O Slavii

Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

Představenstvo Slavie vydalo oficiální prohlášení ke včerejším událostem na Strahově, tedy k odchodu hráčů do kabin. Slávistické noviny a SuperSlavia.Com však plánují další kroky proti současné situaci ve fotbale!

Prohlášení klubu
Demonstrativní odchod mužstva do kabin při zápase s Libercem měl poukázat na tendenční způsob řízení utkání sudím Járou. Mužstvo odvolal trenér Karel Jarolím na pokyn představenstva klubu. Tímto gestem jsme chtěli upozornit nejenom na okolnosti včerejšího zápasu, ale především na současné poměry v české kopané. Slavia umí přijmout sportovní porážku. Dění v závěru ligové soutěže však příliš společného se sportem nemá. Uvědomujeme si, že naše gesto může přinést postih. Slavia však jako tradiční český klub a jeden ze zakladatelů fotbalu u nás považuje za svou povinnost na tento stav upozornit, a to i způsobem, jakým učinila ve středu. Zároveň se ale distancuje od verbálních útoků, ke kterým došlo během přerušení zápasu uvnitř stadiónu. Na výkon rozhodčího podá klub oficiální stížnost. Vyzývá také předsedu ČMFS, aby s plnou vážností přistoupil k řešení problémů, na které dlouhodobě upozorňujeme. Slavia děkuje svým fanouškům za vyjádřenou podporu.

Vladimír Leška, generální ředitel, člen představenstva
Tomáš Rosen, člen představenstva


Zároveň za sebe prohlašuji, že situaci nenechám být jen tak. Po domluvě s několika stranami a hlavně společně s webem SuperSlavia.Com připravujeme další kroky proti situaci v českém fotbale. Tohle si už nenecháme líbit! MY CHCEME ČISTÝ FOTBAL!

Komentáře (13)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    bojler     před 18 lety 27.04.2006 13:32 |  
    0 0

    amen. nejhorsi na tom je, ze ti nahore se nam akorat tak chechtaji....

  2. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    (host)     před 18 lety 27.04.2006 13:53 |  
    0 0

    Super ríšo musí se nás tam sejít co nejvíc ted musí slávisti držet při sobě co nejvíc klidně přijedu až z Plzně abych Koštálovi a spol.Ukázal že tohle trpět nehodlám!!!!!!!!!Jo a skandál taky byl ten že na utkání přijely takové osobnosti jakými jsou třeba Karel Bruckner či Mathev Collecot!!!!Hlavně se nás tam musí sejít hodně!!!!A kde by se dižtak ta protestní akce konala????

    • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

      Richi (admin)     před 18 lety 27.04.2006 14:15 |  
      0 0

      Pri zapase s Ostravou, je to vsedni den, takze na CMFS bude treba nekdo. Je to idealni a lepsi nez pri Brnu.

    • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

      (host)     před 18 lety 27.04.2006 14:28 |  
      0 0

      Osobnosti - Kolekokot? Kdo to je?

  3. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    (host)     před 18 lety 27.04.2006 13:53 |  
    0 0

    Richi, klub si pokud vím zápasy natáčí. Myslíš že by bylo možné se nějakou cestou dostat k těmto záběrům a poskytnout je? Třeba dát do avi i celej zápas. Oficiálně to asi nejde kvůli licenčním podmínkám. Ale stejně... máme nějaké možnosti? Díky Taxi

    • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

      Richi (admin)     před 18 lety 27.04.2006 14:15 |  
      0 0

      Pochybuji bohuzel ...

  4. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    Bejbl     před 18 lety 27.04.2006 13:54 |  
    0 0

    Snad ještě platí: "Hlas lidu, hlas boží." Chtělo by to vyvolat celorepublikovou formu protestu, domluvit se s fanoušky ostatních klubů na společné formě protestu např. před každým zápasem, protlačit se s tím do médií, najít nějaký symbol, atd., co já vím... Toto se děje každý víkend po celé repoblice a vím, že spoustě lidí to není lhostejné. Šance na úspěch je ale asi malá, to musel ČMFS chtít s tím něco dělat a ten zájem chybí.
    Pokud to někdo řídí ze zákulisí, tak počítám, že v Blšanech nám rozhodčí okatě pomůže, aby se nám mohli všichni vysmát.

    • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

      slavistajiri     před 18 lety 27.04.2006 13:59 |  
      0 0

      naprostej souhla s Blšanama!!! Jiank vostatní fanoušci se na nás vyserou!! Tuhle revoltu by musel řídit NĚKDO, nějaká osobnost za kterou všichni pudou!! Nejen protest, ale také nabýdnout východisko, jasné kroky a řešení

      • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

        Luke (host)     před 18 lety 27.04.2006 15:06 |  
        0 0

        východisko? To těžko... Spíše požadovat něktetá opatření, těch možných je několik... Nominace více rozhodčích na zápas, o tom, kdo ten zápas pak rozhodne až los za ú¨častni zástupcu obou klubu, médié a svazu až třeba dvě hodky před výkopem... Přestat delegovat rozhodčí, kteří byli byť jen odposloucháni a zdraví selský rozum říká, že jablka atd přijali... Atd atd...

    • Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

      Luke (host)     před 18 lety 27.04.2006 15:04 |  
      0 0

      Hele, to není jednoduché... Vem si třeba demonstarivní pochody... Dejme tomu, že to nepomůže, něco by se ale dělat mělo... Mluvil jsem o tom s ruznejma stranama a je to pul na pul... Někdo to podporuje, někdo zavrhuje. Ti co to ale podporujou jsou mezi všema klubama - třeba i část Spartanu je pro...

  5. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    vikingzlipy (přítel SN)     před 18 lety 27.04.2006 15:32 |  
    0 0

    Chceme čistý fotbal je dobré heslo. Richi, co přesně plánujete. docela bych se i přidal:)

  6. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    Markus     před 18 lety 27.04.2006 15:37 |  
    0 0

    Tak na takové manifestace byl čas několik měsíců, v době kdy se volilo nové vedení ČMFS. Teď bude tohle bráno jen akce slávistů, jako brečení nad zbrabraným utkáním. Hlavní důvod proč jsme tam kde jsme není mimo klub, ale uvnitř. Prostě nám to nejde, zbavili jsme se zkušených hráčů a teď to nefunguje. Kdykoliv se objeví někdo kvalitní, hned jde pryč. Je na vedení aby jasně řeklo ENICu že musí do klubu investovat, jinak to bude ještě horší. Pokud s tím není ochotný ENIC nic udělat, je to špatný majitel a to mu musí naše vedení říci, prostě rezignovat. Nebo se snad chce držet u korýtka za každou cenu?!

  7. Re: Prohlášení Slavie k odchodu hráčů

    (host)     před 18 lety 28.04.2006 13:17 |  
    0 0

    Boleslav nám všem, ale hlavně vedení jasně ukázala jak jsme trapní. Kde jsou ty řeči o zmalipunovaném závěru ligy a že vše se dělá jen pro to aby se Sparta dostala na 2 místo. kde jsou ty ublíženecké řeči vedení o nepřízni rozhodčích a záměrném potápění Slávie.? Boleslav jasně ukázala kde vede cesta.prostě hrála fotbal a porazila Spartu.ostatně tak jako nás (1:4 .pro ty zapomětlivé). Jasně se ukázalo že ryba smrdí od halvy a že prostě nekompetentní vedení se snaží zamaskovat vážně problémy způsobené svoji dlouholetou činností, a i ten fakt že letošní ročník patří k tomu nejhoršímu za polsední leta a že to už nyní vážně vypadá že pro příští rok budeme bez pohárů a teda i bez financí(televizní práva). Jediné řešení je ne v tom podporovat nesmyslené kroky našeho managementu (viz dopis na UEFU) ale prostě si třeba i stavkou v podobě ignorace zápasů vynutit změnu vedení a třeba i majitele. ne rozhodčí, ne svaz ale u nás na Starhově už to leta zapáchá.