Fortuna liga

Kladno - Slavia 0:2

Fotbalisté Slavie po delší době dokázali vyhrát na hřišti soupeře, z Kladna si vezou tři body za výhru 2:0. Obě branky vstřelil Riste Naumov. Nepříjemností je zranění Romanovse po střetu se Šilhanem. Na hřišti se objevila dokonce sanitka.

Slavia nastoupila na Kladně v dosti odlišné sestavě, poprvé v této sezoně se do branky postavil Romanovs, po návratu z MS se na levém boku objevil Čelůstka, poprvé v lize také Trapp. V útoku dostala příležitost dvojice Naumov, Šenkeřík. Zatím se nepodařilo zaregistrovat Skácela, jehož transferkarta stále nedorazila. Slávisté začali aktivně a po pár minutách si po rohu Hlouška vytvořili ve vápně závar, ale žádný pokus do branky neprošel. Přesto si první vyloženou šanci vytvořili domácí, v 8. minutě po centru hlavičkoval Gross na zadní tyč, ale Romanovs předvedl fantastický zákrok. Ve 14. minutě nejdříve vyslal první střelu na branku Trapp, ale hned z následující akce po pěkném centru Hlouška zakončil hlavou Naumov, kdy využil chybného vyběhnutí brankáře Pavlíka. Slavii vedoucí branka povzbudila a v následujících minutách byla aktivnější, držela míč na kopačkách a dostávala se do šancí, nikoliv však do vyložených. Domácí se vzpomatovali až v závěru, ve 40. minutě střílel z vápna Klinka, Romanovs přízemní střelu kryl. Do konce poločasu se ještě tlačili do koncovky, do šance se však nedostali.

Druhý poločas jsme začali aktivně, po pár vteřinách Trapp našel Naumova ve vápně, který dokázal obejít brankáře, ale z velkého úhlu netrefil prázdnou branku. Ve 49. minutě z hranice vápna zahrál Belaid standardní situaci a se střelou k tyči měl Pavlík problémy. Slávisté byli dále aktivnější a měli míč na kopačkách, ale k dalším šancím to nevedlo. Kladno směrem dopředu nebylo příliš nebezpečné, i když se snažili ohrozit branku. Romanovs v brance však příliš práce neměl. S postupujícím časem začali slávisté chodit do rychlých protiútoků, které jsme však častokrát pokazili špatnými finálními přihrávkami a proto k ohrožení branky častokrát ani nedošlo. Definitivní pojistku jsme přidali v 78. minutě, kdy po standardní situaci Grajciara prošel míč až na malé vápno, kam si naběhl Naumov a bezprostřední blízkosti prostřelil Pavlíka. V 83. minutě po přízemním centru do vápna zasahoval Romanovs, i když míč chytl, domácí ještě několikrát zasáhli a hlavně Šilhan, který způsobil zranění Romanovse a musel být ošetřován a následně i střídán. Na hřiště přijela i sanitka, když byl do ní nakládán, celý stadion tleskal. Zápas byl přerušen na více jak deset minut. Slávisté zbytek utkání zvládli a zaslouženě vyhráli. Utkání trvalo 103 minut.

Kladno - Slavia 0:2 (0:1)
Slavia: Romanovs (90. Vaniak) - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Janda, Belaid (66. Grajciar), Trapp, Hloušek - Naumov, Šenkeřík (78. Vlček)
Branky: 14. a 78. Naumov

Komentáře (57)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Kladno - Slavia 0:2

    urs (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 19:01 |  
    0 0

    doufejmě že bude v pořádku..

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      PetCC     před 15 lety 18.10.2009 19:29 |  
      0 0

      Podle iDnes "Romanovs v 82. minutě utrpěl zřejmě poranění hlavy či krční páteře po jednom ze závarů." - jsem z toho docela nervózní, snad to nebude nic vážného.

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      urs (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 19:23 |  
      0 0

      sorry ale co to zase má bejt za vejplod zhovadilosti.. :-! ty vado já se snad ani na ty diskuze už nebudu koukat když sem budete psát takový "rozumy" :-!

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        malenfant     před 15 lety 19.10.2009 11:55 |  
        0 0

        Smrt rozumu...

