O Slavii

Zatím žádné novinky

Tři týdny před začátkem letní přípravy se zatím ve Slavii neudály žádné převratné novinky. „Situace je v podstatě stejná jako před týdnem,“ řekl dnes tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Stále tak trvá zájem Rapidu Vídeň o útočníka Tomáše Doška. Vedle něj má nabídky na přestup i Radek černý. „Zatím žádné konkrétní nabídky nejsou,“ řekl Kliment. Slavia jedná o příchodu maďarského útočníka Attily Tököliho. „Jsme v kontaktu s jeho klubem Ferencvárosem, s hráčem pak jednáme o podmínkách jeho smlouvy.“ Vedení Slavie je stále v kontaktu i s Hannoverem ohledně útočníka Jiřího Štajnera, ale ani v tomto případě není nic nového. Od toho, jak všechna tato jednání dopadnou, a jaká bude v nadcházející sezóně herní koncepce, se bude odvíjet případné prodloužení smlouvy Pavla Kuky. Slavia zatím nemá vážný zájem ani o hráče Synotu, jejichž budoucnost je nejasná. „Žádné konkrétní kontakty mezi námi neprobíhají, záleží také na tom, jak se vyvine situace ohledně případného prodeje Synotu,“ uvedl Kliment.

Z hostování se zatím vrací Lumír Sedláček, plno hráčů je však na hostování v české druhé lize. „O dalším působení těchto hráčů se rozhodne po skončení druhé ligy.“

Komentáře (11)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zatím žádné novinky

    Moskyta     před 20 lety 27.05.2004 10:49 |  
    0 0

    Takže je to jasné, o Pavla Kuku Slavie nemá zájem, resp. vezmou jím zavděk, když nikdo jiný nebude. No pánové tomu říkám úcta k hráčům, kteří pro Slavii dýchají dnem i nocí. Vážené vedení seru vám na nějakýho Štajnera, kterej je náladovej a už ve Slavii byl, jediný co umí je vožrat si držku. Kdo víde o tom maďarovi něco, pořád píšou jak je dobrej, ale nikdo ho neviděl. Gluščevič měl být také útočník světové třídy a je to akorát ostuda.
    Pohradavý přístup vedení k Pavlovi mě znechucuje. Nevím proč spekulují, já bych Pavla podepsal hned. I kdyby jsme nakonec měli 6 útočníku, myslím, že by to rozhodně nebylo naškodu. Uvědomme si, že příští ročník se hraje o přímý postup do LM (tedy hraje se o 100mil.Kč). Myslím, že Slavie má poslední šanci se tam dostat, jak ne, tak už nás rudoši navždycky ppřeválcujou a spadneme do ligového průměru. řeci není na škodu mít víc útočníků, letos na jaře jsme měli 4, přišla zranění a v jednu dobu zbyl jediný! Sice všeho moc škodí, ale konkurence je potřeba . já bych se vůbec nebál mít 5 nebo 6 útočníků. A kdyby Pavel nehrál, jistě by se ho dalo využít pro B-tým kde by pomohl vychovat "nového Kuku"!!

    Podepište Pavla a? je aspoň jistota 3 útočníků!!!

    • Vedeni, stydte se!

      (host)     před 20 lety 27.05.2004 11:37 |  
      0 0

      Absolutni souhlas s moskytou, vedeni ma opet akorat velky prd a jeste dela fory a urazi svym pristupem hrace, ktery na rozdil od vyzirkou a podrztasek ve vedeni udelal pro Slavii strasne moc a vzdycky mel ke klubu velky vztah. Ja rikam, okamzite podepsat a jeste mu dekovat, ze si chce kazit konec bohate kariery vypomahanim tem zoufal*. Nechapu, na co vedeni ceka. Kopyto Dosek je na odchodu do Rapidu (jen at tahne, to je panecku vztah ke klubu, zavetri prachy a uz by klusal treba do Izraele), Fort a Adauto po zraneni, navic vsichni vime, jak hrali pred nim, a utok nam vytrhne zase Hasler???? Nebo uplne neznamej Madar, coz muse byt druhej Jefferson???? Nemluvim ani o tloustnoucim a chlastajicim Stajnerovi, kterej by byl drahej i zadarmo.

      • Re: Vedeni, stydte se!

        Troubi     před 20 lety 27.05.2004 17:21 |  
        0 0

        cizince neodhadnes,jefferson a gluscevic se nepovedli, jozsi,adauto nebo baffour zase jo.je to loterie,ale jestli ho treba jozsi zna tak proc toho madara nezkusit.Stajnera bych taky neodsuzoval,kdyz hral v liberci a v repre kotle tak jste mu lizali koule a kdyz se mu ted pul roku nedarilo u jim neoblibenych rudochu tak do nej kopete.

    • Re: Zatím žádné novinky

      Mihajlovic     před 20 lety 27.05.2004 16:29 |  
      0 0

      Jenomže on Pavlík se také ještě dost jasně nevyjádřil.
      A nedivím se, že by jsi se nebál mít 5-6 útočníků, ale s jejich zaplacením bys tak suverénní asi nebyl...

    • Re: Zatím žádné novinky

      Troubi     před 20 lety 27.05.2004 17:18 |  
      0 0

      Vy jste vsichni spadli z visne?uz vidim Kuku jak je celej nadrzenej aby hral v zasrany CFL proti semilum,pribrami B a jinejm srackam.PROBUDTE SE.

