Fortuna liga

Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

Jeden z nejnabitějších týdnů v novodobé slávistické historii se pomalu přehupuje do druhé půlky. Mezi dvěma zápasy s londýnským Arsenalem čeká Slavii největší zápas, který český fotbal zná – derby proti Spartě. Odvěcí rivalové odehrají vzájemný zápas číslo 298 a i tentokrát toho bude ve hře víc než dost.

Tak předně – titul. V zápase se utká první tým tabulky s druhým, a i když má Slavia v rukou zdánlivě nedostižný náskok, případná porážka by mohla její cestu za titulem ještě nepříjemně zdramatizovat. Získá-li totiž Sparta plný počet bodů v dohrávkách s Plzní a Jabloncem a zároveň porazí Slavii, ztenčí se náskok sešívaných na pouhých pět bodů.

Další náboj představuje zajímavý rekord, který může Slavia vyrovnat. Pokud červenobílí v zápase neprohrají, bude to už jejich 13. derby v řadě bez porážky. To se za celou historii rivality pražských „S“ podařilo pouze Spartě mezi lety 1993 a 1999. Sparťané tehdy dokázali sedmkrát vyhrát a šestkrát remizovat a jejich sérii utnul až vítězný gól Pavla Horvátha v derby na jaře 1999. Slávisté jsou zatím na 12 derby bez porážky, zaznamenali v nich 6 výher a 6 remíz, a pokud v neděli neprohrají, dotáhnou rekordní šňůru letenských a případná cesta k posunutí rekordu bude otevřená. Ale nepředbíhejme.

Dostáváme se totiž k dalšímu třaskavému faktoru, který v sobě derby skrývá – rivalita. Český fotbal nezná starší, vypjatější a sledovanější duel, než je pražské derby. Všichni hráči do posledního nechají na hřišti maximum a jen trochu informovanější fanoušek se musel pousmát nad představou, že by Slavia snad v derby šetřila síly s ohledem na čtvrteční zápas s Arsenalem.

Stará poučka říká, že derby nemá favorita. V zítřejším derby to platí možná o trochu víc než v předchozích letech, pořád by ale Slavia měla mít sílu na to, aby svého rivala přehrála. A to i přesto, že Sparta pod Pavlem Vrbou zažívá jakousi malou renesanci. V sedmi zápasech pod jeho vedením dokázali rudí šestkrát zvítězit a jednou remizovat a vstřelili 25 gólů. V zajímavé formě se v poslední době ukazuje zejména brněnský odchovanec Ladislav Krejčí II, který dokázal během jednoho týdne v rámci dvou soutěžních zápasů vstřelit 5 gólů. Stránky médií pak zaplnila odvážná srovnání Krejčího s Tomášem Součkem. Sešívaní budou mít zítra jedinečnou možnost utnout všechny podobné spekulace již v zárodku. Kromě Krejčího si ale budou muset dát pozor také na mladíka Adama Hložka, který se vrátil po komplikovaném zranění a v posledním kole proti Teplicím se dokázal i střelecky prosadit. Mezi hvězdy současné Sparty patří také rumunský brankář Florin Nita, jenž nedávno na Letné prodloužil smlouvu. Ačkoliv sparťanská bilance z poslední doby vypadá na první pohled impozantně, ještě se neutkali se soupeřem, který by se svou silou alespoň přibližoval současné Slavii a dokázal letenský tým skutečně prověřit.

Sílu červenobílých by mohl ale trochu zmenšit zdravotní stav kádru. Sešívaní za sebou mají v poslední době téměř extrémní porci zápasů. Derby se Spartou bude jejich již 20. zápasem během jara a přičteme-li k tomu i vytíženost podstatné části kádru během reprezentační přestávky, nelze se divit slovům trenéra Trpišovského o mimořádně velké únavě některých opor. To se týká zejména Lukáše Provoda, který vyjma ligového zápasu s Teplicemi a dvou utkání MOL Cupu odehrál v každém jarním utkání (včetně reprezentace) alespoň 60 minut. Mimořádnou porci zápasů za sebou mají v poslední době i Nicolae Stanciu nebo Jan Bořil. Do toho kádr sešívaných trápí i řada zdravotních problémů. U Ondřeje Koláře by snad zranění hlavy nemělo být důvodem k absenci, zvlášť když zvládl odchytat čtvrteční zápas s Arsenalem. Horší je ale situace u stoperů – zcela jistě můžeme škrtnout dlouhodobě zraněného Davida Hovorku, téměř jistě Simona Deliho, u kterého se před odletem do Anglie potvrdil covid, a s velkou pravděpodobností také Ondřeje Kúdelu, který si z úderu loktem od Garetha Bale odnesl zhmoždění nosu. Nejistá je pak situace u Tarase Kačaraby, jenž si podle slov trenéra přivodil zranění v posledním kole proti Brnu. Dočasný záskok na pozici stopera si tak dost možná bude muset prodloužit Tomáš Holeš, který při své čtvrteční premiéře ve středu obrany více než obstál. O poznání veselejší je situace ve středu zálohy, kde má trenér Trpišovský po dlouhé době k dispozici dvojici Petr Ševčík – Ibrahim Traoré. Může si tak vybrat, zda postaví techničtější střed se Ševčíkem nebo důraznější s Hromadou. Drobné otazníky pak visí i nad kraji hřiště, kde může na pravé straně variovat Masopust s Bahem, resp. se Simou a na straně levé pak Oscar s Bořilem, resp. Olayinkou.

Jak bylo řečeno – nelze očekávat žádné přehnané šetření největších opor, jde o největší ligový zápas jara. Všechny rébusy spojené sestavou se definitivně rozřeší zítra v 18:30, na kdy je naplánován výkop zápasu. Přímý přenos zápasu vysílá stanice O2 TV Sport.

Ať žije Slavie!

 

Tip na sestavu: Kolář – Bah, Holeš, Zima, Bořil – Ševčík, Provod – Masopust, Stanciu, Olayinka – Kuchta

Kurzy: 2,32 – 3,55 – 3,10

26. - Neděle 11. 04. 2021 18:30

Fortuna liga, 2020/2021
2 - 0
1 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

45. Tomáš Holeš
80. Stanislav Tecl

AC Sparta Praha
AC Sparta Praha

Komentáře (133)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    hiker42     před 3 lety 10.04.2021 18:11 |  
    13 0

    Myslím, že napravo bude Sima a rozhodne :-))

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 10.04.2021 18:27 |  
      14 0

      A na pravém beku bude zítra určitě Masopust, Jindra se jasně vyjádřil, že Bah ty zápasy po 2-3 dnech moc nedává (naopak po týdnu ano) a Alexe budeme moc potřebovat pak proti Arsenalu ...