  2. Naumov

    Kactus     před 15 lety 18.10.2009 19:44 |  
    0 0

    no doufam, ze to toho Naumova nakopne a do konce podzimu bude mit prumer co ligovy zapas to gol :)

    • Re: Naumov

      Stahler     před 15 lety 19.10.2009 09:14 |  
      0 0

      Třeba jo,Riste je gólový hráč,jen musí dostávat více dobrých přihrávek a centrů a ne že mu to bude furt někdo kopat na paty apod.Hloušek i Grajciar ty centry kopli dobře a že je Pavlík nemehlo je jiná věc.Každopádně je vidět že je Riste momentálně lepší než milovaný Standa Vlček který se momentálně chudák trápí.Dokonce bych řekl že na zápasy venku by měl nastupovat útok Hloušek-Naumov a Šenky jít na lávku protože mám pocit že venku je poloviční,vždyt on všechny góly co v sezoně dal dal pokud se nepletu v Edenu!Třeba mu tolik nasedí těžký terén jako byl na Kladně kdežto na oraniště je Riste zvyklý z Viktorky.

  3. Re: Kladno - Slavia 0:2

    Khadgar     před 15 lety 18.10.2009 20:15 |  
    0 0

    Zápas byl asi holomajzna klasik...
    Doufám že Denissovi nebude nic vážnýho.

    A jenom dodatek k předchozí diskusi - se Sarkozym to samozřejmě byla nadsázka. Je to hodně oblíbený vtip.

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 20:51 |  
      0 0

      No jasny, ja to tak bral..:-).
      Asi to byla bida, body se ale pocitaj. Druha pule snad podle onlinu lepsi. Riste super, snad mu to pomuze a zacne hrat, co jsme od nej ocekavali. Jo a jestli se nepletu, dokonce jsme dali gol ze standardky.. Grajciar..
      Zajimalo by me, esli KJ Ragueda setri na Valencii nebo chce davat prednost Trappovi.
      Doufejme, ze denis bude ok.

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        Khadgar     před 15 lety 18.10.2009 20:59 |  
        0 0

        No jestli to bude s Denissem něco vážnějšího, tak se statut zápasu změní na holomajzna speciál...

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      urs (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 21:42 |  
      0 0

      tyvade já Tě málem podezříval, že si neděláš srandu :-! sorry :-D

  4. Re: Kladno - Slavia 0:2

    slaviator     před 15 lety 18.10.2009 20:50 |  
    0 0

    No, super, Riste... :-) Snad to bylo jen o sebevědomí...

  5. Re: Kladno - Slavia 0:2

    lassiter     před 15 lety 18.10.2009 20:59 |  
    0 0

    Dobrý tři body, výkon teda nic zvláštního, ale na Kladno to holt stačí. Snad se Naumov chytí, jednu stoprocentní šanci sice zavraždil, ale dva goly dobry. Trapp hrál to samý co na jaře, lehce neohrabanej, rozehrávka nic moc, ale v soubojích silnej, pokud se do nich teda dostane. Moc nechápu, jaký záměry má KJ s Petrem Jandou. První poločas celkem bída, druhej poločas ještě horší. O přestávce je navíc KJ vyměnil s TJ, takže druhej poločas hráli střed zálohy Trapp s Jandou, kde Janda měl být ten "kreativní"... Fakt nerozumim tomu, proč nedá Grajciara od začátku. Když přišel, tak hrál slušně, nahrál na góla, Janda se totálně trápí celej zápas, stejně ho dohraje...fakt zvláštní.

  6. Re: Kladno - Slavia 0:2

    Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 21:06 |  
    0 0

    Kladno je opravdu slabé a nemělo na nás. Nesnažilo se ani moc hrát tvrdě, ten faul na Romanovse byl po takové náhodné skrumáži. Co mne překvapilo, bylo velmi dobré hřiště. Šel jsem se na něj před zápasem podívat a docela jsem čuměl. My jsme hráli celý zápas na povinné vítězství, proti tomu, jak vypadal zápas v Budějovicích bylo toto o něco lepší. Ale na Kladenském hřišti opravdu není žádná fotbalová atmosféra a navíc ani loňský mistr nepřivedl větší návštěvu, většina byli příznivci Slavie. Naumov se do šancí dostat umí, ve vápně je ho cítit a ještě bych dodal, že Grajciar klasicky oživil hru a hodně se snažil. Petr Trap nehrál špatně, ale Ragued je lepší. Romanovs byl hodně jistý, snad se dá rychle do pořádku ...