  2. LEŠKA VEN JE STÁLE AKTUÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    PETR7     před 20 lety 27.05.2004 12:39 |  
    0 0

    Já bych si přál jednou zažít proces, ve kterym Slavia usiluje o hráče.Jak to asi tak může vypadat?
    Chtěl bych bejt při tom, když pan Jinoch volá do Maďar tamním funkcionářům a za asistence Jozsiho
    jim říká něco o zájmu Slavie, její finanční solventnosti, touze po úspěchu, jasný koncepci...
    Já si nemůžu pomoct, ale já jim nevěřim ani suchý z nosu, oni prej jednaj!Kdo?Leška bude na dovolený, Jinoch u Pivrnce...
    Nevíte někdo, umí pan Jinoch nějakou cizí řeč???
    Když sem viděl jeho vyjadřovací schopnosti v rozhovoru pro televizi, kterej dával v průběhu zimního turnaje v Počernicích,tak sem nevěřil svejm uším.
    Předpokládám, že z logiky funkce,kterou zastává, by se měl skvěle domluvit alespoň v jednom světovym jazyku!
    A Kuka?Místo toho, aby mu hned nabídli jakoukoliv funkci, tak dělaj drahoty!No jo, on by jim tam možná trochu rozčís to jejich poklidný šéfování, hrabání pro sebe, nezájem o Slavii.
    Dokud Slavia nevymění vedení a nevezmou to do ruky lidi co UMěJ a CHTěJ,tak se budem plácat na místě.

    • Re: LEŠKA VEN JE STÁLE AKTUÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      vizzir     před 20 lety 27.05.2004 12:43 |  
      0 0

      nekde jsem cetl ze Jinoch umi obstojne rusky a trochu cesky..

    • Re: LEŠKA VEN JE STÁLE AKTUÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Troubi     před 20 lety 27.05.2004 17:15 |  
      0 0

      zaprve si nemyslim,ze by neznalost jazyka byla az tak hrozna a navic Jinoch je muz na svym miste.uz jednou jsem tu psal, ze titul liberce byla z jeho strany skvele odvedena prace.a zpravy o jeho kladne aktivite(byt to bylo v liberci) mi sdeloval V.Severyn(toho casu delegat za libereckej kraj).Proste v Jinocha verim.a za druhe,byt mam kuku taky rad, tak ani on neni BUH, kterymu vy vsichni zaslepeny fanousci lezete do zadku.

      • Re: LEŠKA VEN JE STÁLE AKTUÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        (host)     před 20 lety 27.05.2004 20:27 |  
        0 0

        Souhlasím s Tebou, že neznalost jazyka není u manažera českého fotbalového mužstva zase takovým neštěstím. Taky chápu, že když nejsou peníze, zázraky se dělat nedaj. Ale v každým případě faktem zůstává, že chaos, zmatek a mor a cholera, jakej panoval ve Slavii letos, tam ještě v postkorbelovské době nebyl. A že to tam jde od nástupu ENIC od desíti k pěti. Nezajištěnej rozpočet, naprostej rozpad kádru, hádky v mužstvu... Je možný, že Jinoch je moc malej pán, aby na to měl vliv, ale v každým případě se to stalo za jeho fungování.

      • Re: LEŠKA VEN JE STÁLE AKTUÁLNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        (host)     před 20 lety 27.05.2004 20:28 |  
        0 0

        Koukám, že jsem se předtím nepřihlásil, takže Kopcem

  3. Re: Kde není za co, tam se nic neděje!

    (host)     před 20 lety 28.05.2004 10:26 |  
    0 0

    Jo přestupy :o))). Asi pustit R.černého.Doška udrží jedině, když ho nebude nikdo chtít, protože on chce pryč. Osobně se mu moc nedivim. Nesouhlasím, že je dobře, že odchází, protože i přes nedostatky má zase svoje plus a bohužel nejsou prachy na kvalitního útočníka( už minulou sezonu jsem uvažoval o Lafatovi). A to ještě Fořt nic neukázal (spíš ukázal nic moc), Adauto a jeho zranění - je otázka, jestli netrucuje a nechce pryč. Tedy kdyby zůstal Došek, nebylo by to vůbec špatné. A k nákupum - Jo kupovat podle fotky a jak hráče jeho manažer vychválí :o)))? To jde jenom v případě Jeffersona, Sankoviče, Adippa, Pinji a dalších. Nejlépe z ciziny, aby seten propadák nevěděl dopředu (a ta cizina možná i souvisí s prázdnou pokladnou). Tak se zase necháme překvapit, jestli to s Tekelim vyjde nebo ne. O Štajnerovi snad ani nemluvit - škoda peněz!! Proč vůbec o něm uvažují?? S jeho povahou? To si chce csaplár dokázat, že se mu to s ním povede ještě jednou?? To už asi ne, protože Štajny už má teď vyděláno a to mu na pivko stačí:o))). A proč se uvažuje o Kukovi jako o hráči?? Jeho místo je na pozici Jinocha - jenže toho by museli vyhodit nebo mu najít něco jiného. tak uvidíme, co Sedláček - čekám solidní průměr ligy. A hráči na hostování - až na 2-3 hráče vše na úrovni mezi A a B týmem (Kalivody, Krajčíka, Hrdličky), pro A tým ne. Bohužel tudy cesta nevede!! Proto většinu z hostujících hráčů rovnou prodat.