Rozhovory

Hráči Slavie: „Bez komentáře“

Z fotbalistů Slavie se dnes k utkání nechtěl nikdo vyjadřovat. Pár vět s novináři prohodil jen Matej Krajčík.

Právě Krajčíkova červená karta po faulu, který vůbec nebyl, byla poslední kapkou trpělivosti slávistického vedení. Po rychlé poradě odvolali hráče ze hřiště. Krajčík svůj „kriminální“ zákrok popsal. „Byl jsem vyloučený za údajný faul, kdy šel hráč sám na bránu. Žádný faul tam ale nebyl, byl to čistě vypíchnutý balón, ještě jsem u toho dostal loktem. Ještě se navíc kopala penalta,“ řekl Krajčík, který se dnes  vrátil po dvouzápasovém trestu za osm žlutých karet. Náš obránce si byl jistý tím, že se o faul nejednalo. „Viděl jsem videozáznam, z něj je to naprosto jasné.“ Jára s červenou kartou chvíli váhal, vypadalo to, že ji Krajčík dostal za protesty, to ale odmítnul. „Já vůbec nic neříkal, byla čistě za faul.“ První poločas nedohrál Petr Janda, který musel střídat kvůli nataženým vazům v koleni. Do druhé půle ho nahradil Dušan Švento, který se vrátil po dlouhé pauze zaviněné problémy se zády. „Hrálo se mi dnes docela dobře, žádné zdravotní problémy jsem necítil,“ řekl po utkání Švento. K utkání se nemohl vyjádřit ani kapitán Stanislav Vlček, po utkání spolu s rozhodčími a libereckým kapitánem řešili věci ohledně zápasu a ještě v půl deváté z místnosti nevyšli.

Komentáře (6)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

    bojler     před 18 lety 26.04.2006 22:20 |  
    0 0

    Járo, Járo, Járo.....kdo nevidel, neuveri

  2. Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

    (host)     před 18 lety 26.04.2006 22:28 |  
    0 0

    Na Krajcikuv zakrok jsem se dival asi 10x zpomalene a to vypichnuti mice tam je, sice nepatrne, ale je. A hlavne, ten zakrok se vubec neodehral ve vapne ale tak pul metru pred nim. S odvolanim hracu do kabiny souhlasim. Chiqi

    • Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

      PetCC     před 18 lety 26.04.2006 23:34 |  
      0 0

      ZNova potvrzuju, že jsem ten dotyk z východní tribuny viděl a většina lidí kolem si myslela, že tu kartu dostal za řeči a netušili, proč by se penalta měla kopat.

      • Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

        (host)     před 18 lety 27.04.2006 00:11 |  
        0 0

        Kazdopadne prvni kontakt s protihracem byl mimo pokutove uzemi, takze o penalte nemuze byt rec.

        • Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

          (host)     před 18 lety 27.04.2006 00:11 |  
          0 0

          Chiqi

    • Re: Hráči Slavie: „Bez komentáře“

      japhy     před 18 lety 27.04.2006 00:38 |  
      0 0

      Stačí se mrknout, co dělá Krajčíkova hlava - je krásně vidět, jak mu jí Liberečák rempluje loktem a až pak přes něj přepadne.