Fortuna liga

V sobotu v Příbrami

V rámci 13. kola Gambrinus ligy zavítají slávisté do Příbrami. Hraje se od 16:00, utkání nevysílá žádná televize.

Slávisté mají rozhodně co napravovat, svým soupeřům podlehli v dvou posledních domácích zápasech. Se Spartou a Olomoucí prohrálí shodně o gól, shodně po výrazné převaze v průběhu utkání.

Trenér Karel Jarolím si vytyčil jasný cíl. "Do Příbrami jedeme s cílem napravit porážku s Olomoucí. Musíme se vyvarovat chyb v obraně, které jsme si důkladně rozebrali. V útoku musíme přidat více důrazu a přesného zakončení."

Příbram patří v letošním ročníku k příjemným překvapením, za Slavií zaostává o pět bodů a patří jí sympatická desátá příčka.

Slavii stále trápí rozsáhlá marodka, mimo jsou Jaroslav i Milan Černí, Kaufman, Volešák a Pekhart. S tréninkem začali Šmicer, Šenkeřík, Romanovs a Janda. Je možné, že se v sestavě objeví, já jejich start v utkání v pravděpodobné sestavě uvažovat nebudu.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Grajciar, Vasiljevič, Ragued, Skácel - Hloušek, Naumov.

Komentáře (9)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V sobotu v Příbrami

    wooodie     před 15 lety 29.10.2009 21:32 |  
    0 0

    Nedíváte se někdo zrovna na Inter? To je paráda. Srdce fanouška fotbalu plesá. Jsem nadšenej.

  2. Re: V sobotu v Příbrami

    japhy     před 15 lety 29.10.2009 23:05 |  
    0 0

    Ten Kaufmann, to je teda něco. Nějak jsem tu zprávu na oficiálkách blbě přelouskal a až teď se dověděl o tý jeho další operaci. Ten, aby se necítil trapně, tak po uzdravení by měl snad hrát zadarmo :)
    K zápasu. Už začínám pomaličku lámat hůl nad Hubem, a to je u mě co říct. Nějak mi přijde, že už to není taková jistota jako dříve, což byla jeho téměř jediná devíza. Martův pěkný rozbor u jednoho z posl. článků na téma našeho rozestavení ve mě vzbudil větší zájem o střední záložníky. Pokud budeme v tomto stylu chtít pokračovat, nebude uprostřed prostor pro flákače a tudíž to vidím poměrně bledě s Belaidem, pokud se sebou ten kluk něco neudělá. Teoreticky by se mohly zvýšit šance Volešáka, je ale zraněnej a po uzdravení je za dveřmi zimní přestávka a bůh ví, co od ní můžeme čekat. I když Doležal trvdil, že další megaobněna kádru nehrozí. Voliš mi docela připomíná L.Jarolíma. Do kombinace a "ťukesu" nic moc, ale obrovskej dříč a přihrávky do prostoru taky OK. Jak by to dozadu zvládal Vasil je otázka, ještě moc nehrál na postech, že by se musel nějak extra vracet, tak uvidíme. Mějte se.

    • Re: V sobotu v Příbrami

      lassiter     před 15 lety 29.10.2009 23:50 |  
      0 0

      No o Hubovi a Láďovi platí podle mě úplně to samé, a sice, že jsou to velmi sympatičtí průměrní ligoví fotbalisti, kteří, pokud má být Slavia nadprůměrný ligový klub, by neměli mít místo v základu, spíše v nějakém jiném ligovém klubu. Takže pokud jsme Trubilu koupili jen z legrace, tak bych dával vlevo místo Čelustkovi, který teda hraje skoro to samý jak Hub, ale je tam nějaká perspektiva. TJ to měl slušně rozjetý, pokud však hodlá pokračovat v tom, co teď předvádí, tj. šourání se po hřišti, tak by jeho kariéra mohla nabrat nečekanej směr. No takže když pominem Šmícu, tak už zbývá doprostřed jen vláčnej Vasiljevič, který mě zatím přesvědčil jen o tom, že se rád sune k zemi po sebemenším kontaktu. Jo vlastně možná ještě Trapp, o němž po půl roce všichni začli tvrdit, že to není typickej defenzivní záložník, jak bylo avizováno, ale bohužel ještě nikdo neřekl, co to tedy je :-)

      • Re: V sobotu v Příbrami

        denydzlSKS     před 15 lety 30.10.2009 00:20 |  
        0 0

        trapp je jasnej hroťák, mě to bylo jasný od začátku!!:-)

  3. Re: V sobotu v Příbrami

    Gino     před 15 lety 30.10.2009 07:50 |  
    0 0

    Panove, jedna takova trosku pripominka...
    Kladno prave dostalo pokudu 30tis.kc kvuli tomu, ze nasi fanousci jsou fakt asi blbci uz. Z naseho sektoru litali dymovnicena hriste, hra byla prerusena atd - Kladno pokutovano.
    Jak chceme pak docilit toho, aby se hostujici fanousci chovali u nas dobre, kdyz jsou jejich tymy pokutovany za to, ze my se tam chovame jako cunata? Je mi z toho smutno a jsem nasima zklaman. Myslete si, opet, co chcete.

    • Re: V sobotu v Příbrami

      Gino     před 15 lety 30.10.2009 07:56 |  
      0 0

      Jeste dodatek... komise rozhodcich pry neuznala protest, resp. jeho druhou cast, ze olomoucky hrac zastavil mic rukou pri jeho ceste do brany. Pry se nejednalo o hru rukou :o) Tak to jsme asi vsichni slepi :o)

      • Re: V sobotu v Příbrami

        EdCable     před 15 lety 30.10.2009 10:18 |  
        0 0

        Oni tim nemysli, ze by se hrac rukou nedotkl mice, ale ze se nejedna o nedovolene hrani rukou podle pravidel. Ale Kovarik ma stop na dva zapasy, coz si myslim je primerene a hlavne se ukazalo, ze se nejedna o zadne breceni, ale o spravne podany protest.
        Akorat me dostala ta perlicka o "vnitrnim opatreni" vuci Jechovi po derby - to je trosicku vysmech.

        • Re: V sobotu v Příbrami

          dejva     před 15 lety 30.10.2009 15:55 |  
          0 0

          všichni rozhodně ne. ale včerejší příspěvky Tantala ukázaly, že někteří z nás jsou hodně zaslepení...

  4. PS: Chce se někdo svézt do Příbrami autem?

    venator     před 15 lety 30.10.2009 12:03 |  
    0 0

    Můžu Vás vyzvednout na metru C (Kačerov) nebo B (Smíchovské nádraží). Vyjíždím z Bráníku.
    joxovo(a)seznam.cz