O Slavii

Tököli do Slavie?

Slavia už začala intenzivně pracovat na podobě mužstva pro příští ročník. Do našeho týmu by mohl zamířit Attilu Tököliho, maďarský útočník.

Tisková zpráva: Manažer A-týmu Josef Jinoch se v pátek sešel s útočníkem Pavlem Kukou, kterému končí současný kontrakt k 30.6. tohoto roku. O tom, zda v mužstvu bude, nebo nebude pokračovat, se nerozhodlo. „Mluvili jsme spolu, sejdeme se znovu příští týden,“ řekl Jinoch. Stejně tak ještě není zřejmé, zda budou ve Slavii nadále působit bratři Doškové, kterým vyprší smlouvy také na konci června. „S oběma dlouhodobě jednáme o prodloužení. Zatím nastoupí do přípravy, ta začíná 14. června,“ uvedl Josef Jinoch. Vzhledem k tomu, že není jisté složení útoku, usiluje Slavia o jeho posílení. „Sháníme kvalitní útočníky,“ potvrdil Jinoch. Klub se zajímá o maďarského Attilu Tököliho. Osmadvacetiletý dvaadvacetinásobný reprezentant působí v současnosti v týmu Ferencvárose Budapeš?, který letos získal tamní pohár. V Praze by se mohl Tököli potkat s krajanem Györgym Józsim. Jednadvacetiletému středopolaři po sezóně končí hostování ze Zalaegerszegu. „Máme zájem uplatnit opci na přestup. S hráčem jsme se na podmínkách kontraktu dohodli, nyní budeme kontaktovat Zalaegerszeg,“ uzavřel Jinoch. Na odchodu do zahraničí není ze současného týmu trenéra Josefa Csaplára zatím nikdo. Slavia neobdržela žádnou nabídku.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tököli do Slavie?

    (host)     před 20 lety 15.05.2004 03:25 |  
    0 0

    No nechci být ironický. Ale o koho by tak asi mohli mít v zahraničí zájem. A? přemýšlím, jak přemýšlím, kromě Radka černého mě po onemocnění Václava Kolouška nějak nenapadá nikdo ze současného kádru, kdo by byl schopný hrát někde v zahraničí. V případě Gedeona a Adauta se jedná o dobré fotbalisty, ale po takových zraněních by asi nikdo zajíce v pytli nekupoval. A ostatní? Kdo???

    • Re: Tököli do Slavie?

      (host)     před 20 lety 15.05.2004 08:50 |  
      0 0

      Co třeba Piták?

  2. Re: Tököli do Slavie?

    Markus     před 20 lety 15.05.2004 09:00 |  
    0 1

    Nevím, nevím, přijde mi dost starej a v takovém věku se už fotbalista spíše zhoršuje než zlepšuje, s adaptací to taky asi nebude slavné. To snad už raději a? stabilně hraje Tomáš Došek ...

    Markus

    • Re: Tököli do Slavie?

      Markus     před 20 lety 15.05.2004 09:01 |  
      0 1

      Půjde taky o peníze, když bude zadarmíko, tak snad i jo, ale za větší peníze bych ho nekupovat i když o něm nic nevím ...

      Půjčit na hostování na půl roku s opcí, to by bylo řešení!

      Markus