  2. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    slavanda     před 3 lety 10.04.2021 18:17 |  
    8 0

    Těším se, plichta s "odpočinkovou" sestavou mi tentokrát stačí. Ale trojka buznám a postup přes kanonýry by byl samozřejmě lepší ;)

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      bongor     před 3 lety 11.04.2021 08:15 |  
      1 2

      Kdo si přečte rudé kecy,tak uvidí,že se ani nemusí hrát.Vítěz je jasný,naštěstí jen v buzna snech.
      Slavia navždy!Dnes 2-0,i když Vašýk vidí ,že jen Otekley nám dá dva.Jsi stejně špatnej tipér,jako jsi byl fotbalista Vašýku.

  3. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    pehacko     před 3 lety 10.04.2021 18:23 |  
    26 3

    Smrt sparte!

  4. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    demokrat     před 3 lety 10.04.2021 18:24 |  
    3 1

    Sprta je extremne nebezpecna na poslednich 25 metrech, kdy to dokaze dostat do vapna a silou se dostat do sance. Pokud je zvladneme dobre presovat a pristupovat k nim blizko ve stredu hriste, nepochybuju o nasi vyhre. Jsem zvedavy na slozeni obrany a leveho kridla. Myslim si, ze ta fotka Kudely mela jen zmast RB a bude ready, ale treba se mylim.

  5. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Nosorozec     před 3 lety 10.04.2021 18:25 |  
    12 4

    V derby se prostě nesmíme šetřit, derby se musí odehrát v plné palbě, protože nic jiného než tři body nebereme! Nasadil bych nejsilnější možnou sestavu a prostřídal opory až v případě příznivého stavu.


    Komentář byl uživatelem upraven (10.04.2021 18:26) . Zobrazit původní komentář

  6. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    luky21     před 3 lety 10.04.2021 18:36 |  
    3 2

    Neví někdo jak je na tom Oleg Kedel? Docela by se hodil.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Ladislav (přítel SN)     před 3 lety 10.04.2021 19:10 |  
      0 0

      Ondra dostal antibiotika, tak pokud to nebyly ty na tři dny, tak ještě zítra nebude (ale na Arsenal už by snad mohl být, pokud nám do toho tedy nehodí vidle UEFA).

  7. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Akuls     před 3 lety 10.04.2021 18:53 |  
    1 1

    Doplním ještě delegaci rozhodčích i když hlavní sudí a VAR je už delší dobu znám:
    Hlavní rozhodčí: Pavel Franěk
    První asistent: Petr Caletka
    Druhý asistent: Jiří Kříž
    Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka
    Delegát utkání: Zbyněk Rampáček
    Delegát svazový: Karel Bohuněk
    VAR: Karel Hrubeš
    AVAR: Ivo Nádvorník

  8. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    necich     před 3 lety 10.04.2021 18:59 |  
    22 0

    Výhra rovná se titul, plichta rovná se skoro titul, prohra rovná se komplikace. Takhle k tomu hráči i JiT přistoupí. Takže skoro plná palba...

  9. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Petr9608     před 3 lety 10.04.2021 19:07 |  
    6 3

    Přiznám se, že pro mne derby před prázným Edenem je větším atentátem na fotbal, než jim bude zápas s Arsenalem. Prostě ten poměr důležitosti "dění v hledišti" x "dění na hřišti" se u mne v derby kloní více k tomu prvnímu.
    Jinak - zatímco derby před plným Edenem bych určitě raději prohrál než vyhrál před prázdným, tak plné hlediště bych za případný nepostup do SF EL nevyměnil.
    Možná je to tak nějak od dětství, kdy pro mne bylo zajímavé více sledovat Slavii v Evropě než Slavii v lize.
    Svůj vliv na to má i ovšem asi i vysílatel. Novu jsem v děství rád neměl a O2TV zcela upřímně nenávidím a přál bych si její krach.

    Upřímně nejsem schopen pochopit, jak by někdo raději vyhrál derby i za cenu nepostupu přes Arsenal. Máme šanci na SEMIFINÁLE Evropské ligy. Troufám si říct, že v současné době je to pro klub z malé země ze středu Evropy těžší šichta, než tomu bylo před 25 lety.

    Derby bylo (v lize) od té doby přes padesát. Na některá vzpomínáme více, na někerá už jsme pomalu zapomněli.

    Pokud bychom to s ARS zvládli, tak na to budeme vzpomínat věčně.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Petr9608     před 3 lety 10.04.2021 19:13 |  
      6 2

      Takže tedy - i kdyby zítra na nás, v nejhorším případě, nezbyl žádný bod, neviděl bych v tom tragédii.

      Pokud ACS nevyhrají o tři góly a i vyhrají dva zápasy k dobru, tak bychom brali titul i kdyby přišla dvě kola, kdyby rudí brali 6 bodů a my jeden.

      ...oni snad ale taky všechno nevyhrajou, ne?

  10. Kolářova helma

    Petr9608     před 3 lety 10.04.2021 19:09 |  
    0 0

    Proč by jí měl nosit navždy? Vím, že u Čecha to snad bylo kvůli tomu, že mu ta lebeční kost se mu nikdy 100% nezahojila, ale že by i Koli na tom byl tak zle, když za 3 týdny chytá?

    • Re: Kolářova helma

      sTizz (přítel SN)     před 3 lety 10.04.2021 22:04 |  
      2 0

      Sam to rikal,ze ji chce mit do konce kariery jako pojistku..

      • Re: Kolářova helma

        Alky (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 07:49 |  
        6 0

        A aby si neslavní Rangers mohli ještě mnoho let připomínat, jaká jsou prasata.

        • Re: Kolářova helma

          bongor     před 3 lety 11.04.2021 08:21 |  
          0 0

          Ti to nepochopěj nikdy,prasej,ale hrdinsky.

    • Re: Kolářova helma

      Nosorozec     před 3 lety 10.04.2021 23:53 |  
      5 0

      Pokud si v tom bude na hřišti připadat bezpečnější, tak ať ji klidně nosí

  11. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Marek3     před 3 lety 10.04.2021 19:21 |  
    1 0

    Mam trochu pocit ze po vybornem vykonu Holese proti Dockalovi napodzim ho uvidime na stejne pozici. Pokud nebude Kudy tak si myslim ze by zapas mohl vyhovovat Kacarabovi ikdyz se mu tolik nedarilo. Prez vsechny nedostatky dominuje ve vzduchu a v osobnich soubojich coz by se mohlo hodit pri souperovych centrech do vapna a hlavne na toho 'noveho Soucka'. Nastesti nemaji typickeho, rychleho nabehoveho utocnika jako byval Tetteh proti kteremu bych Kacarabu asi nerad videl. Proti tomuto souperi by to mohl zvladnout. Narozdil od autora take pocitam se Simou v zakladu, ktery je vzdycky nebezpecny a jeho centimetry budeme potrebovat. Na druhou stranu sem vynechal Oliho, mam pocit ze by se mu odpocinek hodil aby byl fit na ctvrtek. Rad bych take videl Boru odpocivat, ten musi byt skutecne vycerpany ale krome Provoda nevidim jimou moznost na LO. Tahle moznost je samozrejme nerealna plus Bora by si derby nenechal ujit.

