O Slavii

Slavie testuje dva Maďary

Opět svitla naděje, že by do Slavie mohla přijít nějaká posila. Od dnešního dne testujeme dva hráče z Maďarska, jimž vypršela smlouva a byli by tak zadarmo.

Jak už Slavia několikrát prohlásila, snaží se přivést hráče, kterým skončila smlouva. Důvod je logický, nemáme na drahé příchody peníze. Je dobré, že aspoň někoho zkoušíme. Uvidíme, jak se tito hráči osvědčí.

Tisková zpráva:
Do přípravy Slavie se zapojili dva maďarští fotbalisté – osmadvacetiletý útočník Gábor Egressy a třiadvacetiletý záložník Lajos Terjék. V týmu zůstanou na testech do čtvrtka, první trénink pod vedením Josefa Csaplára absolvovali v pondělí odpoledne. Oběma hráčům vypršela v jejich mateřských klubech smlouva.

Útočník Gábor Egressy naposledy působil v Zalaegerszegu, na svém kontě má víc jak dvacet utkání za národní tým. Prošel také reprezentační jednadvacítkou a startoval na olympiádě v Atlantě. V ligové soutěži nastoupil v necelých tři sta zápasech, ve kterých zaznamenal téměř sto branek.

 

Záložník Lajos Terjék hrál naposledy v nejvyšší izraelské soutěži, kde hájil barvy Ashdodu. Před tím prošel maďarskými Videotonem a Ujpestí, kde dříve působili i exslávisté Luboš Kozel a Robert Vágner. Během své kariéry zaznamenal bezmála šedesát prvoligových startů. Stejně jako Egressy, i Terjék kope levou nohou.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavie testuje dva Maďary

    (host)     před 20 lety 26.07.2004 22:18 |  
    0 0

    No v situaci, kdy se nám hodí kdokoli, kdo má dvě nohy, tak by nemuseli být špatní.

  2. Re: Slavie testuje dva Maďary

    Marrak     před 20 lety 26.07.2004 23:30 |  
    0 0

    no doufejme, ze se osvedci a podari se s nimi podepsat smlouvy...

  3. Re: Slavie testuje dva Maďary

    (host)     před 20 lety 27.07.2004 15:40 |  
    0 0

    no zvlast ten utocnik vypada (dle statistik) hodne slusne.tak doufam, ze nebude chtit nekrestanskej plat a pak podavat vykony jako gluscevic