  7. Re: Kladno - Slavia 0:2

    quelhar (admin)     před 15 lety 18.10.2009 21:51 |  
    0 0

    Sestava byla klasicky KJovsky silena - Romanovs v brane, Trapp misto Ragueda, Janda zase v zakladu, ... Ale tak co, tri body se pocitaji, ale kvalita hry byla zoufala a to jak smerem dopredu, tak smerem dozadu. Prvni gol nahodny po Pavlikove hrubici, ktery se pri vybihani zastavil na puli cesty. Pak dlouho nic, sanci malo, braneni nepresne a spolehajici na to, ze Kladno si neprihraje trikrat v rade. Nakonec prisla pojistka az po Grajciarove preciznim primaku. Nejlepsi hrac byl krome dvougoloveho Risteho asi Belaid (proc stridal jako prvni nechapu), nejhorsi zase Janda, ktery vydrzel cely zapas. Tempo zoufale pomale, zadna snaha o nejaky pressing, pred hraci Kladna az prilis casto ustup misto napadani. Divat se, jak Kladno kombinuje, zatimco obranna rada je na hranici vapna a tri zaloznici jen o pet metru pred nimi a cekaji, co Kladno vymysli, to bylo utrpeni. Celustkova karta za zdrzovani v posledni minute, kdyz nechtel hodit aut, to je s prominutim ostuda.

    No, vylet to byl pekny, tri body cenne, ale vykon o nic lepsi nez v predchozich zapasech (mozna i horsi), takhle to dal nepujde.

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      DrFe1     před 15 lety 18.10.2009 22:06 |  
      0 0

      Tak se mi zdá, že jste chlapci nějácí hyperkritičtí. Já jsem spokojen jak s tříbodovým výletem, tak celkem i s předvedenou hrou. Jistě se dá vždycky najít "tisíc chyb", ale dneska to špatný nebylo. První gól náhodný nebyl, měli jsme tam několik dalších slibných šancí. Dozadu jsme hráli celkem slušně. Byli tam i slabší okamžiky, kdy nastávala ta situace kterou popisuješ (pasivní obrana) ale rozhodně to tak nebylo po celý zápas. Rozhodně se dá co zlepšovat, ale takhle výkon našich kluků odsuzovat, to je jak ta pověstná hyperkritičnost některých staroslávistů z dřevěný edenský tribuny, kterejm se nelíbilo nikdy nic.

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        quelhar (admin)     před 15 lety 18.10.2009 22:16 |  
        0 0

        Mi ten pristup proste az prilis pripominal to, co vcera predvedla Sparta proti Budejovicim. Jako by si hraci byli az prilis jisti tim, ze se jim nemuze nic stat a nemusi tak hrat naplno. Jsem presvedceny, ze kluci do toho nedali tolik, co mohli. Na druhou stranu, asi posetrili sily na Valencii a treba si ten pressing setri tam. Ale stojim si za tim, ze dneska vykon nebyl dobry a tri body mame hodne diky tomu, ze jsme dali brzo prvni gol a pak bylo Kladno neskodne.

        • Re: Kladno - Slavia 0:2

          Kactus     před 15 lety 18.10.2009 22:19 |  
          0 0

          ten konec tveho prispevku ... ze jsme dali brzo prvni gol a pak bylo Kladno neskodne ... tak misto toho dopln libovolne ceske ligove muzstvo a je to docela dobry popis kvality ligy :)

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 22:24 |  
      0 0

      Quelhare, co je? sestava KJovsky silena, to jsem od tebe jeste necetl:-). tedy samozrejme bych to nepopsal jinak.. ja tam nebyl, ale jestli tenhle zpusob obrany jak popisujes budem provozovat ve ctvrtek, tak si odvezem peknej narez..

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        quelhar (admin)     před 15 lety 18.10.2009 22:41 |  
        0 0

        No to rozhodne (co se tyce pristupu v obrane).
        A co se tyce sestavy - ja bych byl pro zmeny, Romanovs v brane mi nevadi, Trapp misto Ragueda, nad tim jsem hodne zvedl oboci, ale Janda opet v zakladu, to jsem neveril vlastnim ocim. No, dnes to KJovi vyslo, Romanovs zachytal vyborne, zbyli dva novacci v sestave o dost slabsi, ale vyhralo se a tak se to asi v diskuzich resit nebude.
        Ted hlavne neodvezt z Valencie nejaky debakl a doma porazit Olomouc.