  12. Z dobového tisku

    SKEP     před 3 lety 10.04.2021 20:29 |  
    4 0

    Ranní vydání bulvárního listu A-ZET z 28. září 1940 čtenářům servírovalo zejména novinky z velkého sálu Nového říšského kancléřství, kde byla ratifikována dohoda o vzájemné pomoci tří mocností, ze školních škamen nám známá jako Osa B-Ř-T. Podobně důležitou informaci však obsahoval i článek věnovaný 95. derby Sparta - Slavia, jehož autor odhalil jména celebrit, jež si fotbalový svátek nenechají ujít:
    "1. Známý jockey Josef Milldorf, který jede v Chuchli 6. jízdu na Eventu, má radost, že stihne ještě vlak, aby mohl aspoň shlédnout 2. poločas na Letné
    2. Bývalý davis-cupový hráč Josef Síba, který je zaměstnán ve svém hostinství, kde je v neděli právě největší provoz, unikne a půjde na Spartu, neboť dosud nikdy nevynechal.
    3. Veslařský mistr Roubík, který řídí středoškolské závody, bude pospíchat s pořadem podniku co nejrychleji, aby stihl ještě začátek. Spád závodů na Vltavě bude patrně rekordní... ."
    Pouze doplním, že v onom ligovém utkání před 29.000. diváky a za řízení soudce Vaniše Povidloví čerti zvítězili 2:1.
    Naši jedinou branku vstřelil Bican, nicméně gólmani si zachytali hned tři. Místo zraněného Deršáka šel v 15. min. do brány z pole halv Průcha, který si ovšem o půli prohodil post s Vojtou Bradáčem...
    Věřím, že zítra dopadneme výrazně lépe!

  13. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    kostelnivlajka     před 3 lety 10.04.2021 20:37 |  
    2 1

    A nemaj tam zas nějakýho černýho stěžovatele? Já je teda nesleduju, ale když urvou dva body, budě to pro ně zázrak! A zázraky se dějou o vánocích...možná

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Mike     před 3 lety 10.04.2021 21:16 |  
      1 2

      2 body urvat opravdu nemohou. Jedine 1 za remizu a druhy za umelecky vykon. Ale opravdu fotbal neni krasobrusleni.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        kostelnivlajka     před 3 lety 10.04.2021 21:20 |  
        0 1

        Nám je neurvou?

  14. Slavie - 298. derby proti Spartě!

    Slávista 51     před 3 lety 10.04.2021 20:57 |  
    7 1

    Hlavně se nenechat vyprovokovat, soupeř si nebude brát servítky a herectví má v krvi.

  15. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    FanatikSKS     před 3 lety 10.04.2021 20:57 |  
    7 0

    Slyšíte to taky? To už se jim na letný třesou prdele. Není se čeho bát. Hrajeme s průměrným týmem, který má průměrný hráče. Derby je naše Slavisti. Spolu jsme silnější.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      pehacko     před 3 lety 10.04.2021 21:01 |  
      6 0

      Prdele se tem hnusnejm bolsevickejm buzerantum třesou porad... to je jejich jedine stesti poslednich par let!

  16. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Lunaris     před 3 lety 10.04.2021 21:07 |  
    4 0

    Smrt rangers, smrt spartě! Bylo by fajn, kdyby hral Kudy, aby si Holeš mohl povodit Dočkala. Jinak oni jsou ten samý tým jako na podzim, pořád stejné slabiny. I na podzim si jakože věřili, ale realita na hřišti se ukázala pravda. Osobně mi stačí remíza.

  17. Obrana

    Mike     před 3 lety 10.04.2021 21:13 |  
    5 0

    Podle me jednoznacne nejslabsim clankem soupeře je obrana, ktera pravdepodobne nastoupi ve slozeni Sacek / Wiesner/, Vitik, Celustka, Polidar. Krome Celustky a Sacka velka nezkusenost a ani Celustka v současném obdobi nepodava oslnive vykony. Prosadit proti tomuto slozeni bychom se meli a nejenom jednou. A to na body stacit bude, protoze 3 goly bychom nemeli dostat.

    • Re: Obrana

      fps     před 3 lety 11.04.2021 10:37 |  
      0 1

      jojo, jejich obrana vypadá hodně špatně, musíme na ní zatlačit, a góly pak přijdou

  18. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    mabr     před 3 lety 10.04.2021 21:15 |  
    16 1

    Píšu to pokaždý, takže: Zničit, zadupat, zesměšnit!

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      wimpy     před 3 lety 10.04.2021 21:22 |  
      6 0

      Mám takové tušení, že to klapne.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        mabr     před 3 lety 10.04.2021 21:33 |  
        2 0

        Jsem ochoten a připraven podstoupit to, co mě trápilo včera celé dopoledne - tedy tvářit se na všech videokonferencích střízlivě a vypadat jak naprostej vůl. Ten čtvrtek jsem se něják vycajchoval s oslavou :)

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          wimpy     před 3 lety 10.04.2021 21:35 |  
          4 0

          Tenhle týden by mohl být na oslavy jak dělanej. Rozhodnout ligu a zapsat se ještě víc do dějin Evropy. :-)

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Slávista 51     před 3 lety 10.04.2021 21:24 |  
      1 1

      Stačí porazit - podařit se rozdílem třídy, byl by to dárek sobě a fanouškům.

  19. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Morb     před 3 lety 10.04.2021 21:32 |  
    2 1

    Co se týče Baha, tak sám Trpiš se nechal slyšet, že dva zápasy tejdně nedá.
    Olayinka hraje dlouhodobě pod injekcema
    Stanciu s Provodem odehráli za poslední dobu všechno, co mohli. Zima jakbysmet.
    Naopak Sima si poseděl

    Kolář
    Maso-Kačaraba-Kúdela-Oscar
    Hromada
    Sima-Ling-Ševčík-MVB
    Kuchta

    Zítra by se hodil Malínský

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      wimpy     před 3 lety 10.04.2021 21:34 |  
      8 0

      Dobrý, jen si neumím představit, že Béřa vynechá derby.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Morb     před 3 lety 10.04.2021 21:39 |  
        6 0

        Souhlasim, to jsem si neuvědomil. Tím pádem Oscar do zálohy. Stejně to jsou jenom moje spekulace. Všichni tak nějak víme, že budou hrát zítra i ve čtvrtek uplně všichni a stejně vyhrajou.

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          wimpy     před 3 lety 10.04.2021 21:41 |  
          2 0

          Osobně si myslím, že nastoupí i Stanciu a půjde dolů dřív.

          • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

            Morb     před 3 lety 10.04.2021 22:34 |  
            2 0

            Já nevim, no. Je to klíčovej hráč, bídáci na něj maj spadeno. Ševčík to taky odehraje a Lingr zakončí.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Boo_SKS     před 3 lety 10.04.2021 21:43 |  
        0 0

        Jednoduchy - reknes mu Bero, diky tomu budes stoprocentne ready na Arsenal, kterej mame poradne odpocati mnohem vetsi sanci vyradit a zahrat si s tim Man Utd, o kterym snis... Osobne bych Honzu posetril a myslim, ze ani on sam by neprotestoval, ale jak znam Trpise, tak on to ani naznakem nepodceni pri pravdepodobne absenci Kudyho tam bude chtit co nejvic lidru, takze pocitam s tim, ze ti nejvytezovanejsi hraci - Boril, Provod i Stanciu - budou hrat.

