O Slavii

Představujeme nové domácí dresy

Na včerejším focení jsme měli možnost si prohlédnout nové slávistické dresy v červenobílé kombinaci. Přinášíme vám jejich obrázky s popisy, co se změnilo.

Když jsem včera tyto nové dresy zahlédl, můj první dojem byl skvělý. Mě osobně se tyto dresy hodně líbí. Na obrázkách níže jsem zvýraznil místa, kde došlo k nějaké změně. Je možné, že jsem si nevšiml úplně všeho.

1 - Jak na první pohled můžete vidět, máme mnohem větší logo našeho sponzora Carrefour. Je to hodně výrazné. Jen ten popisek zůstal stejný.
2 - Pěticípá hvězda je větší. Nevím, o kolik se přesně zvětšila, ale to není tak podstatné, hlavní je, že je vetší. Na to plno fanoušků dlouho nadávalo, že není tak velká. A my se konečně dočkali. Tohle je jedna z prohlašovaných změn.
3 - U nové kolekce červenobílých dresů není límeček, což podle mě je mnohem více pohodlnější.

4 - Druhá velká změna. Na tomto obrázku můžete vidět, že červený pruh zasahuje do rukávu, tvoří jakoby trojúhelník. Na druhé straně je tento pruh bílý. Tohle se mi hodně líbí, je to příjemná změna.
5 - Tohle je pro mě třetí změna. Na horní části dresu od ramene až po konec rukávu vedou takové tři úzké červené proužky a mezitím je mezera, která je bílá. Je to stejné na obou stranách.

Ještě si zde můžete prohlédnout, jak vypadal starý dres. Hráč, který v tom byl, není vidět, trošku jsem ho ořezal, aby byl vidět pouze ten dres. Jak je vidět, rozdíl ve hvězdě není velký, přesto u nových je o maličko větší.

Brankářský dres je zcela nový. Komplet černá varianta s malým modrým proužkem na boku. I zde není límeček. Pro brankáře černého je to symbolická barva, protože se mu přezdívá "černoch". Jen je lituji, pokud bude hodně svítit sluníčko, protože pak v tom bude hodně teplo.

Na zadní části dresu je do modra zbarvené číslo o velikosti cca 20-25 cm. Jméno je opět pod číslem, jenže nahoře je zatím prázdno, chybí tam reklama Sport/Blesk. Přesto se dá očekávat, že do začátku ligy na tomto místě nějaká reklama bude.

Levý rukáv doposud také zeje prázdnotou, na pravém je stejně jako vždy logo Gabrinus liga. Kra?asy jsou bílé, na pravé boku je reklama na "Indeco cz" a na druhé straně je číslo hráče, malé logo firmy Roto a teď si to přesně nevybavuji, ale mezi tím asi je ještě malé logo firmy McDonald´s.

Na závěr si můžete prohlédnout týmovou fotku. Po kliknutí si můžete prohlédnout zvětšený obrázek. Ještě nezapomeňte hlasovat v anketě k tomuto článku.

Během dnešního dne také zveřejním jednotlivé fotky našich hráčů v jejich vizitkách, budeme mít tedy vlastní fotky a už nebudou převzaté z oficiálního webu. Vše bude dostupné přes soupisku hráčů.

Komentáře (20)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Představujeme nové domácí dresy

    (host)     před 20 lety 29.07.2004 08:58 |  
    0 0

    Blesk [blesk.cz] uz nema na nasich dresech sve logo, tak mu nic nebrani si do nas kopnout.


    • Re: Představujeme nové domácí dresy

      (host)     před 20 lety 29.07.2004 09:58 |  
      0 0

      To je taky pěkný bordel. Opravdu je potupa nosit ty dva rádoby deníky na zádech. Takové ty kecy typu stadion pro ostudu či stadion v nedohlednu budou snad psát i když už se bude stadion stavit...

      • Re: Představujeme nové domácí dresy

        Richi (admin)     před 20 lety 29.07.2004 11:36 |  
        0 0

        Mě osobně nevadí, když na dresech znova budeme mít reklamu na Blesk a Sport. Máme z toho prachy a to je podstatné. Nemůžeme si přeci vybírat, musíme být rádi, když nás aspoň někdo sponzoruje.

        Jinak to, že když jsou na našich dresech, to neznamená, že o nás musí psát jen hezky. My si nekupujeme články, tak pozor na to. Stejně ty kecy v článcích už ignoruji :-).

        • Re: Představujeme nové domácí dresy

          Fatboy     před 20 lety 29.07.2004 12:27 |  
          0 0

          Přesně,to je něco takového,že kdybychom měli na dresu jako logo velký rudý třešně s nápisem KSčM,neznamená to,že všichni hráči je volí...

        • Re: Představujeme nové domácí dresy

          (host)     před 20 lety 29.07.2004 13:31 |  
          0 0

          Psát hezky o nas nemuseji, ale hazet spinu na nekoho, koho sponzoruji by nebyl moc dobry obchodni tah, coz dokazuje fakt, ze jsem za lonskou sezonu na Blesku nezaregistroval zadny posmesny clanek na adresu Slavie, ani kdyz to v kabine vrelo a od muzstva odesel trener Beranek, kdezto na adresu Sparty se jich tam objevilo hned nekolik. Nahoda?

          • Re: Představujeme nové domácí dresy

            PetCC     před 20 lety 29.07.2004 18:53 |  
            0 0

            Blesk nesleduju, takže nevim co tam píšou, zato ve Sportu ze všeho dělaj hned aféru. Dneska je u nás bulvár už asi všechno.

            • Re: Představujeme nové domácí dresy

              Mihajlovic     před 20 lety 30.07.2004 09:14 |  
              0 0

              K tomu se musim přidat. U nás neexistuje specializovanej sportovní tisk. Je to všechno bulvár. Humus.

