O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia - Brno

I když slávistický trenér Josef Csaplár mohl být s průběhem utkání i druhou ligovou výhrou spokojen, přeci jen měl výhrady k ofenzívě. „Nepodařilo se nám proměnit spoustu šancí,“ řekl Csaplár na pozápasové tiskovce.

„Myslím si, že vítězství Slavie bylo zasloužené, v první půli nás přehrávala, byla aktivnější, my jsme působili zakřiknutě. Stav 2:0 byl pro domácí velmi příznivý. Druhý poločas jsme se snažili o korigování výsledku, ale měli jsme jen dvě příležitosti, jednu když na čáře zachraňoval domácí hráč (Sedláček, pozn aut.), druhou měl Švancara,“ zhodnotil utkání trenér hostů Stanislav Schwarz.

Slávistický kouč Josef Csaplár byl se zápasem i ziskem tří bodů velmi spokojený. „Šli jsme do utkání opravdu hodně nabuzení, celý tým byl sebevědomý, odhodlaný, myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Naším největším problémem v obou poločasech byla koncovka, protože šancí byla spousta. Viděl jsem obě příležitosti soupeře, které jmenoval Standa, ale byli jsme prostě lepším týmem a mohli jsme dát víc branek.“

Dlouze se Josef Csaplár vyjadřoval k trojici hráčů Martin Lukeš, Karel Kratochvíl a David Kalivoda, kteří opustili kádr Slavie, řeč byla i o Martinu Müllerovi. Přepis všech informací z dnešní tiskovky týkající se těchto čtyř hráčů najdete zítra v souhrnném článku o příchodech a odchodech během celého přestupového období.

Televize Prima dnes podle slov Csaplára uvedla, že Csaplár by chtěl zároveň nastoupit na manažerský post ve Slavii, praktikovat tak anglický model spojení trenéra-manažera, a vystrnadit tak dosavadního manažera Josefa Jinocha. „Tuto informaci musím uvést na pravou míru. Nabídnul jsem vedení, že jsem ochoten přijmout určitý díl zodpovědnosti co se týče odchodů a příchodů hráčů do A týmu, v žádném případě to však neznamená, že bych chtěl podtrhnout nohy Pepovi Jinochovi.“

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)