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          wimpy     před 3 lety 10.04.2021 22:22 |  
          4 0

          Béřa odpočíval s Brnem, velmi pravděpodobně s výhledem na derby.

  20. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    damade     před 3 lety 10.04.2021 21:46 |  
    8 1

    Za mě rozhodně postavit to nejsilnější, co máme k dispozici. Derby neni zápas, který má hrát lavička. Pokud nebude ready Ondra Kúdela ani nová posila Oleg Kedel, tak na stopera Holeše, jelikož minisouboj Hložek vs Kačaraba fakt vidět nechci.

    Kolář - Masopust, Zima, Holeš, Bořil - Provod, Ševčík - Sima, Stanciu, Olayinka (Oscar) - Kuchta


    Komentář byl uživatelem upraven (10.04.2021 21:47) . Zobrazit původní komentář

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      rakusan     před 3 lety 11.04.2021 10:10 |  
      0 0

      Tak přesně tuto sestavu tipuju i já (:-

  21. Slavii čeká 298. derby.

    tobro     před 3 lety 10.04.2021 21:52 |  
    4 0

    Prosím o opravu nadpisu: Slavii čeká 298. derby.
    Děkuji.

  22. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    butters     před 3 lety 10.04.2021 22:05 |  
    1 0

    Tak si taky tipnu...

    Kolář - Masopust, Holeš, Zima, Bořil - Hromada - Sima, Stanciu, Provod, Oscar - Kuchta

    Po pár nečekaně komplikovaných zápasech (v lize) bych si zase pro změnu přál pohodový průběh a možnost brzkého střídání nejvytíženějších hráčů.

    A ve čtvrtek snad v plné síle (až na Simona, ale věřím, že i on si ještě letos v pohárech kopne).

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      bongor     před 3 lety 11.04.2021 08:30 |  
      0 0

      Simon si kopne ve finále!

  23. Boj o druhé místo

    Pert     před 3 lety 10.04.2021 22:52 |  
    19 0

    Mám takové skromné přání - chci aby ve středu bylo Slovácko (a možná i Peltonec) v tabulce před rudochy. A bez nás to nezvládnou :) Slavia do toho!

  24. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    kedul     před 3 lety 10.04.2021 23:44 |  
    16 0

    Bude to strašně těžký boj, sparťani jsou tím pětiletým půstem v derby doslova nadržení a speciálně kvůli přípravě na derby nepustili Hložka na Euro jednadvacítek (zato na dospělé Euro ho určitě budou tlačit). Sice někteří naši kluci toho zjevně mají už plné kecky, ale když si vybavím nedávný stream rozhovoru Davida Ocetníka s Jaroslavem Köstlem (z hotelu ve Zlíně), jsem přesvědčen, že to tým zvládne minimálně neprohrát. Připomínám, že v tom rozhovoru se Jaroslav vyjádřil dost nekompromisně ve smyslu, že za žádnou cenu nechtějí připustit, aby za jejich působení ve Slavii je Sparta porazila.

    • Re: Slavii čeká 298. derby.

      pehacko     před 3 lety 11.04.2021 09:13 |  
      5 0

      Stesticku je treba jit naproti... pan krula se snazi co to jde

  25. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    damade     před 3 lety 11.04.2021 01:52 |  
    18 1

    Možná pujdu lehce proti proudu, ale před derby jsem snad nikdy nebyl klidnější. Momentálně jsme Evropská špička, top tým, neporaženi od prosince, v Edenu neporaženi rok a půl. Nedokázal nás porazit Leicester, Rangers ani Arsenal, o naše hráče se zajímá celá Evropa. Lepší to dlouho nebylo a asi dlouho nebude. Nevidim jediný racionální důvod, proč by nás měla zítra Sparta porazit nebo nějak výrazně trápit a to že dala 11 gólů Teplicím a Jablonci muj názor nemění. Máme lepší hráče, lepšího trenéra, hrajem doma. Dle mého, zcela skromného názoru, jim tam nasypem několik gólů, jelikož si nedokážu představit, že naše ofenziva bude mít problémy s obranou Wiesner-Vitík-Čelůstka-Polidar. A když k tomu přičtu, že de fakto celá jejich ofenziva stojí na Dočkalovi, kterej ve velkejch zápasech mizí a má problémy s týmama, co uměj bránit, tak mi vyjde, že neni čeho se bát. Nesouhlasim s názorem, že má momentálně Sparta největší šanci nás porazit za posledních několik let. Tuhle šanci podle mě měla v březnu 2020, když jsme byli v příšerný formě. Opravdu by mě překvapilo, kdyby Sparta zlomila svojí sérii nevyhranejch derby proti možná tý nejsilnější Slavii, co jsme kdy viděli. Vládci Prahy!

  26. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Harvey     před 3 lety 11.04.2021 03:53 |  
    20 0

    Normálně tu ostudu Prahy smázneme tím nejsilnějším co máme, zajistíme si titul, oni budou mít bobky o druhý místo do konce sezóny (po nás je čekaj Jabka a Slovácko, hehe) a ve čtvrtek s klidnou hlavou na Arsenal. 4 dny jsou bez cestování slušná doba na zregenerování.

  27. Derby - hlavně bychom měli vidět fotbal !

    Slávista 51     před 3 lety 11.04.2021 06:25 |  
    3 1

    A to je i na rozhodčích, jak k tomu přispějí. Nerad bych viděl " herecké " výkony soupeře.

    • Re: Derby - hlavně bychom měli vidět fotbal !

      ehad     před 3 lety 11.04.2021 10:16 |  
      0 0

      tak Plavsic hrat bude ... :-/

  28. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    pehacko     před 3 lety 11.04.2021 07:04 |  
    24 1

    Tak je to tady... zapas proti nejhnunejsimu tymu na kontinentální evrope. Behem tri tydnu zapas s největším odpadem co muze evropský fotbal nabídnout. Slibim si jedno, ze se nebudu rozčilovat. Ze se budu jen kochat hrou nasich borců. Vzdyt cim nam oni mohou uškodit? Jen opet suchým zachodem to je jejich jedina taktika co maji... jirku, pucek, liba, berbr, hrubes, kralovec... to jsou jejich prave legendy. Krejci se bude snazit nekoho zas zranit a dočkal nam bude flusat na travnik a rudej krkovicka koulet ocima a mozna si zase rozmlati tu svou namyslenou lebku o stridacku. Takze dneska se nebudu rozčilovat, vzdyt to uz vsechno od jich znam. Smrt sparte!!!

