Info o SN

Fotografie ze Stavangaru

Prohlédněte si veškeré fotografie z cesty do Norska a ze stadionu ve Stavangeru. Připravili jsme pro vás celkem 87 záběrů, takže uvidíte vše, co se dělo během dvanáctihodinového výletu. Aktuálně si stáhněte očekávané video z cesty!

První várka obsahuje 23 fotek a ihned jsem je nahrál na web www.slaviafoto.net. Zatím si tak můžete prohlédnout fotografie z cesty a pár fotek z letadla. Přesný odkaz naleznete ZDE.

Přidáno dalších 32 fotografií. Stevard v letadle je spar?an. Uvidíte další fotky z cesty, z města a první fotky ze stadionu před začátkem zápasu. Vše naleznete ZDE.

Dalších 14 fotografií ze zápasu si můžete prohlédnout. Vše naleznete ZDE.

Poslední přídavek fotografií má počet 18 a byl přidán po návratu z Norska. Vše naleznete ZDE.

Unikátní video z cesty, netradičně uvidíte pohled na celou cestu, nechybí prakticky nic podstatného. Délka je 7:33, velikost 21,6 MB. Stahujte ZDE.

Komentáře (4)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Fotografie ze Stavangaru

    vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 24.11.2005 18:55 |  
    0 0

    Supr práce, Richi, jen tak dál:-))

    • Re: Fotografie ze Stavangaru

      vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 24.11.2005 18:55 |  
      0 0

      Jo ještě, jste tam docela i slyšet. takže Slavie dotoho!!!!

  2. Re: Fotografie ze Stavangaru

    Dobi     před 18 lety 25.11.2005 11:13 |  
    0 0

    Musím poděkovat Richimu za super dokumentaci k výletu, který byl - snad nejen pro mne - zážitkem. Po delší době, nevázán dalšími povinostmi - jsem si zase s chutí zafandil a snad to není první znak začínajícího narcisismu, když se podívám, kde jsem byl a jak jsem se tam vyjímal. Ono vůbec mám dojem, že nyní je doba, kdy se ukazuje, že všichni slávisté, kteří chtějí, dokážou táhnout za jeden provaz! Přesvědčily mě o tom poslední zájezdy - do Liberce i Stavangeru. Mluvil jsem s pár Nory, kteří obdivovali naši kultivovanost a neúnavné fandění. Ale proč by ne, jsem si někdy rejpnul, my jsme v EU, oni ne! A se smíchem jsme to komentovali... Píši to, co o Irech, drtivá většina strašně sympatických lidí a lidiček!
    Stejný dík patří i za organizaci malé prohlídky Stavangeru! Dík! Naše parta uvažovala již v Liberci, jak se dostat do centra. Stadión (krásný!!!) je jakoby kdesi v Hostivicích či Jesenici. Zastávka busu od letiště a rozchod po milounkém centru Stavangeru (mě uchvátila katedrála, ale i všechny ty domy, domky i domečky!), to byl vynikající nápad!!! Dík. A nakonec ta remíza! Zapla? pámbu a tuplem zapla? Kozáčik! A pak i snaha o vyrovnání jako v LI korunovaná úspěchem! Škoda, že Monako vyhrálo! Už bychom tam prakticky byli. Ale jdeme dááááááááááál a my to dokážeme! Parta na hřišti,parta(y) v hledišti! VŽDYCKY JSME S VÁMI!!!

    • Re: Fotografie ze Stavangaru

      cindy     před 18 lety 25.11.2005 16:17 |  
      0 0

      Naprosto souhlasím.Jen toho času na prohlídku Stavangeru kdyby bývalo více...