Info o SN

Drobné změny na webu

V minulých dnech jsem provedl menší drobné změny na webu, které nejsou patrné na první pohled. Abyste věděli, co je nového, tak vám o tom řeknu trochu více.

První změnou je nově udělaná soupiska. Doposud jsem vše dělal přes html, ale nyní, stejně jako celý web, byla předělaná do php. Navíc je využita databáze. Novinkou v soupisce jsou statistiky pro danou sezonu. Na úvodní stránce máte možnost si prohlédnout, kdo kolik odehrál zápasů, minut či kolik dal gólů nebo obdržel karet. Je to součet ze všech soutěží, kterých se Slavia účastní, tedy liga, UEFA a čMFS. Když následně kliknete na nějakého hráče, tak se zobrazí jeho vizitka, plno věcí znáte, jen tam je navíc přesný rozpis statistik pro jednotlivé soutěže. Kdybyste tam rádi ještě něco přidali, tak mi dejte vědět, rád bych to i nadále zlepšoval.

Druhou změnou je zautomatizování některých věcí na webu. Tak třeba tabulka, rozpis zápasů, příští zápasy, střelci apod. To vše se teď upravuje přes web, jen zadám data a vše se zobrazí tak jak má. Doposud jsem to musel vkládat ručně, což bylo zdlouhavé. Samozřejmě tato změna hlavně pomůže mě, ale pro vás to znamená, že se ty správné informace zobrazí ve správný okamžik. Třeba příští zápasy, hned jak začne naše utkání, objeví se tam následný zápas. Dosud trvalo třeba i několik hodin, než to bylo upraveno.

Chápu, že pro většinu z vás toto není podstatné, ale jde o další drobná vylepšení webu. Kdybyste chtěli nějaké další věci zlepšit, tak pište návrhy a my se nad tím zamyslíme a uvidíme, co by s tím šlo udělat.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)