B-Tým

B tým: Slavia - Příbram B 2:1

Slávistický B tým zvládl v závěru otočit zápas s Příbramí. Trefili se benjamínek Jurásek a Kopáček.

První nebezpečí přišlo v osmé minutě. Boakey se na pravé stran zbavil Hoška a odcentroval do vápna. Obrana Slavie si s míčem neporadila, a tak se ke střele dostal Vlček. Jeho pokus naštěstí mířil jen do středu branky a Surovčík tak s ním neměl větší problémy. Na druhé straně se k zakončení ve vápně dostal Matys, mířil ale velmi nepřesně. Ve 26. minutě byli hosté velmi blízko k otevření skóre. Ve vápně se uvolnil Boakey, čehož využil Hájek a nasměroval mu přihrávku. Následnou střelu sice Surovčík zbrzdil, ale míč nadále směřoval do branky. Těsně před brankovou čárou nicméně rázným odkopem situaci vyřešil Šmíd. Před koncem půle pálil ještě zpoza vápna Hájek, ale dosti nepřesně.

 V úvodu druhého poločasu už měli hosté důvod k oslavě. Antwi nacentroval do vápna, kde se k zakončení dostal Hájek a otevřel skóre zápasu. Exslávista Antwi byl při chuti. V 57. minutě unikl slávistické obraně, z úhlu však branku vysoko přestřelil. Červenobílí se dočkali v 62. minutě, kdy zahrávali rohový kop. Následně se míč ve vápně odrazil k Juráskovi, který zvládl propálit vše, co mu stálo v cestě. O chvíli později mohla Slavia využít protiútok. Na polovině hřiště se zbavil Alijagič bránícího hráče a postupoval sám na Kočího. Zakončení lobem nicméně přeletělo nejenom brankáře hostů, ale i brankovou konstrukci. Stav tak zůstal zatím nezměněn. Obrat zápasu byl dokončen v 85. minutě. Z levé strany dobře do vápna přihrával Zeronik a k zakončení ve skluzu se dostal Kopáček, jenž poslal své barvy do vedení – 2:1! V závěru utkání nebezpečně pálili z dálky Mezera a Antwi, ale Surovčík si dokázal poradit.

 Slavia si tak připsala třetí vítězství v tomto ročníku a posunula se na průběžnou desátou příčku ČFL skupiny A. Nutno poznamenat, že sešívaní mají stále k dobru odložené utkání třetího kola proti Domažlicím.

Neděle 11. 10. 2020 10:15

Fortuna ČFL A, 2020/2021
2 - 1
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

62. Matěj Jurásek
85. Jakub Kopáček

1. FK Příbram B
1. FK Příbram B

50. Hájek

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: B tým: Slavia - Příbram B 2:1

    Juventus turin     před 4 lety 11.10.2020 15:32 |  
    1 0

    Super chlapi