O Slavii

Josef Csaplár zůstává

Po pondělní porážce s Teplicemi se začalo spekulovat o možném odvolání dosavadního trenéra Josefa Csaplára. Ten však i nadále zůstává.

Z šesti zápasů jsme na hřištích soupeřů získali pouze dva body a hlavně díky tomu se nyní pohybujeme až na sedmém místě s hrozivým odstupem čtrnácti bodů na první Spartu a osmi na druhé Teplice.

V médiích se před nedávnem začalo spekulovat, že Josef Csaplár dostál podmínku vyhrát tři zápasy - s Opavou, ve Slavičíně a v Teplicích. Zvládl pouze dvě třetiny. I proto ty spekulace. Fanoušci jsou rozděleni, většina si přeje odvolání, další část by dalo trenérovi šanci do konce podzimní sezony. Začala se objevovat i jména, například Beránek, Hřebík, Komňanský, Griga apod.

Vedení se kvůli nelichotivé situaci sešlo dnes ráno, přítomen byl generální ředitel Vladimír Leška, manažer A-týmu Josef Jinoch a sportovní ředitel Jan říčka. „Trenér Josef Csaplár zůstává nadále u týmu. Nicméně potřebujeme body. V případě, že bychom neuspěli v českých Budějovicích, byla by situace už opravdu složitá,“ tlomočil stanovisko klubu tiskový mluvčí na oficiálním webu Alexandr Kliment.

Vedení klubu se dnes s hráči dohodlo i na termínu uhrazení závazků, které vůči týmu má. Tento krok následuje po nedávné návštěvě majitelů ze společnosti ENIC v Praze.

Slavia je v současnosti až na 7. příčce, i tak mají fanoušci důvod k optimismu – podle zpráv z okolí Václava Kolouška se osmadvacetiletý středopolař úspěšně zotavil z leukémie. „Václav si ale od začátku léčby přál klid. Média a veřejnost informuje o podrobnostech sám, což po konzultacích s lékaři udělá i nyní,“ uzavřel Kliment pro oficiální web.

Sám Koloušek na jednom z tréninků, kterého jsem se zúčastnil, říkal spoluhráčům, že od zimy začne trénovat, bude muset nabrat hlavně fyzickou kondici. Takže věřme, že bude brzy připraven opět nastoupit a předvádět své technické kousky.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Josef Csaplár zůstává

    bojler     před 19 lety 02.11.2004 19:33 |  
    0 0

    Beránek? Zbláznili ste se? Pochybuju že příde.

    R. černý - L. Došek, M. Müller, M. Latka, K. Kratochvíl - T. Došek (74. M. Lukeš), R. Bejbl, M. Švec (77. Martin Zachariáš), D. Kalivoda - E. Adauto da Silva, P. Kuka (59. P. Fořt)
    Tohle je sestava z utkání v Sofii, rok dozadu. Mužstvo je pod dekou z nepostupu do LM, Kuka rozeštvává kabinu...

    i tak hrálo líp než s Teplicema.


    Co Csaplár ještě chce?

  2. Re: Josef Csaplár zůstává

    (host)     před 19 lety 03.11.2004 08:41 |  
    0 0

    Tak tohle je klasickej nekrolog. Vzomeňte si kolikrát měl trenér důvěru a za dva tři dny - fuč. A teď bude stačit plichta v Budějovicích. Nebo nedej Bůh prohra.

  3. Re: Josef Csaplár zůstává

    (host)     před 19 lety 05.11.2004 12:00 |  
    0 0

    Doporučuji si přečíst příspěvky "kapky" a "sv648" v diskusním fóru na slávistickém webu - vzkazy trenérům!! Všeříkající...

  4. Re: Josef Csaplár zůstává

    honzah (přítel SN)     před 19 lety 09.11.2004 20:19 |  
    0 0

    Prohrajeme-li v Budějicích bude situace opravdu složitá... Pro Jinocha ano, nebo? bude muset vymejšlet alibistický kecy, jak udržet svýho kamárádíčka čapiho (čapi!,čapi!,čapi!,čapi!) v trenérským sedle.