Mládež

Ve čtvrtek začíná CEE Cup

V Praze na Strahově se od čtvrtka do příští středy uskuteční tradiční mezinárodní turnaj kategorie U19 CEE Cup. Slavia se ve skupině utká s týmem Academia Sport z Bukurešti a s tureckým Altinordu.

CEE Cup znamená už několik let pro nejstarší dorost Slavie výbornou prověrku před startem dorostenecké ligy. Nebude tomu jinak ani letos, kdy prestižní turnaj přilákal účast zajímavých zahraničních týmů, mezi kterými tentokrát vyčnívají Everton a Leicester z Anglie, dvojnásobný vítěz turnaje maďarský Györ nebo soupeř Slavie ve skupině, turecký celek Altinordu. Kdo sleduje český fotbal detailně si možná bude pamatovat, že Altinordu vyřadilo v minulém ročníku UEFA Youth League (tedy mládežnické verze Ligy mistrů) Spartu po výsledcích 6:2 a 2:3.

Turnaje se účastní 12 týmů rozdělených do čtyř skupin po třech, do semifinále postupují jen vítězové skupin, další hrají jen zápasy o umístění. Slavia se ve skupině D utká nejprve ve čtvrtek 20. července v 17:30 na Strahově na stadionu Evžena Rošického s rumunským výběrem Academia Sport Team. Druhý zápas ve skupině odehraje Slavia o dva dny později v sobotu 22. července opět v 17:30 na stejném místě proti Altinordu FK. Případné semifinále je na programu v pondělí 24. července, další den se hrají zápasy o umístění a zápas o třetí místo, ve středu 26. července od 18:00 se pak v Ďolíčku hraje finále.

Pokud se na zápasy Slavie nevydáte na Strahov osobně, můžete sledovat zpravodajství z turnaje na jeho oficiálním webu, Twitteru nebo Facebooku.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)