Info o SN

Karel Piták převzal cenu

Karel Piták převzal po včerejším nevydařeném zápase Tipsport Cupu proti Žižkovu cenu pro nejlepšího slávistu za podzim 2004. Po roce tak opět od nás dostal stejnou cenu.

O výhře snad nikdo ani nepochyboval. Byl totiž naším nejlepším hráčem, ve většině zápasů byl tahounem, odehrál nejvíce minut. „Potěšilo mě to. Půl rok byl docela dobrý a jsem rád, že jsme se ke konci zvedli i výsledkově a dotáhli se na čelo tabulky. A doufám, že to na jaře potvrdíme,“ prozradil potěšený Karel Piták.
 
Před rokem jsme mu stejnou cenu předávali také na zimním turnaji v Xaverově, opět byl nejlepším hráčem podzimu a to za rok 2003. Sošku fotbalisty, kterou vítěz dostává, má často na očích. „Mám ji vystavenou v obýváku. Tuto dám hned vedle,“ uculil se.
 
Hráč těchto kvalit určitě sbírá pravidelně ocenění, sám však přesně neví, co všechno už získal. „Ještě tam asi něco je, přesně si to nepamatuji,“ řekl. Přesto jednu velmi cennou věc má uschovanou. „Mám tam medaili z mistrovství Evropy a taky nějaké drobnosti,“ dodal.
 
Nikdo by se nemohl divit, kdyby naší anketu vyhrál i na jaře. Kvalitní výkony by mu mohly přihrát kvalitní angažmá v zahraničí. A proto vyhrát naši anketu znova by mu nebylo proti srsti. „Uvidíme, nebylo by to špatný, hlavně aby se nám dařilo všem. A věřím, že to bude dobrý,“ zakončil.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)