SN)     před 15 lety 28.02.2009 01:13 |  
              0 0

              Aha, s tim souhlasim, dobrej nápad

              • Re: Bezpečnostní opatření pro zápas s Baníkem

                KING25     před 15 lety 28.02.2009 16:06 |  
                0 0

                Taky souhlasím stím, že člověk, který má permici, by si klidne mohl v předprodeji koupit 5 lístků a pak až zbytek pustit do prodeje.