O Slavii

Nové dresy představeny

Na dnešní tiskové konferenci byly oficiálně představeny nové slávistické dresy. Můžete si prohlédnout fotografii a dozvědět se informace o prodeji dresů.

„Po dlouhém jednání jsme s firmou Adidas uzavřeli kontrakt, který je na české podmínky velice slušný, řekl bych nadstandardní, a trvá dva roky. Jsme rádi, že jsme mohli s Adidasem prodloužit dlouholetou spolupráci o další dvě sezony,“ prozradil marketingový ředitel Jiří Vrba.

Na obrázku si můžete prohlédnout obě naše kolekce, změny u červenobílého dresu jsme již detailně popisovali v jiném článku. „Klasický červenobílý slávistický dres trochu změnil design oproti minulé kolekci. Tyto dresy vycházejí z nových kolekcí, které Adidas představil a připravil pro mistrovství Evropy 2004, na našem dresu se to hlavně pozná podle výběžků do ramen na obou stranách,“ začal Vrba s popisováním. „Zvolili jsme i netradiční kombinaci pro dresy, které budeme používat jako náhradní variantu, je to pískově zlatá s tmavě modrými prvky. Výhodu to má v tom, že toto zbarvení není časté, takže nám to umožňuje v zápasech naší ligy i evropských pohárů hrát v této barvě a nemusíme různě kombinovat barvy štulpen, dresů apod. z různých sad,“ dodal.

Další důležitá věc, která každého zajímá. Kdy se začnou nové dresy prodávat? „Jednání o nové smlouvě se protáhla, což způsobilo, že se všechny další kroky protahují,“ uvedl Vrba. Samotné áčko nové dresy obdrželo teprve minulý týden, což byla první várka, která do čech dorazila. V nejbližších dnech se očekávají další dodávky, kterými by měly být vybaveny další slávistické týmy. Slávistické dresy se totiž sešívají v hodně vzdálené zemi a právě kvůli průtahům s podpisem trvá, než vše k nám dorazí. Nyní záleží na samotném Adidasu, kdy veškerý materiál doručí. Už je jasné, že jak repliky, tak originální dresy, se začnou prodávat ve stejnou dobu. Prognóza Jiřího Vrby však není optimistická. „Můj odhad je, že by se měly začít prodávat na přelomu srpna a září,“ řekl. Pokusíme se kolem této záležitosti zjistit ještě další informace.

A co říká oficiální tisková zpráva od Adidasu?
„Společnost Adidas pro nadcházející fotbalovou sezónu připravila pro tým Slavie novou fotbalovou kolekci z nejnovějších světových kolekcí značky Adidas. Kolekce obsahuje tradiční červenobílé slávistické dresy ve zcela novém designu a materiálovém provedení. Tyto dresy byly speciálně a exklusivně vyvinuty právě pro tým Slavie a jejich design byl vytvořen v mezinárodním designérském centru společnosti Adidas-Salomon. Je kombinací jednotného celosvětového vzhledu a vysoce funkčního materiálového složení, ve kterém hrají takové týmy jako Real Madrid, AC Milán, FC Bayern Mnichov.

Fotbalové dresy jsou uzpůsobeny tak, aby si tělo udrželo optimální teplotu, speciálně strukturovaný materiál ClimaCool zajistí pocit svěžesti a sucha, aby hráči mohli dosáhnout maximálních výkonů.“

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Nové dresy představeny

    Fatboy     před 20 lety 04.08.2004 15:13 |  
    0 0

    Mno,celkem pekny dresy,i kdyz ten,ktery byl vcera sestrojen na SuperSlavia.com se mi zda lepsi,ale i tento je velmi pekny,i kdyz roli v tom hraji i jine aspekty,protoze kdyby ho treba propagoval Jiri Nemec,tak nevim nevim...

    • Re: Nové dresy představeny

      Richi (admin)     před 20 lety 04.08.2004 15:39 |  
      0 0

      Me osobne se vice libi tato verze, nez co sestrojili na superslavii. Ta modra pridava na zajimavosti.

  2. Re: Nové dresy představeny

    Mihajlovic     před 20 lety 04.08.2004 15:25 |  
    0 0

    Kdo jsou ty dvě nové posily? Vypadaj na kvalitní podhrotové útočnice....:))

    + Pochvala za rychlost zveřejnění !

    • Re: Nové dresy představeny

      Richi (admin)     před 20 lety 04.08.2004 15:38 |  
      0 0

      Diky, snazil jsem se to rychle nahodit, protoze vim, ze kazdy na to cekal. Dalsi info uz tolik nespecha, ted jdu na vsem pracovat :-).

  3. Re: Nové dresy představeny

    Zizu     před 20 lety 04.08.2004 15:49 |  
    0 0

    Pěkný slečny :-)
    Jsou svobodný ? :-D

  4. Re: Nové dresy představeny

    mpik     před 20 lety 04.08.2004 17:37 |  
    0 0

    Jsou i fotky bez dresu? :-))))

  5. Re: Nové dresy představeny

    Troubi     před 20 lety 04.08.2004 19:23 |  
    0 0

    kdyz mam bejt uprimnej, tak musim rict, ze se mi nelibi ani jedna sada dresu ani ty slecny.Doufam ale zaroven, ze si zvyknu(aspon na ty dresy)

    • Re: Nové dresy představeny

      Richi (admin)     před 20 lety 04.08.2004 21:29 |  
      0 0

      No je jasne, ze kazdemu se to nemuze libit, kazdy ma svuj vkus. Podstatne je, ze se libi vetsine.

      • Re: Nové dresy představeny

        Troubi     před 20 lety 06.08.2004 07:20 |  
        0 0

        tak doufam,ze se k vetsine pripojim........

  6. proč?

    (host)     před 20 lety 05.08.2004 20:01 |  
    0 0

    bez těch dresů by to slečnám slušelo víc... navíc ten co pak bude ten dres nosit (kdopak má 5?) ho bude mít pěkně vytahanej (oo)

    Buck

    • Re: proč?

      Richi (admin)     před 20 lety 05.08.2004 20:08 |  
      0 0

      Petku ma Svec :-). No on si urcite rychle zvykne :-).

      • Re: proč?

        jiri     před 20 lety 05.08.2004 20:26 |  
        0 0

        ve včerejší VP byla fotka, na které ta v tom zlatým vypadá móóóc dobře.... Jo, v té VP byl i článek o Kolouškovi