        A mimochodem, statisticka perlicka - timhle vitezstvim jsme oproti lonske sezone pripsali plusove tri body (loni na Kladne slavna porazka) a tak jsme ted pri srovnani zapasu se stejnymi souperi oproti lonske sezone bod v plusu. Oproti predlonske stale sest bodu v plusu. Tak treba nakonec nebude tak zle.

        • Re: Kladno - Slavia 0:2

          DrFe1     před 15 lety 18.10.2009 22:48 |  
          0 0

          Zajímalo by mě jestli hrál Trapp místo Ragueda kvůli nějákému Raguedovu drobnému zranění nebo jsou zatím jiné důvody. To že nastoupil Romanovs mě až tak nepřekvapilo, asi si odseděl KJovský desetizápasový trest za zamlčení pohárového trestu .... a jelikož Vaniak asi do padesáti chytat nebude, tak chce KJ zapracovat do sestavy jiného golmana. To je celkem pochopitelné. Ten Janda je pochopitelný už méně, tady podezřívám KJ z určitého Bryknerovského syndromu tj. vsadit na určité hráče a těm věřit i když jsou momentálně z formy.

          • Re: Kladno - Slavia 0:2

            jack09     před 15 lety 18.10.2009 22:54 |  
            0 0

            podle me nechtel riskovat Raguedovo zraneni(preci jen me prijde ze je k nim nachylnejsi) a ve Valencii budou hrat oba (btw hrali jsme uz tuhle sezonu na dva DZ? myslim ze ne ale na valencii bych to zkusil, navic kdyz KJ tvrdi ze Trapp neni klasicky DZ ;)

          • Re: Kladno - Slavia 0:2

            dalislavista     před 15 lety 18.10.2009 23:29 |  
            0 0

            Že byl Janda zase v základu a zase špatnej, mě ani tak nepřekvapilo, jako to, že hrál "tvořivého" ofenzivního záložníka!?!? Co to jako mělo bejt? Tam snad má hrát Belaid, ne?

          • Re: Kladno - Slavia 0:2

            creedby (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 12:24 |  
            0 0

            Dnešní sestava mě překvapila, ale že by to bylo zase tak špatně to teda ne.

            Romanovs - souhlasím s tebou.

            Trapp - myslím, že Jarolím si myslel, že terén bude hodně špatnej, takže nasazení Ragueta by bylo ryskantní a myslím, že Trapp je více důrazný a silnější. Raguet by se moh zranit...

            Naumov - kdy jindy ho znovu vyzkoušet než s nejslabším týmem a na špatném terénu? Na žižkově měl terém pořát špatný a tam se mu hrálo dobře. Snad se chytí, stále mu ještě věřím, že se zlepší.

            Janda - tak to taky nechápu. Sílu nemá žádnou, jen sprinty, které na špatném terénu nejdou. Absolutně bez formy. Nechápu. Jsem fakt zvědav, kdy tam dá toho graiciara od začátku. Třeba mu to taky nepůjde, ale těch pár minut většinou odehrál dobře.

            Sestava na Valencii bude úplně jiná.

            • Re: Kladno - Slavia 0:2

              creedby (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 12:26 |  
              0 0

              Jo a ještě k naší hře. Asi nebyla zrovna nejlepší, ale nyní potřebujeme výsledky tzn. 3 body a pak teprve můžeme myslet na předvedenou hru. Určité zlepšení tam asi bylo, tak snad se to bude již jen zlepšovat.

        • Re: Kladno - Slavia 0:2

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 22:55 |  
          0 0

          Jeste ze ti vzdycky ty statistiky vylepsi naladu..:-). Ale asi bychom hlavne potreboali vylepsit hru..

        • Re: Kladno - Slavia 0:2

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 22:58 |  
          0 0

          Jinak ani me Romanovs nevadi, v lize vzdy chytal spolehlive. Ale menit golmana ve chvili, kdy Vaniak chytil paradni formu, to zas zavani nejakou pomstou nez zkousenim alternativ. U trappa by to mozna mohlo byt na rozehrani, ve Valencii mozna nastoupi oba, pokud mam hledat nejakou logiku v hlave naseho maga..:-)

          • Re: Kladno - Slavia 0:2

            Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 00:43 |  
            0 0

            Jestli ty, martyni, nejsi tak trochu paranoidni??? Ty vidíš pomstu a jiné různé zákulisní nekaloty v každém druhém příspěvku. Musíš mít asi těžký život :-) V mém oblíbeném Manhattanu říká dívka (Hemingwayová) hlavní postavě (Woody Allenovi): "Musíš víc věřit lidem ... "

            • Re: Kladno - Slavia 0:2

              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 10:17 |  
              0 0

              :-)). tak mozna jo, ale v pripade Kj se obavam, ze to paranoia neni.. v nemilosti je kazdou chvili nekdo, Grajciar je do nebe volajicim prikladem z posledni doby.. a posadit na lavku golmana, kterej nas v poslednich zapasech vyznamne podrzel, je proste neucta k nemu a jeho vykonum... a zvlast kdyz je to takovej hrac, jako Vaniak. slabe vykony podavali jini.

