O Slavii

O Maďarech se stále jedná

Stále není jasné, zda do Slavii přijde Atilla Tököli a zda zůstane György Józsi. Jedná se o jejich příchodech, ale na výsledek si ještě musíme počkat. Více bychom snad mohli vědět během středy.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: O Maďarech se stále jedná

    mpik     před 20 lety 06.07.2004 08:22 |  
    0 0

    Kuka je zas o rok starší a odešel nejlepší útočník uplynulé sezóny. V takovém případě je příchod některého útočníka (a mohl by to být Tököli) povinností! Také Józsi je na levé straně alternativou za nemocného Václava Kolouška. Je nutné tým posílit, aby jsme dokázali porážet i týmy jako je Sparta, Olomouc, Liberec, atd. které si body zajiš?ují i mimo hřiště. ( http://www.deniksport.cz/Clanek385869.htm)

    • Re: O Maďarech se stále jedná

      (host)     před 20 lety 06.07.2004 08:57 |  
      0 0

      Proč je útočník povinností ? Vždy? k Adymu se pravděpodobně postaví Lukeš,který je původem útočník,další alternativa je Kuka nebo až se uzdraví,tak Fořt,nebo koneckonců v případě zranění zaskočí Piták...A za Kolouška ? Podel mě je už teď jasné,že budeme hrát na 2 SKVěLÉ defenzivní záložníky (
      Bejblis+Gedy) a Kolouška jak v standartkách tak v myšlení nahradí vlevo Sedláček...

      • Re: O Maďarech se stále jedná

        (host)     před 20 lety 06.07.2004 21:15 |  
        0 0

        Ty má svatá prostoto. Ještě máme v záloze SKVěLÉ hráče z B mužstvo a taky žáci vyhráli mezinárodní turnaj. A? žije spokojený střed tabulky. Ligovou příslušnost pro další ročník si pak možná zajistíme už někdy v dubnu.

  2. Re: O Maďarech se stále jedná

    iceflyer (host)     před 20 lety 06.07.2004 14:17 |  
    0 0

    Tohle mě zneklidňuje od té doby, co informace o Joszim utichly a sem tam probleskne zprávička, že se jedná o splátkovém kalendáři. Nejspíš Maďaři prostě nechtějí přistoupit na fakt, že jim ho budeme splácet při naší solventnosti tak deset let...a já se jenom modlím, aby si Josziho nevšiml nějaký klub z Rakouska nebo ze Švýcarska a v pohodě si ho nekoupil za hotové. Joszi do Slavie patří a mohl by to být jeden z mála cizinců, co se povedli.
    Tököli asi nebude žádná superstar, když ve 28 přestupuje do Slavie, ale osobně si myslím, že se ten přestup nedotáhne, protože nemáme na něj peníze.

  3. Re: O Maďarech se stále jedná

    (host)     před 20 lety 07.07.2004 08:34 |  
    0 0

    Jestli neni Jinoch někde na dovolený,tak věřim,že nad dobře vychlazenou dvanáctkou jedná...

  4. Re: V příchod Tekeliho moc nevěřím

    (host)     před 20 lety 07.07.2004 10:53 |  
    0 0

    A jako hráče neznám, nejspíš normální průměr (Lafatu považuji za lepší kup, ale asi to bude o penězích, které nejsou). Horší je, že v posledních zápasech nestaví Jozsiho, asi testuje hru bez něj - tedy nejsou prachy ani na něj.A to už by bylo oslabení, protože hrál v základu a mohlse zlepšovat. TAk jsem zvědav, jak to zase zpytlíkujou. Jestli neudělaj Jozsiho,tak jen potvrdí jací jsou to machři (Jinochem počínaje, Gř konče)!!