Ženský fotbal

Vizitky hráček zprovozněny

Dnes byly konečně zprovozněny vizitky hráček Slavie, můžete si prohlédnout fotografii či se dozvědět plno zajímavostí. Další informací je, že již ve středu slávistky sehrají první čtvrtfinálové utkání proti Kladnu.

V současné době ještě zbývá zprovoznit vizitky jen u pár hráček, většina již má vyplněny údaje, u některých jsou jen fotky. Zítra večer přidám další fotografie. Věřím, že se vám to bude líbit a že je to další krok k poznání ženského fotbalu. Vše naleznete zde.

Již příští středu, 28.4. od 17:00, sehrají slávistky první čtvrtfinálový zápas proti Kladnu. Původně se mělo hrát 1.května, jenže v tu dobu se koná utkání reprezentace do 19 let. Slavia navrhovala odehrát zápas 5.května, v té době již tři hráčky Kladna budou zpět, i když po zápasovém zatížení. Důvod tohoto termínu jsme navrhovali, protože tuto neděli odjíždí dvě naše slovenské reprezentantky Marcela Ižová a Andrea Budošová na sraz a právě ve středu 28.4. nám budou chybět. Komise žen nesouhlasila, jako důvod uvedla, že se musí vyhovět týmu, který má v reprezentaci tři a více hráček, navíc se to vztahuje pouze na český celek, naše slovenské hráčky se do toho nepočítaly.

Je to docela nevhodné rozhodnutí, Ižová a Budošová patří k oporám Slavie a budou nám velmi chybět. Budeme se muset s tímto nějak vyrovnat. Věřím, že i tak nám to neuškodí. V případě, že neuhrajeme na hřišti Kladna optimální výsledek, tak snad vše napravíme v domácím zápase, které se bude hrát 15.5. od 14:00.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)