              • Re: Představujeme nové domácí dresy

                (host)     před 20 lety 02.08.2004 10:38 |  
                0 0

                Vážení slávisté, přestaňme už sami fňukat a poj?me těm, co nám tam zbyli pomoci. Je jasné, že jestli chceme postavit stadion, tak nebude na žádné velké frajeření okolo, prostě holt budeme teď hrát na to , na co máme. Hráči nejsou zas tak špatný, aby najednou 8-9 zkušenejch ligistů zapomnělo hrát fotbal. No a peníze, žvatlá tady spousta lidí o šílené finanční krizi SLAVIE. No já bych to tak špatně neviděl a to se pohybuju v ekonomice nějakej rok. Je třeba si sehnat veškeré dostupné informace a výroční zprávu a td. Pak zjistíte , že přivřený kohoutky do mančaftu mají příčinu v deponování nemalých částek na zajištění projektu a již probíhajících pracech v Novém Edenu, tedy že už nás to stálo z vlastních zdrojů cca 80 -83 mil.korun. A další částky musí být blokovány, proto Leška nerozhazuje a šetří, splátkové kalendáře se dodržují, prohlášení Liberce mi připadá trošku out, protože mají vzteka za Holeňáka a to siLiberec vzal do huby i Vaška Kolouška (při přestupu do Slávie odpustil Liberci celkem slušný dluhy vůči jeho osobě) a Liberec se teď nestydí když je Vašek nemocný tohle vytáhnout a použít to vlastně jako dluh Slavie - to jste v Liberci pěkný sv.... pane Mysliveček, jestli pak víte Olimpique Marseille nám taky ještě nezaplatil všechno, a tak můžu pokračovat Blšany- Pešír, Teplice - Skála, Zelenka,Rada. Jo vážení, to by jste mrkali kde všude se dluží , ale ubohej sport vytáhne jen to ,co se mu hodí. No možná nebudem všechny drtit, alepořádnou fotbaalovou poctivou prací, pokorou a vírou v sama sebe to překlenem a s novým stadionem se to snad zase zlepší. Tak slávisté, už jsme na tom byli za komoušů hůř a taky jsme se neodělali a než aby mě vlastnili slováci přes nějaký zakrytý Bahamy, hm to radši trochu bídy ale taky vlastní svobody. A propopo, vidíte sami kam až směřovala korupce a v momentě kdy vyšetřovatelé našli materiály i proti Spartě tak je klíííííídek. To je průser, že v tom Slavie nejela co.

  2. Re: Představujeme nové domácí dresy

    vizzir     před 20 lety 29.07.2004 09:00 |  
    0 0

    dresy se mi libi,hlavne ze ta hvezda se zvetsila..jen kdyz uz musi byt logo sponzora tak velke,tak bych mirne zmensil ten znak a zvetsila napis Carrefour..takle mi to tam trosku prijde jak pest na oko..ale jinak dobry..to prirovnani cerne k Cernemu se mi libi..;)

    • Re: Představujeme nové domácí dresy

      PetCC     před 20 lety 29.07.2004 18:56 |  
      0 0

      Teď jsem teprve pochopil, že v logu Carrefouru Je C-čko, mně to vždycky spíš připomínalo Batmana :-)

  3. Druhá sada?

    PetCC     před 20 lety 29.07.2004 18:59 |  
    0 0

    Tu druhou sadu dresů neukazovali? Ta čistě modrá se moc nelíbila, už jsem několikrát přemejšlel co nich změnit.

    • Re: Druhá sada?

      Richi (admin)     před 20 lety 29.07.2004 19:03 |  
      0 0

      Ve druhé sadě se nefotili. Ta bude představena na tiskové konferenci ve středu 4.8. Je to úplně jiná barva, hodně netradiční. Možná někteří budou nadávat, jiní to naopak přivítají. Každopádně u mnoho týmu jsem podobný dres neviděl.

      • Re: Druhá sada?

        jiri     před 20 lety 29.07.2004 20:11 |  
        0 0

        Co třeba Bayern Munchen??

        • Re: Druhá sada?

          jiri     před 20 lety 30.07.2004 22:12 |  
          0 0

          tak co? Je to tak?

          • Re: Druhá sada?

            Richi (admin)     před 20 lety 30.07.2004 22:24 |  
            0 0

            To bych musel vedet, jakou barvu ma ten Bayern presne :-))))).

  4. Re: Představujeme nové domácí dresy

    jiri     před 20 lety 30.07.2004 10:10 |  
    0 0

    včera jsem se na Andělu v Adidasu ptal, kdy budou dresy mít. Slečny prodavačky mi odvětily, že je vůbec prodávat nebudou....

    • Re: Představujeme nové domácí dresy

      Richi (admin)     před 20 lety 30.07.2004 10:54 |  
      0 0

      Tak to ty prodavacky jsou uplne blbe. Jich se nema cenu ptat, nejlepsi je smerovat svoje dotazy primo na pana Vrbu, ktery je zodpovedna osoba.

      • Re: Představujeme nové domácí dresy

        jiri     před 20 lety 30.07.2004 17:26 |  
        0 0

        já nemám kontakty co Ty... Mimochodem jsem to už 2x zkoušel přes webrastera a zatím stále nemám odpověď... Víš-li něco o tom, pošli SMS

        • Re: Představujeme nové domácí dresy

          Marrak     před 20 lety 30.07.2004 21:56 |  
          0 0

          take by me to zajimalo...hlavne ty repliky...dockame se?

          • Re: Představujeme nové domácí dresy

            jiri     před 20 lety 30.07.2004 22:11 |  
            0 0

            Richi ví....