O Slavii

Tiskovka po utkání Slavia - Drnovice

Jako náročný trenér se ukazuje Josef Csaplár. I když jeho svěřenci dnes vyhráli, přesto nebyl s hrou některých z nich spokojen a fotbalisté to pocítí na svých odměnách. „Budu hráčům za jejich chyby nadávat a bude je to stát peníze,“ řekl Csaplár.

Zejména v prvním poločase musel být trenér hostů Josef Mazura zklamán – jeho svěřenci si téměř nekopli do míče. „Myslím si, že jsme schopni hrát lepší fotbal. Klobouk dolů před Slavií, osmdesát minut nás nepustila k míči, pomalu jsme se nedostali k brance. Podle mého názoru je to proto, že síla slávistického útoku je obrovská a my jsme se s ní nedokázali vyrovnat. Po vstřelení gólu jsme trochu zvedli hlavu, ukázali jsme, že bychom možná mohli na bod mít, ale už bylo pozdě,“ zhodnotil zápas Mazura.

Ani tři body a třetí výhra v sezoně nestačily našemu kouči Josefu Csaplárovi ke spokojenosti. „Vyhráli jsme 2:1, ale jsem zklamaný. Vedli jsme 2:0, viděl jsem řadu pěkných věcí, ale v první půli, kdy jsme mohli soupeře dorazit, tak se do hlav vloudila neserióznost, neprofesionalita. Jsme schopní v každé zápase vyrobit jednu nebo dvě neskutečné minely, nad kterými zůstává rozum stát. Samozřejmě tam byla nějaká kvalita, měli jsme šance, chvílemi se na to dalo koukat, ale toto je první, co si ze zápasu nesu. Jsou do dětské chyby, které tým, co chce o něco hrát, dělat nemůže. Budu hráčům nadávat a bude je to stát peníze, bude to striktní řešení jako po Boleslavi. Nemám teď na mysli jen chybu Radka černého, jsou tam primární chyby, hráči hrají něco jiného, než si řekneme,“ popsal sankce vůči hráčům Csaplár. Nastává tak zajímavá situace – hráči sice dostanou prémie za zápas, ale vzápětí zaplatí pokuty.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tiskovka po utkání Slavia - Drnovice

    gary     před 20 lety 19.09.2004 13:10 |  
    0 0

    Jasně, za takový výkon jako předvedli hráči ve druhé půli si žádné peníze nezaslouží.
    A? si je zaslouží výhrou v Jablonci.
    I když tam tradičně prohráváme a proto i remíza bude asi úspěchem.

    • Re: Jablonec-Slavia

      LukySKS     před 20 lety 19.09.2004 20:06 |  
      0 0

      V Jablonci určitě vyhrajem,protože už jsme tam fakt dlouho nevyhráli.Takže to vidim na 2:1 pro SKS no a potom na titul:)))

  2. To je rozdil...

    (host)     před 20 lety 19.09.2004 21:49 |  
    0 0

    Oproti Berankovi,ktery nekritizoval ani za prohru venku.Takhle to ma byt,jsem rad,ze mame Csapiho.

    • Re: To je rozdil...

      (host)     před 20 lety 19.09.2004 22:30 |  
      0 0

      Jenže za Beránka se dalo na ten fotbal alespon koukat.

      • Re: To je rozdil...

        Aerosmith     před 20 lety 20.09.2004 00:03 |  
        0 0

        ...no tak možná doma, venku prakticky skoro nikdy nezahráli...