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      necich     před 3 lety 11.04.2021 07:56 |  
      1 3

      To kvituji :) a hlavně slib, že nebudeš příliš bulet.. :)

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        pehacko     před 3 lety 11.04.2021 09:11 |  
        2 0

        Pujdu s detma radsi ven a pockam na vysledek v klidu lesa. Takze budu bulet jen kdyz me budou deti bit!

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Arya     před 3 lety 11.04.2021 15:12 |  
        0 0

        Hovado bude bulet jedině štěstím!

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Slávista 51     před 3 lety 11.04.2021 08:01 |  
      2 1

      Ale no tak, přece nebudem jak ti na ostrovech, co Slavii obviňují z rasismu.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      dalislavista     před 3 lety 11.04.2021 08:53 |  
      5 0

      Zrovna Hrubeš je na VAR a Franěk, který odvolal tu správně pisknutou pentlí na Hušbyho, bude pískat. Jestli je stejně dáme, bude to třešnička na dortu.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Karel13     před 3 lety 11.04.2021 09:02 |  
      6 10

      Asi by to chtělo změnit prášky ...

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        pehacko     před 3 lety 11.04.2021 09:10 |  
        11 3

        Tak si je klidne změn... v tom ti nikdo nebrani

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          dubas     před 3 lety 11.04.2021 09:18 |  
          7 1

          Každý si bere prášky jak chce a pak jsou na ostatní agresivní, jsem s tebou pehacko.

          • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

            pehacko     před 3 lety 11.04.2021 10:09 |  
            8 0

            Ty vole dubasku, chci ty tvoje, protoze jsi tady nejvic v pohode!

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        bongor     před 3 lety 11.04.2021 12:05 |  
        2 0

        To napiš Oteklýmu,nebo mu zase něco rupne.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Lunaris     před 3 lety 11.04.2021 13:34 |  
      3 0

      To jsou jejich pravé legendy... to je dobrá hláška. Ještě aby si jejich gigantické portréty vyvěsili na stadion.

  29. Derby

    pcitron     před 3 lety 11.04.2021 08:10 |  
    7 0

    Dnes Standa určitě prolomí střeleckou smůlu - v 90. minutě bude pečetit na 3:0 !

  30. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    FanatikSKS     před 3 lety 11.04.2021 09:10 |  
    6 0

    Nikdy jsem nebyl klidnější. Asi i proto jsem s kolegyní uzavřel sázku, že pokud vyhraje ten její tým, tak cely týden budu nosit jejich dres, a pokud vyhrajeme my, ona bude nosit slávistický dres. Tak, že dnes beru jenom výhru. Za prvé pro, že ten hadr bych na sebe nedokázal navlíknout za druhé kolegyni náš nejkrásnější dres bude hodně slušet. Tak Slavisti - Derby je našeeeeeeeeeee

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Pepino44     před 3 lety 11.04.2021 10:20 |  
      12 0

      Doufám, že si si vyjednal, že při remize oba dva nahoře bez.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        FanatikSKS     před 3 lety 11.04.2021 11:08 |  
        6 0

        Bohužel, při remíze se se sázka anuluje. Ale sem hlupák. Příště se nejdřív poradím s tebou. Akorát se obavám, že bych si tu remízu strašně přál, ale já chci vítěztví :)))

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      knl66 (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 12:18 |  
      1 1

      Před pár lety jsem byl na oslavě narozenin kamarádky. Taky jsem se s nějakými jejími rudými kamarády vsadil o litr rumu. Den poté a po přestávce to bylo z našeho pohledu 0:3... Televizi jsem vypnul, začal hledal rum v akci. Už si nepamatuji, kde ho měli nejlevnější. Druhý den ráno koukám... 3:3. Zlatej bod a ještě jsem ušetřil, sázka také anulována. :) Taky jsem byl tenkrát klidný... :))

  31. Derby

    pinochet     před 3 lety 11.04.2021 09:15 |  
    6 6

    Rozumím, že finanční hledisko je důležité, ale pro mě je zápasem jara prostě tenhle zápas.

    • Re: Derby

      Lunaris     před 3 lety 11.04.2021 13:31 |  
      2 2

      Hlavně je to zápas, který by teoreticky ještě mohl vést ke ztrátě titulu. Pro účast v Lize mistrů je stěžejní titul. A hlavně hw to prostě trofej pro mistra, kterých máme po válce málo. Mistr ligy je mistr ligy, poháry sice super, ale pořád je to bonus, nadstavba.

  32. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    SKEP     před 3 lety 11.04.2021 10:15 |  
    2 1

    Erudovaní odborníci se v médiích přou, zda se v dnešním derby střelecky prosadí slávistická kometa Sima či spíše Povidlový čert Laďa rosický. Expertní skupina, vedená V. Kadlecem (TJ Sokol Č. Janovice) a J. Kollerem (AFK Smetanova lhota), považuje Simu za okoukaného až vyčpělého. Simovu zabijáckému instinktu naopak stále věří dva zástupci staré slávistické trenérské školy, pánové Cipro a Kopecký.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Harvey     před 3 lety 11.04.2021 10:21 |  
      7 1

      Všichni tomu hovno rozumí, tři fíky dá Tecl. Jeden do vinglu a dva placírou utáhne k tyči. Zdálo se mi o tom. Bude mu na to stačit 12 minut na hřišti.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Marek3     před 3 lety 11.04.2021 10:56 |  
        0 0

        Harvey vyuziju toho ze jsi tady a vim ze mas rad Tecla. Dnes me napadlo Co snim na podhrot? Behave, bojovnej, vyborne v napadaji, slusnej do kombinace a ma I dokonale finalni prihravky z cehoz by mohli benefitovat Sima a Kuchta. Ikdyz bych ho nerad vydel v utoku stale mam pocit ze by slavii mel Co nabidnout.

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          Harvey     před 3 lety 11.04.2021 12:02 |  
          6 0

          Standa může hrát kdekoliv - hrot, podhrot, defenzivní štít, falešná desítka, raumdeuter alá Muller, mezalla alá Iniesta či enganche alá Riquelme a všude vydá za tři Provody nebo Zmrhaly. O tom nemůže být sporu. Ale Slavia na Standovi nemůže být závislá věčně, to by nedopadlo až pověsí kopačky na Jardu Hřebíka vůbec dobře.
          A čistě na vážnou notu, rád bych na té pozici Standu viděl, ale pokud je ready mladší Lingr, tak ať sbírá zkušenosti on. Je to pragmatická volba. Ale srdce říká a dycky bude říkat Tecl!

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      bongor     před 3 lety 11.04.2021 12:10 |  
      2 0

      To je dobře,že nás začínaj podceňovat.To je vždycky jejich osvědčená cesta k průserům.

  33. Píská Franěk

    pinochet     před 3 lety 11.04.2021 10:24 |  
    5 0

    Koukám, že Sparta má zákulisí znovu řádně ošéfované. Stačilo už, že Portugalce přivedl Královec, který zajistil letos Spartě účast v pohárech. Franěk zase, když si vzpomenete, byl u videa v derby, ve kterém nám upřel dvě jasné penalty. Sparťani v hospodě mu od té doby říkají „svatý Franěk". Koukněte, jak pískal v Olomouci, když hrála Sparta. Málo platné, není divu, že skoro všichni zákulisní šmejdi, co se ve fotbale pohybují, a že jich je, byli předtím rozhodčími.