              • Re: Kladno - Slavia 0:2

                quelhar (admin)     před 15 lety 19.10.2009 10:38 |  
                0 0

                Jenze zrovna u Vanouse to je pochopitelne. Doba, kdy skonci, se blizi straslive rychle. Musi prijit doba, kdy vyzkousime nove golmany. A proc nezacit zrovna na Kladne? Za dobu, co je ve Slavii, Romanovs v souteznim zapase snad nepokazil vubec nic a obcas predvedl uzasny zakrok jako treba vcera hned na zacatku zapasu. Vaniak uz v lete rikal, ze by spis delal dvojku nejakemu mladsimu golmanovi. Tak kdyz ji ted v jednom zapasu delal, tak to prece nemuzes brat jako neuctu.

                • Re: Kladno - Slavia 0:2

                  martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 11:40 |  
                  0 0

                  no to rikal, ale situace se nejak vyvinula a vanous tedka chytil formu, prijde mi to, minimalne KJovsky necitlive.. ale treba je vse zalito sluncem a vsem to takhle vyhovuje.

                  • Re: Kladno - Slavia 0:2

                    quelhar (admin)     před 15 lety 19.10.2009 14:14 |  
                    0 0

                    Ja nerikam, ze je vse zalite sluncem, ale tohle je podle me docela pochopitelna zmena motivovana tim, ze sam Vaniak avizoval, ze uz moc dlouho chytat nechce. Koneckoncu, podobne ekonomicke duvody dost mozna stoji za opetovnym postavenim Jandy do zakladu, protoze to je prodejny hrac, ktery kdyby chytil formu, tak muze odejit za zajimavou castku (a uprimne receno by prilis nechybel).
                    To mi pripomina - proc nevidis spiknuti za tim, ze Janda hraje tak casto v zakladu, prestoze neni na hristi prinosny vubec nicim?

                    • Re: Kladno - Slavia 0:2

                      martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 15:35 |  
                      0 0

                      No jasny, ja myslim ze ty duvody jsou presne jak popisujes a samozrejme se mi to nelibi, protoze je to na ukor hry slavie. U Jandy je jasne, ze ma mnohem na vic, nez co tedka predvadi, sam jsem jeho formou hodne zklamanej. Ale vic mi vadi, kdyz KJ prosazuje hrace, kteri na to nemaji vubec, coz neni petruv pripad.

                    • Re: Kladno - Slavia 0:2

                      smely (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 16:40 |  
                      0 0

                      tak priznam se , ze to jedine je pro mne castecnym vysvetlenim, ze takovej hrac hraje v zakladu na ukor grajciara. jinak vcera mu na kladne lidi dost nadavali, myslim, ze i jemu je jasny, ze mu to nejde, ale na rozdil od MJ alespon maka. teda az na tu akci , kdy se zastavil s balonem acekal jestli bude rozhodci piskat a pri tom jsme sli do precisleni, to me malem seklo...
                      ovsem grco maka uplne stejne a na rozdil od PJ je platnej, takze myslim, ze by mu mel KJ dat prednost a to i v souvisloti s postupem SVK na MS. Preci jen by grco pri stabilni hre v zakladu nemusel byt bez sanci se dostat na MS a pak by, v pripade, ze porad kalkulujeme s nejakejma prodejema mohl mit daleko vetsi hodnotu nez PJ. krom toho ho mam proste rad a moje vysnena zaloha s grcem vpravo a rudou zleva by nas mohla na jare dotahnout ke zlatymu hattricku...ze, ehm...

  8. Re: Kladno - Slavia 0:2

    tolsimir     před 15 lety 18.10.2009 21:54 |  
    0 0

    Naumov a Janda - tragedie!

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      DrFe1     před 15 lety 18.10.2009 21:56 |  
      0 0

      Riiiiiiiiiiiiiste Naumov ! Já doufám že si vybojoval základní sestavu.

