Můj příběh

Slávistky prožily noc oslav

Slávistky obhájily mistrovský titul, ale poprvé na hřišti. I proto si mohly pořádně užít první pořádné mistrovské oslavy, které trvaly až do ranních hodin. V článku si můžete prohlédnout i pár fotek.

První euforie proběhla ihned na hřišti, hráčky se radovaly, objímaly. Skandovaly vlastní popěvky, předvedly známý vláček. Přestože se říkalo, že nebereme sekt, po zápase se u hřiště hned objevil. Všichni se jím pořádně postříkali, skoro nikdo nezůstal suchý. Navíc při rozhovoru redaktora čT s trenérem Slavie Josefem Duchkem také oni byli postříkáni proudem sektu. Postupně jsme se přesunuli do restaurace ve spar?anském tréninkovém centru, kde jsme čekali na fotbalistky, než se osprchují. Začaly přicházet a hned dávaly najevo radost z titulu. Místní spar?anský personál jen přihlížel a asi jen záviděl. Nálada se stupňovala. Opět následovaly pokřiky, některé i proti Spartě. Pár hráček si stouplo na stůl a radovalo se s pohárem v ruce. Následoval přesun, protože zde nás již nechtěli obsloužit. V irské hospodě ve Vršovicích oslavy pokračovaly. Byla zde i televize, takže jsme mohli sledovat právě probíhající utkání Německo – Lotyšsko, samozřejmě s velmi malým zájmem. Pro jistotu si většina přítomných objednala něco k snědku. Kaze?ák byl nakonec také dovezen. Začali jsme si pouštět oblíbené písničky, ale nechyběla ani klasika – We are the champions. Ve společném objetí jsme si ji několikrát zazpívali. Blížil se začátek zápasu česko – Nizozemsko, který jsme si nenechali ujít. První poločas jsme sledovali pozorněji, ale na oslavy se nezapomnělo. Když už naši prohrávali 0:2, nálada trochu opadla, po snížení jsme se zas radovali. Během druhého poločasu jsme již měli opět puštěnou hudbu. Na televizi se však nezapomnělo. Naši nakonec vyrovnali a v závěru dali i vedoucí branku, takže euforie byla velká. Skandovali jsme oslavné pokřiky a děkovali hráčům za obrat v zápase. Dnes to byl prostě vydařený večer. Po jedenácté hodině nastal další přesun. A slavilo se až do rána. Fotografie z oslav:
Blanka Pěničková v objetí nového slávistického poháru I paní Ziková a manažerka Rinnerová v blízkosti poháru Takto vypadá mistrovská medaile zblízka Evženie Zubková (vpravo) a Andrea Budošová v objetí Brankářka Petra Taušová má z medaile velkou radost Radost dalších hráček Co je to Sparta? Jeden z mnoha rivalských textů Blanka Pěničková (vpravo) a Gábina Chlumecká mi pózují

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)