Aktuality z médií

Komentáře (8)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Víte, proč Slavia ztratila jiskru? Šokující zápletka ve fotbalové lize

    Merlinus (přítel SN)     před 11 dny 22.04.2024 12:36 |  
    22 3

    Nejhorší na tom je, že je to už 3. rok jak přes kopírák...

  2. Re: Víte, proč Slavia ztratila jiskru? Šokující zápletka ve fotbalové lize

    Myšák     před 11 dny 22.04.2024 17:31 |  
    16 2

    Já nevím, ale tohle utkání nevyhrát, to opravdu vyžaduje velké "umění"! :-)))((( Co s tím? Já jsem jenom laik, obyčejný fanda, já nevím. Ale co vím, že tam sedí lidé, kteří jsou královsky placeni a mají zodpovědnost za vzniklou situaci.

  3. Proč Slavia ztratila jiskru?

    Peťánek826     před 11 dny 23.04.2024 08:28 |  
    6 1

    Odpověď je celkem jednoduchá, stačí se jen podívat na zápasy po nástupu Trpišovského k nám, a na zápasy současných tří až čtyř let.

    Dříve rychlý přechod dopředu, rychlá hra, střelba, přečíslení pomocí přehrání jeden na jednoho, presink, represink, snaha hrát bez faulů kvůli soupeřovým standartkám a snaha nastřílet góly.

    Nyní pomalý pochod dopředu styl házenkář, přihrávky pomalé, beze střelby, kromě Juráska hra jeden na jednoho neexistuje, presink a represink se skoro vytratil, každý útok soupeře radši přerušujeme faulem, je snaha mít velké držení míče.
    A když kreativní hráči neoperují před soupeřovým vápnem, ale mezi / u naších stoperů, ...

    Samozřejmě není všechno v tak černých barvách jak by si mohl někdo vyložit po přečtení mého příspěvku, ale něco se musí změnit, protože zase další druhé místo nás nenaplňuje zcela určitě.

    • Re: Proč Slavia ztratila jiskru?

      kostelnivlajka     před 11 dny 23.04.2024 08:58 |  
      2 1

      Píšeš, že odpověď je jednoduchá, ale já tam žádnou nevidím, proč tomu tedy tak je?

      • Re: Proč Slavia ztratila jiskru?

        Peťánek826     před 11 dny 23.04.2024 09:24 |  
        3 1

        Samozřejmě že máš pravdu. Nenapsal jsem to. Drbu si za to hlavu, a dávám výchovný pohlavek. )))
        Podstata mého příspěvku byla v tom, že dříve nám tato hra zaručila první místo, kdežto dnešní hra nám zaručuje jen místo druhé. (Chválabohu za tu finanční propast za námi.)

        Odpověď teda zní - vraťme se k naší dřívější hře a dřívějšímu myšlení trenérů a jejich požadavkům/nárokům na hráče a předváděnou hru. Popřípadě k tomu jednomu hernímu plánu přidat další herní plán, ať nejsme tak čitelní ne-li úplně přečtení.

        • Re: Proč Slavia ztratila jiskru?

          kostelnivlajka     před 10 dny 23.04.2024 09:57 |  
          2 0

          To jo já bych se k tomu vrátil hned

  4. Re: Víte, proč Slavia ztratila jiskru? Šokující zápletka ve fotbalové lize

    doqui     před 10 dny 23.04.2024 10:31 |  
    7 0

    Za mě skvělý mančaft, který ale nemá vítězné buldoky. Ti musí být z domácí ligy, nedá se předpokládat, že by podobní rvaví tahouni přišli z venčí (omlouvám se Konrádovi, má k nim nejblíž). Naši srdcaři stárnou (klobouk dolů před Bóřou, který byl z pozice obránce jedním z nejútočnějších hráčů), máme skvělé inženýry, je vidět, jak rádi hrají fotbal, ale není vidět, že by právě tak rádi vyhrávali, máme dříče (Mojma, Osky), kteří by se rozkrájeli, ale ani oni nemají náturu vítězných grázlů, hodně se mluví o Matějovi, ale je ještě mladý a občas neví, v čem je jeho síla; když potřebujeme rvavost a dynamiku při standardce do vápna, tak se cpe k jejímu zahrávání, a tak stojí s Doudisem u praporku a ve vápně chybí další rváč a jeho 190 cm, a tak jsou hlavičky na Bóřovi, protože naši stopeři umí hlavičky jen obranné, nikoli útočné. Skvělý, vyvážený tým, ale něco mu chybí... Rozhodně si neztěžuji, že nemáme chorého dementa nebo podrazáckého slepičáře, ale v posledních letech se systém stal mantrou a začal se mu obětovat rozvoj individualit. Jinak si nedovedu vysvětlit opakovaný útlum Mika po jeho příchodu (z CB i Lib) a počátečním dravém nástupu, který se se slovy "má od sebe příliš velká očekávání", změní v údržbový průměr. Nyní zase čteme, že Zimič se moc zaměřuje na útok, jasně, ti kluci tak chtějí vyhovět systému, až zanedbávají svoji vlastní pozici a svůj vlastní růst v ní. Na druhé míst to stačí.

    • Re: Víte, proč Slavia ztratila jiskru? Šokující zápletka ve fotbalové lize

      obiwan     před 10 dny 23.04.2024 11:51 |  
      4 0

      Tak zahrávání standardek má na starosti Kerber a mělo by být dáno, kdo jak a kde...a zrovna Matěj je jeden z mála, který má dobrou střelu, tak bych ho u rohového praporku fakt nechtěl vidět...