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      urs (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 00:17 |  
      0 0

      Naumov dal 2 góly.., pokud je to klasickej zakončovatel pak jeho hra bejvá po celý utkání nudná, neohrabaná až příšerná.., jenže ON DAL ty naše JEDINÝ 2 GÓLY :-D
      Janda je poděs.., to se nedá už asi vylepčit :-! škoda ho, bejval dobrej

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      Stahler     před 15 lety 19.10.2009 09:04 |  
      0 0

      Riiiiiiiiiisteeeee Naumooooooovvvvvvv !!!!!!!!

      Věřil jsem mu a věřil jsem mu správně.Bez něj bychom neměli včera 3 body ale jen 1.Riste hrál kvalitní zápas a byl blízko hattricku,obešel Pavlíka škoda že byl už v těžkém úhlu a trefil jen boční síť,včera byl Riste nejlepším hráčem Slavie,dobrý výkon předvedli i Romanovs,Suchý,Hloušek,Belaid,Čelůstka.Nejslabší mi jako už téměř tradičně přišel Janda,ten kluk je chudák v krizi skoro celý podzim...

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        Mimo86     před 15 lety 19.10.2009 17:42 |  
        0 0

        Tohle je opravdu objektivní názor na Naumova. :-)
        Chápu že je to tvuj oblíbený hráč ale trochu kroť to nadšení.
        Jedna vlašťovka jaro nedělá. :-)
        Riste určité odehrál včera dobrý zápas ale třeba ten první gól dal dost šťastně.
        Budu ale rád, když se chytne
        a začne za nás dávat pravidelně góly.
        Čas ukáže jesli je to střelec a má na to hrát za Slávii nebo jako se stejně rychle objevíl i zmizí jako spousta před ním.

  9. Grajciar

    japhy     před 15 lety 18.10.2009 23:04 |  
    0 0

    Jsem malinko pod vlivem, tak promiňte případné blbosti. KJ musí být vážně debil, když chlapa, co to každé střídání oživí, navíc v době, kdy se herně hledáme, nedá ani jednou do základu. Fatk si už připadám jako Grajciarův příbuznej nebo rovnou jeho agent, když za něj zápas co zápas oroduju. Ale nemůžu si pomoci. Beru, že jsem tenhle zápas neviděl, ale v těch minulých to tak bylo. Už vidím, jak v zimě odchází vyprovázen slovy, že se neprosadil, blablablabla...No nic, tři body fajn, tak co si stěžuju.

    • Re: Grajciar

      dalislavista     před 15 lety 18.10.2009 23:35 |  
      0 0

      S Grajciarem to taky nechápu, vždy hru oživí, v přípravě jeden z nejlepších a střílel i góly z dálky a v lize šanci od začátku nedostane...
      Přitom dnes ukázal, že i spolupráce s Matejem je slušná, docela jim to spolu klapalo! Šanci už by měl sakra dostat!

      • Re: Grajciar

        LordEdmund     před 15 lety 19.10.2009 09:35 |  
        0 0

        Grajciarova spolupráce s Matějem je skvělá, asi bych to taky zkusil od základu.Líbí se mi ,jak se doplňují a že když se Matej dostane k útočení, tak se Grco zapojí a zároveň mu kreje záda a za Matejem neni díra. Na druhou stranu to Peter vždy střídáním oživí a pro Karla je dobré mít takového hráče pŕipraveného na lávce, takže KJ svým způsobem chápu. Dá se říci, že šanci chytil za pačesy až v poslední zápase minulého ročníku proti Liberci, do té doby to bylo špatné a to i v "B" týmu. Nemyslim si , že by měl třeba Janda protekci, ale je to hráč co měl jednu dobu velice slušnou tržní cenu a je potřeba myslet i ekonomicky a pokusit se ho dostat zpátky.

