O Slavii

Skácel nepřijde

Rudolf Skácel na roční hostování do Slavie nepřijde, již je to prakticky jasné. Má totiž zamířeno do Anderlechtu, kde by také měl hostovat.

Navíc Anderlecht chce i opci, takže po roce by do tohoto klubu mohl natrvalo přestoupit. O všem informuje iDnes na svých stránkách. článek si můžete přečíst zde.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Skácel nepřijde.A divíte se?

    PETR7     před 20 lety 18.05.2004 11:30 |  
    0 0

    Když na dotaz tisku jestli mu Slavia dluží peníze nechce odpovědět, tak se k nám asi nepohrne.Těch spekulací ohledně nevyřešenejch závazků k našim bejvalejm hráčům už je trochu moc.Teď mě napadá třeba Horváth.Docela dobrá strategie.Až se budou vracet ze zahraničí, tak budou mít o jednom jasno: Do Slavie ne!

  2. Re: Skácel nepřijde

    Kopcem     před 20 lety 18.05.2004 13:42 |  
    0 0

    Pánové rozumíte tomu někdo? Já už opravdu ne. Proč to naši mocní dělají? To opravdu 12.5. nevěděli, že Ruda už má rozjednaný Anderlecht? Tomu přece nikdo nemůže věřit. Tak proč vypouštějí takové ptákoviny vůbec do éteru? To naši Slavii vedou opravdu takoví "odborníci", kteří snad už ani nelžou, oni se spíš jen vytahují jako malí kluci? Asi máme bohužel opravdu takové vedení. Svědčí o tom i každoroční ujiš?ování, že příští rok už začneme stavět stadion, a přitom jsme neměli (případně stále nemáme) vyjasněné financování, stavební povolení, majetkové vztahy.... V tom případě se asi nemůžeme divit, že pánové Leška a spol. každoročně vyhlásí, že letos už určitě postoupíme do Ligy Mistrů, když předtím prodali každého, kdo umí kopnout trochu do míče a nahradili ho hráčem z rezervy, který se předtím nechytil ani na hostování v Xaverově. Určitá pravděpodobnost, že s třetiligovou rezervou se dá vyhrát Liga Mistrů, přeci jenom existuje. Určitě větší, než že získáme hráče, který se už předem dohodnul v Anderlechtu.

    • Co bychom chtěli

      honzah (přítel SN)     před 20 lety 18.05.2004 14:04 |  
      0 0

      Nejprve nám vedení jména zamýšlených posil úzkostlivě tajilo. Bylo mu vyčteno, že tím snižuje investiční zajímavost klubu. Nyní se investiční zajímavost zvyšuje (alespoň někteří to tak chápou) a je vyčítáno, že se vypouštějí nesmysly. Musíme se rozhodnout: Budeme seriosní (tajnůstkářští) anebo drsní (velkohubí)?

      • Re: Co bychom chtěli

        Kopcem     před 20 lety 18.05.2004 15:36 |  
        0 0

        Podle Tebe zvyšuje vypouštění naprostých ptákovin investiční zajímavost klubu? Já tedy, kdybych chtěl investovat do nějakého podniku, kde vedení plácá nesmyly jako mají kluci, tak bych si svou investici tedy setsakramentsky rozmyslel.