O Slavii

Slavia chce Györgye

Slavia začala jednat o příchodu maďarského reprezentanta do 21 let Jószi Györgye, který byl v čechách na třídenním testování. "Maďarskou stranu jsme kontaktovali, nyní čekáme na její odpověď," řekl dnes manažer Slavie Josef Jinoch. Ve středu odlétá z Brazílie i další vyhlídnutá posila, jejíž identita bude odhalena ve čtvrtek.

Josef Jinoch minulý týden hovořil o tom, že dnes by chtěl ukončit jednání ohledně příchodu Václava Kolouška. "Měli jsme se sejít s panem Karlem, ale byl zaneprázdněn, slíbil, že dnes večer zavolá, takže schůzka bude snad zítra." Jinoch zároveň dodal, že Liberec chce za Kolouška peníze a nechce řešit přestup hráčskou výměnou a doplatkem. Do Slavie možná zamíří i další liberecký hráč Miroslav Holeňák, který ztratil zájem o angažmá ve Spartě. "O Holeňákovi zatím nic nevím," uvedl Jinoch. Do Mladé Boleslavi by měl zamířit Michal Václavík, který zatím trénuje s béčkem.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia chce Györgye

    jiri     před 20 lety 20.01.2004 12:45 |  
    0 0

    pro Richi: našel jsem jejich 2 stránky, jedny ofic. a druhé jejich Hools. Ty první jsou velmi slabé a nějak se mi nepodařilo zde cokoli nalézt. Ty druhé, Army (tuším) jsou lepší, ale vzhledem k jazyku jsem nic moc nepochopil - odkaz na Aj jsem nenašel.