    • Re: Píská Franěk

      bongor     před 3 lety 11.04.2021 12:14 |  
      2 0

      Dokud se tohle svinstvo z fotbalu nevymlátí,nic s tím neudělá ani deset fevolucí a nových voleb.

      • Re: Píská Franěk

        pehacko     před 3 lety 11.04.2021 12:26 |  
        4 0

        A tohle svinstvo tam bude dloho, dokud bude mit kreta prachy si to vydržovat... vzdyt to je jedine, co jim funguje.

  34. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    fps     před 3 lety 11.04.2021 10:26 |  
    3 2

    jestli podáme náš standardní výkon, tak by jsme měli vyhrát, a je celkem jedno kdo bude hrát

  35. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Ondráš     před 3 lety 11.04.2021 10:54 |  
    0 3

    0:0

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      FanatikSKS     před 3 lety 11.04.2021 11:12 |  
      4 0

      Ano, za takového stavu zápas začne. Ale skončí 3:1. Nico, Kuchtič, Sima

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Arya     před 3 lety 11.04.2021 15:08 |  
      0 0

      No, taky z toho dneska nemám nijak dobrý pocit. Snad to jsou jen nervy.

  36. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Humperdink     před 3 lety 11.04.2021 11:15 |  
    1 0

    https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/slavia-sparta-jindrich-trpisovsky-pavel-vrba-298-derby-profily.A210409_162916_fotbal_tof?zdroj=fotbalh_hp

    Zrovna trénoval Horní Měcholupy ve třetí lize. Outsidera z pražské periferie. Mohl jen snít o tom, že se jednou posune někam výš, ale cestu už hledal. Pomalu to bude deset let, co Jindřich Trpišovský, teď velebený kouč fotbalové Slavie, u televize hltal zápasy Plzně, která coby bezejmenný klub překvapovala Evropu.


    V Lize mistrů obrala AC Milán, v Evropské lize senzačně porazila Atlético Madrid, dvakrát vyškolila italskou Neapol. A Trpišovský žasl nad tím, na co si troufal plzeňský kouč Pavel Vrba.

    Takhle odvážně se dá v Evropě hrát? S českým týmem? Proti hvězdám?


    „Přišel s úplně jiným pojetím. Jeho práce pro mě byla studijní materiál. Pro mě je ikonou české trenérské školy, hodně mě ovlivnil,“ neskrývá Trpišovský před velkým pražským derby, do něhož půjde se Slavií proti Spartě, kterou v únoru převzal Vrba.

    Trpišovský versus Vrba, to je souboj trenérské elity. Navíc vyšponovaný atmosférou pražského derby. Byť bude v Edenu prázdno, je jisté, že žhavější šlágr v lize není.
    Nebude to pouze souboj prvního s druhým, 298. bitva dvou nejslavnějších klubů a nesmiřitelných rivalů z jednoho města. V neděli navečer se rozhoří taky jedna nesmírně zajímavá trenérská přetahovaná.

    Vynikající student Trpišovský zkusí přetlačit svého profesora Vrbu.

    Jen tři dny poté, co vyčaroval remízu 1:1 proti Arsenalu v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy. Může to být pro Slavii vzpruha. Naopak stupňující se únava českých šampionů by mohla nahrát Spartě.

    Ti dva jistě všechno zohlední, než vyšlou své armády do boje.

    Upřímně, teď už se inspirují navzájem.

    „Jindra je pro Slavii správná trefa a kromě derby mu přeju úspěchy,“ pravil Vrba s výrazným komplimentem.

    Nejsou si podobní mentalitou, ale náhledem na fotbal ano. Nechtějí hrát opatrně, zůstávat v pečlivém obranném bloku a čekat, jestli protivník zachybuje. Vrba to od října 2008 hustil do Plzně. „V lize hrálo patnáct ze šestnácti týmů stejně, s deseti hráči za balonem. Jen Plzeň byla jiná. Odvážná,“ vybaví si Trpišovský.

    Čím byla Plzeň tak jiná? Šéf Vrba nutil krajní obránce útočit, konstruktivně rozehrávat, věřit si i proti soupeřům, kteří byli papírově o úroveň výš. Na místa stoperů si vybíral borce, kteří se snažili tvořit, ne nakopávat. Měl mustr, jak musí vypadat přechodová fáze, v jakém prostoru se může riskovat a na kolik doteků se hraje. Mladší kolega Trpišovský si doma střihal plzeňské zápasy, analyzoval, učil se, hledal inspiraci.

    Aniž tušil, že jednou tohle všechno ještě trumfne.

    když... Je otázka, jestli už žák svého učitele předhonil. Spíš ho pořád nahání. Sedmapadesátiletý Vrba vyhrál slovenský titul se Žilinou, třikrát triumfoval s Plzní, zlatý byl i s bulharským Razgradem. Ligu mistrů ochutnal třikrát, působil u národního týmu.


    Pětačtyřicetiletý Trpišovský tak pestrou vitrínu nemá, ale ve Slavii začal zhurta. Konkrétně dvěma tituly, postupem do Ligy mistrů a úžasnými výkony v Evropské lize. Pravděpodobnost, že získá třetí titul v řadě, je vysoká, a pokud ještě po čtvrteční odvetě postoupí přes Arsenal do semifinále, zařadí se mezi největší klubové legendy.

    Trpišovský versus Vrba, to je souboj trenérské elity. Navíc vyšponovaný atmosférou pražského derby. Byť bude v Edenu prázdno, je jisté, že žhavější šlágr v lize není.

    Sparťanský boss to vnímá: „Láká mě si to rozdat s týmem, který hraje dobře a má skvělého trenéra.“

    Vrba u Sparty teprve startuje, ovšem jeho trenérský rukopis už můžete vnímat: Nezalézat, jdeme vpřed! Z osmi soutěžních zápasů nevyhrál jediný, Sparta v nich nastřílela 26 gólů.

    Aktuální sezonu téměř jistě ovládnou slávisti, před Spartou vedou o 14 bodů (byť odehráli o dva zápasy víc) a zůstávají v laufu.

    I když se únava a šrámy kumulují. Třeba pobouchaný brankář Kolář, který se proti Arsenalu statečně vrátil do hry, oznámil, že ochrannou přilbu bude nosit do konce kariéry.

    Tohle všechno Sparta vnímá a jestli trenér Vrba zvolí správnou taktiku, může v této derby favorita zlobit

  37. Koller

    Steevee     před 3 lety 11.04.2021 11:46 |  
    13 1

    Když ted čtu vyjádření Kollera, že favorizuje Spartu, tak musím dát, za pravdu Peltovi, kdyz řekl, že moc chytrých fotbalistů za zivot nepotkal. Jelikož se potkával převážně s rudochama...