  10. Re: Kladno - Slavia 0:2

    Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 18.10.2009 23:19 |  
    0 0

    Tak Romanovs v základu už je více méně pořešený, Naumov snda taky. trap nehrál vysloveně špatně, několikrát (3x nebo 4x) pálil na bránu zpoza vápna a docela slibně, ale proti Raguedovi to lepší není. Ragued jako jediný z kádru měl zápasovou zátěž i v repre přestávce, mně jeho nepřítomnost v základu víceméně potěšila, pošetříme ho na čtvrtek a proti nejslabšímu týmu v lize vyzkoušíme alternativu, která se někdy bude hodit. Myslím, že při naší marodce pak Janda v sestavě je taky víceméně jasný, KJ nechtěl nasazovat klasického pravého halva, tam jezdil Matěj a Petr se stahoval více do středu. Na to asi grajciar nebude, ten po svém příchodu hezky brousil lajnu. Jandovi se herně úplně nedaří, zato toho ale neskutečně oběhá, až jsem se někdy divil, kde všude je. brání vpravo i vlevo a najednou veze balon do útoku nebo je zničehonic na hrotu. Nedá se mu upřít, že maká, a to je cesta ke zlepšení. Jsem si téměř jist, že s ním KJ na čtvrtek nepočítá a dal mu za úkol vydat se ze všech sil dnes. Jinak taky toužebně čekám na zařazení Grajciara do základu. Jako střídající hráč mne vždy přesvědčil, teď ještě aby to ukázal někdy celých 90 minut. Určitě na to má.

    • Re: Kladno - Slavia 0:2

      skman     před 15 lety 19.10.2009 11:03 |  
      0 0

      v podstate se s tim clankem ztotoznuju hral uz 4 matche v zakladu celkove 9 a vstrelil dva goly. holt skutecnej zabijak do vapna.

      • Re: Kladno - Slavia 0:2

        denydzlSKS     před 15 lety 19.10.2009 11:50 |  
        0 0

        v základu hrál první dvě kola - s bolkou (tam se mě relativně líbil vyhrál několik hlaviček proti těm obrům a ve vápně se dokázal dostávat do nějakých pološancí- a že těch centrů moc nebylo) a v brně (brno bylo tragický od všech hráčů, v tom zápase jsem neviděl pořádnej centr do vápna takže tam bych risteho vůbec nevinil) pak měl nekolik 5ti až 15ti minutových epizod, při kterých útočník jeho typu(do vápna) nemá šanci něco udělat!! potom až zápas s ostravou tam pořádně nevím jak hrál..akorát si vybavuju přihrávku na první gól, pak zas 5 minut proti klokanovi...
        nutno říct, že když hrál ty minutovky tak to bylo hooodně mizerný a ubohý, ale to já neberu takovej útočník jako naumov nebo toleski potřebujou hrát 90 minut, každej zápas, protože se třeba celej zápas kopou za uši, ale pak se ve vápně prosadí a spekulace autora, jak ten první gól byl darovanej brankářem a druhej byl vlastně gól grajciara, kterej mu riste sebral....pfff já to zase viděl tak, že v prvním případě prostě vlítnul mezi dva obránce a šoupnul to hlavou do prázdný brány a v druhým případě si prostě našel dobrý místo ve vápně...
        a abych nezapomněl tak mezitím ještě poločas v janově, kde alespoň průměrně spolupracoval s vasiljevićem...

        • Re: Kladno - Slavia 0:2

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 12:02 |  
          0 0

          totiz on je trochu problematickej samotnej fakt, ze by mel byt hristi nekdo, kdo se celej zapas "kope za usi".. pak kdyz ty goly nejsou, tak samozrejme kvality takovyho hrace clovek moc neoceni..

          • Re: Kladno - Slavia 0:2

            denydzlSKS     před 15 lety 19.10.2009 12:08 |  
            0 0

            ale takových hráčů je...jenže my jsme zvyklí mít v útoku hráče jako vlček, šenkeřík, ivana...to jsou hráči na který se sice dobře kouká, ale ty góly tolik nedávají...to když vezmu takovýho klasickýho "záušáka" inzaghiho ten taky celej zápas neudělá nic a pak šup a šup a milán vyhraje 2-0..a pokud bude riste dávat góly tak ho budu bránit i když se bude kopat za ušima
            navíc mě přijde, že je o něco víc do kombinace než toleski a tomu to nikdo nevyčítal..

            • Re: Kladno - Slavia 0:2

              martyni (přítel SN)     před 15 lety 19.10.2009 13:59 |  
              0 0

              Ale Inzaghi jednak zas takovej zausak neni a navic tech golu dal pozehnane, narozdil od Risteho, to nejde srovnavat. Ja myslim, ze problem je v tom, ze chybi strelec a od Risteho si to slibujeme.. ale zatim zustava u tech predstav, tohle byl prvni zapas, kdy se mu to povedlo, snad se to bude opakovat. Jinak kazdej utocnik nemusi tvorit, ale musi bejt schopnej udrzet vepredu mic, musi byt vepredu citit. Riste byl dost casto jen ten nenapadny, ktery ceka na neco, co neprichazi, proto logicky ta kritika.. snad se to zmeni.

