Fortuna liga

Pravděpodobná sestava proti Liberci

Hned tři změny v sestavě pro nás připravil trenér Miroslav Beránek, všechny jsou však způsobeny ze zdravotních problémů …

Na trénink přišlo dvacet hráčů, ale dva ze základní sestavy chyběli. Byl jím Martin Müller, kterého trápí angína a podle všeho zítra nenastoupí. Zdravotní problémy má také Richard Dostálek a i on nenastoupí. To jsou dvě nepříjemné zprávy. Navíc po chvilce odešel se smutným výrazem i Patrik Gedeon, kterého zase začalo bolet koleno, kvůli čemuž půjde zítra k doktorovi. Ani si nemohl pořádně kopnout do míče. Tomáš Došek i nadále zůstává na marodce, stále se neuzdravil a nejspíš bude chybět i na další zápas. Kdo tedy další byl na tréninku? černý, Kozáčik, Petrouš, Silva, Hrdlička, Zachariáš, L.Došek, Kratochvíl, Bejbl, Lukeš, Piták, Kalivoda, Otočka, Latka, Krajčík, Adauto, Hašler, Kuka, Fořt. Hráči opět trénovali různé akce, vyrážení do útoku, bránění standardních situací apod. Trenér Beránek navíc hráčům zdůrazňoval, aby v případě, že na jejich polovině bude sedm až osm hráčů, hledali útočníky nakopnutým míčem. Nutil je též bojovat, protože oni do nich půjdou agresivně. A také prý nesmí podcenit žádný míč. I z toho je vidět, že zápas nebude jednoduchý, zvláš?, když máme tak početnou marodku. Když už se blížil trénink ke konci, na jedné ze zarostlých tribun jsem zahlédl zajíce. Docela sranda, jak si tam pobíhal. Jen doufám, že si za pár dní bude muset hledat nové místo, při stavbě stadionu by zde asi nebyl spokojen :-). A teď to nejdůležitější. Sestava se zdá být jasná a nejspíš se bude opět spoléhat na trojici Adauto, Kuka, Piták. černý – L.Došek, Zachariáš, Petrouš, Kratochvíl – Kalivoda, Latka, Bejbl, Piták – Kuka, Adauto. Zápas proti Liberci hrajeme v pondělí od 16:40 před televizními obrazovkami TV Prima.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

    vizzir     před 20 lety 09.11.2003 19:36 |  
    0 0

    Gedyho je obrovska skoda,i Kotrba nam ho zavidel..a buhvi za jak dlouho se definitivne vyleci a kdy se hlavne vrati do sve puvodni formy...ach jo..Dostalek myslim moc chybet nebude..kdyz nehraje Gedy,ktery to za nej obeha,tak je Dostalek polovicni...

    • Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

      Zafod     před 20 lety 09.11.2003 20:31 |  
      0 0

      Hmmm, jen misto Latky Lukes a bylo by to fajn, Dostalka mam fakt plny zuby, ale myslim ze Latka je snad jeste vetsi kopyto.....no dobre je mladej ;)

      • Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

        (host)     před 20 lety 10.11.2003 14:12 |  
        0 0

        Latka je zatím marnej, ovšem měli bychom se zbavit Müllera, ale nadobro, ten hráč je zadarmo drahej! Ten hraje čím dál tím hůř, kdy hrál naposled dobře - to si už ani nepamatuju (asi nikdy!) Ale zase na druhé straně-kdo v současné době hrá dobře, kdo je tahounem Slavie - máme vůbec nějaké tahouny? Mě mile překvapuje Bejbl, ten je fakt dobrej, brankáři oba dva dobří, u Adauta je vidět snaha, Kuka - když hraje - taky bojuje. Uvidíme na vlastní oči v televizi - (v Liberci být nemůžu) - kdo a jak bude bojovat.

  2. čekal jsem to.

    Mac     před 20 lety 09.11.2003 21:43 |  
    0 0

    Tak po tom, co jsem si přečet na oficiálních stránkách o potížích Mullera, Dostálka a Gedeona, jsem tuhle sestavu čekal. Ono taky nic moc jiného postavit nejde. Myslím, že zajímavá je záloha - mám radost, že nastoupí Kalivoda, v poslední době vypadá dobře, co se týče Latky - no, uvidíme, možná mohl dostat šanci Lukeš.

  3. Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

    (host)     před 20 lety 09.11.2003 22:10 |  
    0 0

    Hm, mozna stahnout Adyho do zalohy misto Latky, a do utoku Forta, at presedci, ze ten jeho gol nebyl nahodny

    • Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

      AlesJa     před 20 lety 10.11.2003 15:56 |  
      0 0

      Minule jsi sliboval zhodnotit trénink nového brazilce, takže prosím tě jak vypadal při tréninku??
      Díky

      • Re: Pravděpodobná sestava proti Liberci

        Richi (admin)     před 20 lety 10.11.2003 16:54 |  
        0 0

        Nakonec jsem ho tak peclive nesledoval, za coz se omlouvam, kazdopadne se jevil docela dobre, ma to v noze. Docela si i s hraci rozumi. I kdyz jazykova bariera tu trochu je videt. Ale uvidime pozdeji, zda nas posili ci ne.