Info o SN

Výzva pro Slavii ukončena

Dnes jsem ukončil možnost připojování lidí k výzvě pro Slavii Praha. Za týden se přihlásilo přes 500 lidí, mimo jiné se podařilo přilákat i tenistu Bohdana Ulihracha. Týdenní akce podle mého názoru stačila k nasbírání jmen.

Pro výzvu jsem se rozhodl kvůli tomu, že v tu chvíli to se Slavií nevypadalo vůbec dobře. Hráči hrozili výpověďmi, vedení nesplnilo termín na uhrazení svých dluhů a ENIC podle všeho nejevil přílišný zájem o náš klub. A když už vydali nějaké stanovisko, vždy to byly jen nic neříkající řeči.

Cílem rozhodně nebylo nikoho naštvat či proti někomu jít, protože by to opět ničemu nepomohlo. Stačilo, že se do nás opřela média a z každého deníku jsme se mohli dozvědět jiné a jiné spekulace. Chtěl jsem tedy spojit slávisty a dát všem ve Slavii najevo, že nám záleží na našem klubu. Význačný byl i transparent: „Nenechte Slavii padnout! Slavia musí žít!“


foto: iDnes

Mnohým lidem se nezdála výtka směrem k hráčům ohledně ultimativních požadavcích. Tento bod rozhodně nebyl mířen proti hráčům, ale chtěl jsem jen naznačit, že prostě to k ničemu nevede. Podle mě to spíše poškozuje, zvláš? když se to dostalo na veřejnost. Neříkám však, že na to hráči nemají právo, někteří měli opravdu existenční problémy, peníze prostě měli dostat. I proto před touto výtkou byl podstatný bod směřovaný vedení, aby uhradili co nejdříve dluhy.

O výzvě bylo vedení informováno, což potvrdil sám tiskový mluvčí. Nakonec to vypadá tak, že i uhradilo dlužné částky hráčům, pravděpodobně nejdříve nejvíce zadluženým a v následujících dnech by asi měli dostat peníze i ostatní hráči. Určitě tomu nepomohla tato výzva, byl to totiž zájem všech. Jenže vedení nadále musí uhradit další dluhy, například Liberci, podle něhož tak musíme učinit v pondělí, jinak nás dají k arbitrážní komisi.

Jak se celá věc nadále bude vyvíjet? Uvidíme. Všechny jména u výzvy si ponechám a podle potřeby využiji. Já však věřím, že vše dopadne dobře. A zda nakonec budeme prodáni? Snad ano, ale asi to nebude hned, když se to vše tak tají.

Výzvu nakonec podepsalo 510 lidí a seznam všech jmen naleznete zde.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Výzva pro Slavii ukončena

      (host)     před 19 lety 13.12.2004 12:42 |  
      0 0

      taky jsem byl potesen ;)
      snad by jim to mohlo i stacit.

    • Re: Výzva pro Slavii ukončena

      GHOST     před 19 lety 13.12.2004 12:47 |  
      0 0

      Podle jisteho zdroje PPF urcite Slavii kupovat nebude
      PPF jde pouze o zviditelneni sveho jmena = reklama zadarmo..