              • Re: Kladno - Slavia 0:2

                DrFe1     před 15 lety 19.10.2009 17:12 |  
                0 0

                Já jsem z něj měl pocit, že teprve teď začíná hrát trochu v klidu a je proto předpoklad, že by se mu mohlo začít trvaleji dařit. V těch prvních zápasech (snad kromě MB, kde hrál celkem slušně) totiž působil tak zoufale nejistě, že to podle mě muselo být nervozitou. Takže doufám že se to zlomilo, nervozita opadla, zvyknul si na mužstvo a mužstvo na něj a bude ty góly teď dávat !

  11. V tom Sportu se taky kopou za ušima :)

    slaviator     před 15 lety 19.10.2009 21:19 |  
    0 0

    http://deniksport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga/82437/chovanec-ohrozen-nahradi-ho-komnacky.html

    Před dvěma týdny byl Chovanec génius, který jako první vyplenil Eden, sparťani se div nerozjížděli za titulem... No a další zápas a Chovanec je na odpis? :-)

    Každopádně doufám, že to tak nedopadne: a) Sparta s Chovancem je pro nás dobrá. b) Komňackého vidím vážně jako alternativu za Jarolíma...

    • Re: V tom Sportu se taky kopou za ušima :)

      Kactus     před 15 lety 19.10.2009 21:40 |  
      0 0

      ti uz taky nevi coby :)
      bych se tomu Komnackemu taky dost divil ...
      hlavne at tam pepik vydrzi co nejdele i s tim jeho anglickym modelem :)

      • Re: V tom Sportu se taky kopou za ušima :)

        slaviator     před 15 lety 19.10.2009 22:23 |  
        0 0

        No, divili bychom se mu asi všichni. Momentálně z Jablonce může jít trenérsky v Česku vejš snad jen do repre a do Slavie, snad to nezní pro nestraného člověka nabubřele, ale věřím, že tomu tak je... :) Každopádně jisté je, že Spartou by si pohoršil :))

        • Re: V tom Sportu se taky kopou za ušima :)

          quelhar (admin)     před 15 lety 19.10.2009 22:33 |  
          0 0

          Jak se to vezme. Financne by si urcite polepsil, kvalitou je na tom Sparta zhruba stejne jako Jablonec, ale zahral by si pohary a s velkou pravdepodobnosti by si pohary zahral i pristi sezonu, nehlede na vetsi moznosti pri nakupu hracu. At chceme nebo ne, tak Sparta je porad pro trenery pomerne lukrativni nabidka, ktere se teple mistecko v Jablonci nemuze rovnat, prestoze je momentalne Jablonec o par bodu pred Spartou.

          • Re: V tom Sportu se taky kopou za ušima :)

            slaviator     před 15 lety 19.10.2009 23:29 |  
            0 0

            No, finančně by si zase až tolik nepolepšil:)

  12. Re: Kladno - Slavia 0:2

    wooodie     před 15 lety 20.10.2009 07:03 |  
    0 0

    Utkání mělo hodně slabou úroveň, takový levý bek Kladna, to nebyl hráč ani na divizi, divím se, že to Hřídel nevidí. Náš tým mnoho nepředvedl, prakticky nikdo z našich hráčů není schopen odvádět nadstandardní výkon, Hloušek sice jezdí, ale to je bohužel vše. Nejlepší předpoklady pro evropský fotbal má z kádru podle mě Čelůstka.
    Pokud Valencia k utkání přistoupí s maximálním nasazením, můžeme se se současným stylem hry, který je velmi laxní, pomalý a nedůrazný dočkat i dvojciferného výsledku. Stačí, aby se náhradníci chtěli svým výkonem ukázat. A nedejbože, aby nastoupil Villa, Silva a Mata najednou, to by Krajčíkova tradičně volná strana zažila neskutečný průvan.

    S Komňackým jděte, to je trenér staré školy, to není na Evropu, co tam Baník pod ním předvedl? Ostudu. Pro mě existuje jako náhrada za Jarolíma Hřebík, Plíšek, Kozel, Psotka - nejde o jména, ale o styl fotbalu, který má šanci v Evropě. Z toho mi vychází nejlépe Hřebík, na kterého se kvůli vypatlancům z kotle Sparty kouká fotbalová veřejnost skrze prsty.