O Slavii

Proběhlo setkání s Martinem Zbončákem

V minulých dnech proběhlo v Praze setkání manažera Josefa Jinocha s hráčem Martinem Zbončákem. A léčení Václava Kolouška probíhá bez komplikací.

Důvodem setkání s Martinem Zbončákem bylo případné angažmá ve Slavii. „Jednali jsme spolu, nyní čekáme, jak se věci vyvinou v Dynamu Moskva,“ potvrdil Josef Jinoch. Problémem v případném příchodu exspar?anského a exlibereckého hráče může být prohlášení prezidenta Dynama Moskva, který řekl, že hráče neuvolní. Takže pokud to tak bude i nadále, museli bychom za hráče platit.

 

Záložník Václav Koloušek, který se od května léčí z akutní leukémie, byl na několik dnů propuštěn do domácího ošetřování. Navštívil přípravný zápas Slavie v Horkách nad Jizerou, kde se červenobílí utkali ve středu s Mladou Boleslaví, a i včerejší střetnutí s Górnikem Zabrze.

 

Nyní osmadvacetiletý Koloušek podstoupí další léčbu v pražském Ústavu hematologie a krevní transfuze. Podle dostupných informací probíhá doposud léčení bez komplikací a Koloušek je v polovině léčby. Je to příjemná zpráva.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)