Archiv aktualit

  • Archiv

    Včera začala letní příprava slávistickému béčku, které dnes sehrálo první přípravný zápas proti reprezentaci do devatenácti let. V béčku se prakticky vyměnili skoro všichni hráči a nedá se předpokládat, že obhájí druhé místo z uplynulé sezóny.

  • O Slavii

    Martin Lukeš je po komplikovaných jednáních od včerejška konečně hráčem Slavie. Na hostování zatím ještě nepřišel útočník Tibor Töködy, celá záležitost se vyřeší do příštího pátku, kdy se Töködy s A týmem vrátí ze soustředění z Německa a vyjádří se, zda ve Slavii chce zůstat či nikoliv. S Blšany trénuje trojice Václavík, Šilhavý, Stibůrek. "V pondělí uvidíme, zda Blšany splní podmínky, na kterých jsme se dohodli. Pokud ano, podepíšeme smlouvy," uvedl manažer A mužstva Josef Jinoch.

  • O Slavii

    Včera se konečně vyřešil případ Petra Švancary. Loni hostoval v druholigové Opavě a jako nejlepší střelec ligy jí pomohl k postupu do ligy první. Nakonec mu bylo hostování prodlouženo o další rok, ačkoliv to dlouhou dobu vypadalo jinak.

  • O Slavii

    Na soustředění do Německa dnes odjelo 25 hráčů, ale většinu z těch, kteří se nevešli do užšího kádru, ve Slavii příští rok zřejmě neuvidíme.

  • O Slavii

    U nově příchozích hráčů do Slavie bývá často zvykem, že se za chvíli dostanou do lékařských rukou - a tak se včera Martin podrobil operaci menisku. S tréninkem bude moci začít sice již za dva týdny, ale bohužel přijde o důležité soustředění v Německu.