    Btw. rudobídníci to vyjádření naprosto nestoudně vzali na sockách za své a prohlašují, že "jejich legenda je považuje za favorita". Snad tou jejich legendou nemyslí Kollera, kterému tak dlouho nadávali do přerostlých kopyt, až musel (doslova) v slzách ze Sparty utéct.

    My si jdem dneska pro vítězství a de facto titul.

    ZKURVENÁ SPARTA!

    • Re: Koller

      Harvey     před 3 lety 11.04.2021 12:07 |  
      5 0

      Přesně tak, sparťani jsou lopaty, jakej rozdíl oproti vzdělaným a charismatickým slávistům. Stačí mrknout na Provoda. Ve čtvrtek dělá vrásky Artetovi a v pátek už je opět pilným studentem ekonomie na vysoké škole.

      • Re: Koller

        pcitron     před 3 lety 11.04.2021 12:39 |  
        2 0

        Slavia mívala vždy hodně fotbalistů vysokoškolských studentů, např. Lubas, Mareš, Luža, Biroš, Cipro...

        • Re: Koller

          Steevee     před 3 lety 11.04.2021 12:44 |  
          2 0

          Sparta má taky dost zástupců inteligence. Jen namátkou kolega Balzaca a Remarqua, spisovatel Tom, Dočkal, Vácha, Frýdek, Krejčí. Mensa pláče, že je ještě pod sebou.

          • Re: Koller

            Steevee     před 3 lety 11.04.2021 13:12 |  
            0 0

            *nemá pod sebou

  38. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    mudrc     před 3 lety 11.04.2021 12:16 |  
    2 2

    Ondrase ku*va, Ondrase!!!

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Harvey     před 3 lety 11.04.2021 12:19 |  
      0 0

      :D

  39. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    damade     před 3 lety 11.04.2021 13:28 |  
    2 0

    Cítim v kostech, že to dopadne 3:0. Sima z penalty, Bóřa hlavou a na konci Provy zpoza vápna!

  40. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    o5aradecek     před 3 lety 11.04.2021 13:31 |  
    10 0

    Dnes to nebude jen zápas o body a prestiž, ale i o psychologickou výhodu do další sezóny. Je potřeba jim ukázat, kdo je tady jednička a že Slavia je pořád výkonnostně o mnoho dál, než rudá cháska.

  41. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    vlk30 (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 13:35 |  
    1 0

    Já to nečtu když vidím že oslovují myslitele vencu drdola, tak proč bych si kazil den jejich blitkama , pravda leží na hřišti jak známo. Ten komentář patří jinam......


    Komentář byl uživatelem upraven (11.04.2021 13:41) . Zobrazit původní komentář

  42. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    coogee     před 3 lety 11.04.2021 13:51 |  
    5 0

    Já to vidím tak, že dnešní derby nemusíme za každou cenu vyhrát. Prohra by mě určitě hodně mrzela, ale rozhodně dávám přednost postupu přes Arsenal!
    Bolševika totiž musí neskutečně štvát naše tažení Evropou, mluví a píše se v Česku v podstatě jenom o nás, ale ani v Evropě nejsme opomíjeni. A kdybychom ve čtvrtek postoupili, museli by zase číst všechny ty další a další pochvalné a oslavné články, kterých pak všude bude přehršel, a to jim bude vadit ještě víc.
    Je úplně jasné, že kluci derby nevypustí, ale náš program je extrémně náročný a je to fotbal a stát se může ledacos. Dopřejme rudokožcům zatím jejich (po pár vítězstvích se slabými odevzdanými soupeři) podle mě nesoudný optimismus, my si ponechme víru ve schopnosti a odhodlání všech, kdo se podílejí na úspěších současné Slavie.
    Sešívaní drží spolu!


    Komentář byl uživatelem upraven (11.04.2021 14:30) . Zobrazit původní komentář

  43. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Morb     před 3 lety 11.04.2021 14:02 |  
    1 5

    Vím, že je ještě brzo, ale nemáte někdo tip na spolehlivej stream? Já pořád odmítám dávat těm bídákům na O2 prachy. Jednak je to celkem drahý, když si vezmu, že bych tam koukal jen na Slávii a hlavně jim to dost často vypadává.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      demokrat     před 3 lety 11.04.2021 14:11 |  
      0 3

      Na veskere zapasy Premier League apod. koukam pres totalsportek.com, zkus to.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Marek3     před 3 lety 11.04.2021 14:16 |  
      2 0

      Tady je dobrej link na zahranicni fotbal s dobrou kvalitou, netusim jestli je tam nase liga.

      http://freestreams-live1.com/skysmain/

      Ja koukam v zahranici na betfair ale nevim jestli to funguje v CR. Hele k tomu O2, vim ze lidi nejsou spokojeni ale ja to mel za 199KC, veskera liga a snad i poharu. Tady (ve VB) platim 450KC za BT a je to pouze na mobil a jedine pohary. Minule kdyz byl WH proti Arsenalu tak davali nakej zenskej fotbal. O2 hodne kritizivano za komentatory a asi po zasluze, tady jsou taky nahovno a na nase zapasy v Evrope zvuk vypinam coz sem nikdy na O2 neudelal. Co se asi snazim rici je ze O2 po srovnani je fakt dobra cena a asi se to vyplati.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Morb     před 3 lety 11.04.2021 14:29 |  
        0 2

        Jasně, ale ve VB je taky jiná cenová a platová hladina. Za 199,- to dostaneš snad když od nich máš internet nebo tarif. Já nemám ani jedno. Platím si měsíčně Skylink, Netflix, PS plus, Spotify a další tři kila jsou pro mě prostě vyhozený do pryč. O komentátory mi jde až v uplně poslední řadě. Navíc fakt od známejch slýchám, že jim to na LM někdy vypadává. A to bych byl teprve tuplem nasranej.

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          Marek3     před 3 lety 11.04.2021 14:38 |  
          0 0

          Jj, to chapu. Jinak ja sem urcite jine sluzby od O2 nemel, pouze O2 Sport nebo jak se to jmenovalo.

        • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

          Radek097 (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 14:43 |  
          3 0

          Nemusíš mít u nich nic a za 199 Kč můžeš sledovat Fortuna ligu, Ligu mistrů, Tipsport ligu, Premier League (stanice O2TV Sport, O2TV Fotbal, O2TV Tenis, ČT Sport a Premier Sport) anebo si to koupíš rovnou na rok a vyjde tě to na 1 799 Kč (150 Kč/měsíc).
          https://www.o2.cz/osobni/sport-pack

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Pert     před 3 lety 11.04.2021 15:40 |  
        3 0

        K té kvalitě O2 můžu neco podotknout. Ja jsem si tu jejich "prémiovou" službu za 199,- platil. Ačkoli mám dostatečně kvalitní připojení (netflix, YouTube, HBO, online vysílání ČT - všechno jede ve full hd), tak se přenosy pravidelně sekají. Když jsem to reklamoval, dozvěděl jsem se, že si za všechno můžu sám, oni prý žádný problém neregistrovali. Tak jsem službu ukončil a sleduju to přes Tipsport - v podstatě zadarmo a bez výpadků.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      lubi34     před 3 lety 11.04.2021 16:08 |  
      0 0

      hesgoal.com ted koukám na WHU a v půli vedou 2 - 0 Cuf nahravka na prvni gol

  44. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Hlavis     před 3 lety 11.04.2021 14:19 |  
    6 1

    No tak co čtu a slyším hodně lidi věří Spartě... Když pominu únavu, tak moc nevím v čem by měli být lepší... V obraně to mají hodně špatný a tady se projevuje česká liga, kde je není nikdo schopny potrestat z brejku. Podle mě nastoupí Ševčík a společně s Provodem, Stanciuem rozjedou ve středu pole pořádný běhavý koncert, kde bude Dočkal, Pavelka s Krejcim poradně tahat nohy. Velká zbraň bude Kuchta na ty jejich stopéry... Vitikovi nedá centimetr zadarmo. Co jsem viděl zapas s Jabloncem kde prý podali špičkový výkon, neřekl bych Jablonec tam mohl dat na 2:1 za stavu 1:1 a po Krejčího gólů na 2:1 už to bylo o ničem, ale když se podíváte na stred Jablonce: Kratochvil, Hubschman, Povazanec tak hráli šneci, proti šnekům, precenovany výkon...

    Za mě:

    Kolář-Masopust, Holeš,Zima,Bořil-Sima,Ševčík,Provod,Stanciu,Olayinka-Kuchta

    Výsledek: 2:1 góly: Kuchta, Stanciu

    Ubehame je ve středu hřiště a ukážeme jim, ze ve fotbale musí umět tým i bránit, což oni neumí.

  45. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    sTizz (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 14:43 |  
    2 0

    Na delniku spart rude preskrtnuty znak Slavie v den spartanskych jatek.. To jsou komedianti tvle

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      pehacko     před 3 lety 11.04.2021 14:57 |  
      5 0

      Tak je to bolsevicky stranický plátek... to se neda nic delat. Tak budou do zacatku zapasu machrovat a pak uz jen ronit potoky slz

  46. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Nosorozec     před 3 lety 11.04.2021 15:07 |  
    4 0

    Kontrolují dnes mezi Prahou a středočeským krajem ještě dneska auta ACAB, nebo už na to kašlou? Potřebuju převést k sobě domu na derby kámoše, který nemá O2 a nikdy jsme neprohráli derby, když jsme ho my dva sledovali spolu.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Osma     před 3 lety 11.04.2021 15:37 |  
      3 1

      Každopádně do toho jdi! Gl

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      pehacko     před 3 lety 11.04.2021 15:54 |  
      3 0

      Musíš si u kontrol pockat na nejake auto a jet tesne za nim.. pak se tam Švestka s placackou nema sanci dostat!

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Nosorozec     před 3 lety 11.04.2021 15:58 |  
        0 0

        Já slyšel, že prý nekontrolují na dálnicích, tak to zkusím projet tudy :)

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      hiker42     před 3 lety 11.04.2021 16:02 |  
      2 0

      Oba směry průjezdný bez kontrol tak 2 týdny (Praha-západ - Praha). I Kladno- Praha-západ. Do something illegal :-))

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Merlinus (přítel SN)     před 3 lety 11.04.2021 16:44 |  
      3 0

      Zadej si to do Waze. Okolo Prahy to lidi okamžitě dávají a hned to uvidíš.

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        Nosorozec     před 3 lety 11.04.2021 17:04 |  
        3 0

        Díky za tip, instaloval jsem a vidím, kde čekají a kudy to tedy musím objet :)

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Martin Platil     před 3 lety 11.04.2021 17:28 |  
      0 1

      Kontrolují vojáci a policisté. Jsou velice slušní, dělají jen svojí práci. A pak jsou tu mindráci, kteří mají potřebu jim nadávat.

  47. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    tomslavista     před 3 lety 11.04.2021 15:45 |  
    8 0

    Dneska vyhrajeme a Trpiš potvrdí, co už všichni slávisté vědí, že je o level lepší trenér než Vrba. Jen se bojím mladýho Krejčího, ne kvůli hraní, ale těm jeho podpásovým faulům. Snad si to rozhodčí pohlídá hned zkraje. Větší "chro chro" ve Spartě nebylo od Řepky. Tip: 3:1

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      coogee     před 3 lety 11.04.2021 17:27 |  
      1 0

      On je, narozdíl od Řepky, i zákeřnej. a jak říkáš, bude záležet na rozhodčím, jestli mu to bude tolerovat, uvidíme!

  48. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    pehacko     před 3 lety 11.04.2021 16:12 |  
    7 0

    Ty vole tak ted jsem neco strasne posral... jak mam kamarady vlastne jen rudy... tak mi jeden vola, ze je zoufalej, ze se jeste s jednim rumunem nemaji kde koukat a zda muzou ke me na navstevu... jako jsem mu rekl, ze klidne, ale jestli daji gola a budou se radovat, tak je hned vyhodim! Ty svine stejne jako prijdou!? Tak a mam po náladě... ja se nechtel ani divat, ja derby proste nemam rad... fakt na to nemam nervy. Tak ted si to uziju.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      kondorr     před 3 lety 11.04.2021 16:42 |  
      3 0

      sem na tom stejně derby pro mě neni nedokážu si ho užít klepu se jak ratlík když ho vedou k veterináři :)

      • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

        rakusan     před 3 lety 11.04.2021 16:55 |  
        3 0

        Klídek, smáznem je 3:0

  49. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    pehacko     před 3 lety 11.04.2021 16:13 |  
    2 0

    Super suk konecne taky asistence... mam pocit, ze je to jeho letos prvni

  50. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    kondorr     před 3 lety 11.04.2021 16:57 |  
    0 3

    jak může hrát West Ham tak vysoko hrajou jak Teplice jenom beton.

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      Osma     před 3 lety 11.04.2021 17:02 |  
      3 1

      LOL

    • Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

      wotlemburg     před 3 lety 11.04.2021 17:07 |  
      3 0

      Neuvěřitelný. Oni vždycky vedou 3:0 a pak to podělaj. Dnes zase málem remiza.

  51. Tak doufám, že si kluci vezmou mustr od

    Slávista 51     před 3 lety 11.04.2021 17:07 |  
    0 1

    West Hamu.

    • Re: Tak doufám, že si kluci vezmou mustr od

      wotlemburg     před 3 lety 11.04.2021 17:18 |  
      1 1

      To radši ne, protože to bych nemusel přežít.

  52. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    hiker42     před 3 lety 11.04.2021 17:27 |  
    0 0

    tuším na lavici Míšu Švece :-))

  53. Re: Slavii čeká 298. derby proti Spartě!

    Hlavis     před 3 lety 11.04.2021 17:34 |  
    0 0

    Olayinka ani Sima ani na lavici?